Nauji vardai Lietuvos rinkoje

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė RamasG » Ant Rgs 23, 2014 12:59 pm

Optibox enfinity ,kas jam raso softus ir kaip vaizdo kokybe ?
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1018
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė styx » Ant Rgs 23, 2014 6:10 pm

RamasG rašė:Optibox enfinity ,kas jam raso softus ir kaip vaizdo kokybe ?

Softa raso ATV komanda http://images.mynonpublic.com/openatv/n ... n=enfinity
Imtuvo gyvai dar neciupinejau,sia savaite tureciau gauti ,is minusu -pultas kaip OpenboxS4
styx
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 425
Užsiregistravo: Tre Kov 04, 2009 11:45 am

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytautasba » Ant Rgs 23, 2014 9:50 pm

ryt parasysiu trumpa apzvalga
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1943
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė Ramunsitas » Ant Lap 18, 2014 10:46 am

Kur Mara softe visi emu nustatymai.MENU/system/other nera .Paskutinis skyrelis card. :(
Ramunsitas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 64
Užsiregistravo: Pir Sau 18, 2010 10:29 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė kestantas » Pen Sau 09, 2015 10:23 pm

Sveiki gal kam teko susidurti su tokia problema atsisiunciau backupa ikeliau i usb rakta en 2 papke backupas atsinaujino bet kazkas atsitiko kad neina isjungti imtuvo su pultu isjungiant jis vel pats isijungia gal kas patartumet kur ieskot problemos?
kestantas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 42
Užsiregistravo: Tre Lie 08, 2009 9:11 am

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytas121 » Pen Sau 09, 2015 10:51 pm

kestantas rašė:Sveiki gal kam teko susidurti su tokia problema atsisiunciau backupa ikeliau i usb rakta en 2 papke backupas atsinaujino bet kazkas atsitiko kad neina isjungti imtuvo su pultu isjungiant jis vel pats isijungia gal kas patartumet kur ieskot problemos?

:D Perjunk laida...pakeisk is HDMI i Skarta :D
Tau suveikia CEC funkcija.Isjunk ja eidamas Meniu/Papildomos programos/HDMI CEC Setup/dabar pas tave pati pirma eilute yra TAIP,padaryk NE!
Bet dabar teks isjungiant TV su TV pultu isjungti ir imtuva su imtuvo pultu.
Si funkcija veikia ne visuose TV,turbut tavasis veikia ne taip kaip reikia.
Su sia ijungta CEC funkcija gali su TV pultu valdyti ir imtuva,tai yra gana patogu,kai ant stalo nebereikia laikyti dvieju distanciniu pulteliu.
Pabandyk pakaitalioti to CEC plugino nustatymus tai yra pabandyk pakeisti Wakeup signal from TV,gal koks nors tai nustatymas tiks ir tau.
Teko susidurti su panasia beda kaip ir pas tave su SONY plazma,jam tiko opcija TV physical address report.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3003
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė valdasss » Ant Vas 03, 2015 6:44 pm

laba vakara gal kam buve toks varijantas nerodo Кинорейс 2 - 12265 L, SR 27500 FEC 3/4. sito daznio nerodo kiti visi veike :grin:
Optibox EVO Openbox S4 PRO+ PIPO M9 Pro T90-36-28-19-13-5
valdasss
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 157
Užsiregistravo: Ant Bal 10, 2007 9:39 pm
Miestas: krekstenai

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė paska » Ant Vas 03, 2015 7:36 pm

'Кинорейс 2' и 'Кинорейс 3' ушли с 12341L. Кинорейс 2 появился на 12265L (российский луч), Viaccess 4.0 / Viaccess 5.0, SR 27500, ¾ (sat digest informacija )
paska
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 14
Užsiregistravo: Pir Rgp 11, 2014 10:03 am

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė nerux » Ant Vas 03, 2015 10:42 pm

Teeep, naujienas reikia sekt a ne miegot :)
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Paveikslėlis
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 8796
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė valdasss » Tre Vas 04, 2015 6:02 pm

nerux rašė:Teeep, naujienas reikia sekt a ne miegot :)

Кинорейс 2 появился на 12265L (российский луч) tai kad sito daznio ir nerodo nera signalo
Optibox EVO Openbox S4 PRO+ PIPO M9 Pro T90-36-28-19-13-5
valdasss
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 157
Užsiregistravo: Ant Bal 10, 2007 9:39 pm
Miestas: krekstenai

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė arturas101 » Tre Vas 04, 2015 7:26 pm

valdasss rašė:
nerux rašė:Teeep, naujienas reikia sekt a ne miegot :)

Кинорейс 2 появился на 12265L (российский луч) tai kad sito daznio ir nerodo nera signalo

Kaip tai nerodo? Kazka ne taip darai, viska rodo.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2216
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė valdasss » Tre Vas 04, 2015 7:31 pm

arturas101 rašė:
valdasss rašė:
nerux rašė:Teeep, naujienas reikia sekt a ne miegot :)

Кинорейс 2 появился на 12265L (российский луч) tai kad sito daznio ir nerodo nera signalo

Kaip tai nerodo? Kazka ne taip darai, viska rodo.

butent sito daznio nerodo su kitu tiuneriu rodo
Optibox EVO Openbox S4 PRO+ PIPO M9 Pro T90-36-28-19-13-5
valdasss
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 157
Užsiregistravo: Ant Bal 10, 2007 9:39 pm
Miestas: krekstenai

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė olesub » Ket Vas 05, 2015 9:10 am

