Nauji vardai Lietuvos rinkoje

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė nerux » Ket Geg 29, 2014 12:37 pm

albinas97 rašė:Sugedo EVO M7 tinklo plokštė. Ar galima vietoje jos įdėti kito modelio tiunerio tinklo plokštę?

Taigi gali naudot USB WIFI adapterį, arba vežk į garantinį jeigu sugedo beveikiant pas tą iš ko pirkai :)
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 8999
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vavis » Šeš Geg 31, 2014 2:22 pm

sveiki, gal kas gali pasakyti kaip cccam info paziuret(raktu gavimo laikas ir t.t)? dave pabandyt viena serveri bet kazko stringa, noriu issiaiskint kur problema. kokia tenlen komanda yra ar logu ieskot paciam tiuneri?
vavis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: Tre Lap 20, 2013 3:00 pm

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė olesub » Sek Bir 01, 2014 1:15 pm

Paleidinėkite su raktu -dv
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, Samsung Galaxy S8, iPad 2017
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3736
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vavis » Pir Bir 02, 2014 5:37 pm

olesub rašė:Paleidinėkite su raktu -dv

dekui siandien pabandysiu pasitikrint!
vavis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 9
Užsiregistravo: Tre Lap 20, 2013 3:00 pm

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė ramas666 » Pen Bir 06, 2014 6:37 pm

Sveiki, noriu paklausti- normaliai turetu buti taip. paspaudi rodykle i virsu, persijungia kanalas, i sona- garsas reguliuojas.Tai apart garso toliau kazkas netaip.O paspaudus ch +/- irgi pirma ismeta sarasa tik tada gali persijungti ir uzejus ant norimo kanalo, butinai reikia paspaust ok, kitaip jo neeijungia.Meniu dar pastebejau kazkokia funkcija, kaip pultu oasirinkimas, kas tai galetu buti? Enigma 2.
ramas666
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 193
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 6:29 pm
Miestas: Kaunas

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė ramas666 » Pen Bir 06, 2014 8:00 pm

Ir dar klausimas kaip rankiniu budu reguliuojamas kanalu sarasas, nerandu kaip istrinti nereikalingus.
ramas666
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 193
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 6:29 pm
Miestas: Kaunas

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė AnonymousLT » Pen Bir 06, 2014 9:08 pm

ramas666 rašė:Ir dar klausimas kaip rankiniu budu reguliuojamas kanalu sarasas, nerandu kaip istrinti nereikalingus.

Ir nerasi, reikia per pc jungtis prie imtuvo nauduojant dreamboxo programele.
AnonymousLT
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 130
Užsiregistravo: Pir Kov 24, 2014 9:13 pm

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytautasba » Pen Bir 06, 2014 9:12 pm

jei kalba eina apie favorit grupese esanciu kanalu redagavima,tai REDAGUOT GALIMA su pultu, aisku tai gana nepatogu.
Kaip redaguojasi?
spaudi OK, eini i FAV kanalu sarasa, spaudi MENU knopke, renkiesi "pasalinti kanala", "ijungti kanalu perkelimo rezima" ir tt
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė styx » Pen Bir 06, 2014 9:20 pm

AnonymousLT rašė:
ramas666 rašė:Ir dar klausimas kaip rankiniu budu reguliuojamas kanalu sarasas, nerandu kaip istrinti nereikalingus.

Ir nerasi, reikia per pc jungtis prie imtuvo nauduojant dreamboxo programele.

Aisku ,kad galima :) ir be kompo ....isijungi kanalu sarasa,atsistoji ant reikiamo kanalo,paspaudi MENU ir pasirenki ,ka nori daryti su tuo kanalu.Del keymapo pakeitimo -yra keli varijantai-arba rankiniu budu pasikeisti klavisu funkcijas ,jeigu draugauji su Enigma2 :),arba ieskoti jau gatavo keymap.xml failo ir pakeisti ji marsrutu usr/share/enigma2
styx
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 429
Užsiregistravo: Tre Kov 04, 2009 11:45 am

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė AnonymousLT » Pen Bir 06, 2014 9:42 pm

styx rašė:
AnonymousLT rašė:
ramas666 rašė:Ir dar klausimas kaip rankiniu budu reguliuojamas kanalu sarasas, nerandu kaip istrinti nereikalingus.

