Kas pirmiau atsirado? Višta ar kiaušinis?

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė val321 » Sek Sau 08, 2017 11:01 pm

Sveiki. pas mane ant amiko mini combo se rodo naudojau si konverteri http://legion.name/m3u-to-webtv/
val321
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: Sek Vas 01, 2015 8:34 pm

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė x-Turbo-x » Pir Sau 09, 2017 10:40 pm

val321 rašė:Sveiki. pas mane ant amiko mini combo se rodo naudojau si konverteri http://legion.name/m3u-to-webtv/

o kaip vaizdas? man tai tringa, nespeja uzkrauti. Rodymo metu speed 130 kbps, aiskiai per letas
x-Turbo-x
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: Šeš Lap 05, 2016 12:53 pm

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė val321 » Pir Sau 09, 2017 11:47 pm

Pas mane irgi stringa,bet mano internetas teo dratas.
val321
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: Sek Vas 01, 2015 8:34 pm

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė x-Turbo-x » Ant Sau 10, 2017 10:50 pm

val321 rašė:Pas mane irgi stringa,bet mano internetas teo dratas.

Čia ne internetas kaltas. Mano šviesolaidis 100Mbps, Youtube 1080HD be problemų rodo laptop'e
Matyt AMIKO procas neveža, ram'ų mažai, neužkrauna buferio kaip youtub'as
x-Turbo-x
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 8
Užsiregistravo: Šeš Lap 05, 2016 12:53 pm

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė draugas » Tre Sau 11, 2017 8:56 am

x-Turbo-x rašė:
val321 rašė:Pas mane irgi stringa,bet mano internetas teo dratas.

Čia ne internetas kaltas. Mano šviesolaidis 100Mbps, Youtube 1080HD be problemų rodo laptop'e
Matyt AMIKO procas neveža, ram'ų mažai, neužkrauna buferio kaip youtub'as

man tas pats su tv - LG 85 puikiai tempia net uh is youtube ,o 6 serijos net ant sd stringa -rodo ,sustoja po keliolikos sek vel rodo .
4w-0,8w-4,9e-9e-13e-19,2e-28,2e-36e-54,9e /SF6918P/ Vu Zero-Amiko A3-GI Phoenix-Gi Matrix lite / + IPTV LG55UF85/ LG32LF632/ SMG46h64/SMG40h57
draugas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 358
Užsiregistravo: Sek Lie 14, 2013 3:43 pm
Miestas: Klaipeda

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė val321 » Tre Sau 11, 2017 8:49 pm

O pas tave internetas i imtuva per wifi ar pajungtas laidu,nes kaip pas mane buvo pajungta per wifi tai net teta striginejo.
val321
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: Sek Vas 01, 2015 8:34 pm

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė val321 » Tre Sau 11, 2017 8:53 pm

Dabar ziuriu lietkabeli per sport1 tai per 20 min nei vieno strigimo.
val321
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 7
Užsiregistravo: Sek Vas 01, 2015 8:34 pm

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Ket Sau 12, 2017 7:08 pm

Ekrano kopija (6)_LI.jpg
istraukiau is sandeliuko, belkin G +MIMO ADSL norejau pasistatyti vietoj pirelio tik niekaip negaliu pasileisti ka darau netaip:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė vytas121 » Ket Sau 12, 2017 7:48 pm

salakas rašė:
Ekrano kopija (6)_LI.jpg
istraukiau is sandeliuko, belkin G +MIMO ADSL norejau pasistatyti vietoj pirelio tik niekaip negaliu pasileisti ka darau netaip:

Na o dabar dar karta atidziai pasiziurek i paveiksliuka!Ar matai klaida?
Kas cia?
IP Address 192.168.2.1
ir
Secondary DNS Server 192.168.1.254


