Tam, kad matyti daugiau...

Dreambox 500S ir jo klonų instaliavimas. INSTRUKCIJA

Standartinė vytas121 » Ket Bal 29, 2010 7:48 pm

Nutariau parašyti instrukciją, kaip iš naujos, katik pirktos dėžutės padaryti, kad ji rodytu palydovinę TV.
http://homesat.weebly.com/

Jeigu kas nors nori papildyti ar ras netikslumus, prašyčiau rašyti man į PM, aš pataisysiu. Noriu čia išlaikyti tik svarią instrukcija, kad nebūtų naujokams jokių neaiškumų.

Rašysiu tik apie tai ką esu pats išbandęs. Nerašysiu to ką esu girdėjęs pasakojant, o pats neišbandęs.

Tad pradedam:

Imidžo įrašymas ir keitimas

DREAMBOX 500S IMIDŽO ĮRAŠYMO(PERRAŠYMO)INSTRUKCIJA

Kadangi aš naudoju Darkstar 2 imidžą tai čia apie jį ir rašysiu.
Kiti imidžai kraunasi irgi taip pat,tik jų ieškoti reikia kituose www saituose.

Persisiųskime norima imidža pvz. iš čia: Darkstar2_DM500.zip - 4.6 Mb
o programą DreamUp pvz. iš čia: DreamUp_5_versijos.rar - 3.8 Mb

Reikia turėti COM kabelį, kad sujungti DM500S su kompiuteriu. Dauguma Openbox tiunerių naudotoju juos turi-tiks ir čia.
Jo laidų sujungimas pavaizduotas čia,tinka visais gyvenimo atvejais.

Paveikslėlis

Jeigu kompiuteryje nėra COM jungties tada turime nusipirkti USB i COM keitiklį.

Atsisiuntę abi programas, jas išarchyvuojame ir išsaugome kompiuteryje.
Instaliuojame DreamUp programa į kompiuterį. Vaizdas maždaug būtų toks:

Paveikslėlis

Pradedam...

1. Išjungti DM500S iš rozetės 220V
2. Išjungti Lan kabelį iš DM500S
3. Sujungti COM kabeliu tiunerį ir kompiuterį
4. Paleidžiam DreamUp programą
5. Nuimam varnelę nuo USE NETWORK
6. Parenkam PORT(Dažniausiai būna COM 1)
7. Spaudžiam CONNECT
8. Įjungiam DM500S į rozetę 220V
9. Prabėga mėlyna eilutė
10. Pasidaro aktyvios knopkės FLASH,PING,ERASE
11. Spudžiame ERASE (dėl seno imidžo ištrynimo)
12. Pasirenkame imidzą kurį atsisiuntėme ir jį išarhyvavome (nurodome kelia iki jo)
13. Spaudžiame FLASH
14. Pradeda krautis imidžas užpildydamas mėlyną eilutę
Kadangi imidžas kraunasi apie 10 min.tad tuo laiku galima parūkyti ar atsigerti kavos...
15. Kai mėlyna eilute bus pilna, išmes lentelę ir spaudžiame OK. DM500S išjungiame iš rozetės 220V ir palaukiame apie 20 sekundžių po to vel jungiame į 220V. Kai užsikraus imidžas pakliūname i MENIU nustatymus. Tai būtų kalbos ir antenos nustatymai.

Štai ir turime DM500S su nauju Darkstar 2 imidžu. Toliau reikia DM konfigūruoti interneto pajungimą ir jau DM pagalba atsisiųsti LT kalbą ir EMU.
Paskutinį kartą redagavo vytas121 Pen Bal 30, 2010 8:05 am. Iš viso redaguota 2 kartus.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Standartinė vytas121 » Ket Bal 29, 2010 7:53 pm

LT ir EMU įrašymas į DM500S ir jo klonus

Visų pirma reikia sukonfigūruoti tiuneryje LAN nustatymus.
Įsijungus pirmą kartą po imidžo perkrovimo pamatome krūvą naujų, gražių paveiksliukų, bet visų pirma reikia sukonfigūruoti tiuneryje LAN nustatymus.
Dėl to nenustatinėjame palydovų (bus keli kvadratėliai su lėkštėmis viduryje), bet spaudžiame EXIT.
Pasirenkame anglų arba vokiečių kalbą, mūsų laiko juosta (laikas po to sinhronizuojasi iš palydovo).
Kažkas bus dar pasiūlyta (nepamenu), bet tai galime padaryti ir veliau.

