• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

VU + Zero 4K

Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

cvykas
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 3991
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė cvykas » Pen Bal 27, 2018 7:30 pm

Klaidos gali brangiai kainuoti.
Vu+, Android, Raspberry Pi

antasulc
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 155
Užsiregistravo: Pen Bir 20, 2008 1:17 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė antasulc » Šeš Bal 28, 2018 11:59 am

Nesiseka su IPTV userbouquet. :( Pagal įpratimą patalpinu į etc/enigma2 bet jų nemato.
Taip pat m3u failus patalpinant į Mediaplayer vienus priima, kitus irgi, bet su 0 turinio.
Pradėjau nerimaut ar vertėjo pirkti.
Dabar naudoju backupą VTI https://vuplus-images.co.uk/index.php?t ... gin.31381/
Gal nuo jo priklauso?
TV Box XB-III, Vu+zero4K

antasulc
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 155
Užsiregistravo: Pen Bir 20, 2008 1:17 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė antasulc » Šeš Bal 28, 2018 7:30 pm

Pakeičiau atvaizdą, m3u priima, uzerbuketus perkrištijau pagal esančius atvaizde, mato. Dirbu toliau. :)
TV Box XB-III, Vu+zero4K

Vartotojo avataras
muncis
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 187
Užsiregistravo: Ant Lap 08, 2011 10:10 am
Miestas: Klaipėdos raj.
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė muncis » Tre Geg 23, 2018 2:08 pm

Sveiki, koki Wicard naudoti ant Open PLI su situo imtuvu?
Panasonic TX-P50ST60E -- Cube x2 Pro (ATV_by_Sasvlad) -- MiniX NEO J50C-4 (W10) -- Beelink Gemini X55 Ultimate (W10) -- LG 49UJ7507 (CI+Trikolor) -- Mi Box S -- Telia 4G (140/40)

sgintas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 975
Užsiregistravo: Ant Gru 05, 2006 4:14 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė sgintas » Tre Geg 23, 2018 5:05 pm

enigma2-plugin-softcams-wicardd-1.19-r2.openpli.armv7a-vfp.rar
muncis rašė:Sveiki, koki Wicard naudoti ant Open PLI su situo imtuvu?
cia
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9698
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė nerux » Šeš Rgp 04, 2018 4:22 pm

Koks yra tinkamas imidžas šiam imtuvui kad palaikytų CI+, buvau imetes openATV iš oficialaus saito, tai imtuvas žiauriai strigo, stabdys buvo nerealus. Ką patarsit?
Zgemma H9 Combo 4K, Ustym 4K, Formuler nano Z, XIO MAX+, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E

artura1993
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 344
Užsiregistravo: Tre Bal 23, 2014 11:37 am
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė artura1993 » Šeš Rgp 04, 2018 6:44 pm

pas kaimynus forume raso kad VTI. ( имидж VTI. модуль триколор + шура на нтв+. все работает и показывает. в том числе и und каналы )

gedmas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 621
Užsiregistravo: Pir Lie 23, 2007 5:10 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė gedmas » Sek Rgp 05, 2018 5:04 am

Nu cia jau idomiai gaunasi, svaigstama lygioj vietoj ir daug kur, as naudoju ATV imidza ir nematau tokiu problemu, susiveskit teisingus configus ir t.t. viskas bus OK,
VU+UNO 4K, AX 4K-BOX HD51

olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 3915
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė olesub » Sek Rgp 05, 2018 6:11 am

O kaip configai įtakoja CI+ darbą?
Sony KD-55XF9005, zGemma H9 Combo, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Huawei P30 Pro

Kiesa2
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2741
Užsiregistravo: Pir Sau 05, 2009 9:56 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė Kiesa2 » Sek Rgp 05, 2018 11:09 am

Sakykit vu kitam modeli ne sitam flesinej vidinej atminti kai naujinu openatv imidza rodo kad yra bad block 11.Ar imanoma programiskai tuos bad blockus paslept ar kazka padaryt?Ar tik flesines atminties mikroschema keisti belieka?SIaip darbui netrukdo.

jonukas1
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 782
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: VU + Zero 4K

Standartinė jonukas1 » Sek Rgp 05, 2018 11:14 am

Ilituoji nauja mikroschema ir problema turetu issispresti.

Kiesa2
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2741
Užsiregistravo: Pir Sau 05, 2009 9:56 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė Kiesa2 » Sek Rgp 05, 2018 11:15 am

jonukas1 rašė:Ilituoji nauja mikroschema ir problema turetu issispresti.
Kur ja gaut?

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė vytas121 » Sek Rgp 05, 2018 1:46 pm

Kiesa2 rašė:Sakykit vu kitam modeli ne sitam flesinej vidinej atminti kai naujinu openatv imidza rodo kad yra bad block 11.Ar imanoma programiskai tuos bad blockus paslept ar kazka padaryt?Ar tik flesines atminties mikroschema keisti belieka?SIaip darbui netrukdo.
Pas mane 8 bad block jau gal 1 metai ar daugiau...nekreipiu i tai demesio.Kol veikia tai veikia,o kai nebeveiks tada pagalvosim ar ieskoti mikruskes ar pasikeisti imtuva i kita.
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Kiesa2
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2741
Užsiregistravo: Pir Sau 05, 2009 9:56 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė Kiesa2 » Sek Rgp 05, 2018 3:14 pm

vytas121 rašė:
Kiesa2 rašė:Sakykit vu kitam modeli ne sitam flesinej vidinej atminti kai naujinu openatv imidza rodo kad yra bad block 11.Ar imanoma programiskai tuos bad blockus paslept ar kazka padaryt?Ar tik flesines atminties mikroschema keisti belieka?SIaip darbui netrukdo.
Pas mane 8 bad block jau gal 1 metai ar daugiau...nekreipiu i tai demesio.Kol veikia tai veikia,o kai nebeveiks tada pagalvosim ar ieskoti mikruskes ar pasikeisti imtuva i kita.
Cia tik vu flashu beda ar buna ir kituose imtuvuose?