Ir dar...Primary DNS Server pas tave 8.8.8.8 ,o turetu buti ta ka duoda riauteriukas ir siuo momentu bent jau ka matau tai 192.168.1.254
o Secondary DNS Server galetu buti ta ka duoda intiko tiekejas arba googlinis 8.8.8.8
Tavuoju atveju IP Address turetu buti ne xxx.xxx.2.x ,o xxx.xxx.1.x
O gal as pasenau ir nusisnekejau...!
Atleiskit 8)
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2977
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Ket Sau 12, 2017 8:08 pm

pirelyje stovi sitie:
DSL WAN
Status: Connected
MAC Address: 00:25:53:9c:64:c5
IP Address: 78.58.32.3
Subnet Mask: 255.255.192.0
Default Gateway: 78.58.63.254
DNS Server 212.59.8.4
212.59.8.8
tik tiek kad jos surasius nera prisijungimo o ten dali ismeta automatiskai
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė vytas121 » Ket Sau 12, 2017 8:33 pm

salakas rašė:pirelyje stovi sitie:
DSL WAN
Status: Connected
MAC Address: 00:25:53:9c:64:c5
IP Address: 78.58.32.3
Subnet Mask: 255.255.192.0
Default Gateway: 78.58.63.254
DNS Server 212.59.8.4
212.59.8.8
tik tiek kad jos surasius nera prisijungimo o ten dali ismeta automatiskai

Gal tavasis intiko tiekejas risa MAC adresa prie IP adreso?Turetu buti funkcija,kad ji nukopijuoti.
Subnet Mask turetu buti 255.255.255.0 o ne 255.255.192.0
Nu ir vietoj googlinio 8.8.8.8 ivesk DNS Server savojo intiko tiekejo pirmini DNS 212.59.8.4
sitas 212.59.8.8 turbut yra antrinis DNS adresas tavojo intiko tiekejo.
Default Gateway: 78.58.63.254 pas mane stovi ne tiekejo,o mano riauterio 192.168.xx.xx
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2977
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Ket Sau 12, 2017 8:42 pm

Ekrano kopija (7).png

ka cia surasyti , mano teo dratas
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė vytas121 » Ket Sau 12, 2017 8:57 pm

Toliau keliu rankas aukstyn...paaiskinau ta ka as zynau is bendro konfiguravimo.Pas mane Mikrotik.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2977
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Ket Sau 12, 2017 9:06 pm

velnes, gal is tiesu jie maka pririso, pries metus buvau prijunges viskas ok, o dabar nei per lana nei wifi neina nors kelis kartus rode kad conekt, ir rodo priemimo ir siuntimo greiti, puse dienos krusos ,
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė Soul » Ket Sau 12, 2017 9:12 pm

salakas rašė:
Ekrano kopija (7).png

ka cia surasyti , mano teo dratas

Manau, kad cia reikia surasyti Teo duomenis, kurie yra surasyti Pirelyje...
O i kuri lizda ijungiate Teo interneto laida?
Formuler F3 HD PVR, Openbox ci7200PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
Legalus montuotojas.
Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 2352
Užsiregistravo: Tre Lap 08, 2006 7:34 pm
Miestas: Rokiškis

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Ket Sau 12, 2017 9:25 pm

tai kad ten tik vienas lizdas i kuri tinka telefoninio laido kistukas o domenis jau rasiau ir 255 255 255 0 ir 255 255 192 0 dar klausimas su lan nustatymais 192 168 1 1 ar 192 168 2 1 nes i nustatymus ieinu tik per 192 168 2 1
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė Soul » Ket Sau 12, 2017 9:45 pm

WAN IP Address: 78.58.32.3
Subnet Mask: 255.255.192.0
Default Gateway: 78.58.63.254
DNS Server 212.59.8.4
212.59.8.8
Sitie duomenys turi buti irasyti belkine kur WAN nustatymai, o ne LAN nustatymuose...
Ir perkrauti marsrutizatoriu is tinklo. Patartina, istraukus is rozetes, palaukti 15 sek.
Formuler F3 HD PVR, Openbox ci7200PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
Legalus montuotojas.
Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 2352
Užsiregistravo: Tre Lap 08, 2006 7:34 pm
Miestas: Rokiškis

