• Administratorius
  •  
    PaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlisPaveikslėlis
     

Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Openbox gamintojų produktas

Moderatoriai: nerux, cvykas, vytas121

Vartotojo avataras
vytautasba
Moderator
Moderator
Pranešimai: 1947
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė vytautasba » Tre Lap 26, 2014 10:44 pm

eini i "Rysys su WLAN tinklu" (pries ti aktyvuoji ji,kad degtu zaliai), eini i "skanuoti wifi tinklus", pasirenki savo tinkla, tada tau reiks pasirinkti wifi kodavimo sistema,ir suvest slaptazodi.

Prasau,kas bandet Optibox enfinity,prasau bent pavirsutinio palyginimo.

Ir neuzmirskit imest komandos komanda cat /proc/cpuinfo parodymus.
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)

RamasG
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1082
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė RamasG » Ket Lap 27, 2014 12:11 pm

naujame imtuve irasytas gamyklinis softas openpli ,bet jame nera nei softcam valdymo paneles nei galimybes atsisiuti pluginu nei atnaujinti softa ,perrasius softa is openpli svetaines viskas ok :) maloniai nustebino vaizdo kokybe ,zenkliai geriau uz optibox m7 ir beveik tokia pati kaip pas dm500hd originala ,distancinis irgi neblogas nors reikia priprasti ,tai tiek pastebejimu per pirma vakara :)

Prisijungęs
Vartotojo avataras
muncis
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 185
Užsiregistravo: Ant Lap 08, 2011 10:10 am
Miestas: Klaipėdos raj.
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė muncis » Ket Lap 27, 2014 12:15 pm

RamasG rašė:naujame imtuve irasytas gamyklinis softas openpli ,bet jame nera nei softcam valdymo paneles nei galimybes atsisiuti pluginu nei atnaujinti softa ,perrasius softa is openpli svetaines viskas ok :) maloniai nustebino vaizdo kokybe ,zenkliai geriau uz optibox m7 ir beveik tokia pati kaip pas dm500hd originala ,distancinis irgi neblogas nors reikia priprasti ,tai tiek pastebejimu per pirma vakara :)
O vaizdo kokybė geresnė tik ant sd kanalų ? ar ant HD irgi ?
Panasonic TX-P50ST60E -- Cube x2 Pro (ATV_by_Sasvlad) -- MiniX NEO J50C-4 (W10) -- Beelink Gemini X55 Ultimate (W10) -- LG 49UJ7507 (CI+Trikolor) -- Mi Box S -- Telia 4G (140/40)

ernissss
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2132
Užsiregistravo: Šeš Kov 08, 2008 1:24 pm
Miestas: Kaunas
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė ernissss » Ket Lap 27, 2014 5:43 pm

Čia iš rusų forumo nukopinau, pakomentuokit/palyginkit kas suprantat visus tuos skaičiukus:

root@formuler3:~# cat /proc/cpuinfo
system type : BCM7362A0 STB platform
machine : Unknown
processor : 0
cpu model : Broadcom BMIPS4380 V6.5 FPU V0.1
BogoMIPS : 749.56
cpu MHz : 751.527
wait instruction : yes
microsecond timers : yes
tlb_entries : 32
extra interrupt vector : yes
hardware watchpoint : no
isa : mips1 mips2 mips32r1
ASEs implemented : mips16
shadow register sets : 1
kscratch registers : 0
core : 0
VCED exceptions : not available
VCEI exceptions : not available

processor : 1
cpu model : Broadcom BMIPS4380 V6.5 FPU V0.1
BogoMIPS : 753.66
cpu MHz : 751.527
wait instruction : yes
microsecond timers : yes
tlb_entries : 32
extra interrupt vector : yes
hardware watchpoint : no
isa : mips1 mips2 mips32r1
ASEs implemented : mips16
shadow register sets : 1
kscratch registers : 0
core : 0
VCED exceptions : not available
VCEI exceptions : not available

root@formuler3:~#
Formuler Z8

Vartotojo avataras
sieksnis
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
Pranešimai: 3260
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė sieksnis » Ket Lap 27, 2014 6:36 pm

Kažkaip labai jau "kūdai" emocijų apie šį aparatą...
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E

Armant

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė Armant » Ket Lap 27, 2014 6:46 pm

sieksnis rašė:Kažkaip labai jau "kūdai" emocijų apie šį aparatą...
Pavydas kad openas perspjiove VU+ daro savo :D

styx
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 503
Užsiregistravo: Tre Kov 04, 2009 11:45 am
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė styx » Ket Lap 27, 2014 6:51 pm

Armant rašė:
sieksnis rašė:Kažkaip labai jau "kūdai" emocijų apie šį aparatą...
Pavydas kad openas perspjiove VU+ daro savo :D
Ar tik Armant nebus koks LIUTAS ir t.t naujai atgimes :D ...labai jau panasias pievas kiekvienam poste raso :D informacijos nulis ir sizofreniniai briedovi svaiciojimai istisai :D

Vartotojo avataras
gintasvis
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 1828
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė gintasvis » Ket Lap 27, 2014 7:00 pm

Pritariu pievos :-(reik irodymu ,kas turit solo2 palyginkit

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3457
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė vytas121 » Ket Lap 27, 2014 7:26 pm

[quote="ernissss"]Čia iš rusų forumo nukopinau, pakomentuokit/palyginkit kas suprantat visus tuos skaičiukus:

root@formuler3:~# cat /proc/cpuinfo
system type : BCM7362A0 STB platform
machine : Unknown
processor : 0
cpu model : Broadcom BMIPS4380 V6.5 FPU V0.1
BogoMIPS : 749.56
cpu MHz : 751.527

processor : 1
cpu model : Broadcom BMIPS4380 V6.5 FPU V0.1
BogoMIPS : 753.66
cpu MHz : 751.527
quote]
Tai tas Formuler3 yra 2 branduoliu?
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
gintasvis
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 1828
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė gintasvis » Ket Lap 27, 2014 7:28 pm

jeigu tureciau f3 palyginciau :)

Prisijungęs
Vartotojo avataras
muncis
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 185
Užsiregistravo: Ant Lap 08, 2011 10:10 am
Miestas: Klaipėdos raj.
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė muncis » Ket Lap 27, 2014 7:43 pm

Sprendžiant iš informacijos internete apie Broadcom BCM7362, jis yra vieno branduolio, kuris gali atlikti dvi užduotis vienu metu (single core - dual tread) viename fiziniame procesoriaus branduolyje simuliuojami du loginiai branduoliai, tad OS mato dvigubą branduolių skaičių.
Panasonic TX-P50ST60E -- Cube x2 Pro (ATV_by_Sasvlad) -- MiniX NEO J50C-4 (W10) -- Beelink Gemini X55 Ultimate (W10) -- LG 49UJ7507 (CI+Trikolor) -- Mi Box S -- Telia 4G (140/40)

Prisijungęs
Vartotojo avataras
muncis
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 185
Užsiregistravo: Ant Lap 08, 2011 10:10 am
Miestas: Klaipėdos raj.
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė muncis » Pir Vas 16, 2015 12:35 pm

Ar sudėtinga sukonfiguruoti šį imtuvą, kad galima būtų laidas įrašinėti į SD kortelę arba išorinį HDD ?
Panasonic TX-P50ST60E -- Cube x2 Pro (ATV_by_Sasvlad) -- MiniX NEO J50C-4 (W10) -- Beelink Gemini X55 Ultimate (W10) -- LG 49UJ7507 (CI+Trikolor) -- Mi Box S -- Telia 4G (140/40)

Vartotojo avataras
kibiras25
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 84
Užsiregistravo: Šeš Gru 17, 2011 6:09 pm
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė kibiras25 » Pen Kov 13, 2015 8:27 pm

Isirasiau i Formuler OpenATV imidza ir dabar nelabai suprantu is kur gauti emuliatoriu mgcamd?
Tinka bet koks Enigmos2 ar turi buti specialus skirtas tik OpenATV?
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
kibiras25
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 84
Užsiregistravo: Šeš Gru 17, 2011 6:09 pm
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė kibiras25 » Sek Kov 29, 2015 8:00 pm

kaip susitvarkyti hdmi-cec? Samsung televizoriuje aktyvuota funkcija, Formuler taip pat. Bet Samsunge bandant ieskoti prietaisu neranda nieko.
Paveikslėlis

vytas121
Moderator
Moderator
Pranešimai: 3457
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė vytas121 » Sek Kov 29, 2015 8:37 pm

kibiras25 rašė:kaip susitvarkyti hdmi-cec? Samsung televizoriuje aktyvuota funkcija, Formuler taip pat. Bet Samsunge bandant ieskoti prietaisu neranda nieko.
Turetu veikti su siais nustatymais Paveikslėlis
Jeigu neveikia,tai pabandyk pakeitineti Wakeup signal from TV.Jeigu neveikia tai dar vienas F3 gliukas,nes naudojant tos pacios komandos softa openATV,imtuve Optibox EVO M7 si funkcija veikia puikiai.
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)

