Valio! Mano drymas originalas.MAC adresas nekeistas o jis prasideda siais skaiciais.O pirktas gal pries puse metu.Valio,man bombos nebaisios.Noretusi tiketi,kad tai tiesa.arnisz rašė:Pagal viska cia MAC adresas kaltas. Originaliu prasideda 00:09:34:xx:xx:Xx . Tai pasiulimas pasikeisti
GP 4.30/4.31 Klonu bomba...
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
-
vytas121
- Moderator

- Susisiekti:
- BeFree
- Adminas

- Susisiekti:
o tavo dreamo pavadinimas kartais ne netbox?vytas121 rašė:Valio! Mano drymas originalas.MAC adresas nekeistas o jis prasideda siais skaiciais.O pirktas gal pries puse metu.Valio,man bombos nebaisios.Noretusi tiketi,kad tai tiesa.arnisz rašė:Pagal viska cia MAC adresas kaltas. Originaliu prasideda 00:09:34:xx:xx:Xx . Tai pasiulimas pasikeisti

-
vytas121
- Moderator

- Susisiekti:
Tikrai Dreambox 500S.Taigi tu pats ji konfiguravai ir sakei kad MAC adreso nekeitei!BeFree rašė:o tavo dreamo pavadinimas kartais ne netbox?vytas121 rašė:Valio! Mano drymas originalas.MAC adresas nekeistas o jis prasideda siais skaiciais.O pirktas gal pries puse metu.Valio,man bombos nebaisios.Noretusi tiketi,kad tai tiesa.arnisz rašė:Pagal viska cia MAC adresas kaltas. Originaliu prasideda 00:09:34:xx:xx:Xx . Tai pasiulimas pasikeisti
- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
- BeFree
- Adminas

- Susisiekti:
dabar zinau kuris vytas121vytas121 rašė:Tikrai Dreambox 500S.Taigi tu pats ji konfiguravai ir sakei kad MAC adreso nekeitei!BeFree rašė:o tavo dreamo pavadinimas kartais ne netbox?vytas121 rašė: Valio! Mano drymas originalas.MAC adresas nekeistas o jis prasideda siais skaiciais.O pirktas gal pries puse metu.Valio,man bombos nebaisios.Noretusi tiketi,kad tai tiesa.

-
sieras5
- Forumietis

- Susisiekti:
- BeFree
- Adminas

- Susisiekti:
visi nauji kolonai yra su originaliais mac adresais (dreamo) todel veikia visi softai.sieras5 rašė:tai ka ?isvados nepirkti klonu?
kiek esu tu netbox ir flexbox - pristates visi patenkinti. o be to dar ir jei klientas susiduria su problema ,visada galima prisijungti ir padeti nuotoliniu budu. per tinkla galima valdyti ne tik kanalus bet ir visa tiunerio menu.

- a95
- Veteranas

- Susisiekti:
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: 3 ir 0 svečių