Tam, kad matyti daugiau...

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė rembox » Pir Rgs 10, 2012 7:50 pm

marius000 rašė:Sveiki,na stai papasakosiu kuom skiresi dm 500s ir dm 500c dvb imtuvai vienas nuo kito. nupirkau turguj si imtuva uz 4 Litus,be pultelio. :) NOREJAU PASAKYT STAI KO VERTAS MANO!!!!! 1£ :D

Kokiame turguj uz tokia kaina juos pardavineja...??? :)
Paveikslėlis
rembox
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 490
Užsiregistravo: Tre Geg 13, 2009 11:48 am
Miestas: Kelme

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė zvirblis234 » Pir Rgs 10, 2012 8:15 pm

rembox rašė:
marius000 rašė:Sveiki,na stai papasakosiu kuom skiresi dm 500s ir dm 500c dvb imtuvai vienas nuo kito. nupirkau turguj si imtuva uz 4 Litus,be pultelio. :) NOREJAU PASAKYT STAI KO VERTAS MANO!!!!! 1£ :D

Kokiame turguj uz tokia kaina juos pardavineja...??? :)

Turbūt UK Leicester, nes ten gyvena Marius :)
Jeigu žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus
zvirblis234
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1504
Užsiregistravo: Sek Bal 01, 2007 9:38 pm
Miestas: Neringa

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė vytas121 » Pir Rgs 10, 2012 10:58 pm

rembox rašė:
marius000 rašė:Sveiki,na stai papasakosiu kuom skiresi dm 500s ir dm 500c dvb imtuvai vienas nuo kito. nupirkau turguj si imtuva uz 4 Litus,be pultelio. :) NOREJAU PASAKYT STAI KO VERTAS MANO!!!!! 1£ :D

Kokiame turguj uz tokia kaina juos pardavineja...??? :)

Nepirkit jo,nes jis MPEG2-Lietuvai netinka,nebent servui arba perlitavus kanalu selektoriu i DVB-S,tada tiks del SAT.
P.S.Buvau gaves ir as toki-ismeciau,pasilikau tik maitbloki!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė sieksnis » Ant Rgs 11, 2012 10:24 am

discowery reinkarnavosi į marius000? Ar čia reikia sveikinti forumą, jog discowery2 atsirado?
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3230
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė Soul » Ant Rgs 11, 2012 10:31 am

Pagal rasymo stiliu, rastinguma, protinguma tai, tikriausiai, Discowery.... Ne kitaip...
Formuler F3 HD PVR, Openbox ci7200PVR, Moteck SG2100A, 0.9m.
Legalus montuotojas.
Soul
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 2535
Užsiregistravo: Tre Lap 08, 2006 7:34 pm
Miestas: Rokiškis

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė vytas121 » Ant Rgs 11, 2012 2:08 pm

Nu jo...perskaiciau ir supratau...kad as liepdamas nepirkti padariau didele klaida izeisdamas Mariu!As jug rasiau,kad jis netinka Lietuviskai DVBT,bet priduriau,kad tinka servui,o perlitavus selektoriu tiks ir DVBS.
Atsivezes as ji buvau is Vokietijos,padovanojo dukra kuri ji naudojo...kam jis man reikalingas,kai pas mane ju net 7+DM7020S+DM800(cia visas mano arsenalas stovintis uz TV,kai kurie veikiantys,o kai kurie laukia eiles pakeitimams luzio atveju)+Dbox2 +Alien 8900 kurie veikia puikiai...neskaitant skyflex3000,kazkoks Katerinas 500 serijos ir dar is Seul pirktas Openbox 820CI,netiki-uzsuk i svecius parodysiu,pavaisinsiu kava ir brendziu.
Del PBO-jug abu ji praktiskai paleidom,tu tylejai ,o as parasiau,kad yra toks daiktas ir jis puikiai veikiantis su moServices softu.
Sakei neveikia Power Hit Radio LT-veikia,vien del taves nufilmuosiu ir patalpinsiu vaizdeli Youtube-prizadu!
Na,o irodymui,kad nemeluoju uzsuk i cia:
http://i1075.photobucket.com/albums/w42 ... 24x768.png
Ir dar cia:
http://i1075.photobucket.com/albums/w42 ... 24x768.png
Nera tik Dbox2.Jis rusyje,o pirktas is Nerux.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė vytas121 » Ant Rgs 11, 2012 2:37 pm

