Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė sieksnis » Tre Vas 13, 2019 3:45 pm

O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3225
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 4:53 pm

sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?

Sąraše nėra.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė jonukas1 » Tre Vas 13, 2019 5:15 pm

Na tai spauskite ZALIA mygtuka, atsisiusite ir suinstaliuosite. Viskas elementaru kaip 2x2. :)
jonukas1
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 783
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Tre Vas 13, 2019 5:25 pm

Tautvydas rašė:
sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?

Sąraše nėra.

Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 904
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 5:58 pm

adastra rašė:
Tautvydas rašė:
sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?

Sąraše nėra.

Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.

Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Tre Vas 13, 2019 6:02 pm

Tautvydas rašė:Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .

O po plugino instaliavimo Enigmą perkrovei? :grin:
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 904
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė sieksnis » Tre Vas 13, 2019 6:03 pm

Epopėja...
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3225
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 6:29 pm

adastra rašė:
Tautvydas rašė:Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .

O po plugino instaliavimo Enigmą perkrovei? :grin:

Imtuvą po instaliavimo perkroviau. Blindscan lentelės vaizdas skyrėsi nuo ankščiau imtuve pas mane buvusio Blindscan. Štai koks anksčiau buvo:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 6:58 pm

Imtuvą po instaliavimo perkroviau. Blindscan lentelės vaizdas skyrėsi nuo ankščiau imtuve pas mane buvusio Blindscan. Štai koks anksčiau buvo:[/quote]
Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Tre Vas 13, 2019 8:20 pm

O imtuvas A sukonfigūruotas jūsų visiems palydovams su motoru, LNB , Diseq nustatymai irgi?
Ar imtuve esate nustatęs, kad vartotojo nustatymų tipas būtų eksperto?
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 904
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Vas 13, 2019 9:55 pm

adastra rašė:O imtuvas A sukonfigūruotas jūsų visiems palydovams su motoru, LNB , Diseq nustatymai irgi?
Ar imtuve esate nustatęs, kad vartotojo nustatymų tipas būtų eksperto?

A sukonfiguruotas visiems palydovams su motoru, LNB, Diseg nustatymai irgi . Vartotojo nustatymų tipas ? Čia jau man neaišku ? Kokia direktoriją reikia vykdyti norit tuos nustatymus rasti ? Dėkoju.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Tre Vas 13, 2019 10:23 pm

Tautvydas rašė:. Vartotojo nustatymų tipas ? Čia jau man neaišku ? Kokia direktoriją reikia vykdyti norit tuos nustatymus rasti ? Dėkoju.

Meniu -> Valdymas -> Sistema -> Ekspetiniai nustatymai -> OK -> Vartotojo režimas -> OK -> Valdymo būdas
va čia pastatome kad būtų Išsamus ir spaudžiame žalią mygtuką.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 904
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ket Vas 14, 2019 2:19 pm

Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:[/quote]
Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Šeš Vas 16, 2019 3:34 pm

Tautvydas rašė:Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:

Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?[/quote]
Nejaugi niekas iš forumiečių per ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) į savo SAT imtuvus neįsirašėte Blindscan (aklo skenavimo) ? Įdomu , kaip pas Jus tas įrašytas Blindscan dirba ?
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė jonukas1 » Šeš Vas 16, 2019 3:52 pm

Man idomu kokiu stebuklu tikisi Tautvydas is to Blindscan ? :) Jei kas naujo atsiranda - is karto paskelbiama internete. Tada tik nuskanuoji reikiama dazni ir turi naujus kanalus.
jonukas1
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 783
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Sek Kov 17, 2019 1:38 pm

Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?[/quote]
Nejaugi niekas iš forumiečių per ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) į savo SAT imtuvus neįsirašėte Blindscan (aklo skenavimo) ? Įdomu , kaip pas Jus tas įrašytas Blindscan dirba ?[/quote]
Gal kas radote kur nors pluginą Blindscan (akla paieška) tinkantį OpenLi 7 imidžui ? Čia rašo apie tai , bet pačio plugino neįdeda :
https://gisclub.tv/plaginy/plagin-blind ... epoj-poisk)/30/
Paskutinį kartą redagavo Tautvydas Sek Kov 17, 2019 1:51 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė cvykas » Sek Kov 17, 2019 1:51 pm

Yra ten tas pluginas tik reikia registruotis.
Parsiunciau tik nezinau ar OpenLi 7 softui jis veiks.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vu+, Android, Raspberry Pi
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3874
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Sek Kov 17, 2019 1:53 pm

cvykas rašė:Yra ten tas pluginas tik reikia registruotis.
Parsiunciau tik nezinau ar OpenLi 7 softui jis veiks.

