• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Statyba. Instaliacija. Nagingų rankų būrelis

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Ket Kov 16, 2017 8:21 am

alternative rašė:rtsp 554 pakeiskit i koki kita
rtsp 554 lyg jo ir nenaudoju, bent jau tose vaizdo programose jis nenusistato, bet ką gali žinot, pakeisiu.
alternative rašė: taipogi forward,jeigu abi kameros vienu metu pajungtos.
o kas čia negerai su šiuo forwardu?
Man dar kitas klausimas dėl to ,kad kameros bent jau ta antroji turi HTTP, HTTPS ir RTSP , o maršrutizatoriuje peradresuojami tik TSP arba UDP, arba abu.
Taip pat kas čia URI:http://192.168.1.10:8899/? Nors tinklo nustatymuose HTTP portas yra 80 ( po gamyklinio reseto nekeičiau) bet jungiasi prie 8899.
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

Vartotojo avataras
alternative
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 796
Užsiregistravo: Tre Geg 14, 2008 12:43 pm
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė alternative » Ket Kov 16, 2017 10:16 am

Peradresuoja vadinasi i kita porta.
554 butinai forwardinti ir ta kita kur pakeisit 554 irgi.Be ju is isores ir ne tik, nematisit.
ps.tcp ir udp - cia transport ,per jos viskas praeina, o http,ftp it pan. cia jau aplikaciju protokolai,kazkaip taip.
Optibox E3HD

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vytas121 » Ket Kov 16, 2017 6:48 pm

woow rašė:
alternative rašė:rtsp 554 pakeiskit i koki kita
rtsp 554 lyg jo ir nenaudoju, bent jau tose vaizdo programose jis nenusistato, bet ką gali žinot, pakeisiu.
alternative rašė: taipogi forward,jeigu abi kameros vienu metu pajungtos.
o kas čia negerai su šiuo forwardu?
Man dar kitas klausimas dėl to ,kad kameros bent jau ta antroji turi HTTP, HTTPS ir RTSP , o maršrutizatoriuje peradresuojami tik TSP arba UDP, arba abu.
Taip pat kas čia URI:http://192.168.1.10:8899/? Nors tinklo nustatymuose HTTP portas yra 80 ( po gamyklinio reseto nekeičiau) bet jungiasi prie 8899.
8899 portas-tai greiciausiai bus Media port,dar buna ir 23456.Bent tokius portus esu rades kinietiskose kamerose
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Ket Kov 16, 2017 11:44 pm

Po begalinių eksperinentų su nustatymų kaitoliojimu - viena iš kamerų jau nebereguoja, maitinimą įjungus relytė suklaksi, IR pašvietimas veikia bet prisibelst nebeišeina - užlaužiau.
Gal yra kokia galimybė resetintiatidarius kaušą?
Dar antroji tokia pat gyva tai po Hard factory reset tokia jos konfiguracija matoma atskiromis programomis
dvmng.jpg
onvif.jpg
o čia nustatymai maršrutizatoriuje. Iš išorinio tinklo per įvairias programeles su telefonu neprisijungiu
rout.jpg
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vytas121 » Pen Kov 17, 2017 12:06 am

Pabandyk prisijungti prie jos naudojant DCC,Total comander ar panasia programa.Jeigu tai pavyktu padaryti-tada is vienos i kita nukopini visus failiukus ir perstartuoji,turetu atsigauti.
:D Turbut visi puolet juoktis nuo mano sitos rasliavos...bet tai yra tiesa.Buvau uzlauzes as savo H.Wiev turincia PoE ir Onvif funkcijas.Ismesti buvo gaila,o prarasti nebuvo jau ko...isbandziau viska...buvau nuleides rankas,bet paskutiniu momentu sove geniali mintis pabandyti prisijungti DCC programa.Kadangi pas mane tokios kameros 4,tai is vienos i kita viska nukopinau ir...valio,pasirode vaizdas.Po sios reanimacijos kamera jau pradirbo 1,5 metu be jokiu problemu.
P.S.Jeigu nepavyktu jos atgaivinti-neismesk,nupirkciau uz simboline kaina!
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Pen Kov 17, 2017 8:39 am

