Amiko Mini

Amiko Mini HD

Standartinė RamasG » Ant Lap 20, 2012 8:49 am

gal kas jau turit sita biudzetini hd imtuva ? idomu kaip veikia sarunas ?
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1031
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: Amiko Mini HD

Standartinė vaidas1984 » Ant Lap 20, 2012 10:54 pm

butu idomu. kaina 200 lt tai kaip S1
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: Amiko Mini HD

Standartinė openbox » Tre Lap 21, 2012 8:35 am

vaidas1984 rašė:butu idomu. kaina 200 lt tai kaip S1


Buvo čia visokių...
Ir Golden media 9055 ir Ariva, kurie tik šiek tiek virš 200 Lt tekainavo. Ir jau visi šaukė, kad čia revoliucija, kad S1 mirtis...
Nieko panašaus.
Išbandytas, ištestuotas ir patikimas imtuvas (openbox S1) vis tiek perkamas labiau nei tie biudžetiniai HD imtuvai.

Na sunku pasakyti kiek patikimai veiks ir koks palaikymas bus ant to Amiko Mini.
Gal jis padarys kažkokią revoliuciją. Bet tai pasimatys mažiausiai po pusmečio, kai klientai išsakys savo nuomone.
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: Amiko Mini HD

Standartinė extremexxx » Tre Lap 21, 2012 3:22 pm

gelezies paramatrai ispudingi ,mazas ,galima tvirtint uz tv yra laikiklis ir IR akis su laidu,LAN,USB irasymas,bei media grotuvas ,palaiko wifi ,galios nemazai :
Main Processor: 400MHz based CPU
Flash Memory: 64MBits
DDR RAM: 1024Mbits
kaip ir viskas ko reikia tam mazyly yra,tik kaip su softu neaisku ,jei ta gelezis turetu gera softa ,butu geras variantas.
----------------------------------------------------
extremexxx
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1551
Užsiregistravo: Ket Bal 26, 2007 12:24 pm
Miestas: plunge

Re: Amiko Mini HD

Standartinė bes » Tre Lap 21, 2012 5:13 pm

Gal kas nors jau bandete, kaip veikia?
bes
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2040
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 8:29 pm
Miestas: Pabrade

Re: Amiko Mini HD

Standartinė vaidas1984 » Tre Lap 21, 2012 5:22 pm

openbox S1 klono kaina nera bloga 130 lt o amiko 200 lt .
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: Amiko Mini HD

Standartinė renas » Ket Lap 22, 2012 1:03 pm

radau šiektiek info apie jo giminaiti GI HD Mini FAQ +
Paskutinį kartą redagavo renas Ket Lap 22, 2012 3:11 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Openbox S1 , Openbox S2 HD mini ,LG 37LM620S , Offset 80 cm., 19E-13E-5E-4W + 65cm 36E IPTV MK818 Tronsmart Ara BJ19
renas
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 594
Užsiregistravo: Pir Lap 19, 2007 12:13 am
Miestas: Panevėžys

Re: Amiko Mini HD

Standartinė vytautasba » Ket Lap 22, 2012 1:29 pm

manau dirbs normaliai,kaip ir amiko 8340
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Amiko Mini HD

Standartinė vidmas » Tre Lap 28, 2012 2:03 pm

isbandziau sita mazyli,patiko. pliusu kanalus varto labai greitai, youtubas dirba ,dar ir youporn prisiuvo.minusu nepastebejau , gal dar islys.
vidmas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 263
Užsiregistravo: Ket Sau 25, 2007 5:23 pm

Re: Amiko Mini HD

Standartinė vytautasba » Tre Lap 28, 2012 3:04 pm

taip kad amiko kol kas palaiko savo marke,taip toliau :)
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Amiko Mini HD

Standartinė bes » Tre Lap 28, 2012 7:58 pm

Menu panasus i Opticum 403p.
Ar sitie nauji nepersikrauna savaime ?
bes
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2040
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 8:29 pm
Miestas: Pabrade

Re: Amiko Mini HD

Standartinė vidmas » Tre Lap 28, 2012 8:46 pm

bes rašė:Menu panasus i Opticum 403p.
Ar sitie nauji nepersikrauna savaime ?

dar nepersikrove ne karto.pries savaite viena pakankinau pusdieni,pastaciau klientui.dabar antra kankinu.
vidmas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 263
Užsiregistravo: Ket Sau 25, 2007 5:23 pm

Re: Amiko Mini HD

Standartinė Stager » Ant Gru 04, 2012 6:36 pm

Patarkit ar verta si aparata imti kaip patikima, nes noriu paimti tevui ir kad butu ramu, nezystu del visokiu problemu, pastaciau ir pamirsau taip sakant :)
Stager
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: Tre Geg 21, 2008 12:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Amiko Mini HD

Standartinė vytautasba » Ant Gru 04, 2012 11:08 pm

blyn chebra, uz tokia kaina,siaip nekorektiskas klausimas ,ir pigus ir geras. geriausias atsakymas pagal kaina ,geras pasiulymas,verta imti.
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Amiko Mini HD

Standartinė Daikis » Pen Gru 07, 2012 6:08 pm

vidmas rašė:isbandziau sita mazyli,patiko. pliusu kanalus varto labai greitai, youtubas dirba ,dar ir youporn prisiuvo.minusu nepastebejau , gal dar islys.


Vidmanatai, ar diseq 1.2 palaiko, usuals rezimas yra?? Nes ziurinejau rusu forumuose ir neradau....arba blogai ieskau
Aciu...
45w-90E 1.1m triax H-H; GM990; DM500; 3D HD namu kino sistema 2,5m istrizaines ekranas.
Daikis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 212
Užsiregistravo: Tre Bal 02, 2008 5:15 pm
Miestas: Kaunas-Kedainiai

Re: Amiko Mini HD

Standartinė alternative » Pen Gru 07, 2012 11:53 pm

O kaip su prisijungimu prie jo ir duomenu imetimo i ji,kokios priemones ten sukasi viduj kazin??ar tik is pulto viskas ivedama?
Paskutinį kartą redagavo alternative Šeš Gru 08, 2012 3:08 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Optibox E3HD
alternative
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 760
Užsiregistravo: Tre Geg 14, 2008 12:43 pm

Re: Amiko Mini HD

Standartinė vytautasba » Šeš Gru 08, 2012 10:59 am

eina ant ALI procesoriaus, duomenis ivedam pultu,bet manau galima ir per usb imest sh.. duomenis, nes ant arivos 100 hd,eidavo ,sukurus failiuka ,pavadinimu allshares.dat, ir ten ivedus duomenis,pvz

N: server portasnuo portasiki user paswd 0102030405060708091011121314
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Amiko Mini HD

Standartinė bes » Šeš Gru 08, 2012 9:56 pm

Pakeiciau virtuveje S1 i Amiko mini.
Pajungiau per wi-fi.
Su mazu Amiko adapteriu nesijunge prie bevielio, su Tp-Link 727 veikia.
Visas meniu toks pats kaip Opticum403p, tik keleta papildomu funkciju dadejo, patestuosiu, jei gerai veiks ji ir paliksiu.
bes
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2040
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 8:29 pm
Miestas: Pabrade

Re: Amiko Mini HD

Standartinė olesub » Šeš Gru 08, 2012 10:02 pm

Pakeiskite SSID'ą kad jame nebūtų jokių minusų ir pan. Aš irgi prašokau virš valandos, kol tiekėjas nepasakė šio dalyko
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, Samsung Galaxy S8, iPad 2017
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3736
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Amiko Mini HD

Standartinė Bzik » Pir Gru 10, 2012 9:34 am

Nesugebu prie tinklo pajungt. Tiesiai kabeliu nuo kompo - viskas ok. Bet TV vietoj LAN eina per AP klientą. Kompas čia jungiasi be problemų, kaip bekeistum parametrus (tiek pats pasigauna parametrus, tiek su parinktais). Amiko - niekaip. Ką daryt? Ko Amiko nesupranta, ką supranta kompas?
Bzik
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 19
Užsiregistravo: Tre Bal 23, 2008 4:05 pm
Miestas: Sirvintos

Re: Amiko Mini HD

Standartinė bes » Pir Gru 10, 2012 10:19 am

Jau veikia ir su Amiko wireless adapteriu.
Kazkodel nesijunge pradzioje.
Pabandyk SSID bet tarpu ir simboliu padaryti.
bes
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2040
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 8:29 pm
Miestas: Pabrade

Re: Amiko Mini HD

Standartinė Bzik » Pir Gru 10, 2012 10:47 am

bes rašė:Jau veikia ir su Amiko wireless adapteriu.
Kazkodel nesijunge pradzioje.
Pabandyk SSID bet tarpu ir simboliu padaryti.


SSID nurodytas. Be tarpų, tik 3 raidės. Trint?
Bzik
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 19
Užsiregistravo: Tre Bal 23, 2008 4:05 pm
Miestas: Sirvintos

Re: Amiko Mini HD

Standartinė bes » Pir Gru 10, 2012 12:07 pm

o koks pas tave adapteris ?
Ir kai bandai prisijungti ka raso ?
bes
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2040
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 8:29 pm
Miestas: Pabrade

Re: Amiko Mini HD

Standartinė Bzik » Pir Gru 10, 2012 12:59 pm

bes rašė:o koks pas tave adapteris ?
Ir kai bandai prisijungti ka raso ?


ne adapteris, o "AP client" režimu dirbantis D-Link DWL-2100AP. Kompas per jį internetą pasigauna be vargo. O iš Amiko "nėra ryšio su serveriu". Turiu vieną siūlymą galiniam taške išjungt DHCP (dabar tarsi įjiungtas).
Bzik
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 19
Užsiregistravo: Tre Bal 23, 2008 4:05 pm
Miestas: Sirvintos

Re: Amiko Mini HD

Standartinė bes » Pir Gru 10, 2012 1:34 pm

Imtuve Ip suvedimas rankomis nepadeda ?

Bzik rašė:
bes rašė:o koks pas tave adapteris ?
Ir kai bandai prisijungti ka raso ?


ne adapteris, o "AP client" režimu dirbantis D-Link DWL-2100AP. Kompas per jį internetą pasigauna be vargo. O iš Amiko "nėra ryšio su serveriu". Turiu vieną siūlymą galiniam taške išjungt DHCP (dabar tarsi įjiungtas).
bes
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2040
Užsiregistravo: Pen Gru 01, 2006 8:29 pm
Miestas: Pabrade

Kitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Amiko Mini /SE/