Ir nerasi, reikia per pc jungtis prie imtuvo nauduojant dreamboxo programele.

Aisku ,kad galima :) ir be kompo ....isijungi kanalu sarasa,atsistoji ant reikiamo kanalo,paspaudi MENU ir pasirenki ,ka nori daryti su tuo kanalu.Del keymapo pakeitimo -yra keli varijantai-arba rankiniu budu pasikeisti klavisu funkcijas ,jeigu draugauji su Enigma2 :),arba ieskoti jau gatavo keymap.xml failo ir pakei8sti ji marsrutu usr/share/enigma2

Be kompo tai nesąmonė, jei kokius arabus ir reklaminius kanalus pradės po viena trinti. :-)
AnonymousLT
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 130
Užsiregistravo: Pir Kov 24, 2014 9:13 pm

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė ramas666 » Šeš Bir 07, 2014 6:45 pm

Ir nerasi, reikia per pc jungtis prie imtuvo nauduojant dreamboxo programele.[/quote]
Aisku ,kad galima :) ir be kompo ....isijungi kanalu sarasa,atsistoji ant reikiamo kanalo,paspaudi MENU ir pasirenki ,ka nori daryti su tuo kanalu.Del keymapo pakeitimo -yra keli varijantai-arba rankiniu budu pasikeisti klavisu funkcijas ,jeigu draugauji su Enigma2 :),arba ieskoti jau gatavo keymap.xml failo ir pakei8sti ji marsrutu usr/share/enigma2[/quote]
Be kompo tai nesąmonė, jei kokius arabus ir reklaminius kanalus pradės po viena trinti. :-)[/quote]
Sutinku, teko susidraugaut su dreamsetu ir prasluot visus tuos arabus ir t.t.Aciu visiems uz patarimus.
ramas666
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 193
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 6:29 pm
Miestas: Kaunas

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytas121 » Pir Bir 16, 2014 6:02 pm

Vakar neturedamas kas veikti isbandziau USB WI-FI adapteri su Optibox EVO M7 imtuvu AXAS softu
WI-FI-kazkoks kinietis su Shipset Ralink RT5370 - veikia puikiai!Nieko i imtuva nereikejo instaliuoti.Yra uzdetas ir slaptazodis.Viska suvedziau rankomis,pradejo veikti be imtuvo restarto,bet su tinklo restartu.
Bandziau ir Cvyko portala-netrukineja net su 1080 raiska.WI-FI siustuvas ir imtuvas stovi mazdaug per 1,5 metro nuo vienas kito,bet tiesiogini rysi uzstoja baldai.
Tad tiek!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3124
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė ramas666 » Pen Bir 20, 2014 8:03 am

Dar klausimas apie si imtuva.Pas mane irgi Axis softas.Tai buna kartais toks dalykas, kad ijungus imtuva, neveikia hd kanalai is 36e.Bet visi kiti is 13 to veikia.Uztenka su pultu perkrauti imtuva, kaip vaizdas atsiranda.Ir taip buna ne kas kart ijungus, o kada jam sauna i galva.Bet kas dar neramina, kad su amiku 8900 spark softu, buvo kelis kartus tas pats pasidare.Priority isbandziau kelis variantus, t.y. is keliu zmoniu pasiskolinau.Tuo metu kai neina hd, sd rodo kuo puikiausiai.Gal kas turite kokiu minciu?
ramas666
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 193
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 6:29 pm
Miestas: Kaunas

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė styx » Pen Bir 20, 2014 9:59 am

[quote="ramas666"]Dar klausimas apie si imtuva.Pas mane irgi Axis softas.Tai buna kartais toks dalykas, kad ijungus imtuva, neveikia hd kanalai is 36e.Bet visi kiti is 13 to veikia.Uztenka su pultu perkrauti imtuva, kaip vaizdas atsiranda.Ir taip buna ne kas kart ijungus, o kada jam sauna i galva.Bet kas dar neramina, kad su amiku 8900 spark softu, buvo kelis kartus tas pats pasidare.Priority isbandziau kelis variantus, t.y. is keliu zmoniu pasiskolinau.Tuo metu kai neina hd, sd rodo kuo puikiausiai.Gal kas turite kokiu minciu?[/quote
Pirmas klausimas ar is to pacio porto eina sd ir hd kanalai? gal neprisikonektina prie reikiamo servo?na o tikslesne info suzinot galima tik loga emuletoriaus patyrinejus,nes taip gali tik spelioti...
styx
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 429
Užsiregistravo: Tre Kov 04, 2009 11:45 am

