Klausimai-atsakymai. Patarimai.

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė netikras » Ket Rgp 27, 2015 9:02 am

numiro puse.. :sad:
Vytai,kur čia kaip prikelt eitų? :-?[/quote]
parsyk butent kokios neveikia pabandysiu prikelt :)[/quote]
Nebeveikia:
Radio Stotis-FTM
Is 66 radio stociu esanciu sarase tik si neveikia,tikrinau 2015.08.26. 19:04 val
P.S.Kai kurios radio stotys ilgiau atsidarineja![/quote]

.. 8) ..matyt tik pas mano drymą miršta radio stotys.. :-) :)

Paveikslėlis

Iš šito sąrašo pradžios veikia pas mane: 6,10,12,13,15,16,17 ...
ps..viso sąraše 51 viena(ne 66 )...jaučiu kad ne ta failiuką įsikėliau..pasitikslinsiu
Keliu taurę už SATPASAULIS.LT sėkmę ..
Paveikslėlis
netikras
Vartotojo avataras
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 2293
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 9:16 am
Miestas: Periferija

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė vytas121 » Šeš Rgp 29, 2015 6:45 pm

netikras rašė:numiro puse.. :sad:
Vytai,kur čia kaip prikelt eitų? :-?

parsyk butent kokios neveikia pabandysiu prikelt :)[/quote]
Nebeveikia:
Radio Stotis-FTM
Is 66 radio stociu esanciu sarase tik si neveikia,tikrinau 2015.08.26. 19:04 val
P.S.Kai kurios radio stotys ilgiau atsidarineja![/quote]

.. 8) ..matyt tik pas mano drymą miršta radio stotys.. :-) :)

Paveikslėlis

Iš šito sąrašo pradžios veikia pas mane: 6,10,12,13,15,16,17 ...
ps..viso sąraše 51 viena(ne 66 )...jaučiu kad ne ta failiuką įsikėliau..pasitikslinsiu[/quote]
Isidek nauja failiuka,ta kuris skirtas Tautvydui,atnaujintas jo prasymu,ten 66 radio stotys.
O kaip ideti i naujai instalinta imtuva tai tema reikia skaityti nuo pradziu ir viskas pavyks!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2988
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė asdas11 » Sek Rgp 30, 2015 8:54 pm

matyt tik pas mano drymą miršta radio stotys -
ne tik :-D
asdas11
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 164
Užsiregistravo: Pen Sau 19, 2007 2:40 pm

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė vytas121 » Sek Rgp 30, 2015 9:12 pm

asdas11 rašė:matyt tik pas mano drymą miršta radio stotys -
ne tik :-D

O auksciau akiu pakelti neina?
http://www.mediafire.com/download/m0z55 ... 06.%29.rar
Siaip viskas yra cia http://www.radijas.fm/lt/radijas/lietuvos/ atsisiunciat m3u failiuka pasiredaguojat pagal pavizdi esanti etc/enigma2 ir turit savo redaguotas radio stotis pagal save.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2988
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė Tautvydas » Ant Rgs 01, 2015 12:02 am

vytas121 rašė:Forumiecio Tautvydo prasymu siek tiek atnaujinau Lietuviskas radio stotis kurios pasitalpina kartu su TV kanalais(tinka tik i E2)
http://www.mediafire.com/download/m0z551r26g0iocd/userbouquet.lietuviskos_radio_stotys%282015.08.06.%29.rar

Papildžiau Vytas121 lietuviškų internetinių radijo stočių sąrasą. Viso 81 radijo stotis :
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1748
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė asdas11 » Ant Rgs 01, 2015 4:09 pm

vytas121 rašė:
asdas11 rašė:matyt tik pas mano drymą miršta radio stotys -
ne tik :-D