Vartotojo avataras
kibiras25
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 84
Užsiregistravo: Šeš Gru 17, 2011 6:09 pm
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė kibiras25 » Pir Kov 30, 2015 6:27 pm

vytas121 rašė:
kibiras25 rašė:kaip susitvarkyti hdmi-cec? Samsung televizoriuje aktyvuota funkcija, Formuler taip pat. Bet Samsunge bandant ieskoti prietaisu neranda nieko.
Turetu veikti su siais nustatymais
Jeigu neveikia,tai pabandyk pakeitineti Wakeup signal from TV.Jeigu neveikia tai dar vienas F3 gliukas,nes naudojant tos pacios komandos softa openATV,imtuve Optibox EVO M7 si funkcija veikia puikiai.
Deja...niekas neveikia net keiciant Wakeup. Nustatymai tokie pat buvo.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
kibiras25
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 84
Užsiregistravo: Šeš Gru 17, 2011 6:09 pm
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė kibiras25 » Ant Kov 31, 2015 7:41 pm

siandien ismete tokia klaida, bandyt perinstaliuot hdmi-CEC plugina?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė Tautvydas » Ant Bir 16, 2015 9:46 am

tankistas rašė:HDD nėra galimybės įdėti.
O CI+:

По CI+ вопрос пока открыт, но не буду говорить НЕТ..
Aš nepirkčiau imtuvo į kurį nėra galimybės įdėti HDD. Man jis reikalingas.

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9650
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė nerux » Ant Bir 16, 2015 12:15 pm

O tai išorinis pajungtas HDD ne tas pats velnias?, koks skirtumas ar jis viduj ar išorej :)
Zgemma H9 Combo 4K, Ustym 4K, Formuler nano Z, XIO MAX+, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E

olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
Pranešimai: 3919
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė olesub » Ant Bir 16, 2015 12:18 pm

Iškilo toks klausimas apie išorinius hdd. Ar jie užmiega?
Sony KD-55XF9005, zGemma H9 Combo, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Huawei P30 Pro

Vartotojo avataras
avokadas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 1344
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė avokadas » Ant Bir 16, 2015 12:20 pm

nerux rašė:O tai išorinis pajungtas HDD ne tas pats velnias?, koks skirtumas ar jis viduj ar išorej :)
Ne visiem HDD uztenka sroves is vieno USB, o ka daryt jei reikia pajunkti koki USB DVB-T, 3G modema, USB WiFi?
Paveikslėlis

Vartotojo avataras
nerux
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 9650
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė nerux » Ant Bir 16, 2015 12:24 pm

Nu jei reik navarotų tai ir perki su navarotais už atatinkamą kaina, o jei to nereikia tai užtenka ir tai, o jei neužtenka srovės tai perki su srove ar ne tep avokadas?
Zgemma H9 Combo 4K, Ustym 4K, Formuler nano Z, XIO MAX+, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E

Vartotojo avataras
Tautvydas
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2024
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė Tautvydas » Ant Bir 16, 2015 12:25 pm

nerux rašė:O tai išorinis pajungtas HDD ne tas pats velnias?, koks skirtumas ar jis viduj ar išorej :)
Man nepatinka priedėliai. Jau ir taip tų įvairių laidų susidaro prie imtuvo.

cvykas
Super Mod.
Super Mod.
Pranešimai: 3956
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė cvykas » Ant Bir 16, 2015 12:39 pm

olesub rašė:Iškilo toks klausimas apie išorinius hdd. Ar jie užmiega?
Pries metus kaip bandziau tai lyg uzmigo
Vu+, Android, Raspberry Pi

aaaaaa
Forumietis
Forumietis
Pranešimai: 2048
Užsiregistravo: Šeš Sau 17, 2009 12:41 pm
Susisiekti:

Re: Formuler F3 ir kiti Formuler imtuvai

Standartinė aaaaaa » Ant Bir 16, 2015 10:01 pm

avokadas rašė:
nerux rašė:O tai išorinis pajungtas HDD ne tas pats velnias?, koks skirtumas ar jis viduj ar išorej :)
Ne visiem HDD uztenka sroves is vieno USB, o ka daryt jei reikia pajunkti koki USB DVB-T, 3G modema, USB WiFi?
Dauguma usb hardu eina elektros adapteriais tad gali pajungti elektra atskirai jam tik va jei 2,5 diskas dauguma nenaudoja papildomo elektros maitinimo , o nenaudojamas diskas daznai yra atjungiamas jei jam nenustatyta kokia PVR funkcija , o del usb wifi ar 3G modemu juk nejungiama kartu wifi ir 3G modemas ar daugiausia prijungi koki usb dvb-t jei reikia , bet daznai tuo nereikia nes beveik viskas yra palydove na ir kokios pora usb flaskiu , o usb diskas daznai buna pastoviai pajungtas tad maksimum kiek gali buti kokie 3 irengimiai nors daznai tik du tai usb diskas ar fleshke ir wifi adapteris jei nera vidinio ar 3G modemas jei reikia nors pas dauguma tiuneriu yra LAN jungtis tad ir 3G modemo nevisada reikia . :)
Paveikslėlis

Skelbti atsakymą

Grįžti į

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: 1 ir 0 svečias(ių)