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytas121 » Pen Bir 20, 2014 7:36 pm

ramas666 rašė:Dar klausimas apie si imtuva.Pas mane irgi Axis softas.Tai buna kartais toks dalykas, kad ijungus imtuva, neveikia hd kanalai is 36e.Bet visi kiti is 13 to veikia.Uztenka su pultu perkrauti imtuva, kaip vaizdas atsiranda.Ir taip buna ne kas kart ijungus, o kada jam sauna i galva.

Pabandyk perkrauti pultu ne visa imtuva,o tik EMU,jei uzteks tik emu reiskiasi ieskok bedos butent emuliatoriuje.Pas mane instalinti yra Mgcamd 1.38
Cccamd 2.1.4
Wicardd 1.15
Oscam ymod 18-t51
Prasciausiai veikia Mgcamd,geriausiai Wicard.
Su Mgcamd atsidaro visi Magti paketo BISS kanalai,kai tuo tarpu su Wicardd ne visi.Nesiaiskinau,nelabai aktualu.
Siuo metu 36E neturiu tad patikrinti tavo varianto negaliu.
mg-cfg faile pas mane B reiksme yra 11,nors esu bandes ir 00 ir 02-veike.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3124
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė ramas666 » Šeš Bir 21, 2014 4:39 pm

vytas121 rašė:
ramas666 rašė:Dar klausimas apie si imtuva.Pas mane irgi Axis softas.Tai buna kartais toks dalykas, kad ijungus imtuva, neveikia hd kanalai is 36e.Bet visi kiti is 13 to veikia.Uztenka su pultu perkrauti imtuva, kaip vaizdas atsiranda.Ir taip buna ne kas kart ijungus, o kada jam sauna i galva.

Pabandyk perkrauti pultu ne visa imtuva,o tik EMU,jei uzteks tik emu reiskiasi ieskok bedos butent emuliatoriuje.Pas mane instalinti yra Mgcamd 1.38
Cccamd 2.1.4
Wicardd 1.15
Oscam ymod 18-t51
Prasciausiai veikia Mgcamd,geriausiai Wicard.
Su Mgcamd atsidaro visi Magti paketo BISS kanalai,kai tuo tarpu su Wicardd ne visi.Nesiaiskinau,nelabai aktualu.
Siuo metu 36E neturiu tad patikrinti tavo varianto negaliu.
mg-cfg faile pas mane B reiksme yra 11,nors esu bandes ir 00 ir 02-veike.

Va butent taip ir pabandziau uzejus ant neatsidarancio kanalo, perkroviau emu, ir kanalas nusvito.Reiskias ieskosim bedu sioje vietoje.Aciu jums uz gera informacija.
ramas666
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 193
Užsiregistravo: Pen Spa 27, 2006 6:29 pm
Miestas: Kaunas

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė bag » Sek Rgp 10, 2014 10:01 am

Būna, kad ignore/priority/replace listai ne padeda, bet atvirkščiai, - trukdo. Ir išmetus (ištrynus) juos situacija pagerėja.
bag
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 260
Užsiregistravo: Tre Rgs 04, 2013 12:30 pm

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė algisp911 » Pen Rgs 12, 2014 6:29 pm

Sveiki, ar yra galimybe prisijungti prie sio imtuvo, per pc is kito miesto ir pakeisti emu nustatymus. Nes tiekejas pakeite serverius ir pas tevuka dabar nerodo nieko telikas.
algisp911
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 29
Užsiregistravo: Ket Spa 15, 2009 8:42 am
Miestas: Vilnius

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytas121 » Pen Rgs 12, 2014 7:44 pm

algisp911 rašė:Sveiki, ar yra galimybe prisijungti prie sio imtuvo, per pc is kito miesto ir pakeisti emu nustatymus. Nes tiekejas pakeite serverius ir pas tevuka dabar nerodo nieko telikas.

