ariras rašė:Laida turiu,bet per com porta nemato tiunerio
cibo rašė:Labas,
Viskas veikė ikišiol, tik įkėliau ir ne pirmą kartą WebTV List failiuką
ir trinant nereikalingus internetinius TV kanalus nusimušė lig būtų
išjungtas/vėl įjungtas imtuvas, ir taip 3 kartus, 4 išsijungė/vėl pasileido ir jau nutiko imtuvui rimta bėda.
vaizdas baisus fioletiniai veidai, buves meniu rusu kalba pasidarė anglų
ir užsidėjo slaptažodis ant meniu įjungimo o taipat norint web Tv paleist užsidėjo slaptažodis.
Išjungimas/įjungimas nepadeda viskas ant slaptažodžio stovi.
Kas čia nutiko? WebTVList.txt failiukas su virusu buvo? ar sugedo imtuve
kažkas? negi imtuvą po 2 metų naudojimo išmest teks? o gal eina ką nors padaryt, pirma kaip tą slaptažodį daba sužinot? 1234 ar 0000 kur dažnai
būna netinka, pats niekada nebuvau slaptažodžio uždėjęs.
Perrašyt prošifkę tik per com portą eina? per usb netinka? nes neturiu su com portu kompo.
cibo rašė:Jaučiu be com porto niekaip neis perrašyt, tik ar ant windows 10 pasileis tos programėlės com portą valdančios, nes jos pagamintos dar win xp/7 laikais
Bet geriau būtų avariniu būdu kaip openbox S6 palaikai tam tikrą mygtuką įjungi imtuvą ir perrašys prošifke be jokio kabelio o iš USB flešiuko
jonukas1 rašė:O nebandei tik su 060C00 identu ? Aisku nerodys dalies kanalu...
arturas101 rašė:Tai kad ten nelabai kur yra irasyti tuos identus, ne linuksinis aparatas.
val321 rašė:Ir pas mane taip buvo,pakeiciau hdmi kabeli ir viskas gerai.
aaaaaa rašė:Prie usb jungties pajungi koki androidine plansete ir turetu isijungti .
cibo rašė:aaaaaa rašė:Prie usb jungties pajungi koki androidine plansete ir turetu isijungti .
nepadeda, mano amiko tik krauna android planšeta.
cibo rašė:val321 rašė:Ir pas mane taip buvo,pakeiciau hdmi kabeli ir viskas gerai.
rodė brukšniukus?, akivaiždžiai matosi, kad nesikrauna programa valdantį įrengini, (labai primena kai windowse uzsikrauna dosas per bios tik, o windows ne)
Jai pas mane butų tvarkoje su programa, tai ne brukšniukus matyčiau o laikrodį, va tik tada būtų galima įtart kabelį. (beja kuris puikiai rodė signala iš vakaro)
p.s. jau antra karta mano amiko irenginyje nusimuša, seniau ji užsirakino prašė slaptažodžio kurio aš neuždėjau, o dabar išvis nepasileidžia po brukšniukų rodymo.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių