Nauji vardai Lietuvos rinkoje

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Smotis » Ket Bal 21, 2016 11:55 am

lauksiu labia lauksiu
Smotis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: Ket Gru 09, 2010 2:14 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė cvykas » Ket Bal 21, 2016 6:47 pm

O ar neiseina taip emuliatoriu isirasyti?
TSpanel-Addons-Linuxsat_-Cams-OpenPLI ir pasirinkti emuliatoriu neduoda?
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3544
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Smotis » Ket Bal 21, 2016 9:00 pm

Nera tspanel. Yra ppanels bet jis tuscias. Radau ale keleta sh4 skirtu wicardd bet jie be jokiu pletiniu .ipk ir kaip juos instaliuoti tada.
Smotis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: Ket Gru 09, 2010 2:14 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vytas121 » Ket Bal 21, 2016 9:09 pm

Smotis rašė:Nera tspanel. Yra ppanels bet jis tuscias. Radau ale keleta sh4 skirtu wicardd bet jie be jokiu pletiniu .ipk ir kaip juos instaliuoti tada.

Isarchyvuoji ir susidedi pagal papkes,perstartuoji imtuva.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3126
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė cvykas » Ket Bal 21, 2016 9:30 pm

Smotis rašė:prašau pagalbos :)
įsirašiau openpli-enigma2-4-spark_usb iš (http://giclub.tv/index.php?topic=8761.15)
ir kaip jam įrašyti wicardd :)
mėginau:
enigma2-plugin-softcams-wicardd-1.18-r0.all-openpli.funcard.mipsel.ipk
enigma2-plugin-softcams-wicardd_DRE_1.18_openpli_27.07.2015_all.ipk

abu variantai įsirašo, bet veiksmas nevyksta (failiukas įsirašo į /etc/tuxbox/config/) . mastau ar šie failiukai ištikro skirti .sh4 procui :/ ar ant e2 nėra skirtumo ?

Skirtumas tavo imtuvui yra tik vienas. usr/bin kataloge isiraso wicardd emuliatorius skirtas ne tavo imtuvo procesoriui todel wicardd ir nepasileidzia.
Nezinau kaip tiksliai sudeliotas tavasis pli imidzas bet nueik i etc/init.d ir rades failiuka softcam suzipink ir atsiusk. Paziuresiu kas ten parasyta ir jeigu reikes patvarkes atsiusiu atgal. Isidesi ji ten kur buvo. Prikabinsiu ir tavo imtuvui reikalinga emuliatoriaus faila kuri isidesi i usr/bin
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3544
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė nerux » Ket Bal 21, 2016 10:13 pm

pas alienus pli enigmoi jei teisingi emu sudėti tai konfigai visi randas var/keys kataloge, nesvarbu koks būtų emu ar oscam ar wicardd ar mgcamd, bei cccam
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9000
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Smotis » Pen Bal 22, 2016 11:39 am

čia suinstaliuotas vienas iš aukščiau paminėtu wicardu o gal ir abu mėginti rašyti. .conf failiuką įkėlęs ten kur softcam prašo.
tai aš manau nerandu instaliacinio gero.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Smotis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: Ket Gru 09, 2010 2:14 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vytas121 » Pen Bal 22, 2016 4:13 pm

Smotis rašė:čia suinstaliuotas vienas iš aukščiau paminėtu wicardu o gal ir abu mėginti rašyti. .conf failiuką įkėlęs ten kur softcam prašo.
tai aš manau nerandu instaliacinio gero.

Pagal ta kas yra WinRar'e tai pats wicard failiukas turi guleti cia /usr/bin/wicardd-mipsel
o configinis cia etc/tuxbox/config/wicardd.conf
bet sie configai guli tose vietose tik tikrose enigmose.Pas tave Amiko tad bent jau pats configinis failiukas turetu guleti plugins/var papkeje.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3126
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė cvykas » Pen Bal 22, 2016 5:24 pm

Smotis rašė:čia suinstaliuotas vienas iš aukščiau paminėtu wicardu o gal ir abu mėginti rašyti. .conf failiuką įkėlęs ten kur softcam prašo.
tai aš manau nerandu instaliacinio gero.

