• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

OpenPli 6.2 ir Youtube

Atvira operacinė sistema SAT imtuvams

Moderatoriai: nerux, cvykas

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Pranešimai: 3281
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė sieksnis » Sek Geg 13, 2018 10:32 am

Į Opnepli 6.2. yra iš karto integruota pilnavertė Youtube, t.y. tokia pat versija kaip kompe. Yra tai yra, bet nepasileidžia nei vienas video. Youtube užsikrauna, rodo klipų ikonas, paieška veikia, bet bandant paleisti bet kurį video išmeta "Įvyko tinklo klaida, Patikrinkite tinklo ryšį". Su tinklu ir ryšiu viskas gerai. Kame reikalas? Gal kas gvildenot šią problemą?
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

artura1993
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 344
Užsiregistravo: Tre Bal 23, 2014 11:37 am
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė artura1993 » Sek Geg 13, 2018 12:25 pm

jau dvi savaites tas pats .,kaimynu forume raso kad laukti kol patvarkys

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Pranešimai: 3281
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė sieksnis » Sek Geg 13, 2018 2:02 pm

Aišku, dėkui.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Sek Bir 10, 2018 11:03 am

Sveiki,

kaip suprantu su OpenPli 6.2 Youtube dar neveikia?

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 918
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė adastra » Sek Bir 10, 2018 2:45 pm

rrramunas rašė:Sveiki,

kaip suprantu su OpenPli 6.2 Youtube dar neveikia?
Tai kad seniausiai veikia kaip veikė ir su OpenPli 6.0 ir 6.1 taip ir su 6.2
Specialiai dabar pamėginau ir be problemų suvedęs paiešką pažiūrėjau Led Zepp Kashmir Celebration Day
9min. 07sek. :)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Pranešimai: 3281
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė sieksnis » Ant Bir 12, 2018 6:04 pm

Nežinau, man nerodo. Atsinaujinau jau kelis kartus 6.2, bet kaip išmetė "Įvyko tinklo klaida, Patikrinkite tinklo ryšį" taip ir išmeta.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 918
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė adastra » Ant Bir 12, 2018 6:31 pm

Pas mane youtube pluginas yra suinstaliuotas atskirai, jis ne OpenPli imidžo dalis
enigma2-plugin-extensions-youtube_h1+git341+67fd54a-r0.0_all.ipk
Taigi instaliuokitės jį ir viskas veiks.

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Pranešimai: 3281
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė sieksnis » Ant Bir 12, 2018 9:08 pm

Tai šitą aš žinau. Ale, norisi pilnaverčio Youtube, tokio kaip kompe.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Ant Bir 12, 2018 9:10 pm

O kur rasti šį youtube plugin, kad būtų galima įsidėti į OpenPli 6.2 ?

artura1993
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 344
Užsiregistravo: Tre Bal 23, 2014 11:37 am
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė artura1993 » Ant Bir 12, 2018 9:13 pm

Nereikia niekur rasti jis jau buna irašius pli 6.2

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Ant Bir 12, 2018 9:33 pm

Tai tas youtube, kur yra "Priedai" - "Papildomos programos", instaliavus neveikia, tai noriu sužinoti, iš kur jį paimti kaip jį įsidėti atskirai?

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė vytas121 » Ant Bir 12, 2018 10:22 pm

rrramunas rašė:Tai tas youtube, kur yra "Priedai" - "Papildomos programos", instaliavus neveikia, tai noriu sužinoti, iš kur jį paimti kaip jį įsidėti atskirai?
O tai google paklausti nemoki?Ivedus adastra youtube plugino pavadinima enigma2-plugin-extensions-youtube_h1+git341+67fd54a-r0.0_all.ipk atsidaro puslapis https://www.google.lt/search?source=hp& ... hMQdn6V6gI ,o ten pirma nuoroda i foruma kuriame guli failiukas https://giclub.tv/index.php?topic=1426.180 Posto autorius yra bcftd ir patalpintas « Ответ #186 : 18 Август 2017, 20:44:30 »
Zemiau yra dar naujesne versija.
Ar sunku buvo paciam paieskoti?
Neprisiregistraves ten,tai imk is cia naujesne versija enigma2-plugin-extensions-youtube_h1+git354+920d86c-r0.0_all.zip https://drive.google.com/file/d/1o3lBeJ ... sp=sharing Pas mane Gigablue imtuve OpenRSI softe veikia.
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Tre Bir 13, 2018 9:25 am

Ačiū, Vytas121 už nuorodas, bet įrašius tą versiją, kur pas patį Gigablue yra, tas pats vaizdelis - paveiksliukai video užsikrauna, bet po "Play" nieko nevyksta

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Tre Bir 13, 2018 9:59 am

Beje pastebėjau, kad iš plugino cScVOD su OpenPli 6.2 irgi nieks neveikia, nors su DM800se ir senuoju OpenPli radau Artūro papkėje keletą MP3 kūrinių kurie pasileido.

Tai galbūt reikia kokių draiverių?

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Ket Bir 21, 2018 10:29 am

Dar kartelį pakartosiu klausimą: ar pas ką nors veikia DM920 UHD imtuve youtube?