Į tiunerio LAN lizdą įkiškime laidą kurį jau turime turėti nusipirkę. Turi veikti internetas kompiuteryje kuris sujungtas per rauterį ir iš rauterio pajungtas taip pat ir tiuneris.

Susitarkime iš karto (pavyzdys)
IP Dreambox-192.168.0.2
IP Kompiuterio-192.168.0.1
IP Rauterio (jeigu yra)-192.168.1.1


Čia gali būti keli konfigo variantai (jungimas per GPRS, be DHCP, su DHCP ir taip toliau)

Turbūt su šia užduotimi susitvarkysit patys, tik užvesiu ant teisingo kelio.
(Pas mane nėra rauterio, taigi čia gali būti netikslumų.
Mano atveju iš tiekėjo esu gavęs atskirą IP adresą su priskirtu Drymo MAC adresu. Jeigu yra netikslumų, prašau rašyti i PM-pataisysiu!)

Taigi imam į rankas drymo distancinį ir pradedam maigyti knopkes:
Spaudžiam MENIU>surandam eilutę SETUP, spaudžiam OK>ieškom eilutės EXPERT SETUP, spaudžiame OK>randame Communication Setup, spaudžiam OK>

Atsiranda lentelė su mums reikalingais interneto konfigais.
Rašom:
IP-192.168.0.2
Netmask-255.255.255.0
Type-LAN
Nameserver- (čia reikia žiūrėti ką duoda tiekėjas, o gal aš klystu, gal kas nors pataisys)
Gateway- (cia reikia žiūrėti ką duoda tiekėjas, o gal aš klystu, gal kas nors pataisys)
Varna ant Enable Network
Port-80
Nuimam varną nuo DHCP (viršutinis dešinys kampas)
Spaudžiame save (apačioje kairys langelis(pultelyje žalia knopkė))


Dabar bandysim atsisiųsti LT kalbą ir ją suinstaliuoti:
Ant pulto du kartus spaudžiam geltoną knopkę, atrandam eilutę Addons Download Manager, spaudžiam OK>ieškom eilutės Nabilo Image Languages (rašiau prieš tai kad instaliuosim tik Nabilo2 ir jam skirtus priedus, kitiems imidžams viskas darosi labai panašiai).
Spaudžiam OK>jeigu internetas konfigūruotas teisingai tai turime pamatyti daug siūlomų parsisiųsti kalbų.

Paveikslėlis

Mes išsirenkame Lithuanian Langpack V7.1, spaudžiame OK>pulte spaudžiame mėlyną knopkę ir persisiunčiame, bei instaliuojame LT kalbą, sekdami nurodymus. Išeiname iš viso šito meniu paspausdami kelis kartus knopkę EXIT.

Dabar spaudžiame MENIU>SETUP>System Settings>OSD Language>Užeinam ant Lithuanian, spaudžiam OK ir 3 kartus EXIT. Viskas, Lietuvių kalba jau dryme.

Dabar reikia persisiųsti EMU:
Spaudžiam 2 kartus geltoną knopkę pultelyje>Priedų persisiuntimas OK>NabiloImage Cams OK>atsirandam MgCamd 1.31 ar MgCamd 1.35.

Paveikslėlis

Spaudžiam OK>spaudžiam mėlyną pultelio knopke ir persisiunčiame bei instaliuojame EMU sekdami nurodymus. Išeiname iš šio meniu kelis kartus paspausdami knopkę EXIT.