O auksciau akiu pakelti neina?
http://www.mediafire.com/download/m0z55 ... 06.%29.rar
Siaip viskas yra cia http://www.radijas.fm/lt/radijas/lietuvos/ atsisiunciat m3u failiuka pasiredaguojat pagal pavizdi esanti etc/enigma2 ir turit savo redaguotas radio stotis pagal save.[/quot

senokai buvau žiūrėjęs - o dabar ok, veikia :D
asdas11
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 164
Užsiregistravo: Pen Sau 19, 2007 2:40 pm

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė Tautvydas » Tre Rgs 09, 2015 2:12 pm

Tautvydas rašė:
vytas121 rašė:Forumiecio Tautvydo prasymu siek tiek atnaujinau Lietuviskas radio stotis kurios pasitalpina kartu su TV kanalais(tinka tik i E2)
http://www.mediafire.com/download/m0z551r26g0iocd/userbouquet.lietuviskos_radio_stotys%282015.08.06.%29.rar

Papildžiau Vytas121 lietuviškų internetinių radijo stočių sąrasą. Viso 81 radijo stotis :

Kėdainiuose pradėjo veikti internetinė radijo stotis CENTRO FM :
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//streamer.midiaudio.com%3a80/centrofm:CENTRO FM (Kedainiai)
#DESCRIPTION CENTRO FM (Kedainiai)
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1748
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė Tautvydas » Ket Rgs 10, 2015 9:54 am

Tautvydas rašė:
Tautvydas rašė:
vytas121 rašė:Forumiecio Tautvydo prasymu siek tiek atnaujinau Lietuviskas radio stotis kurios pasitalpina kartu su TV kanalais(tinka tik i E2)
http://www.mediafire.com/download/m0z551r26g0iocd/userbouquet.lietuviskos_radio_stotys%282015.08.06.%29.rar

Papildžiau Vytas121 lietuviškų internetinių radijo stočių sąrasą. Viso 81 radijo stotis :

Kėdainiuose pradėjo veikti internetinė radijo stotis CENTRO FM :
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//streamer.midiaudio.com%3a80/centrofm:CENTRO FM (Kedainiai)
#DESCRIPTION CENTRO FM (Kedainiai)

Vėl girdimas internetinis TUSO radijas:
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//tusoradijas.eu%3a8000/TR:TUSO radijas
#DESCRIPTION TUSO radijas
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1748
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė Tautvydas » Ket Rgs 24, 2015 10:19 am

Tautvydas rašė:
Tautvydas rašė:
vytas121 rašė:Forumiecio Tautvydo prasymu siek tiek atnaujinau Lietuviskas radio stotis kurios pasitalpina kartu su TV kanalais(tinka tik i E2)
http://www.mediafire.com/download/m0z551r26g0iocd/userbouquet.lietuviskos_radio_stotys%282015.08.06.%29.rar

Papildžiau Vytas121 lietuviškų internetinių radijo stočių sąrasą. Viso 81 radijo stotis :

Kėdainiuose pradėjo veikti internetinė radijo stotis CENTRO FM :
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//streamer.midiaudio.com%3a80/centrofm:CENTRO FM (Kedainiai)
#DESCRIPTION CENTRO FM (Kedainiai)

Internete jau veikia radijo stotis "KAPSAI" iš Marijampolės:
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//81.7.94.15%3a800/:KAPSAI
#DESCRIPTION KAPSAI
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1748
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė bag » Pir Lap 09, 2015 10:36 pm

Sveiki,
Užvaldė smalsumas ar kitaip sakant sportinis interesas. Žinau porą pluginų "Shoutcast" ir kitas "WebRadioFS". Įsikelti jų nebandžiau. Pirma paklausiu. Kuo jie skiriasi vienas nuo kito ir kuris iš jų yra geresnis ir kuom? Kaip įsikelti pvz. tik lietuviškas radio stotis. Ar tai reikia daryti rankutėmis ar plagino pagalba galima paimti (nusiskanuoti) iš interneto. Gal mano klausimai didelio juoko ne kuriems nesukels. Būsiu dėkingas už atsakymus.
bag
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 227
Užsiregistravo: Tre Rgs 04, 2013 12:30 pm

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė vytas121 » Pir Lap 09, 2015 11:08 pm

bag rašė:Sveiki,
Užvaldė smalsumas ar kitaip sakant sportinis interesas. Žinau porą pluginų "Shoutcast" ir kitas "WebRadioFS". Įsikelti jų nebandžiau. Pirma paklausiu. Kuo jie skiriasi vienas nuo kito ir kuris iš jų yra geresnis ir kuom? Kaip įsikelti pvz. tik lietuviškas radio stotis. Ar tai reikia daryti rankutėmis ar plagino pagalba galima paimti (nusiskanuoti) iš interneto. Gal mano klausimai didelio juoko ne kuriems nesukels. Būsiu dėkingas už atsakymus.

I Shoutcast gali pats susideti sau tinkamas radio stotis.
Senesnese versijose budavo galyma tiesiog jau esanciame failiuke favorites.user susirasyti savo radio stotis ir viskas.
Naujesnese versijose to nebera,yra tik favorites failiukas.Aisku eidamas per visa sarasa ka jie ten duoda gali pasidaryti sau klausomu radio stociu favorita.
As nuejau kitu keliu.Paprasciausiai is senos versijos turiu issitraukes ir issisaugojes favorites.user faila su pacio susidetomis radio stotimis ir ji imetu i usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/SHOUTcast papke.Atributus priskiriu 644.Restart enigma2 ir radijas groja.
Visas mano radio stociu saraselis atrodo mazdaug sitaip:
Paveikslėlis
WebRadioFS instalines buvau,bet nepatiko,net nesigilinau kas kur ir kaip-istryniau.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2988
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė bag » Ant Lap 10, 2015 7:26 am

Ačiū už informaciją. Pirmai pradžiai bandau įmesti Shoutcast. Pažiūrėsiu ar E2 iš vis draugauja ir nežaliuoja su šiuo plaginu :) .
bag
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 227
Užsiregistravo: Tre Rgs 04, 2013 12:30 pm

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė Tautvydas » Ket Lap 26, 2015 2:06 pm

Lietuvos radijo stotys pakeitė internetinį adresą ir dabar jų negirdžiu per Enigma2. Tai LRT Radijas, LRT Klasika, LRT Opus. Gal kas jau pasileidote? " Puko" radijo stočių adresai keitėsi ir dabar groja šiais adresais :

#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//82.135.234.195%3a8000/pukas.mp3:Pukas
#DESCRIPTION Pukas
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//82.135.234.195%3a8000/pukas2.mp3:Pukas2
#DESCRIPTION Pukas 2
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1748
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė Tautvydas » Ket Lap 26, 2015 4:05 pm

Tautvydas rašė:Lietuvos radijo stotys pakeitė internetinį adresą ir dabar jų negirdžiu per Enigma2. Tai LRT Radijas, LRT Klasika, LRT Opus. Gal kas jau pasileidote? " Puko" radijo stočių adresai keitėsi ir dabar groja šiais adresais :

#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//82.135.234.195%3a8000/pukas.mp3:Pukas
#DESCRIPTION Pukas
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//82.135.234.195%3a8000/pukas2.mp3:Pukas2
#DESCRIPTION Pukas 2


LRT radijo stotys jau dirba nauju adresu :
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//82.135.234.195%3a8000/lr.mp3:LRT Radijas
#DESCRIPTION LRT Radijas
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//82.135.234.195%3a8000/klasika.mp3:LRT Klasika
#DESCRIPTION LRT Klasika
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//82.135.234.195%3a8000/opus3.mp3:LRT Opus
#DESCRIPTION LRT Opus
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1748
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Radio stotys i Enigma2

Standartinė Tautvydas » Pen Sau 06, 2017 2:58 pm

Gal žinote kur rasti visų Lietuvos internetinių radijo stočių sąrašą ? Pagedautina WINAMP grotuvui.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1748
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Ankstesnis
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Bendri klausimai