Naudoti reikia TeamViewer programa abiejuose kopuose(savame ir tevu)...tokiu budu valdysi is savo kompo tevu kompa...ir sakykim naudodamas DCC programa ilisi i tevu imtuva,darysi viska ta pati lyg sededamas pas tevus
Sekmes!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3124
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė alternative » Pen Rgs 12, 2014 8:42 pm

Paprasciau statant tokius imtuvus palikti prieiga per ssh ar ant hudo galo telnet,ir porta pramest.servo ar emu keitimas ,minutes reikalas.
Optibox E3HD
alternative
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 760
Užsiregistravo: Tre Geg 14, 2008 12:43 pm

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė algisp911 » Šeš Rgs 13, 2014 9:31 pm

vytas121 rašė:
algisp911 rašė:Sveiki, ar yra galimybe prisijungti prie sio imtuvo, per pc is kito miesto ir pakeisti emu nustatymus. Nes tiekejas pakeite serverius ir pas tevuka dabar nerodo nieko telikas.

Naudoti reikia TeamViewer programa abiejuose kopuose(savame ir tevu)...tokiu budu valdysi is savo kompo tevu kompa...ir sakykim naudodamas DCC programa ilisi i tevu imtuva,darysi viska ta pati lyg sededamas pas tevus
Sekmes!

Aciu uz patarima. Sutvarkyta :)
algisp911
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 29
Užsiregistravo: Ket Spa 15, 2009 8:42 am
Miestas: Vilnius

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė valdasss » Sek Rgs 21, 2014 9:47 pm

sveiki kur reik ikelti iptv pleilista kad ji paleisti
Optibox EVO Openbox S4 PRO+ PIPO M9 Pro T90-36-28-19-13-5
valdasss
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 157
Užsiregistravo: Ant Bal 10, 2007 9:39 pm
Miestas: krekstenai

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė MatikaS » Pir Rgs 22, 2014 2:34 pm

Vakar uzlinko mano Netbox 100s (ir aciu jam) sakiau niekada neprasidesiu daugiau su kinieciais, bet perskaiciau sia tema ir vel pakilo noras sutaupyti :)
Jau norejau siandien isigyti M7HD , bet suzinojau kad jie jau nebegalinami, vietoj ju pasirodys kazkas kito.
Gal zinot kas pasirodys, koki parametrai ar griebti paskutini M7 HD?

http://www.optibox.cc/?q=products&sub=stb

rodo E3 ir Spider HD, nesitiki, kad Spider HD bus uz panasius pinigus kaip M7 Hd
MatikaS
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 18
Užsiregistravo: Tre Vas 21, 2007 8:39 pm

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė styx » Pir Rgs 22, 2014 6:03 pm

MatikaS rašė:Vakar uzlinko mano Netbox 100s (ir aciu jam) sakiau niekada neprasidesiu daugiau su kinieciais, bet perskaiciau sia tema ir vel pakilo noras sutaupyti :)
Jau norejau siandien isigyti M7HD , bet suzinojau kad jie jau nebegalinami, vietoj ju pasirodys kazkas kito.
Gal zinot kas pasirodys, koki parametrai ar griebti paskutini M7 HD?

http://www.optibox.cc/?q=products&sub=stb

rodo E3 ir Spider HD, nesitiki, kad Spider HD bus uz panasius pinigus kaip M7 Hd

Vietoj Optibox Evo bus Optibox enfinity....parametrai labai panasus ,kaina irgi
styx
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 429
Užsiregistravo: Tre Kov 04, 2009 11:45 am

Re: Optibox Evo M7 HD imtuvas

Standartinė vytautasba » Pir Rgs 22, 2014 9:33 pm

styx rašė:
MatikaS rašė:Vakar uzlinko mano Netbox 100s (ir aciu jam) sakiau niekada neprasidesiu daugiau su kinieciais, bet perskaiciau sia tema ir vel pakilo noras sutaupyti :)
Jau norejau siandien isigyti M7HD , bet suzinojau kad jie jau nebegalinami, vietoj ju pasirodys kazkas kito.
Gal zinot kas pasirodys, koki parametrai ar griebti paskutini M7 HD?

http://www.optibox.cc/?q=products&sub=stb

rodo E3 ir Spider HD, nesitiki, kad Spider HD bus uz panasius pinigus kaip M7 Hd

Vietoj Optibox Evo bus Optibox enfinity....parametrai labai panasus ,kaina irgi


jau yra:
viewtopic.php?f=40&t=18936
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Nustatymai

Grįžti į Amiko -- Optibox -- Evo