O kaip tai praktiškai atrodytų, nes dabar šios užlaužtos kameros tinkle tai nematyt, kaip tas NC, TC ar DCC matys :sad:
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vytas121 » Pen Kov 17, 2017 9:01 am

woow rašė:O kaip tai praktiškai atrodytų, nes dabar šios užlaužtos kameros tinkle tai nematyt, kaip tas NC, TC ar DCC matys :sad:
Vat cia turbut bus viskam pipiec.Maniske tinkle dar matesi,bet jos configinti nebegalejau,nebuvo ir vaizdo,bet i ja ieiti galejau...cia man pasiseke.
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Pen Kov 17, 2017 9:43 am

Kai kirios kameros turi reset knopke, o šita ne. Buvau kapotą atdidaręs ten nieko panašaus į reset knopke irgi nematau. Tiesa yra be jokių žymenu aikštelių litavimui viena su trim skylėm, o kita pakraštyje ten vienoje eilėje gal kokiu 10 bet kol kas nerandu info gal galima būtų kokį uart prisijungt,, ar bent hard reset ir tai manau bus išsigelbėjimas
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vytas121 » Pen Kov 17, 2017 10:23 am

woow rašė:Kai kirios kameros turi reset knopke, o šita ne. Buvau kapotą atdidaręs ten nieko panašaus į reset knopke irgi nematau. Tiesa yra be jokių žymenu aikštelių litavimui viena su trim skylėm, o kita pakraštyje ten vienoje eilėje gal kokiu 10 bet kol kas nerandu info gal galima būtų kokį uart prisijungt,, ar bent hard reset ir tai manau bus išsigelbėjimas
Paziurek i sita https://ru.aliexpress.com/item/IPC-720P ... 0.0.zUsZwa
ten virsui kur daug skiluciu tai jungiasi WI-FI modulis ir tame paciame lizde dar audio in ir audio out.Viso tame lizde 8 skyles.Dar buna motorizuotas zoom ten irgi 8 skyles.Turiu 1 kamera su reset knopke,bet ji imontuota masinoje...daug reikia isardyti paneles,kad iki jos dasikasti ir paziureti pajungima :)
-----------------------------edit----------------------------------
Stai visos video kameros pagrindines platos jungtys.Su daugiau jungciu dar neteko sutikti.
Paveikslėlis
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Pen Kov 17, 2017 12:02 pm

Pvz
Swann kameros tyri reset ant laiduko šalia lan ir pwr jugčių.
O ten tos kitame kampe kur neivardintos, jos ir pas mane yra. Dar skaičiau, kad bandyti skanuoti portus kitais tinklo nustatymais, pabandysiu, gal kokį pasigaus viltis...
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Pen Kov 17, 2017 10:16 pm

alternative rašė:554 butinai forwardinti ir ta kita kur pakeisit 554 irgi.Be ju is isores ir ne tik, nematisit.
arteisingai supratau, kad reikia peradresuoti kelis portus?
Tai kuriuos:
URI: http://192.168.1.10:8899/onvif/device_service
HTTP: 80
RTSP: 554
TSP: 34567

Onvifer android apsas tokį pranešimą išmeta (forwardintas tik vienas portas 554)
Screenshot_2017-03-17-21-56-08-468_net.biyee.onvifer.png
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

Vartotojo avataras
alternative
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 796
Užsiregistravo: Tre Geg 14, 2008 12:43 pm
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė alternative » Pen Kov 17, 2017 11:22 pm

tai bandikit pirma visus tuos kur nurodet,80 ,8899,554,34567.O poto kai isvisit vaizda po viena uzdarinekit,kol dings -suzinosite kurie istikruju reikalingi.Nejaugi taip cia sunku.
Beje telefai jungiasi dazniausiai per p2p - cloud servisus,kur isvis jokio forward nereikia.taigi tikrint reiketu per narsykle is isorinio ip.
Optibox E3HD