Šis su OpenPli 7 nedraugauja. Ekranas nušvinta žaliai.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė ardas » Sek Kov 17, 2019 2:15 pm

cia apie tai.
https://forum.openvision.tech/
galiu surinkti ten palaikomo imtuvo imidza jei kam reikia.
ardas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 425
Užsiregistravo: Šeš Kov 10, 2012 10:29 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ant Kov 19, 2019 9:43 am

Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.[/quote]

Pagaliau epopėja baigta - paleidau Blindscan pluginą. Padėjo rusų forumas :
https://gisclub.tv/plaginy/ischu-plagin/690/
Dabar po mano LNB nustatymų pakeitimo iš fido parsisiųstas Blinscan dirba. Prisegu kaip atrodo.
Dėkoju visiems už suteiktą pagalbą.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Sek Kov 31, 2019 6:06 pm

Noriu paklausti gal kam pavyko į imtuvą Vu+duo2 (imidžas OpenPli 7) instaliuoti šį plaginą:
http://2boom-plugins.blogspot.com/2014/ ... otkey.html
Anksčiau aš ji atverdavau su distancinio pulto HELP knopke . Tuo metu HELP knopkė tarnavo tik šiam plaginui dėl jo atvėrimo ekrane.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Sek Kov 31, 2019 10:03 pm

O paspaudus melyna knopke ir uzejus i emuliatoriu nustatymus ne panasu vaizda matai?
Tad kyla klausymas,ar tikrai tas pluginas reikalingas?
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3420
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Bal 01, 2019 11:00 am

vytas121 rašė:O paspaudus melyna knopke ir uzejus i emuliatoriu nustatymus ne panasu vaizda matai?
Tad kyla klausymas,ar tikrai tas pluginas reikalingas?

Mano norimame įdiegti plagine yra daugiau informacijos vienoje vietoje. Tikiu, kad galima apseiti ir be jo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Pir Bal 01, 2019 11:29 am

Kokios konkrečiai informacijos prtrūksta ar nėra nenaudojant to plagino?
Atmink kuo daugiau pluginų suvarysi imtuvan, tuo blogiau tavo instaliuotam imidžui.
Nebent tie plaginai buvo rašomi speciailiai atsižvelgiant į imidžo ypatybes bei buvo
ilgą laiką išbandytas jų veikimas su duotuoju imidžu ir nerasta imidžo bei plagino
nesuderinamumo bei ištaisytos visos programinės klaidos.
O kuo blogiau tavo imidžui, tuo nestabiliau jis veiks imtuve. :grin:
Dėl plagino veikimo arba blogo veikimo ar neveikimo visada reikia kreiptis į plagino autorių.
Šiuo atveju į 2boom. Jo bloge plagino temoje laisvai galima uždavinėti klausimus plagino autoriui.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 904
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Bal 01, 2019 11:57 am

adastra rašė:Kokios konkrečiai informacijos prtrūksta ar nėra nenaudojant to plagino?
Atmink kuo daugiau pluginų suvarysi imtuvan, tuo blogiau tavo instaliuotam imidžui.
Nebent tie plaginai buvo rašomi speciailiai atsižvelgiant į imidžo ypatybes bei buvo
ilgą laiką išbandytas jų veikimas su duotuoju imidžu ir nerasta imidžo bei plagino
nesuderinamumo bei ištaisytos visos programinės klaidos.
O kuo blogiau tavo imidžui, tuo nestabiliau jis veiks imtuve. :grin:
Dėl plagino veikimo arba blogo veikimo ar neveikimo visada reikia kreiptis į plagino autorių.
Šiuo atveju į 2boom. Jo bloge plagino temoje laisvai galima uždavinėti klausimus plagino autoriui.

2boom jau nutraukė savo veiklą .
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2005
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD