Tam, kad matyti daugiau...

Standartinė cyberdog » Ket Vas 25, 2010 10:13 pm

bumas34 rašė:va ir as turiu beda niekaip viasato nepaleidziu ant netboxo,kortele pirkta pries 1.5 metu,bet veikt atsisako,saruna veikia o korta ne :-D


Tai o koki EMU naudoji?
Keistas reiškinys: eini šunkeliu, o sutinki žmones.

Totalus Piratnamis :) DM500HD + LG 3D LW650T
cyberdog
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 264
Užsiregistravo: Tre Kov 25, 2009 12:41 am
Miestas: pelke konkreti :)

Standartinė bumas34 » Pen Vas 26, 2010 10:35 am

Mgcamd1.31 ir newCS 1.62 ,sarikai sukasi o korta nevaziuoja :grin:
bumas34
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 3556
Užsiregistravo: Pir Sau 28, 2008 11:46 pm
Miestas: Garliava,-Nottingham-UK

Standartinė olesub » Pen Vas 26, 2010 10:47 am

isijunk skype, niekaip tau neprisibeldziu
Samsung 49KU6402, Iphone XS, Samsung Galaxy Tab A 10,5
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3880
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Standartinė bumas34 » Pen Vas 26, 2010 11:00 am

tai kad ijungta
bumas34
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 3556
Užsiregistravo: Pir Sau 28, 2008 11:46 pm
Miestas: Garliava,-Nottingham-UK

Standartinė cyberdog » Pen Vas 26, 2010 5:11 pm

siulau cccam 2.1.3 ir jokiu problemu nebus,eis kaip uoga ir sara ir korta
Keistas reiškinys: eini šunkeliu, o sutinki žmones.

Totalus Piratnamis :) DM500HD + LG 3D LW650T
cyberdog
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 264
Užsiregistravo: Tre Kov 25, 2009 12:41 am
Miestas: pelke konkreti :)

Standartinė olesub » Pen Vas 26, 2010 7:51 pm

su CCcam ne viskas eina. O siaip jam jau paleista korta
Samsung 49KU6402, Iphone XS, Samsung Galaxy Tab A 10,5
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3880
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Standartinė cyberdog » Šeš Vas 27, 2010 12:51 am

tvarkele tada ;) o jai kas ir neina su cccam galima priskirt mgcamd :)
Keistas reiškinys: eini šunkeliu, o sutinki žmones.

Totalus Piratnamis :) DM500HD + LG 3D LW650T
cyberdog
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 264
Užsiregistravo: Tre Kov 25, 2009 12:41 am
Miestas: pelke konkreti :)

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė petras7738 » Ket Sau 20, 2011 3:38 pm

kažkodėl prigeso vijos kanalai su nauja korta ant drimo 500 mgcamd1.30+newcs1.60 kortelę drimas mato o vaizdo neužkuria, kas galėtų būti gal kas jau susidūrė su šia problemą
gyvenimas
petras7738
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 28
Užsiregistravo: Ant Geg 15, 2007 6:44 pm
Miestas: Matuizos

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė avokadas » Ket Sau 20, 2011 4:39 pm

petras7738 rašė:kažkodėl prigeso vijos kanalai su nauja korta ant drimo 500 mgcamd1.30+newcs1.60 kortelę drimas mato o vaizdo neužkuria, kas galėtų būti gal kas jau susidūrė su šia problemą

Tai gal AU isjungtas ant MgCamd'o arba ant NewCS'o ir delto neprasitese korteles galiojimas?
jei moki per telneta prisijungti prie NewCS'o. tai prisijunges parasyk "sub 0", ir parodys iki kada kas galioja.
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1344
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė vytas121 » Ket Sau 20, 2011 9:19 pm

Oooo!!! Kazkodel visi tik siulo newcs ir cccam,bet visi pamirso oscam!Tai va isbandyta ir viskas veikia,tik box key butinai irasyti reikia.Nereikia jokiu papildomu EMU,viskas sukasi ant to vieno oscam.Gali ir pats ziureti ir su draugais pasidalinti.
Tad sekmes konfiginant!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re:

Standartinė tomas » Ket Sau 20, 2011 10:29 pm

bumas34 rašė:Mgcamd1.31 ir newCS 1.62 ,sarikai sukasi o korta nevaziuoja :grin:


O ka logas raso. Viskas gi ten parasyta ko truksta iki pilnos laimes.
tomas
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 1364
Užsiregistravo: Sek Spa 29, 2006 10:15 pm
Miestas: Kaunas

Re: Re:

Standartinė vytas121 » Pen Sau 21, 2011 8:11 am

tomas rašė:
bumas34 rašė:Mgcamd1.31 ir newCS 1.62 ,sarikai sukasi o korta nevaziuoja :grin:


O ka logas raso. Viskas gi ten parasyta ko truksta iki pilnos laimes.

Praejas as tuos kryziaus kelius...
Vyrai nevarkit su situo rysuliu-tikrai nauja 093E korta neveikia!
Esu pats bandes Cccam2.1.4+NewCS 1.67-su siuo rodo,bet pastovus pakibimai.
Veikia ir isbandyta yra su Cccam2.1.3+Oscam.Jeigu saros neimsi is kitu tai uztenka tik Oscam.
Sekmes!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė petras7738 » Pen Sau 21, 2011 2:38 pm

Vytai o kur suvest boxkey jeigu paleisti tik vieną oscamą?
gyvenimas
petras7738
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 28
Užsiregistravo: Ant Geg 15, 2007 6:44 pm
Miestas: Matuizos

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė petras7738 » Pen Sau 21, 2011 2:42 pm

čia kiek supratau konfiginasi trys failai oscam conf, oscam user, ir oscam server
gyvenimas
petras7738
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 28
Užsiregistravo: Ant Geg 15, 2007 6:44 pm
Miestas: Matuizos

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė avokadas » Pen Sau 21, 2011 2:55 pm

petras7738 rašė:Vytai o kur suvest boxkey jeigu paleisti tik vieną oscamą?

i oscam.server faila reik irasyti "boxid = XXXXXXXXXX"
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1344
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė vytas121 » Pen Sau 21, 2011 7:21 pm

avokadas rašė:
petras7738 rašė:Vytai o kur suvest boxkey jeigu paleisti tik vieną oscamą?

i oscam.server faila reik irasyti "boxid = XXXXXXXXXX"

Bet perskaiciuota i sesioliktaine sistema!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė pitbullis » Pen Sau 21, 2011 8:25 pm

vytas121 rašė:
avokadas rašė:
petras7738 rašė:Vytai o kur suvest boxkey jeigu paleisti tik vieną oscamą?

i oscam.server faila reik irasyti "boxid = XXXXXXXXXX"

Bet perskaiciuota i sesioliktaine sistema!


jo as dariau su oscam1.00 ir cccam221 eina

reik irasyt dar naujom kortom
CAID = 093E
BoxID = *******
Paskutinį kartą redagavo pitbullis Pen Kov 25, 2011 11:25 pm. Iš viso redaguota 2 kartus.
pitbullis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 22
Užsiregistravo: Šeš Spa 17, 2009 8:51 pm

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė vytas121 » Pen Sau 21, 2011 10:50 pm

Prasau:
[global]
logfile = /var/tuxbox/config/logas.txt
fallbacktimeout = 2500
cachedelay = 120
nice = -1
maxlogsize = 15
waitforcards = 1
saveinithistory = 1

[newcamd]
port = 11580@093E:000000;
key = 0102030405060708091011121314
allowed =
keepalive = 1
mgclient = 1


[webif]
httpport = 4937
httpuser = drymas
httppwd = admin
httprefresh = 10
httpallowed = 127.0.0.1,192.168.0.2-200.168.0.252,192.168.1.2-192.168.1.100
httphideidleclients = 0
httpreadonly = 0
httpsavefullcfg = 0

[monitor]
port = 5439
aulow = 120
monlevel = 1
appendchaninfo = 1

[dvbapi]
enabled = 1
user = root
au = 0
boxtype = dreambox
As pats ziuriu per Oscam!
Kai cia au = 0 padarai 1 nerodo per Oscam,bet eina per Cccam.Aisku Cccam reikia isirasyti eilute tipo N: ir t.t.
[reader]
#enable = 0
Label = Viasat
#protocol = mouse
#detect = CD
Protocol = internal
Device = /dev/sci0
#mhz = 600
#Fallback = 0
Group = 1
EMMCache = 1,3,2
boxid = 126F8DD7
mhz = 357
cardmhz = 357
CAID = 093E
ident = 093E:000000
..............................
[account]
User = via
Pwd = sau
#disabled = 0
group = 1
Uniq = 2
#sleep = 0
monlevel = 1
AU = 1
CAID = 093E
IDENT = 093E:000000
Dabar turbut paaiskes!
P.S.Is patikimu saltiniu girdejau,kad Via lauzia naujas kortas pakeisdami kortos taktini dazni is 357MHZ i aukstesni.Kol kas tai patvirtinti negaliu nes pas mane dar dirba.Tfu,tfu...
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė petras7738 » Pir Sau 24, 2011 3:11 pm

Dėkoju Vytai pasileido dirba gerai dar turiu klausimą o kokius tada failus reikia konfiguruoti antrame tiuneryje
gyvenimas
petras7738
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 28
Užsiregistravo: Ant Geg 15, 2007 6:44 pm
Miestas: Matuizos

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė petras7738 » Pir Sau 24, 2011 4:30 pm

dėkoju visiems kas padėjo :D viską atsirinkau :D
gyvenimas
petras7738
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 28
Užsiregistravo: Ant Geg 15, 2007 6:44 pm
Miestas: Matuizos

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė belekaip69 » Pir Spa 29, 2012 9:18 pm

Sveiki man niekaip neisena padaryt kad eitu naja viasat kortele ant dm500s. Gal kas galit man padieti
belekaip69
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 14
Užsiregistravo: Sek Rgs 23, 2012 2:59 pm

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė satuatyv » Ant Rgp 27, 2013 7:59 am

Nekuriant naujos temos.

Ar imanoma paleisti Tricolor korta su Dreambox 500s ir kaip tai padaryti.
satuatyv
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 43
Užsiregistravo: Ant Vas 12, 2008 5:13 pm

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė vytas121 » Ant Rgp 27, 2013 8:20 pm

satuatyv rašė:Nekuriant naujos temos.

Ar imanoma paleisti Tricolor korta su Dreambox 500s ir kaip tai padaryti.

Lygiai tokiu pat budu kaip ir VIA tik del tricolor turi buti 4AE1:000011 vietoj 093E:000000
Ir tai turi buti Juriko oscam bin failas,jei bin failas vokiskas tada turi buti 000015
Tik neaisku ka matysi per DM500S?Bet serveriukas veiks!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė olesub » Ant Rgp 27, 2013 8:37 pm

Argi nuo bin'o priklauso identas?
Samsung 49KU6402, Iphone XS, Samsung Galaxy Tab A 10,5
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3880
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Drimas ir naujos via kortelės

Standartinė vytas121 » Tre Rgp 28, 2013 7:09 am

olesub rašė:Argi nuo bin'o priklauso identas?

Taip,ir nedrysk priestarauti...
Su Juriko veikia tik 000011
Su vokisku tik 000015
Isbandyta!O pries tai prasiknysta ne viena para.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Dreambox Imtuvai