Vartotojo avataras
Edva
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 245
Užsiregistravo: Tre Sau 10, 2007 6:50 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė Edva » Sek Rgs 09, 2018 9:31 pm

artura1993 rašė:pas kaimynus forume raso kad VTI. ( имидж VTI. модуль триколор + шура на нтв+. все работает и показывает. в том числе и und каналы )
Sveiki, susipūčiau VTI 13.0.12 viskas veikia idealai:) tik tas paveikslas kur besikraunant iššoka mergiotė :-) reikėtų paslėpti ar pakeisti :) kurioj direktorijoj galėčiau rasti tuos besikraunančius failus? Paveikslėlis
VU+ZERO 4K/TriaxTD110/SG2100A/50VT30

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė vytas121 » Sek Rgs 09, 2018 9:53 pm

Edva rašė:
artura1993 rašė:pas kaimynus forume raso kad VTI. ( имидж VTI. модуль триколор + шура на нтв+. все работает и показывает. в том числе и und каналы )
Sveiki, susipūčiau VTI 13.0.12 viskas veikia idealai:) tik tas paveikslas kur besikraunant iššoka mergiotė :-) reikėtų paslėpti ar pakeisti :) kurioj direktorijoj galėčiau rasti tuos besikraunančius failus? Paveikslėlis
Turetu buti cia:
usr/share/bootlogo.mvi
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

antasulc
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 155
Užsiregistravo: Pen Bir 20, 2008 1:17 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė antasulc » Pir Rgs 10, 2018 1:32 pm

Patarkite, ką reikia daryti, kad su šiuo imtuvu žiūrėti stream transliacijas?
TV Box XB-III, Vu+zero4K

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė vytas121 » Pir Rgs 10, 2018 9:12 pm

antasulc rašė:Patarkite, ką reikia daryti, kad su šiuo imtuvu žiūrėti stream transliacijas?
Jei gerai supratau tai kalbi apie multistrim.
Tada tavasis netinka,reikia sitokio
https://www.ebay.de/itm/VU-Zero-4K-1x-D ... SwkShbXm5y
Arba nusipirkti atskirai vat toki selektoriu DVB-S2X-Multistream ir ji pakeisti isimant DVB-S2 selektoriu
https://www.ebay.de/itm/VU-DVB-S2X-FBC- ... Sw0NlbhKkJ
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

antasulc
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 155
Užsiregistravo: Pen Bir 20, 2008 1:17 pm
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė antasulc » Ant Rgs 11, 2018 10:24 am

Mano toks ir yra: https://www.amazon.de/gp/product/B077Y7 ... UTF8&psc=1

Naudoju backupą nikolasi paskutinį https://gisclub.tv/vu-zero-4k-obsuzhden ... #msg501430

Įsivaizduoju, kad turėčiau matyti acestream transliacijas.
TV Box XB-III, Vu+zero4K

regdal
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 29
Užsiregistravo: Pir Geg 05, 2008 5:55 pm
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė regdal » Ant Rgs 11, 2018 10:43 am

to vytas 121

O Vu+ Solo 4K yra kazkas tokio DVB-S2X-Multistream ??

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9698
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė nerux » Ant Rgs 11, 2018 12:29 pm

nebent selektorių nusipirktai su S2X o taip tai nėra pardavime Vu+Solo 4K su S2X multistreamu.
Zgemma H9 Combo 4K, Ustym 4K, Formuler nano Z, XIO MAX+, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E

jonnyk
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 477
Užsiregistravo: Pen Lap 09, 2007 1:23 am
Miestas: Kruopiai
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė jonnyk » Ant Rgs 11, 2018 3:21 pm

Klausimas ką naudot, kad ant Enigma2 paleist cccamd protokolą? Newcamd pasileidžia gerai, bet cccamd niekaip.
T90 4w 1w 5e 9e 13e 19e 23e 28e 36e 42e, Amiko 8150, Amiko Mini HD SE

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9698
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė nerux » Ant Rgs 11, 2018 6:24 pm

Koks imtuvas, koks imidžas, cccamd to imidžo naudoji, tinka tas instaliuotas cccamd pagal procesoriaus rušį?
Čia jei ką tai vu+zero 4K tema, tai arm procesoriui tinkama cccamd reikia instaliuot.
Zgemma H9 Combo 4K, Ustym 4K, Formuler nano Z, XIO MAX+, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė vytas121 » Tre Rgs 12, 2018 12:16 am

regdal rašė:to vytas 121

O Vu+ Solo 4K yra kazkas tokio DVB-S2X-Multistream ??
Ko gero nera,yra tik Uno
https://www.ebay.com/itm/VU-Plus-Uno-4K ... SwoFVaVh6H
nebent rastum atskirai pirkti jam selektoriu
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

regdal
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 29
Užsiregistravo: Pir Geg 05, 2008 5:55 pm
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: VU + Zero 4K

Standartinė regdal » Tre Rgs 12, 2018 10:07 am

To vytas121

Dekui uz feedback'a. Labiausia domina pasileisti multistreama, tik nieko nerandu, gal turi kokiu minciu?

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)