Padarykim taip. I usr/bin isimesk isarchyvaves si wicardd-mipsel
conf failiukas kaip jau pats supratai pagal softcamo skripta turi detis i /etc/tuxbox/config/
Perkrauk imtuva ir tikrink.
Aisku galima butu emuliatoriu pavadinti teisingai, ne mipsel o sh4 bet tada reikes dar atributus priskirti tai to gal ir nemoki. Todel pavadinima paliekam toks koks buvo.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3544
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Smotis » Pen Bal 22, 2016 6:41 pm

neisirašė
perkrovus imtuvą neatsirado folderis config ( /etc/tuxbox/config/)

aš dariau taip. iš naujo įrašiau image ir tada įkėliau į usr/bin, perkroviau ir nieko
Smotis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: Ket Gru 09, 2010 2:14 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vytas121 » Pen Bal 22, 2016 6:50 pm

Smotis rašė:neisirašė
perkrovus imtuvą neatsirado folderis config ( /etc/tuxbox/config/)

aš dariau taip. iš naujo įrašiau image ir tada įkėliau į usr/bin, perkroviau ir nieko

Foldzeriuka config gali sukurti pats ir i ji ikelti wicardd.conf failiuka.
Dar klausimelis...o kaip pats paleidineji ta Wicard?Ar jis isviso startuoja?
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3126
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Smotis » Pen Bal 22, 2016 6:57 pm

tai dabar kai švarus image wicardo nesimato kad jis instaliuotas yra. tai ar sukursiu foldery nieko nepadės. jis neįsirašė :/

o kai instaliuoju su tais aukščiau minėtasi .ipk tai atsiranda wicardas prie sąrašo pluginu, tik niekas nevyksta.
Smotis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: Ket Gru 09, 2010 2:14 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vytas121 » Pen Bal 22, 2016 7:01 pm

Smotis rašė:tai dabar kai švarus image wicardo nesimato kad jis instaliuotas yra. tai ar sukursiu foldery nieko nepadės. jis neįsirašė :/

o kai instaliuoju su tais aukščiau minėtasi .ipk tai atsiranda wicardas prie sąrašo pluginu, tik niekas nevyksta.

Ok,jei jau matosi tai reiskiasi,kad jis jau isirases...tik klausymas ar jis startuoja...kai uzeini ant jo ir paspaudi OK knopke,ka raso?
Jei raso kazka panasaus kaip:Palaukite paleidziamas Wikard ar panasiai tai reiskia,kad jis startuoja,truksta tik configinio failiuko kuri ikelsi i ten kur rasiau keliais postais auksciau.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3126
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Smotis » Pen Bal 22, 2016 7:07 pm

taip rašoma kad wicard yra startuojama. tai aš ir įkeldavau tarp /etc/tuxbox/config/ ir nieko.

o kaip su cvykas pasiulytu variantu ? kas ten turėjo įvykti ? turi ar susiinstaliuoti ?
Smotis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: Ket Gru 09, 2010 2:14 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vytas121 » Pen Bal 22, 2016 7:15 pm

Smotis rašė:taip rašoma kad wicard yra startuojama. tai aš ir įkeldavau tarp /etc/tuxbox/config/ ir nieko.

o kaip su cvykas pasiulytu variantu ? kas ten turėjo įvykti ? turi ar susiinstaliuoti ?

Na tai dabar i wicard.cfg failiuka susivesk kas reikalinga ir perstartuok tik pati emuliatoriu(nepakenks ir enigmos restartas)
Na,o del cvyko...jokio skirtumo ka kelsi,svarbu uzsikuria ta kuri imtuve,na gal versija tik naujesne bus ar bus prisuktas chaliavnas trikoloras,bet dar prie jo gali reikti ir papildomu configiniu failiuku del chaliavos.
visu pirma pasikurk tik tai,kad matytum sarabaskinus,visi kiti eksperimentai veliau...
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3126
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė cvykas » Pen Bal 22, 2016 7:18 pm

Na tai jeigu startuojama tai ar emuliatorius lieka startaves ar ne? Po startavimo iseik is emuliatoriaus ir vel ieik ir paziurek kokia spalva wicard paveiksliukas ar zalias ar melynas.
Kitas dalykas ar isitikines kad conf failas teisingai veikiantis?
Nematau tavo imtuvo ir neturiu rankose tai nezinau kas ten vyksta. Paleisciau per kelias minutes. Jo galima configa permesti i var/keys papke su perrasytu softcam kaip minejo Vytas bet as ne viena esu paleides ir pas etc/tuxbox/config. Turi veikti ir ten ir ten. Su salyga softcam.wicard turi buti teisingai nurodytas kelias is kur imti ir skaityti konfigini faila.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3544
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Smotis » Pen Bal 22, 2016 7:29 pm

hmm, tai as manau kad man ir yra bėda kad ne tam CPU skirtas wicardas ir neveikia, nes aš įrašęs
enigma2-plugin-softcams-wicardd-1.18-r0.all-openpli.funcard.mipsel.ipk
arba
enigma2-plugin-softcams-wicardd_DRE_1.18_openpli_27.07.2015_all.ipk

matau kad wicardas įsirašo kaip ir startuoja tik niekas nenušvinta.
config failiuką rašau į /etc/tuxbox/config/
filtrus trinti mėginau. tas pats failiukas ant mips CPU dirba.

tai gal čia dėl CPU, bet įsirašo tai gal čia ne prie ko :) na nzn :)
Smotis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: Ket Gru 09, 2010 2:14 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė cvykas » Pen Bal 22, 2016 7:49 pm

As tau buvau siuntes pati emuliatoriu wicardd-mipsel.zip kuris yra skirtas tavo imtuvui. Tu isarchyvaves ji ir rades wicardd-mipsel isidejai i imtuva??
Ok dek konfiga i var/keys ir softcam faila pasikeisk.
Tikiuosi tavo konfiginis failas vadinasi wicardd ??
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3544
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Smotis » Pen Bal 22, 2016 8:12 pm

sorry pražioplinau vieną niuansą ir ... turi būti taip:
1. instaliuoji: enigma2-plugin-softcams-wicardd-1.18-r0.all-openpli.funcard.mipsel.ipk
2. keiti wicardd-mipsel tarp: usr/bin
3. keiti i savo: /etc/tuxbox/config/

ačiū visiems
Smotis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 134
Užsiregistravo: Ket Gru 09, 2010 2:14 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vytas121 » Pen Bal 22, 2016 8:36 pm

Smotis rašė:sorry pražioplinau vieną niuansą ir ... turi būti taip:
1. instaliuoji: enigma2-plugin-softcams-wicardd-1.18-r0.all-openpli.funcard.mipsel.ipk
2. keiti wicardd-mipsel tarp: usr/bin
3. keiti i savo: /etc/tuxbox/config/

ačiū visiems

Saunu!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3126
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė nerux » Ket Bal 28, 2016 6:19 pm

BlackHole-3.0.2-spark-20160413
sunčiamės iš čia
veikia puikiai, net geriau nei tappato arp, be jokių žalių langų.
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9000
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vbitas » Sek Geg 01, 2016 10:37 am

Ačiū, nerux, nerealus dalykėlis :D

Viskas eina kaip iš kulkosvaidžio, meniu protingas, viskas veikia greitai, pats tas pabėgimui nuo Sparko.
Bedėliodamas konfigūraciją pora žalių langų gavau, bet be problemų persikrovė ir važiuoja toliau.