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Ket Sau 12, 2017 9:55 pm

viska taip buvau surases rodo kad prisijungiau, tik nei per lana nei wifi internetas neatsiranda
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė Soul » Ket Sau 12, 2017 10:05 pm

O DHCP ijungtas ar isjungtas? Jei isjungtas, tai Visuose irenginiuose turetu buti rankiniu budu ivestas adresas. Jeigu
Bielkine Lan adresas 192.168.2.1 tai kituose irenginiuse turi buti tame paciame potinklyje 192.168.2, 192.168.2.3 ir t.t
WiFI koks Belkine kodas? Tas kodas turi buti ivestas ir kituose WiFi irenginiuose.
Formuler F3 HD PVR, Openbox ci7200PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
Legalus montuotojas.
Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 2352
Užsiregistravo: Tre Lap 08, 2006 7:34 pm
Miestas: Rokiškis

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Ket Sau 12, 2017 10:11 pm

bandziau ir ijungta ir isjungta, taipat bandziau Subnet Mask: 255.255.192.0 ir 255 255 255 0 jau nebezinau , tiesa o koki reik adresa parinkti statini ar dinamini
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė Soul » Ket Sau 12, 2017 10:18 pm

Kaip tinklo plokstes nustatytos kituose irenginiuose? Pvz. kompe?
Formuler F3 HD PVR, Openbox ci7200PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
Legalus montuotojas.
Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 2352
Užsiregistravo: Tre Lap 08, 2006 7:34 pm
Miestas: Rokiškis

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė Soul » Ket Sau 12, 2017 10:23 pm

salakas rašė:bandziau ir ijungta ir isjungta, taipat bandziau Subnet Mask: 255.255.192.0 ir 255 255 255 0 jau nebezinau , tiesa o koki reik adresa parinkti statini ar dinamini

Jeigu marsrutizatorius prisijungia prie tiekejo, tai Wan nustatymai teisingi. Manau, kad pas Jus statinis adresas.
Problema yra su LAN nustatymais Bielkine ir irenginiuose.Jie nesutampa. O jei viska Jus per WiFi naudojate, tai irenginiuose reikia ivesti saugos koda, kuris yra Bielkine.
Pabandykite irenginiuose ir Bielkine ijungti DHCP. Pakeitus reikes VISUS rebootinti.
Formuler F3 HD PVR, Openbox ci7200PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
Legalus montuotojas.
Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 2352
Užsiregistravo: Tre Lap 08, 2006 7:34 pm
Miestas: Rokiškis

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Ket Sau 12, 2017 10:27 pm

nesupratau
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė Soul » Ket Sau 12, 2017 10:44 pm

Parasykite: 1. kaip Jus prie Bielkino jungiates? WiFi ar LAN?
2. Irenginiuose tinklo ploksteje ijungtas: automatinis IP adreso gavimas (DHCP)?
ar nurodytas IP adresas?
Formuler F3 HD PVR, Openbox ci7200PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
Legalus montuotojas.
Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 2352
Užsiregistravo: Tre Lap 08, 2006 7:34 pm
Miestas: Rokiškis

Re: Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis. 5 dalis

Standartinė salakas » Pen Sau 13, 2017 2:13 am

Ekrano kopija (8).png
Soul rašė:Parasykite: 1. kaip Jus prie Bielkino jungiates? WiFi ar LAN?
2. Irenginiuose tinklo ploksteje ijungtas: automatinis IP adreso gavimas (DHCP)?
ar nurodytas IP adresas?

1. isbandziau ir taip ir taip
2. ijungtas, adresas nurodytas
3 tiekwifi tiek lano zenkliukas kompe su geltonais trikampiais, pridedu paveiksleli, kas idomiausei paveikslelyje rodo: internet status conectet
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1249
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Nustatymai

Grįžti į Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis