• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Atvira operacinė sistema SAT imtuvams

Moderatoriai: nerux, cvykas

Vytenis P.
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 580
Užsiregistravo: Sek Bir 15, 2014 8:07 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė Vytenis P. » Pir Lap 13, 2017 5:31 pm

Dabar pažiūrėjau, kokie žodžiai hieroglifais, tai lyg ėmė aiškėti - daugumos šių "kreivų" žodžių vertime nėra, t.y. jie parsiunčiami iš Foreca puslapio. O ten lietuviškam šriftui tikriausiai naudojamas koks nors prieštvaninis kodavimas. Pas mane LCD4linux parsisiunčia informaciją iš MSN weather, tai ten visos lietuviškos raidės rodomos tvarkingai. Tą jau reik su Foreca spręst. Nors pačiame puslapyje LT teisingai rodo
36E, Vu+ Duo2, Ultimo 4K
Neklauskite pagalbos asmeninėse žinutėse, tam ir skirtas forumas

Vartotojo avataras
gintasvis
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 1835
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė gintasvis » Pir Lap 13, 2017 8:47 pm

Tai va, kiti oru pluginai, tvarkingai lietuviu kalba raso,anksciau ir foreca buvo normali,as jo nenaudoju, bet vienas veikejas be jo gyventi negali.

Vartotojo avataras
asdas11
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 215
Užsiregistravo: Pen Sau 19, 2007 2:40 pm
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė asdas11 » Pir Lap 13, 2017 11:42 pm

gintasvis rašė:Tai va, kiti oru pluginai, tvarkingai lietuviu kalba raso,anksciau ir foreca buvo normali,as jo nenaudoju, bet vienas veikejas be jo gyventi negali.
Kitakalbiai susitvarko... 8)

Vytenis P.
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 580
Užsiregistravo: Sek Bir 15, 2014 8:07 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė Vytenis P. » Ant Lap 14, 2017 8:42 am

Ačiū @juozass56, parodžiusiam man, žlibam, kad Foreca lange hieroglifai, tai UTF-8 kodai ir kur jie randasi. :D Paskutinis, pakoreguotas vertimas įgeltas į e2openplugin-Foreca, ten pat įkėliau ir specifinių LT simbolių lentelę - po sekančio atnaujinimo viskas turi būti gražu ir teisinga. Nekantriesiems papildytą simbolių lentelę prikabinu čia. Išzipuoti ir įkelti į /etc/enigma2/Foreca/Filter.cfg - tada rezultatą turėsite iškart, perkrovę grafinę aplinką.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
36E, Vu+ Duo2, Ultimo 4K
Neklauskite pagalbos asmeninėse žinutėse, tam ir skirtas forumas

Vartotojo avataras
gintasvis
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 1835
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė gintasvis » Ant Lap 14, 2017 8:55 am

Didelis aciu uz pastangas,veikia tvarkingai!

Vartotojo avataras
gintasvis
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 1835
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė gintasvis » Ant Lap 14, 2017 9:24 am

sutvarkyta.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Vartotojo avataras
asdas11
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 215
Užsiregistravo: Pen Sau 19, 2007 2:40 pm
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė asdas11 » Ant Lap 14, 2017 1:02 pm

gintasvis rašė:Didelis aciu uz pastangas,veikia tvarkingai!
Išties dėkui už kantrybę ir gerą darbą - buvau jau suradęs, kad Foreca kalbą tvarko būtent Filter.cfg, bet Juozukas buvo miklesnis...beliko Foreca tik lietuvius su oro žemėlapiu įtraukti... :-(

Vartotojo avataras
asdas11
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 215
Užsiregistravo: Pen Sau 19, 2007 2:40 pm
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė asdas11 » Tre Lap 15, 2017 10:26 am

asdas11 rašė:
gintasvis rašė:Didelis aciu uz pastangas,veikia tvarkingai!
Išties dėkui už kantrybę ir gerą darbą - buvau jau suradęs, kad Foreca kalbą tvarko būtent Filter.cfg, bet Juozukas buvo miklesnis...beliko Foreca tik lietuvius su oro žemėlapiu įtraukti... :-(
Viskas gražiai susilietuvino - įsidėjau Lietuvos žemėlapį, kuris rodo temperatūrą, bet perisikraunant enigmai - pradingsta - kaip reikėtų išsaugoti? :grin:

dzeimsas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 986
Užsiregistravo: Šeš Lap 24, 2007 9:14 pm
Miestas: Radvilcity
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė dzeimsas » Ant Sau 22, 2019 5:28 pm

