Nauji vardai Lietuvos rinkoje

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė mikizz2 » Pir Bir 20, 2011 6:54 pm

Jau yra Spark 1.1.42 :D Testuojam :-?
110cm - 4W, 4,8E, 13E, + 60cm - 36E, + H-H 30W-85.2E
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
mikizz2
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 600
Užsiregistravo: Ket Sau 29, 2009 9:40 pm
Miestas: Radviliškis

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė discowery » Pir Bir 20, 2011 7:21 pm

mikizz2 rašė:Jau yra Spark 1.1.42 :D Testuojam :-?

Jo be narsant man ant ekrano zinute pasirode,kad yra nauijas spark softas su opera ir PELES KLAVISU USB
Paskutinį kartą redagavo discowery Pir Bir 20, 2011 8:07 pm. Iš viso redaguota 2 kartus.
discowery
 

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė vytautasba » Pir Bir 20, 2011 7:25 pm

vytautasba rašė:
vytas121 rašė:
vytautasba rašė:paskutines naujienos is amiko:

Только что был на семинаре AMIKO'вцев, приезжали венгры, рассказывали всяко-разное.
Произвели впечатление ребят толковых, настолько же как впрочем и сами их аппараты.
Показывали в действии Opera, работает офигительно, браузер на опене курит в сторонке.
Софт стоял 1.1.42, выцыганить не удалось, сказали что зарелизят на следующей неделе,
может быть даже успеют приладить туда дрова для 3G-модемов, хотя это ещё не на 100%.
Ещё IMDB тоже вот-вот уже будет готова, чтоб инфу на скачанные фильмы запрашивать.
По поводу невозможности менять aspect ratio при просмотре файлов медиаплеером без
особого энтузиазма отвечали в духе что мол это и на дримах тоже до сих пор не лечится.

3G фиг будет на следующей неделе, это точно, они над жОперой и 7162 щас замарачиваются.

Zinios geros,bet...taip staigiai niekas nesidaro :grin:


viltis reali,kadangi butent del 3g modemu prisukimo,ir web Operos plugino infa pateike gerb. MUNCHE (kas nezino, vienas is tu kuris tvarko reikalus su softo patalpinimu i Spark online serveri, jo zodziais:

G фиг будет на следующей неделе, это точно, они над жОперой и 7162 щас замарачиваются.

norima isleist softo atnaujinima jau su 3G, ir Opera (web pluginu), siuo metu yra taisomos klaidos Opera plugine.

Bet kokiu atveju,lauksim geru atnaujinimu :)


ziuriu, softas pasirode greiciau nei tikejausi :)

taigi testuojam nauja oficialu Spark softa 1.1.42 (nuoroda temos pradzioje,arba atsinaujinam per meniu)

Naujoves:

Opera WEB narsykle :D
Web puslapiu narsymo palaikymas
Wireless/USB klaviaturos /peles palaikymas

-Add function: add support backup/upgrade app+plugin¡¢appdb+plugin
-Add function: add support opera browse (in menu/Networking/opera)
-Add function: add support LATIN 2 character in subtitle
-Add function: open the russian keyboard in youtube
-Fixed the bug: hebrew epg show false
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė cvykas » Pir Bir 20, 2011 7:54 pm

Esu ant savo imtuvo isbandes mozilos narsykle tai zinokit geras dalykas :finga: Sveikinu su naujovemis.
Vu+, Android, Raspberry Pi
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3687
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė discowery » Pir Bir 20, 2011 8:09 pm

[quote="cvykas"]Esu ant savo imtuvo isbandes mozilos narsykle tai zinokit geras dalykas :finga: Sveikinu su naujovemis.[/quote
o ta kaip pasijunkti vienu metu pele ir klavisus? :) usb tai vienas. :) ar vienas usb vaileso ir du gali valduti vienas? nes klavetura buvau pajunges ir buvau vaiksciojau tik klaveturos raides neveikia tik skaiciai ir rodykles kaskodel
discowery
 

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė cvykas » Pir Bir 20, 2011 8:45 pm

discowery rašė:
cvykas rašė:Esu ant savo imtuvo isbandes mozilos narsykle tai zinokit geras dalykas :finga: Sveikinu su naujovemis.[/quote
o ta kaip pasijunkti vienu metu pele ir klavisus? :) usb tai vienas. :) ar vienas usb vaileso ir du gali valduti vienas? nes klavetura buvau pajunges ir buvau vaiksciojau tik klaveturos raides neveikia tik skaiciai ir rodykles kaskodel

