Puslapis 211

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 1:45 pm
Bzik
bes rašė:Imtuve Ip suvedimas rankomis nepadeda ?


ne. Visokias konfigūracijas žaidžiau. Keičiu nustatymus kompu, naudoju tikrinimui, viskas ok. Perjungiu imtuvą ir nieko. Vakare vėl bandysiu kankintis. Dar vieną AP gavau pabandymui, tai gal su juo pavyks.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 11:19 pm
vaidas1984
suvek i AMIKA statinius IP .

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pir Gru 10, 2012 11:36 pm
vytautasba
labas, siaip del atsargumo klausimas- kai ijungtas DHCP imtuve,ir ji perkrovus, imtuvui nera suteiktas joks IP?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Ant Gru 11, 2012 8:34 am
Bzik
vytautasba rašė:labas, siaip del atsargumo klausimas- kai ijungtas DHCP imtuve,ir ji perkrovus, imtuvui nera suteiktas joks IP?


Pasiskolinau canyon'ą - viskas veikia. Padėjau d-linką į kampą, nes taip ir nesupratau kodėl jie nesusikalba.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Ant Gru 11, 2012 4:32 pm
vaidas1984
tai kas turite si imtuva placiau pakomentuokite kaip sukasi rusijos paketai :)

Zadu sita daikta isigyti.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 8:41 am
Bzik
vaidas1984 rašė:tai kas turite si imtuva placiau pakomentuokite kaip sukasi rusijos paketai :)

Zadu sita daikta isigyti.


Vakar išbandžiau 36E. Kadangi tai pirmas mano HD imtuvas, o ir nelabai buvo su kuo lygint, tai rezultatais patenkintas. Dirba tvarkingai, greitai.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 10:07 am
vaidas1984
kiek klausiau zmoniu tai visi tik giria sita imtuva . :D

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 10:35 am
Gintarasx
o ar galima prijungti usb modema tiesiogiai prie imtuvo?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 10:40 am
Bzik
Gintarasx rašė:o ar galima prijungti usb modema tiesiogiai prie imtuvo?


Pas mane per LAN'ą. Pagal popierius - galima.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 11:03 am
Gintarasx
Bzik rašė:
Gintarasx rašė:o ar galima prijungti usb modema tiesiogiai prie imtuvo?


Pas mane per LAN'ą. Pagal popierius - galima.

gal kas nors bandėt atrašykit nepasididžiuokit :)

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 11:59 am
Bzik
Gintarasx rašė:
Bzik rašė:
Gintarasx rašė:o ar galima prijungti usb modema tiesiogiai prie imtuvo?


Pas mane per LAN'ą. Pagal popierius - galima.

gal kas nors bandėt atrašykit nepasididžiuokit :)


USB WiFi Support (Ralink RT5370 chip only)

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 1:21 pm
bes
modema ar bevieli adapteri ?
Bevielis veikia.
Gintarasx rašė:o ar galima prijungti usb modema tiesiogiai prie imtuvo?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 1:44 pm
Gintarasx
bes rašė:modema ar bevieli adapteri ?
Bevielis veikia.
Gintarasx rašė:o ar galima prijungti usb modema tiesiogiai prie imtuvo?

usb modemu kad su ežiu ar labas eitu :)

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Tre Gru 12, 2012 2:49 pm
vidmas
Daikis rašė:
vidmas rašė:isbandziau sita mazyli,patiko. pliusu kanalus varto labai greitai, youtubas dirba ,dar ir youporn prisiuvo.minusu nepastebejau , gal dar islys.


Vidmanatai, ar diseq 1.2 palaiko, usuals rezimas yra?? Nes ziurinejau rusu forumuose ir neradau....arba blogai ieskau
Aciu...

usals veikia

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 14, 2012 8:55 am
Bzik
Kelis vakarus pabandžius, yra problemos. Nežinau nuo kurio galo teisingiausia spręst. Kol kas mintys, kad problemos imtuvo softe. Dabar stovi su imtuvu gautas.