Tik su vienu niuansu nesusitvarkau:
su mėlyna knopke nepasileidžia mgcamd ir wicardd.
oscam pasileidžia. bandant paleisti mgcamd arba wicardd - oscamą nukilina, bet kito emu nepaleidžia.
Apžiūrėjau Ncam scriptus - lyg viskas gerai, nukopijavus komandą ir paleidus per telnetą mgcamd startuoja ir viskas važiuoja.
Tragedijos nėra, bet būtų geriau, jei veiktų taip, kaip reikia.

Gal turite minčių ? Ačiū :)
Amiko 8900, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Samsung 40D6500, i9070(root), Elephone S7 (Android 7.1.1)
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)
vbitas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1399
Užsiregistravo: Ket Rgs 25, 2008 9:17 pm
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė Dream » Sek Geg 01, 2016 1:31 pm

į blackhole wicardd diegiamas rankiniu būdu ar kažkaip automatizuotai siunčiamas internetų pagalba?konfigūracinis failiukas wicardd.conf tinka nuo sparko ir kaip su diseq jokių nesklandumų nėra?yra tokie nustatymai kaip laiko rodymas ekranėlyje?
Dream
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1070
Užsiregistravo: Tre Gru 23, 2009 11:37 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vbitas » Sek Geg 01, 2016 1:47 pm

wicardd, oscam, mgcamd yra jau viduje.
šiaip pluginų diegimas, kiek spėjau ištyrinėti, iš esmės pusiau rankinis.
bet praktiškai viskas, ko reikia, yra.
mgcamdo configus įdėjau iš sparko ( pakeičiau B { 13 }, bet dar nežinau, ar būtina)
wicardd dar nepasileidau, man jo nelabai reikia, tik dėl akiračio praplėtimo :)
dar ieškau sprendimo aukščiau minėtai problemai ir kaip įdiegti transmission.
mediaplayeriai, samba, ftp, ssh, dlna, webif - viskas iškart yra ir veikia.
su diseq viskas elementariai, pas mane diseq 1.1, tai lnb1...8->input 1...8
36e - circular, NTV rodo iškart( T90 - atvirkščia poliarizacija, bet nieko nedariau), 3k - dar ne, dar nesiaiškinau kodėl. nelabai ir rūpi :)
ekranėlyje rodo kanalo nr., po kelių (keliolikos?) sekundžių persijungia į laiko rodymą). nustatymo dar neradau.
Amiko 8900, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Samsung 40D6500, i9070(root), Elephone S7 (Android 7.1.1)
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)
vbitas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1399
Užsiregistravo: Ket Rgs 25, 2008 9:17 pm
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai- Enigma2 softas

Standartinė vbitas » Sek Geg 01, 2016 10:17 pm

transmission paleidau, bet rezultatai nedžiugina...
startuoti rekia rankomis, bet tai ne bėda. Bėda kitur:
Sparke greitis buvo apie 0,8 MB/s, sunkiai atsiliepdavo į web'ą, E2 Hyperion 5.1 - iki 1,5 MB/s, webas dirbo normaliai, žiūrėjimui įtakos abiem atvejais nedarė.
BH - greitis iki 0,8, vaizdas stoja, nuolat atsirasda suktukas, net telnetas lagina...
dar reikia padirbėti...
Amiko 8900, Opticum X403p, T90:4w,4.8e,9e,13e,19.2e,23.5e,28.2e,36e, Samsung 40D6500, i9070(root), Elephone S7 (Android 7.1.1)
muziejus: SAT: Aušra SAT-16 (jau Z. Langaičio muziejuje), Sakura, SEG; PC: Duet-16(1985m., jau iškeliavo į KTU muziejų)
vbitas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1399
Užsiregistravo: Ket Rgs 25, 2008 9:17 pm
Miestas: Kaunas

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Nustatymai

Grįžti į Amiko -- Optibox -- Evo