Puslapis 111

Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Ant Lap 20, 2012 8:49 am
RamasG
gal kas jau turit sita biudzetini hd imtuva ? idomu kaip veikia sarunas ?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Ant Lap 20, 2012 10:54 pm
vaidas1984
butu idomu. kaina 200 lt tai kaip S1

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Lap 21, 2012 8:35 am
openbox
vaidas1984 rašė:butu idomu. kaina 200 lt tai kaip S1


Buvo čia visokių...
Ir Golden media 9055 ir Ariva, kurie tik šiek tiek virš 200 Lt tekainavo. Ir jau visi šaukė, kad čia revoliucija, kad S1 mirtis...
Nieko panašaus.
Išbandytas, ištestuotas ir patikimas imtuvas (openbox S1) vis tiek perkamas labiau nei tie biudžetiniai HD imtuvai.

Na sunku pasakyti kiek patikimai veiks ir koks palaikymas bus ant to Amiko Mini.
Gal jis padarys kažkokią revoliuciją. Bet tai pasimatys mažiausiai po pusmečio, kai klientai išsakys savo nuomone.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Lap 21, 2012 3:22 pm
extremexxx
gelezies paramatrai ispudingi ,mazas ,galima tvirtint uz tv yra laikiklis ir IR akis su laidu,LAN,USB irasymas,bei media grotuvas ,palaiko wifi ,galios nemazai :
Main Processor: 400MHz based CPU
Flash Memory: 64MBits
DDR RAM: 1024Mbits
kaip ir viskas ko reikia tam mazyly yra,tik kaip su softu neaisku ,jei ta gelezis turetu gera softa ,butu geras variantas.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Lap 21, 2012 5:13 pm
bes
Gal kas nors jau bandete, kaip veikia?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Lap 21, 2012 5:22 pm
vaidas1984
openbox S1 klono kaina nera bloga 130 lt o amiko 200 lt .

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Ket Lap 22, 2012 1:03 pm
renas
radau šiektiek info apie jo giminaiti GI HD Mini FAQ +

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Ket Lap 22, 2012 1:29 pm
vytautasba
manau dirbs normaliai,kaip ir amiko 8340

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Lap 28, 2012 2:03 pm
vidmas
isbandziau sita mazyli,patiko. pliusu kanalus varto labai greitai, youtubas dirba ,dar ir youporn prisiuvo.minusu nepastebejau , gal dar islys.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Lap 28, 2012 3:04 pm
vytautasba
taip kad amiko kol kas palaiko savo marke,taip toliau :)

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Lap 28, 2012 7:58 pm
bes
Menu panasus i Opticum 403p.
Ar sitie nauji nepersikrauna savaime ?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Lap 28, 2012 8:46 pm
vidmas
bes rašė:Menu panasus i Opticum 403p.
Ar sitie nauji nepersikrauna savaime ?

dar nepersikrove ne karto.pries savaite viena pakankinau pusdieni,pastaciau klientui.dabar antra kankinu.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Ant Gru 04, 2012 6:36 pm
Stager
Patarkit ar verta si aparata imti kaip patikima, nes noriu paimti tevui ir kad butu ramu, nezystu del visokiu problemu, pastaciau ir pamirsau taip sakant :)

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Ant Gru 04, 2012 11:08 pm
vytautasba
blyn chebra, uz tokia kaina,siaip nekorektiskas klausimas ,ir pigus ir geras. geriausias atsakymas pagal kaina ,geras pasiulymas,verta imti.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 07, 2012 6:08 pm
Daikis
vidmas rašė:isbandziau sita mazyli,patiko. pliusu kanalus varto labai greitai, youtubas dirba ,dar ir youporn prisiuvo.minusu nepastebejau , gal dar islys.


Vidmanatai, ar diseq 1.2 palaiko, usuals rezimas yra?? Nes ziurinejau rusu forumuose ir neradau....arba blogai ieskau
Aciu...

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 07, 2012 11:53 pm
alternative
O kaip su prisijungimu prie jo ir duomenu imetimo i ji,kokios priemones ten sukasi viduj kazin??ar tik is pulto viskas ivedama?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Šeš Gru 08, 2012 10:59 am
vytautasba
eina ant ALI procesoriaus, duomenis ivedam pultu,bet manau galima ir per usb imest sh.. duomenis, nes ant arivos 100 hd,eidavo ,sukurus failiuka ,pavadinimu allshares.dat, ir ten ivedus duomenis,pvz

N: server portasnuo portasiki user paswd 0102030405060708091011121314

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Šeš Gru 08, 2012 9:56 pm
bes
Pakeiciau virtuveje S1 i Amiko mini.
Pajungiau per wi-fi.
Su mazu Amiko adapteriu nesijunge prie bevielio, su Tp-Link 727 veikia.
Visas meniu toks pats kaip Opticum403p, tik keleta papildomu funkciju dadejo, patestuosiu, jei gerai veiks ji ir paliksiu.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Šeš Gru 08, 2012 10:02 pm
olesub
Pakeiskite SSID'ą kad jame nebūtų jokių minusų ir pan. Aš irgi prašokau virš valandos, kol tiekėjas nepasakė šio dalyko

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 9:34 am
Bzik
Nesugebu prie tinklo pajungt. Tiesiai kabeliu nuo kompo - viskas ok. Bet TV vietoj LAN eina per AP klientą. Kompas čia jungiasi be problemų, kaip bekeistum parametrus (tiek pats pasigauna parametrus, tiek su parinktais). Amiko - niekaip. Ką daryt? Ko Amiko nesupranta, ką supranta kompas?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 10:19 am
bes
Jau veikia ir su Amiko wireless adapteriu.
Kazkodel nesijunge pradzioje.
Pabandyk SSID bet tarpu ir simboliu padaryti.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 10:47 am
Bzik
bes rašė:Jau veikia ir su Amiko wireless adapteriu.
Kazkodel nesijunge pradzioje.
Pabandyk SSID bet tarpu ir simboliu padaryti.


SSID nurodytas. Be tarpų, tik 3 raidės. Trint?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 12:07 pm
bes
o koks pas tave adapteris ?
Ir kai bandai prisijungti ka raso ?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 12:59 pm
Bzik
bes rašė:o koks pas tave adapteris ?
Ir kai bandai prisijungti ka raso ?


ne adapteris, o "AP client" režimu dirbantis D-Link DWL-2100AP. Kompas per jį internetą pasigauna be vargo. O iš Amiko "nėra ryšio su serveriu". Turiu vieną siūlymą galiniam taške išjungt DHCP (dabar tarsi įjiungtas).

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 1:34 pm
bes
Imtuve Ip suvedimas rankomis nepadeda ?

Bzik rašė:
bes rašė:o koks pas tave adapteris ?
Ir kai bandai prisijungti ka raso ?


ne adapteris, o "AP client" režimu dirbantis D-Link DWL-2100AP. Kompas per jį internetą pasigauna be vargo. O iš Amiko "nėra ryšio su serveriu". Turiu vieną siūlymą galiniam taške išjungt DHCP (dabar tarsi įjiungtas).