marius000 rašė:
vytas121 rašė:Nu jo...perskaiciau ir supratau...kad as liepdamas nepirkti padariau didele klaida izeisdamas Mariu!As jug rasiau,kad jis netinka Lietuviskai DVBT,bet priduriau,kad tinka servui,o perlitavus selektoriu tiks ir DVBS.
Atsivezes as ji buvau is Vokietijos,padovanojo dukra kuri ji naudojo...kam jis man reikalingas,kai pas mane ju net 7+DM7020S+DM800(cia visas mano arsenalas stovintis uz TV,kai kurie veikiantys,o kai kurie laukia eiles pakeitimams luzio atveju)+Dbox2 +Alien 8900 kurie veikia puikiai...neskaitant skyflex3000,kazkoks Katerinas 500 serijos ir dar is Seul pirktas Openbox 820CI,netiki-uzsuk i svecius parodysiu,pavaisinsiu kava ir brendziu.
Del PBO-jug abu ji praktiskai paleidom,tu tylejai ,o as parasiau,kad yra toks daiktas ir jis puikiai veikiantis su moServices softu.
Sakei neveikia Power Hit Radio LT-veikia,vien del taves nufilmuosiu ir patalpinsiu vaizdeli Youtube-prizadu!
Na,o irodymui,kad nemeluoju uzsuk i cia:
http://i1075.photobucket.com/albums/w42 ... 24x768.png
Ir dar cia:
http://i1075.photobucket.com/albums/w42 ... 24x768.png
Nera tik Dbox2.Jis rusyje,o pirktas is Nerux.


TAS IMTUVAS GERAI DYRBA SU KORTELE,BEJE TAIP ISEINA KAD TU JI ISMETEJ,O POTO PIRKAI KASKOKI KITA UZ NEMENKA SUMELE ,KAD SERVA PASIDARYTI ?????
NES KADA TU GAVAI TA IMTUVA ,TIKRAI NETUREJAI TIEK SERVERIU :grin: :grin: IR GALI NEPASAKOT ,KAD TU JI ISMETEJ,KAI TUO TARPU LAKSTAJ PO TOPO CENTRA IS IESKOJAI PBO,PIGIAUSIO IESKAI. NEKABINK MAKARONU ZMOGELI.
JAI TURI TOKI IMTUVA TAI NEMESK LAUK AS JI PADARYSIU NORMALIU.JAI NEZINAI TAI AS TAU PASAKYSIU ,KAD SAT SELEKTORIUS JAM TYNKA NUO PIGAUS IMTUVO (NUO KOKIO , NO PUBLIC )

Sita as viska zynau...DM800 buvo pirktas del 9E palydovo.
No public netiks,selektoriai skyriasi net tokiuose kaip Originalas DM500S ir klonas.Turek abu,atsidaryk ir pamatysi didziuli skirtuma!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė vytas121 » Ant Rgs 11, 2012 5:43 pm

rembox rašė:
marius000 rašė:Sveiki,na stai papasakosiu kuom skiresi dm 500s ir dm 500c dvb imtuvai vienas nuo kito. nupirkau turguj si imtuva uz 4 Litus,be pultelio. :) NOREJAU PASAKYT STAI KO VERTAS MANO!!!!! 1£ :D

Kokiame turguj uz tokia kaina juos pardavineja...??? :)

Va Mariau del kurios zynutes as rasiau,kad nepirkit,nes matau,kad zmogus susidomejo,bet gal nezyno ko jis vertas ir kam jis tinkantis.
Stai tu nemeti lauk tokiu imtuvu,o as ismeciau,matei ju kiek pas mane yra...nebetelpa jau!
Ir dar vienas irodymas,kad as nemeluoju del Power Hit radio LT...nu veikia!
http://www.youtube.com/watch?v=ZCHALAhu ... e=youtu.be
P.S.Kokybe tikrai bloga,bet filmuota su registratorium,o ir dar garsai is uz lango girdysi. 8) Neziurekit i registratoriaus rodoma data-ji nenustatyta!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė neriuks007 » Ant Rgs 11, 2012 7:20 pm

nesupratau nieko apart 4litu :D :D :D :D :D
neriuks007
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 778
Užsiregistravo: Šeš Rgp 25, 2007 4:22 pm
Miestas: ukmerge

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė vytas121 » Ant Rgs 11, 2012 8:38 pm

Mariau,sudeti softai eiles tvarka nuo originalaus iki moServices AsusHD2_11206_r5_mos3_PBO_24062011 va jo meniu ir matei...
HDD loptopinis,suformatuotas i ext3(tai diskas C)NTFS(tai D diskas) ir SWAP kurio nesimato,bet ilindus i PBO failus jis yra.SWAP reikalingas del to,kad visi servizai guletu HDD diske tokiu budu atlaisvinant plejerio atminti.Pas mane SWAP funkcija plejeryje dar neijungta,bet ijungti tik keli servizai kuriais as naudojuos,visi kiti guli be darbo neuzimantys daug atminties.
Nezynau kam reikalingas ext3 skirsnis,bet taip rekomenduoja rusai,na o NTFS tai visiems asmeniniams failams vieta.
Su tokia konfiguracija ir yra siuo metu manasis PBO kurio darba jau matet!
P.S.
Требования- PBO, подключенный внутренний HDD с заранее созданными (Акронисом, Partition Magic и т.д.) тремя разделами- Swap Linux (75-512 Mb, рекомендую 256Мб),  Ext3 (от 80Мб до "сколько не жалко", рекомендую 256 Мб) и NTFS- все остальное пространство.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė edma » Tre Rgs 12, 2012 6:22 am