Viskas! Dryme turime LT ir EMU.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo vytas121 Šeš Geg 01, 2010 8:15 am. Iš viso redaguota 2 kartus.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Standartinė edziunia » Pen Bal 30, 2010 8:55 am

gerb kritikai!
autorius prase netersti temos, o pastabas rasyti i PM

COM laidui tikrai pilnai uztenka 3 laideliu
ant W7 irgi viskas OK
kad kiekviena karta drebanciom rankom nekaisioti kistuko i rozete patogu naudoti prailgintuva su isjungeju arba kisti i drema jungti nuo ijungto maitinimo adapterio...
Paskutinį kartą redagavo edziunia Pen Bal 30, 2010 11:11 am. Iš viso redaguota 2 kartus.
edziunia
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3079
Užsiregistravo: Sek Spa 29, 2006 10:33 am
Miestas: Vilnius

Standartinė vytas121 » Pen Bal 30, 2010 11:02 am

Dekui adminui uz redagavima ir uz tai,kad nereika siustis,o galima skaityti tiesiog cia. :grin:
Gal ir sekancius aprasymus gales padaryti taip kaip pirma...
As pats negaliu ideti paveiksleliu,(kazko grybauja kompas). :-D
Del sveplu raidziu-kaltas,bet pas mane nera loptope nei LT kalbos,nei lietuviskos klaviaturos,o ir rasyti kazin ar mokeciau,tad atleiskit. 8) 8) Esme jug suprasti galyma...
Del visokiu irasymu per Lan,per DCC programa ir t.t.Ko as esu neisbandes to tikrai nerasysiu :? ,nes po to atsibos visiems redaguoti mano klaidas.Kas esat isbande viena ar kita naujove ar imidzo irasymus ne per COM porta,prasau rasykit instrukcijas ir skelbkit cia. :shock: Nuo to tik mums visiems bus geriau ir aiskiau. Nereikia cia priekaistauti :twisted: -galejai ta ir ta parasyti.Nesu as didelis specialistas,bet ka esu isbandes dalinuosi cia.
Paskutinį kartą redagavo vytas121 Šeš Geg 01, 2010 12:17 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Standartinė Kiesa2 » Pen Bal 30, 2010 2:21 pm

Siulau isirasyti pli jade naujausia imidza.Tiems kam patinka ziuret sat tv per pc.Stabiliai eina ir net per wifi streamas.Geriau uz kitus imidzus.Na ir siaip greitas ir visko daug neprikrautas toks imidzas.Rekomneduoju
Kiesa2
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2674
Užsiregistravo: Pir Sau 05, 2009 9:56 pm

Standartinė Kiesa2 » Pen Bal 30, 2010 4:58 pm

edziunia rašė:gerb kritikai!
autorius prase netersti temos, o pastabas rasyti i PM

COM laidui tikrai pilnai uztenka 3 laideliu
ant W7 irgi viskas OK
kad kiekviena karta drebanciom rankom nekaisioti kistuko i rozete patogu naudoti prailgintuva su isjungeju arba kisti i drema jungti nuo ijungto maitinimo adapterio...
Ir kodel visi snekat rasyt softa per com laida?Juk galima labai greitai ir paprastai perasyti per lan.Ta pati dcc programa gali perasinet.Perasymas uztrunka kazkur ilgiau nei minute.Patariu kitiems rasyt tik per lan.Na jei uzluzta imtuvas.Perkrovimas nepadeda.Tada aisku pagelbes com laidas per dream up.Bet siaip galiu pasakyt geriausia per lan.Perasius uztenka numust gamyklinius ir vsio.Galima nustatinet imtuva.Skanuot palydovus ir t.t.
Kiesa2
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2674
Užsiregistravo: Pir Sau 05, 2009 9:56 pm

Standartinė edziunia » Pen Bal 30, 2010 6:25 pm

na, mano atveju, butent- buvo uzluzes dreamas, neisijungdavo, per LAN jo nesimate
o per LAN irgi patogu- nes paprastai per tinkla jis ir sujungtas su kompu
bet tam reikia parasyti dar viena instrukcija
edziunia
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3079
Užsiregistravo: Sek Spa 29, 2006 10:33 am
Miestas: Vilnius

