PS:nieks nebuvo tam menuly,ne rusai,ne apollo misija,visos kosmines odisejos eilinis feikas,kada paskraidoma raketom keliasdesimt km auksty,iskaitan ISS
Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121
Čia Tamstai ačiū. Apsižiūrėjau kur čia tipo klouno ekselbandai? Jūs jaučiu tris Aukštuosius baigę, gal ir daugiau, jei tai išsireiškiat. Na tai aš su savo “ pamąstymais” turiu apskritai tylėt kamputyje. Su savo trim klasėm. P.S. Beje ofiicialiai taip ir yra. Kalašnikovas 3 klases baigė. Na tipo baigė pradinę ir tada pist automatą sukūrė ( čia su trijų klasių išsilavinimu). Reikės pradinukam užduot panašią užduotį, beje aš mokykloj dirbu.
OldShatterhand rašė: ↑Sek Bal 19, 2020 11:39 pmČia Tamstai ačiū. Apsižiūrėjau kur čia tipo klouno ekselbandai? Jūs jaučiu tris Aukštuosius baigę, gal ir daugiau, jei tai išsireiškiat. Na tai aš su savo “ pamąstymais” turiu apskritai tylėt kamputyje. Su savo trim klasėm. P.S. Beje ofiicialiai taip ir yra. Kalašnikovas 3 klases baigė. Na tipo baigė pradinę ir tada pist automatą sukūrė ( čia su trijų klasių išsilavinimu). Reikės pradinukam užduot panašią užduotį, beje aš mokykloj dirbu.
P.S, Arba “popizdi pro kosmicecki korabli, kototorie borozdiat prostranstvo”.Gal tu klounas.
Taip, vidurinio išsilavinimo jis neturėjo (7 klases baigė), bet tikrai ne ketvirtoj klasėj automatą sukonstravoOldShatterhand rašė: ↑Sek Bal 19, 2020 11:39 pmP.S. Beje ofiicialiai taip ir yra. Kalašnikovas 3 klases baigė. Na tipo baigė pradinę ir tada pist automatą sukūrė ( čia su trijų klasių išsilavinimu). Reikės pradinukam užduot panašią užduotį, beje aš mokykloj dirbu.
Vartotojai naršantys šį forumą: 18 ir 0 svečių