DM500s -palydovinis
DM500c- kabelinis
DM500t - antžeminis :lol:
Elektromobilių mėgėjų klubas
edma
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1561
Užsiregistravo: Pen Sau 12, 2007 6:04 pm
Miestas: Vilnius

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė sieksnis » Tre Rgs 12, 2012 10:22 am

Mariau000 tavo idėja gera, tik vat iš aprašymo nieko nesuprasi, tu gal prieš rašydamas pagalvok, parašyk taip, kad visiems suprantama būtų, o parašęs prieš skelbdamas dar ir paskaityk, a to skaitai, skaitai ir nelabai įkerti žmogus apie ką čia kalbama.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3230
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė edma » Tre Rgs 12, 2012 11:32 am

marius000 rašė:
edma rašė:DM500s -palydovinis
DM500c- kabelinis
DM500t - antžeminis :lol:

taip ir jie visi vienodi. :)

Uzsukite.!!!!!!!cia is dvb 500dm pakurtas servas. kur Vytas121 toki mete sake lauk. :)
http://www.sharambaram.net/viewtopic.php?f=11&t=10275

Skiriasi selektoriai :)
Elektromobilių mėgėjų klubas
edma
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1561
Užsiregistravo: Pen Sau 12, 2007 6:04 pm
Miestas: Vilnius

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė sieksnis » Tre Rgs 12, 2012 11:56 am

marius000 rašė:...jame visteik servaka galima pakurt .... bet gali pas kaska rodyti butent to tiunerio deka....


O tai patį "pakūrimo" procesą detaliai aprašyt???? labai "baisi" komercinė paslaptis?
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3230
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė sieksnis » Tre Rgs 12, 2012 3:45 pm

:D :D :D
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3230
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė creatinas » Tre Rgs 12, 2012 4:50 pm

marius000 rašė:
sieksnis rašė:
marius000 rašė:...jame visteik servaka galima pakurt .... bet gali pas kaska rodyti butent to tiunerio deka....


O tai patį "pakūrimo" procesą detaliai aprašyt???? labai "baisi" komercinė paslaptis?


Ne sito nebus ( niekada ).

Tai paslaptis?Juk kazkas ir galetu pasikurti,kad ir namuose,pas ka viena korta o keli imtuvai
creatinas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 173
Užsiregistravo: Sek Gru 13, 2009 9:47 pm

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė islauzas » Tre Rgs 12, 2012 6:20 pm

patentuociau. o jei kas kitas pasikurs ir paskelbs visiems viesai? uz autorines teises kompensacija galima butu gauti :D :grin:
islauzas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2280
Užsiregistravo: Ant Sau 04, 2011 11:41 am

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė vytas121 » Tre Rgs 12, 2012 7:33 pm

marius000 rašė:
sieksnis rašė:
marius000 rašė:...jame visteik servaka galima pakurt .... bet gali pas kaska rodyti butent to tiunerio deka....


O tai patį "pakūrimo" procesą detaliai aprašyt???? labai "baisi" komercinė paslaptis?


Ne sito nebus ( niekada ).

Kodel gi ne.
Visi klausymai i PM ar i Skype!
P.S.Siaip tokia info yra mokama,bet forumieciams galyma ir padeti uz :-?
Pats siuo klausymu prasedejau intike gal 4 paras,kol viska surinkau ir padariau,tai buvo mazdaug pries 4 su trupuciu metus.Forume paklausius,pagalbos sulaukiau=0
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė remy martin » Tre Rgs 12, 2012 10:41 pm

Tikra tiesa!!! klausiau ir as forume ,norejau namie pasikurti nes 4 imtuvai per 4 kambarius ir viena kortele , taip ir nesulaukiau. Kaip dainuoje vienas zmogelis " dai zakurit...a v otvet tishina...."
2xDreambox 900 UHD 4K,Vu-solo,Dreambox 500HD..maximum e85..28e+23.5e+19e+13e+9e+5e+1w+5w..ASUS O!Play HDP-R3,MAG254x3, MAG256,Panasonic TX 47AS800E,Samsung UHD 4K 49KU6175
remy martin
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 572
Užsiregistravo: Ant Geg 19, 2009 1:21 pm
Miestas: Odense

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė nerux » Pen Rgs 14, 2012 8:17 am

jooo neilgai veikė serveris xaliavnas, o žadėjo nemažai laiko dirbt :-)
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9559
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: DM 500c dvb antzeminis skaitmeninis imtuvas

Standartinė islauzas » Pen Rgs 14, 2012 7:07 pm

kai mato kad durnas tai ir durnina-durna ir baznycioj musa :D
islauzas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2280
Užsiregistravo: Ant Sau 04, 2011 11:41 am

Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Dreambox Imtuvai