LNB dažnis bus nustatytas ne į 10750
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy Tab A10.1
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3712
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė dainius26 » Šeš Vas 28, 2015 11:27 am

olesub rašė:LNB dažnis bus nustatytas ne į 10750

Man irgi nerodo ,kaip nustatyt LNB daznį į 10750
dainius26
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 14
Užsiregistravo: Sek Lie 28, 2013 6:29 pm

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė remy martin » Ket Geg 28, 2015 11:46 am

Gal kas gali priminti ,kur nustatimai optibox m7(openpli) kad ne bootintu isjungus su pultu kas karta? sorry,arba nerandu arba zabalas :)
1xDreambox 800HDse,Dreambox 800PVR HD cabel,Dreambox 500HD,VU+ZERO..maximum e85...28e+23.5e+19e+13e+9e+5e+1w+5w...ASUS O!Play HDP-R3,PBO(mire)..MAG254x3...Panasonic TX 47AS800E
remy martin
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 500
Užsiregistravo: Ant Geg 19, 2009 1:21 pm
Miestas: Odense

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytas121 » Ket Geg 28, 2015 8:41 pm

remy martin rašė:Gal kas gali priminti ,kur nustatimai optibox m7(openpli) kad ne bootintu isjungus su pultu kas karta? sorry,arba nerandu arba zabalas :)

Gal pades
Paveikslėlis
Eini Meniu/Nustatymai/Sistema/User interface/
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3003
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytautasba » Ket Geg 28, 2015 8:49 pm

Vytai, Remiui kaip supratau ilgai bootina , manau del to jis klause
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1943
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytas121 » Ket Geg 28, 2015 10:19 pm

vytautasba rašė:Vytai, Remiui kaip supratau ilgai bootina , manau del to jis klause

Pas ji turbut nustatyta,kad paspaudus isjungimo guzika imtuvas nueina i pilna issijungima,o ne i budejimo rezima ir turbut nustatyta bus sitaip
Paveikslėlis
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3003
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytautasba » Ket Geg 28, 2015 10:24 pm

man rase,kad kraunasi apie 10 min,tame problemele
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1943
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytas121 » Ket Geg 28, 2015 10:34 pm

vytautasba rašė:man rase,kad kraunasi apie 10 min,tame problemele

Hmm...tai gal usb flesiukas ikistas yra ir jame yra bacupas,vat ir kraunasi ilgai...siaip po restarto imtuvas iki pilno uzsikrovimo kraunasi ilgokai,bet tik ne 10 min.
Manau reiktu perinstalinti naujai svaru imidza arba isideti gera bacupa,turetu baigtis sios nesamones.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3003
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė remy martin » Ket Geg 28, 2015 11:31 pm

Dekui Vytautai (abiem) vat tame ir buvo kad nustatyta pilnas isjungimas,dabar viskas OK,dar karta dekui :-?
1xDreambox 800HDse,Dreambox 800PVR HD cabel,Dreambox 500HD,VU+ZERO..maximum e85...28e+23.5e+19e+13e+9e+5e+1w+5w...ASUS O!Play HDP-R3,PBO(mire)..MAG254x3...Panasonic TX 47AS800E
remy martin
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 500
Užsiregistravo: Ant Geg 19, 2009 1:21 pm
Miestas: Odense

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė ERROR » Pir Gru 21, 2015 12:07 pm

Nebeužkrauna enigmos M7 imtuvui, mara veikia, buvo Axas fw, veikė du metus, nieko neperrašinėjau, dabar dega Axas logo, o panelėje tai 100 tai 69 ir pan blykčioja, bandau iš naujo perrašyt, bet krauna kaip krovė be usb piršto, t.y. nemato, kad bandau perrašyt, gali bėda būti usb, nes jis 32gb, o rekomenduoja max 4gb, bet aš jį sumažinau iki 1gb, tas pats...
Bandyt ieškot mažesnės talpos usb (nes gal sumažinimas nėra tas pats, kas orginalios talpos usb) ar kažkokiu būdu atstatyt įmanoma? per ftp galiu pasijungt į imtuvą, matau visus failus.
LG 42LB650v + siptv
ERROR
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 286
Užsiregistravo: Šeš Geg 22, 2010 8:58 am
Miestas: Vilnius

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė olesub » Pir Gru 21, 2015 1:26 pm

Kažkada PĮ imtuvams naujindavau ir su 16gb. Usb turi būti usb2.0.
O gal flešiuke pas jus noforce byla yra?
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy Tab A10.1
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3712
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė ERROR » Pir Gru 21, 2015 6:39 pm

olesub rašė:Kažkada PĮ imtuvams naujindavau ir su 16gb. Usb turi būti usb2.0.
O gal flešiuke pas jus noforce byla yra?

viskas tvarkoj, bėda buvo usb 3.0, kokius imidžus naudojat? bandau opendroid 5.2
LG 42LB650v + siptv
ERROR
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 286
Užsiregistravo: Šeš Geg 22, 2010 8:58 am
Miestas: Vilnius

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė dainius26 » Sek Rgs 18, 2016 3:08 pm

Tiuneri seu kompu jungent DCC800 programa raso ,kad Telenet connected , o Enigma nerasta ,taipat ir total com.yvedus IP adresa neranda.Ilgai nieko nedariau ,bet iki tol viskas veike.
dainius26
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 14
Užsiregistravo: Sek Lie 28, 2013 6:29 pm

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Amiko -- Optibox -- Evo