Enigma 2- ar ymanoma kad vienu metu veiktu abu emuliatoriai ?
Gal y linuxiny reikia kokia komanda paduoti.
Get rich ,or DIE TRyIN

jonukas1
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 782
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė jonukas1 » Ant Sau 22, 2019 6:02 pm

O kam sito reikia, ko nerodo su vienu emuliatoriumi ?

dzeimsas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 986
Užsiregistravo: Šeš Lap 24, 2007 9:14 pm
Miestas: Radvilcity
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė dzeimsas » Ant Sau 22, 2019 7:41 pm

jonukas1 rašė:O kam sito reikia, ko nerodo su vienu emuliatoriumi ?
Su wicard shura eina,o su Oscamu atidaro biss kanalus is 27.5 w
Get rich ,or DIE TRyIN

Atas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1001
Užsiregistravo: Pir Kov 26, 2007 7:12 pm
Miestas: Kazlų Rūda
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė Atas » Ant Sau 22, 2019 7:50 pm

dzeimsas rašė:Enigma 2- ar ymanoma kad vienu metu veiktu abu emuliatoriai ?
Gal y linuxiny reikia kokia komanda paduoti.
openATV imaguos galima yjunkt du emu :grin:
DM800HDse,Vu solo4k,DM920uhd,OPENBOX S3 mini II HD ,OPENBOX AS4K CI PRO,Openbox AS4K 2X UHD, Octagon SF8008UHD

dzeimsas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 986
Užsiregistravo: Šeš Lap 24, 2007 9:14 pm
Miestas: Radvilcity
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė dzeimsas » Ant Sau 22, 2019 8:18 pm

Atas rašė:openATV imaguos galima yjunkt du emu :grin:
Taip,6.2 ATV imidzas,spaudziu raudona,pasirnku pirma,antra emu,jie aktyvus,bet rodo tik tas,kuri su zalia knopke paskutiny paleidi.
Get rich ,or DIE TRyIN

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė vytas121 » Ant Sau 22, 2019 8:44 pm

dzeimsas rašė:
Atas rašė:openATV imaguos galima yjunkt du emu :grin:
Taip,6.2 ATV imidzas,spaudziu raudona,pasirnku pirma,antra emu,jie aktyvus,bet rodo tik tas,kuri su zalia knopke paskutiny paleidi.
Dar reikia nustatyti kuri paketa ar kanala nori ziureti su vienu ar kitu EMU.
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė vytas121 » Ant Sau 22, 2019 8:45 pm

dzeimsas rašė:
jonukas1 rašė:O kam sito reikia, ko nerodo su vienu emuliatoriumi ?
Su wicard shura eina,o su Oscamu atidaro biss kanalus is 27.5 w
O kas kliudo nurodyti,kad Wicardd atidarytu ir BISS?
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

adastra
Moderator
Moderator
Pranešimai: 918
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė adastra » Ant Sau 22, 2019 8:51 pm

dzeimsas rašė: Su wicard shura eina,o su Oscamu atidaro biss kanalus is 27.5 w
O tai kodėl su Oscam neina shura? Oscam geresnis nei wicardd su juo ir visi PowerVU, bissai, shuros ir kas tik
nori eina. Tereikia jį tinkamai sustyguot. :grin:

dzeimsas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 986
Užsiregistravo: Šeš Lap 24, 2007 9:14 pm
Miestas: Radvilcity
Susisiekti:

Re: enigma2 ir jos pluginai lietuviškai

Standartinė dzeimsas » Ant Sau 22, 2019 8:58 pm

Su wicardu anie neina,tik oscamu, ir tam tikrom versijom.
Kaip cia reikia nurodyti ,su kokiu emu ,koky paketa ziureti? Per ftp kazka redaguoti.
Oscamu shura paleist neturiu tiek ziniu,bandziau pora dienu prisedes-neina,cia ne copy- paste,kaip wicardas.
Get rich ,or DIE TRyIN

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)