Instaliavau įvairias youtube versijas, bet niekas nepasileidžia. Beje, nieks nepasileidžia ir iš cScVOD, nors su senuku DM800se OpenPli 4 viskas veikia.

Gal kas jau buvote susidurę su šia problema, ko trūksta?

Atas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1001
Užsiregistravo: Pir Kov 26, 2007 7:12 pm
Miestas: Kazlų Rūda
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė Atas » Ket Bir 21, 2018 2:45 pm

Kantrybes,su laiku veiks :)
DM800HDse,Vu solo4k,DM920uhd,OPENBOX S3 mini II HD ,OPENBOX AS4K CI PRO,Openbox AS4K 2X UHD, Octagon SF8008UHD

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Sek Lie 08, 2018 9:31 pm

Sveiki,

gal žinote kiek dar reiks kantrybės laukti, kol su DM920 HD ir OpenPLI 6.2 veiks Youtube ?

Kiek pastebėjau seniesiems imtuvams OpenPLi 4 birželio mėn. buvo išleisti 3 atnaujinimai (https://openpli.org),

naujiesiems imtuvams OpenPli 6.2 paskutinis atnaujinimas - birželio 1 d.(http://www.pli-images.net). Ir viskas. Jokių taisymų, jokių naujovių. Tai čia dar galima ko nors tykėtis, ar geriau bandyti dėti kitą imidžą?

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Ket Lie 19, 2018 3:55 pm

Tai Dreamboxams ir kitiems imtuvams OpenPli puslapis jau nepasiekiamas http://www.pli-images.net/images/index.php

Iki šiol jokių atnaujinimų, kad veiktų youtube ar kiti video. Ką tai gali reikšti? Gal geriau ieškoti kito softo?

zymantas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 971
Užsiregistravo: Sek Kov 04, 2007 11:06 pm
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė zymantas » Ket Lie 19, 2018 5:10 pm

rrramunas rašė:Tai Dreamboxams ir kitiems imtuvams OpenPli puslapis jau nepasiekiamas http://www.pli-images.net/images/index.php

Iki šiol jokių atnaujinimų, kad veiktų youtube ar kiti video. Ką tai gali reikšti? Gal geriau ieškoti kito softo?
OpenPLi 6* by Japhar Team
- Speed Optimized, much quicker than any previous versions
- Python 2.7.13
- GStreamer 1.14.0.1 Stable
- AC3+/DDP/EAC3 support (On compatible hardware)
- Feeds online (For Wifi/DVB-T Dongles)
- DVB-T USB, Trial Tuner, from JAM (Hauppauge, A867, etc)
- Wifi Realtek, Ralink, Mediatek Supported
- IPTV Support with Built-in
1300 Free To Air FREE IPTV Channels from their broadcaster
100+ VoD Free To Air Public Domain Movies and more coming soon (Charlot, Keaton, etc)
- JAM 5.3 built-in (Plugins/Addons)
- Support by Japhar Team

https://mega.nz/#!DEYRyDKS!wAORJQzWMKXt ... A9wJuZmzE8

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Sek Rgs 16, 2018 8:26 pm

Gal kas galite patarti, kaip "OpenPLi 6* by Japhar Team" reikia įdėti į imtuvą? (Aš vis bandau, kad brangusis DM920 rodytų Youtube)

Atsisiuntus pagal duota nuoroda ir išarchyvavus gaunu failų katalogus kaip etc, bin, usr... Ar kiekvieną katalogą rankiniu būdu dėti ant viršaus seno OpenPli imidžo failų?

olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 3915
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė olesub » Sek Rgs 16, 2018 10:41 pm

Galima ir rankutėm per katalogus, tik tuomet reikia žinoti kokias teises suteikti konkretiems failams. Paprasčiausias būdas įmesti ipk failą į /temp papkę ir per telnet paleisti komandą: opkg update && opg install /temp/*.ipk.
Sony KD-55XF9005, zGemma H9 Combo, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Huawei P30 Pro

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Pir Rgs 17, 2018 10:31 am

Temp papkė jau būna sukurta, ar reikia pačiam sukurti? Imtuve randu tmp papkę. Ipk failas kur randasi?

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9692
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė nerux » Pir Rgs 17, 2018 10:58 am

visi ipk dedasi į tmp, žinoma jeigu juos dedi rankiniu būdu per ftp, DCC, Total Comander programikes.
Zgemma H9 Combo 4K, Ustym 4K, Formuler nano Z, XIO MAX+, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E

olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 3915
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė olesub » Pir Rgs 17, 2018 11:14 am

ipk failas tai ir yra jūsų atsisiųstas diegimo paketas
Sony KD-55XF9005, zGemma H9 Combo, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Huawei P30 Pro

rrramunas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 439
Užsiregistravo: Ket Rgs 04, 2008 6:04 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: OpenPli 6.2 ir Youtube

Standartinė rrramunas » Pir Rgs 17, 2018 11:19 am

Aš redaguoju su Filezilla. Tad noriu išsiaiškinti, kaip įdėti naują imidžą, kai turiu ne ipk failą, o failą su galune rootfs. Siunčiuosi iš zymanto poste duotos nuorodos

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)