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Šeš Kov 18, 2017 11:32 pm

:D kameą atgaivinau, grįžau į gamyklinius nustatymus :D
Galvos skausmas išlieka- vaizdas per smartfoną išoriniame tinkle kol kas nematomas
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vytas121 » Šeš Kov 18, 2017 11:37 pm

woow rašė::D kameą atgaivinau, grįžau į gamyklinius nustatymus :D
Galvos skausmas išlieka- vaizdas per smartfoną išoriniame tinkle kol kas nematomas
O gal tavoji kamera ir negali perduoti i isorinius smart telefonus?Kiek zynau smartfonas prie kameros turetu jungtis p2p protokolu.Siaip savuju kameru net nebandziau,nors dukra isbande.Nuskanavo bar koda nuo kameros,iskarto atsirado kazkokia tai programele ir beveik tuo paciu metu atsirado vaizdas.Dar sake bande paziureti vaizda is namu budama Kaune.Sake vaizdas yra.Pats gyvai to vaizdo nemates,nes smartfono nenaudoju.
Man atrodo,kad tas bar kodas automatiskai instalino XMeye programulka.
Pasidairyk cia i pati gala puslapio https://ru.aliexpress.com/item/New-Supe ... 0.0.8yNDNU
arba cia https://ru.aliexpress.com/item/H-264-FU ... 0.0.8yNDNU
O siaip tai ir telefone gali jungtis per narsykle ivedant kameros IP ir porta(vidinis tinklas 192.168.0.x(porto nereikia))ir isorinis 78.xx.xx.xx:8899 tik siuo atveju riauteriuke reikia atidaryti porta i isore 8899.
Pasidalink kameros atgaivinimo ipatumais.Manau info pravers ne vienam forumieciui.
P.S.Siandien uzsakiau sita kamerite https://ru.aliexpress.com/item/2MP-onvi ... 0.0.KZMosB Gal muitineje neuzklius...
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Sek Kov 19, 2017 12:44 am

vytas121 rašė:Pasidalink kameros atgaivinimo ipatumais..
Oj čia man minčių pakišai... bet jau rytoj. Kogero būsiu nedaskaitęs, vad buvo tokia nuojauta, kad be NVR neveiks, nes kambaryje kamera su ptz ir įrašymo į SD f-ja pririšau prie mobilo per kokių 15min, po to permečiau portus išoriniu IP irgi be problemų , o su šita ...Naužteks ryt debesyse pabandysiu.
Atstačiau su šita:
dvmng.jpg
IP scan - nėra. Tada dešinėje pusėje spaudi Same To Pc ir atsiranda toks pat IP kaip ir kompo, pakeičiu į kameros ip ir Modify. Viskas turim. Bet kažkas dar nevisai, buvo vaizdas atsijunginėjo kas 10min, tada dar su ONVIF Device Manager Hard factory reset. Dabar kol kas be jokių trikdžių.
Kameras perki tai WoW aš kukliau vieną plasmasiukė su 1080P(18eur) kita metaliniame korpuse (32eur). Kol kas mano preikiai nedideli, kad matyčiau vartus jei prisireikia atidarinėti kai esu toli nuo namų, o veliau bus matyt kaip ir kas.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

jonukas1
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 782
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė jonukas1 » Sek Kov 19, 2017 4:11 am

Reikia bent tokia pirkti, tada matysi ka ir tolimesni kaimynai veikia. :D
https://ru.aliexpress.com/item/507-20XB ... 56033.html