Įjungi > prisijungia > rodo > toliau po kažkiek laiko variantai:
1. pakimba > su kitu paketu atsistato
2. pakimba > info "užkoduotas" > atsistato (po 30-40s)
3. pakimba > info "užkoduotas" > nėra signalo > pereinant į kitus kanalus, kažkuriuo metu atsistato.
Kelis kartus pakibimo metu perjunginėjant kanalus imtuvas persikrovė.

Iki emuliatorių naudojimo nepribrendau. Norėčiau apsiribot paprastesniu, USB upgrade variantu, jei tai tinka.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 14, 2012 8:59 am
bes
Su paskutiniu softu per wi-fi tik NTV paketas jokiu strigimu.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 14, 2012 9:16 am
Bzik
bes rašė:Su paskutiniu softu per wi-fi tik NTV paketas jokiu strigimu.


Paskutinis yra koks? Imtuvas rodo:
ALi_3606
0A070A00_1.4.96 EMU
YW-LEOPARD10-Ver1.0
M3606F 1.1.3

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 14, 2012 9:23 am
olesub
Problemų nerasta pas maniškius klientus. Žiūrėkit, gal jums signalas prapuolinėja, nes neblogai gi sniego pavarė, ir galbūt užsinigėja galvutes?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 14, 2012 12:17 pm
Bzik
olesub rašė:Problemų nerasta pas maniškius klientus. Žiūrėkit, gal jums signalas prapuolinėja, nes neblogai gi sniego pavarė, ir galbūt užsinigėja galvutes?


pagal info dalį, signalas iš sat stabilus, kokybė gera. Panašiau arba imtuvas, arba internetas. Internetas, kitų jo vartotojų atžvilgiu, juntamai nestriginėja, nestabdo, pralaidumas didelis. Nebent kai reikia dažnai gauti raktą, bet koks nukrypimas pasijaučia.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 14, 2012 7:05 pm
vaidas1984
gal galetumete ideti naujausia firmware bei pasidalinti kanalu sarasais.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Pen Gru 14, 2012 8:03 pm
sgintas
vaidas1984 rašė:gal galetumete ideti naujausia firmware bei pasidalinti kanalu sarasais.

Visiem amiko softai guli cia http://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=102

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Šeš Gru 15, 2012 12:15 am
vaidas1984
Pirmas ispudis: maziukas daikciukas bet labai greitas bei kaina tik 180 lt . Greitai SD kanalus varto. Ziuriu jau kelias valandas tai jokiu strigimu ar pakibimu.

:D

Pakolkas kaina atitinka daikta. Bus matyt kaip su HD kanalais bus.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Šeš Gru 15, 2012 8:58 am
maksaz
vaidas1984 rašė:Pirmas ispudis: maziukas daikciukas bet labai greitas bei kaina tik 180 lt . Greitai SD kanalus varto. Ziuriu jau kelias valandas tai jokiu strigimu ar pakibimu.

:D

Pakolkas kaina atitinka daikta. Bus matyt kaip su HD kanalais bus.

...cia koki paketa testuoji?..kokiu budu imtuvas gauna interneta..? ir dar- kiek teko bandyt tuos visokio plauko amiko, tai pulteliu reikdavo prisikisus vos ne i tiuneri bakstelt, kad kanala perjungt...o siam kaip?
...ar labai kaista?...ar isbandei HD kanalus?

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Šeš Gru 15, 2012 9:22 am
mmantas
Reiketu patarimo perrasinejau softa per USB,viskas praejo gerai pradejo persileidineti taip ir nepersileido laukiau pora valandu USB neistraukinejau,poto istraukiau is maitinimo bandziau perrasiti softa per kompa ligtai softas persiraso bet kai pajungi tiuneri prie teliko jis bando pasileisti bet nepasileidzia ir pultas nereguoja.

Re: Amiko Mini HD

StandartinėParašytas: Šeš Gru 15, 2012 9:19 pm
vaidas1984
tautini paketa ziuriu. siuo metu dar nenusukau lekstes i 36 laipsni.