O nebandet pajungti USB swicha?
Buvau tik pele pajunges nes klavos neturiu.Yra internete toks dalykas kaip virtuali klaviatura tai problemu nebuvo :)

http://www.gate2home.com/?language=lt
http://keitor.com/
Vu+, Android, Raspberry Pi
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3687
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė ERROR » Ant Bir 21, 2011 8:18 am

turiu klava ir pelę, kurie veikia ant vieno wifi usb, bet spark nenaudoju, negaliu išbandyt
LG 42LB650v + siptv
ERROR
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 286
Užsiregistravo: Šeš Geg 22, 2010 8:58 am
Miestas: Vilnius

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė discowery » Ant Bir 21, 2011 8:21 am

cvykas rašė:
discowery rašė:
cvykas rašė:Esu ant savo imtuvo isbandes mozilos narsykle tai zinokit geras dalykas :finga: Sveikinu su naujovemis.[/quote
o ta kaip pasijunkti vienu metu pele ir klavisus? :) usb tai vienas. :) ar vienas usb vaileso ir du gali valduti vienas? nes klavetura buvau pajunges ir buvau vaiksciojau tik klaveturos raides neveikia tik skaiciai ir rodykles kaskodel

O nebandet pajungti USB swicha?
Buvau tik pele pajunges nes klavos neturiu.Yra internete toks dalykas kaip virtuali klaviatura tai problemu nebuvo :)

http://www.gate2home.com/?language=lt
http://keitor.com/

jo nebandziau pajungti swicho,bet dar vienas beda, labai isdidejas ekranas tarkim nesimati info juostos virsuj ir apacioj kur ant kompo matosi. net nesupratau kaip simazin ti :)
discowery
 

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė sgintas » Ant Bir 21, 2011 6:00 pm

Sveiki ,pasirode naujas softas 1.1.42 asmeniskai nieko naujo nepastebejau apart operos,kaip pas kitus,kokios naujienos
sgintas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 939
Užsiregistravo: Ant Gru 05, 2006 4:14 pm
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė discowery » Tre Bir 22, 2011 9:12 am

Seiki ,na stai kokio dydzio (TALPOS) USB aptikau pas klienta masinoj vakar. Beabejo tinkanti musu ALIEN tiunerems. :)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
discowery
 

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė discowery » Ant Bir 28, 2011 7:04 pm

Daikis rašė:Sveiki.
Norejau paklaust, ar yra galimybe spark softe redaguoti palydovu sarasa per ftp,kaip enigmoi satellites.xml failiukas. Jei taip tai kur jis randasi,-niekaip nerandu. Nes pas mane truksta palydovu, o distanciniu oi kaip tingisi... Gal kas zinot lengvesni buda????????

na pasitaisysiu ,kad jo gal ir nesupratau,to klausimo taisau ta sms,na kur jis randasi neisivaizduoju.
Paskutinį kartą redagavo discowery Ant Bir 28, 2011 9:53 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
discowery
 

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė vytas121 » Ant Bir 28, 2011 8:11 pm

discowery rašė:
Daikis rašė:Sveiki.
Norejau paklaust, ar yra galimybe spark softe redaguoti palydovu sarasa per ftp,kaip enigmoi satellites.xml failiukas. Jei taip tai kur jis randasi,-niekaip nerandu. Nes pas mane truksta palydovu, o distanciniu oi kaip tingisi... Gal kas zinot lengvesni buda????????