Vartotojo avataras
woow
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1420
Užsiregistravo: Šeš Vas 03, 2007 12:10 pm
Miestas: 56.29 š.pl.; 22.35 r.il.
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė woow » Sek Kov 19, 2017 10:32 pm

na ok per debesyną (ko labai nemėgstu) prisijungiau ir iš karto nulūžo kinų web serveris taip ir rašo kiniečiai:
xmyeye.jpg
bet didžiausias apsurdastai, kad pavyko prisijungti per mobilų tai ko siekiau, visiniame tinkle viskas gerai, bet tai buvo ir ankščiau be problemau, perjungiau į GSM ir čia pipies, transliuoja kokį tai svetimą kiemą, mano kamera kambaryje ...
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paveikslėlis+T90
Dune HD Center
harman/kardon AVR 3550
Sony KD-65X8509C

vbitas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1558
Užsiregistravo: Ket Rgs 25, 2008 9:17 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vbitas » Tre Sau 22, 2020 4:50 pm

tokia gera tema, o kažkaip užgęso... pabandom gaivinti :?

situacija tokia: apsikarsčiau namus kameromis (8 vnt + nvr)
viduje beveik viskas aišku, veikia su prijungtu prie nvr monitoriumi, kameros 2M, POE, h264
į 1TB diską telpa apie 6,5 paros.
iš išorės - xmeye debesis.
kažkur internetuose radau, kaip toms kameroms pasileisti rtsp srautą per vlc:
rtsp://user:passw@xxx.xxx.xxx.xxx/user=admin_password=tlJwpbo6_channel=1_stream=0.sdp
čia user:passw yra kameros (arba nvr) duomenys, o "user=admin_password=tlJwpbo6" - tiesiog taip turi būti ir be diskusijų :)
channel=1 - paprastai kamerai arba channel=n - kanalo numeris, jei jungiamės ne tiesiogiai prie kameros, o per nvr
stream=0.sdp - pagrindinis kameros streamas, 1.sdp - mažos raiškos streamas.
jungiantis iš išorės reikia peradresuoti 554 portą
jei norime jungtis tiesiai prie kiekvienos kameros - peradresuojame išorinį portą į kameros 554 portą (pažymėjau TCP/UDP, dar nepatikrinau, ar abu reikalingi).
išorinį portą nurodome standartiškai:
rtsp://user:passw@xxx.xxx.xxx.xxx:nnnn/user=admin_password=tlJwpbo6_channel=1_stream=0.sdp

dabar sekantis etapas:
kaip įkišti rtsp į enigmos bukietą (pkteam hyperion 6)?
kažkur radau panašią eilutę, pridėjau savo rtsp:

#SERVICE 4097:0:0:0:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//admin%3apassw@192.168.1.nnn/user=admin_password=tlJwpbo6_channel=1_stream=0.sdp
#DESCRIPTION 248

bet su ja įjungia radijo kanalą ir niekas nevyksta...
gal kas nors žaidėte su tais dalykais ? Ką darau ne taip ?
Vu+Uno 4K SE, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Sony 55XE8596, Samsung 40D6500, OnePlus 6 (Android 10.0)
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(Intel 8086, 1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)

zymantas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
Pranešimai: 971
Užsiregistravo: Sek Kov 04, 2007 11:06 pm
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė zymantas » Tre Sau 22, 2020 6:01 pm

Pas mane toks variantas veikia:
#SERVICE 4097:0:0:1:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//user%3pass@IP/cam/realmonitor?channel=1&subtype=1:Kiemas
#DESCRIPTION Kiemas
Čia Dahua kamera.

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vytas121 » Tre Sau 22, 2020 9:35 pm

zymantas rašė:
Tre Sau 22, 2020 6:01 pm
#SERVICE 4097:0:0:1:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//user%3pass@IP/cam/realmonitor?channel=1&subtype=1:Kiemas
#DESCRIPTION Kiemas
Čia Dahua kamera.
gale po dvitaskio gali nieko nerasyti,nereikia net dvitaskio
#SERVICE 4097:0:0:1:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//user%3pass@IP/cam/realmonitor?channel=1&subtype=1:Kiemas
nes tas Kiemas yra nurodytas cia:
#DESCRIPTION Kiemas
jeigu nera sios eilutes #DESCRIPTION Kiemas tada ten prie nuorodos rasai :Kiemas ,bet buna atveju,kad redaguojant kanalus ir su programa siunciant atgal i imtuva kai kada ta galiuka :Kiemas nutrina programa ir tada kanalas lieka be pavadinimo.
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

