Puslapis 1414

Re: 106 softas S2 ir S2mini /2016-02-04/

StandartinėParašytas: Tre Rgp 10, 2016 7:05 pm
Almantas
tai nebera ko ir laukti,kad atsiras

Re: 106 softas S2 ir S2mini /2016-02-04/

StandartinėParašytas: Tre Lap 02, 2016 2:17 pm
zipasi
Raktai rodo kai kurie kanalai bent ant s1 :)

Re: 106 softas S2 ir S2mini /2016-02-04/

StandartinėParašytas: Tre Gru 07, 2016 10:10 am
zipasi
КЛЮЧИ(2).rar
:grin:

Re: S2 114softas

StandartinėParašytas: Ant Sau 10, 2017 9:08 pm
Ramunsitas
Sveiki gal galite kas pasitikrinti koks pas jus softas ir ar dar yra kurnors MENiu skyriuje moduliatoriaus nustatymai. Nepastebejau nuo kelinto softo as ji pameciau :( Nebegaliu paleisti per kelius TV .

Re: 106 softas S2 ir S2mini /2016-02-04/

StandartinėParašytas: Ant Sau 10, 2017 10:41 pm
kostantinas
119 softe yra moduliatoriaus nustatimai.

Re: 106 softas S2 ir S2mini /2016-02-04/

StandartinėParašytas: Ant Sau 10, 2017 10:58 pm
Konstantin
kostantinas rašė:119 softe yra moduliatoriaus nustatimai.

O 119 softas tinkas S2 mini? Jei galit, nuoroda duokit.

Re: 106 softas S2 ir S2mini /2016-02-04/

StandartinėParašytas: Tre Sau 11, 2017 5:08 am
kostantinas
kostantinas rašė:119 softe yra moduliatoriaus nustatimai.

Atsiprasau, pas mane openbox S3.

Re: 106 softas S2 ir S2mini /2016-02-04/

StandartinėParašytas: Šeš Sau 14, 2017 12:59 pm
absolutus
Sveiki. Gal kas patartu, koks paprasciausias budas sudubliuoti vaizda is Openbox S3 ant dvieju televizoriu? Viena prijungiam HDMI laidu o antra? Antras TV ~15m nutoles. Aciu

Re: 106 softas S2 ir S2mini /2016-02-04/

StandartinėParašytas: Šeš Sau 14, 2017 2:28 pm
Soul
Per RF jungti su koksialiniu kabeliu iki kito TV anteninio lizdo. Nuskanuoti, arba is karto rankiniu budu pasirinkti 38 kanala.