Bandziau as ten favoritus darytis su kaskoke programa skirta spark, bet nieko neisejo nesamone ten kaskoke,pasilikau E2 tu irgi taip pat pasidaryk o Spark naudoju tik medijai ir Irasynejimui. :)

Nesupratai klausymo!
Zmogus klause kaip redaguoti paprastesniu budu satelites.xml faila ir kur jis randasi...jis neklause apie kanalu redaktoriu.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3228
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė discowery » Ant Bir 28, 2011 10:35 pm

Na stai pratestavau spark softa su HD kanalu ,teleputesestvia irasas stigyneja su situo softu-AMIKO ALIEN 1.1.42 (web puslapiu narsymo priedas Opera, wireles/usb klaviaturos,peles palaikymas ir kt pataisymai)
http://www.multiupload.com/4773E1YMBR ... bet su 1.1.40 nestrygyneja niekas. :) ce kalbu kaip paleidziu irasa irasyta i USB,nors ir senesnem nera operu ir.t.t bet eina stabiliau bent yrasas, pratestavau ir tai kad, sumetus 1.1.42 versija ir irasiau ant butent sio softo,poto pastebejau, kad irasas strigyneja, perpuciau i senesne versija 1.1.40,ir pratestavau ta pati irasa kuri rasiau su 1.1.42,ka jus manot su 1.1.40 nestrigyneja,as maniau kad blogai iraso,be nieko panasaus pats softas kasko bugovas su USB strigyneja bent irasius aukstos kokybes kanala, tai tiek kol kas. :)
discowery
 

Re: AMIKO ALIEN 8900,HD,ENIGMA2- instrukcijos,aprasymai

Standartinė ERROR » Tre Bir 29, 2011 1:02 pm

alternative rašė:Allrussian komanda atnaujino Imidza


atsirado kanalų perjungimas su skaičiais, bet page knopkė nebeveikia, tai į šonus reikia spaudyt, norint eit per kanalus
LG 42LB650v + siptv
ERROR
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 286
Užsiregistravo: Šeš Geg 22, 2010 8:58 am
Miestas: Vilnius

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė openbox » Tre Rgp 10, 2011 4:29 pm

O kas atsakingas už Spark softą?
Nėra galimybės su jais susisiekti dėl sulietuvinimo?
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė vytautasba » Tre Rgp 10, 2011 6:36 pm

kaip supratau Munche (kolega is Rusijos) atsakingas, siandien jam parasysiu. Ziuresim kas gausis :)
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė vytautasba » Tre Rgp 10, 2011 10:50 pm

pasirodo Munche tvarko rusijos rinkai skirto GI tunerio reikalus.todel parasiau laiska spark forumo moderatoriui
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė Vytcka13 » Ket Rgp 11, 2011 2:29 pm

Kas kokius USB wireless adapterius yra išbandęs ir su jais dirba su spark softu?
Vytcka13
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 900
Užsiregistravo: Ant Gru 25, 2007 5:09 pm
Miestas: Kaunas, Vilnius

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė openbox » Pen Rgp 12, 2011 4:23 pm

Prie Spark softo neina su FTP programa prisijungti?

ir ar yra atskira rankinė vieno transponderio paieška?
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė sgintas » Pen Rgp 12, 2011 4:52 pm

openbox rašė:Prie Spark softo neina su FTP programa prisijungti?

ir ar yra atskira rankinė vieno transponderio paieška?

root root , taip yra install>TP (geltonas guzikas)>edit
sgintas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 939
Užsiregistravo: Ant Gru 05, 2006 4:14 pm
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė openbox » Pen Rgp 12, 2011 6:28 pm

Kažkur lyg mačiau, bet nelabai berandu.
Žodžius ant Spark laisvi kanalai junginėjasi tartum būtų koduoti - su uždelsimu.
Koks sprendimas?
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė vytautasba » Pen Rgp 12, 2011 7:01 pm

koks Antanai softas pas amiko, ir kiek laiko laisvi kanalai atsidarineja?
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė openbox » Pen Rgp 12, 2011 7:41 pm

1.1.42 softas
Palydovas tas pats, transponderis tas pats, o atidarinėja lėtokai.
Sakau, toks įspūdis, kad tai koduotas kanalas...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a7RL6iuyjAo[/youtube]
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė discowery » Šeš Rgp 13, 2011 8:40 am

vytautasba rašė:koks Antanai softas pas amiko, ir kiek laiko laisvi kanalai atsidarineja?

Sveikinu su antpeciu padydejimu . :) :) :)
discowery
 

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė vytautasba » Šeš Rgp 13, 2011 9:47 am

aciu Mariau :)
del kanalu atidarymo greicio- dabar neturiu po ranka amiko, bet panasiai ir pas mane atidarinejo.
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Amiko -- Optibox -- Evo