vbitas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1558
Užsiregistravo: Ket Rgs 25, 2008 9:17 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vbitas » Tre Sau 22, 2020 10:47 pm

zymantas rašė:
Tre Sau 22, 2020 6:01 pm
Pas mane toks variantas veikia:
#SERVICE 4097:0:0:1:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//user%3pass@IP/cam/realmonitor?channel=1&subtype=1:Kiemas
#DESCRIPTION Kiemas
Čia Dahua kamera.
įtariu, kad turėtų būti ...user%3apass@IP...

radau vieną klaidą pas save- buvau praleidęs @ prieš IP,reikalai pajudėjo.
Rodo, bet keistai - 3 kameros rodo gerai, o vietoje kitų - kuri nors iš tų 3, bet su atrefaktais - kvadratuojasi arba šešėliai iš kitų kamerų.
eksperimentuojam toliau.
o ką reiškia tas "1" čia:
4097:0:0:1:0:0...
pavyzdžiuose, pagal kuriuos dariau sąrašą, buvo visi "0"
Vu+Uno 4K SE, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Sony 55XE8596, Samsung 40D6500, OnePlus 6 (Android 10.0)
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(Intel 8086, 1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3461
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vytas121 » Tre Sau 22, 2020 11:57 pm

vbitas rašė:
Tre Sau 22, 2020 10:47 pm
o ką reiškia tas "1" čia:
4097:0:0:1:0:0...
pavyzdžiuose, pagal kuriuos dariau sąrašą, buvo visi "0"
Keisdamas 0:0:1:0:0... skaiciukus gali priskirti pikonus.
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

vbitas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1558
Užsiregistravo: Ket Rgs 25, 2008 9:17 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė vbitas » Ket Sau 23, 2020 10:32 am

su nuliukais jau aiškiau, ačiū :)
tik jų labai daug...

pastebėjau įdomų sutapimą: tos 3 kameros, kurios rodo normaliai, gauna papildomą apšvietimą iš gatvės arba per namo langus.
perjungus į kitą kamerą, rodo prieš tai buvusį vaizdą + ilgiau pastovėjus ant to kanalo per tą seną vaizdą po truputį 'kalasi' teisingos kameros vaizdas, pvz. uždegus šviesą prie lauko durų jos su gabalu sienos pradeda matytis sename vaizde...
arba ant terasos pradeda po truputį ryškėti kitoje namo pusėje stovinčios mašinos kontūrai. vaiduoklių teatras...
gaila, kad negaliu pabandyti koks vaizdas dieną, pabandysiu tik šeštadienį.
su vlc viskas normaliai, rodo kaip iš kulkosvaidžio.
Vu+Uno 4K SE, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Sony 55XE8596, Samsung 40D6500, OnePlus 6 (Android 10.0)
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(Intel 8086, 1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)

Vartotojo avataras
mantos
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 449
Užsiregistravo: Ant Vas 19, 2008 10:19 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: IP kameros negaliu pajungt, gal turite minčių

Standartinė mantos » Šeš Kov 14, 2020 4:56 pm

Siandien prisiruosiau ir pasileidau savo kameras . Jai dar aktualu tai pas mane is Hikvision nvr stremas toks . I tv per enigmini tiuneri .
#SERVICE 4097:0:0:1:0:0:0:0:0:0:rtsp%3a//admin%3apass@192.168.1.106%3a554/Streaming/Channels/101
201
301 Pvz. kanalai o paskutinis skaicius atsakingas uz vaizdo kokybe .

Jokiu kvadratavimu vidiniam tinkle.
Gigablue HD utra ue

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)