Standartinė a95 » Pen Bal 30, 2010 8:34 pm

Manualas kaip perrasyti image'a per telnet

1. Telnetinamies i drema ir autentifikuojamies kaip root vartotojas
2. cd /tmp
3. wget [url iki naujo image'o failo]
4. eraseall /dev/mtd/3 && cp [.img failo vardas] /dev/mtd/3 && reboot
5. :-?
DM800HD/NetBox 100S/Ferguson AF-3018SE
Paveikslėlis
a95
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 2800
Užsiregistravo: Ant Bal 10, 2007 10:08 pm
Miestas: Palanga

Standartinė vytas121 » Šeš Geg 01, 2010 12:21 am

DM 500S. Palydovu ir DISEqC konfiguravimas.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Standartinė vytas121 » Šeš Geg 01, 2010 10:12 am

DM 500S Transponderiu redagavimas ir kanalu skenavimas
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Standartinė vytas121 » Šeš Geg 01, 2010 2:34 pm

DM 500S EMU konfiguravimas ir jo ijungimas
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Paskutinį kartą redagavo vytas121 Šeš Geg 01, 2010 3:17 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Standartinė vytas121 » Šeš Geg 01, 2010 2:37 pm

Dabar rasom kritika,pataisymus ar siaip pasanprotavimus apie mano rasliava.Laukiu kritikos-o jos tikrai bus.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Standartinė alternative » Šeš Geg 01, 2010 3:08 pm

Dar gerai butu apie ,kaip paleisti stream'a is dm i pc ir atvirksciai.su skirtingais imidzais.su nabilo kazko nepasileidzia ,isbandziau jau kruva so'skiu ir vis klaida meta.su youtube irgi panasi beda.
alternative
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 775
Užsiregistravo: Tre Geg 14, 2008 12:43 pm

Standartinė vytas121 » Šeš Geg 01, 2010 4:00 pm

Strymas is DM i PC
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Standartinė discowery » Šeš Geg 01, 2010 9:15 pm

alternative rašė:Dar gerai butu apie ,kaip paleisti stream'a is dm i pc ir atvirksciai.su skirtingais imidzais.su nabilo kazko nepasileidzia ,isbandziau jau kruva so'skiu ir vis klaida meta.su youtube irgi panasi beda.



galiu pasakyt tik tiek,kad nepaleisi radio is intiko nes kaskas nedadaryta.., .bet su GEMINI 4-70 4-20 ir t.t imidzu sukasi liuks viskas. :) :) PASAKOM DEKUI Vytui 121 :) - ir + skiresi. :) jai kas nors radijo stotis internetines esate paleides, ant DAKSTAR IMIDZO., prasome ideti foto kaip viskas atrodo ,nes esu girdejas ne is vieno ,kad veike liuks nors realiai nera buve. ir niekas nepasake kad gerai veike ir panasiai.:grin:
tada manau bus daug maziau kritiku kuriems kaskas neitinka,. :grin:
Paskutinį kartą redagavo discowery Šeš Geg 01, 2010 9:34 pm. Iš viso redaguota 3 kartus.
discowery
 

Standartinė discowery » Šeš Geg 01, 2010 9:19 pm

alternative rašė:Dar gerai butu apie ,kaip paleisti stream'a is dm i pc ir atvirksciai.su skirtingais imidzais.su nabilo kazko nepasileidzia ,isbandziau jau kruva so'skiu ir vis klaida meta.su youtube irgi panasi beda.


DAKSTARAS LYGIAI TOKS PAT KAIP IR Gemini bet,skires kai kas,Gemini 4.70 ir t.t nuo Dakstar. :grin: ISBANDYTA. ..bet Ant dakstar laikrody galima nustatyti kairem kampe ,kad pastoviai rodytu tikslu laika, ko nepadarysi su Gemini betkokiu imidzu.. taip ,kad visi softai turi + ir - :) :grin:
discowery
 

Standartinė magnum853 » Ant Geg 04, 2010 11:19 pm

labai gera ir isami instaliavimo instrukcija! esu tikras ,kad tektu praleiti valandu valandas pakibus nete beieskant ,kur ir kaip., dekoju vytas121 8-) :shock: :D
magnum853
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: Tre Bal 28, 2010 1:53 pm

Standartinė openbox » Ket Geg 06, 2010 8:27 am

Antrą postą sutvarkiau.
Pasitikrinkite ar viskas teisingai....
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Standartinė seewolf » Sek Spa 24, 2010 6:16 pm

Dekui Vytui uz instrukcija!!Tikrai labai padejo zaliam susitvarkyt bent minimaliai su dreamu.Aciu :-?
seewolf
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 2534
Užsiregistravo: Šeš Spa 28, 2006 12:14 pm
Miestas: Uostamiestis

Standartinė vytas121 » Sek Spa 24, 2010 7:03 pm

seewolf rašė:Dekui Vytui uz instrukcija!!Tikrai labai padejo zaliam susitvarkyt bent minimaliai su dreamu.Aciu :-?

Prasau!Ka esu isbandes pats-tuo dalinuosi su kitais. :)
Tik tiek,kad as nemoku arba negaliu padaryti taip kaip padare adminas su pirmais dviem postais.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Dreambox 500S ir jo klonų instaliavimas. INSTRUKCIJA

Standartinė openbox » Ant Lie 03, 2012 6:47 pm

Atnaujinau nuorodas 1 poste
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: Dreambox 500S ir jo klonų instaliavimas. INSTRUKCIJA

Standartinė apuokas34 » Ant Lap 27, 2012 9:01 pm

Tai susikonfiguruoti Net box 100s taippat? Ir ar galima rankiniu budu pasikeisti s-ros duomenis ar reikia tik su dss programa ?
E-85 Openbox S6 ;Openbox S4; Opticum 403; UE55ES8000SXXH
apuokas34
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 313
Užsiregistravo: Pir Sau 22, 2007 9:11 pm
Miestas: Biržai

Re: Dreambox 500S ir jo klonų instaliavimas. INSTRUKCIJA

Standartinė Tomasas » Ant Lap 27, 2012 9:50 pm

apuokas34 rašė:Tai susikonfiguruoti Net box 100s taippat? Ir ar galima rankiniu budu pasikeisti s-ros duomenis ar reikia tik su dss programa ?

Viskas taip pat. Suinstaliuoji tux commander, ir tada gali keisti, įrašyti su pulteliu.
Tomasas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 261
Užsiregistravo: Tre Bal 25, 2007 6:55 am

Re: Dreambox 500S ir jo klonų instaliavimas. INSTRUKCIJA

Standartinė ramaskis » Ket Rgp 15, 2013 9:16 pm

Kaip pakeisti EMU is 1.31 i 1.35
OPENBOX S-1, H-H ,0.85m.,12,5w < 75e; 0,65m. - 36e.
Paveikslėlis
ramaskis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 190
Užsiregistravo: Pen Rgs 25, 2009 4:05 pm
Miestas: Kaunas

Re: Dreambox 500S ir jo klonų instaliavimas. INSTRUKCIJA

Standartinė vytas121 » Pen Rgp 16, 2013 7:35 am

ramaskis rašė:Kaip pakeisti EMU is 1.31 i 1.35

Jeigu pas tave Softas Darkstar2 ar Nabilo 0.8 distanciniame pulte 2 kartus spaudziame geltona knopke ir issokusiame meniu pasirenkame Priedu pasalinimas.Pasirenkam ka norim pasalinti ir OK....
Norint instaliuoti nauja EMU reikia i imtuva uzeiti per FTP ir i tmp papke ideti norima instalinti EMU.Tada imam pulteli ir vel tuo paciu keliu kaip ir istrinant tik pasirenkame Priedu idiegimas...
Sekmes!
Viskas yra cia: http://homesat.weebly.com/dm-500-s.html
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3426
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Kitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Dreambox Imtuvai