Nauji vardai Lietuvos rinkoje

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė vytautasba » Sek Rgp 28, 2011 9:01 am

jo,klava nesutampa, jei reiks failu,rasyk,turiu kazkur issisaugojes
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė Barklis » Sek Rgp 28, 2011 6:18 pm

Laba kiek skaitinejau nemačiau ar prie jo galima pajungt išorinį HDD 2.5 colių?
Barklis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 230
Užsiregistravo: Ket Gru 07, 2006 10:43 am
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė mikizz2 » Sek Rgp 28, 2011 6:22 pm

Galima
110cm - 4W, 4,8E, 13E, + 60cm - 36E, + H-H 30W-85.2E
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
mikizz2
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 600
Užsiregistravo: Ket Sau 29, 2009 9:40 pm
Miestas: Radviliškis

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė Barklis » Sek Rgp 28, 2011 6:24 pm

mikizz2 rašė:Galima


Aišku Dėkui.
Barklis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 230
Užsiregistravo: Ket Gru 07, 2006 10:43 am
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė mikizz2 » Ant Rgp 30, 2011 8:42 am

olesub rašė:keista, turėtu veikti, platforma SH4 ta pati. Jaučiu symlink tik reikia. Parodyk mgcamdo starto logą ir bus viskas aišku.

Kaip paziuret ta starto log'a, neesu anksciau to dares. Kokia programa naudot?
110cm - 4W, 4,8E, 13E, + 60cm - 36E, + H-H 30W-85.2E
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
mikizz2
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 600
Užsiregistravo: Ket Sau 29, 2009 9:40 pm
Miestas: Radviliškis

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė openbox » Tre Rgp 31, 2011 12:10 pm

Ar į GI 8120 eina Amiko softą įmesti?
openbox
Vartotojo avataras
Veteranas
Veteranas
 
Pranešimai: 10326
Užsiregistravo: Pen Spa 20, 2006 2:37 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė vytautasba » Ant Rgs 06, 2011 10:38 am

pasirode pluginas torentams siustis (ant SPARK softo), testuojam, kaip veikia :)

instaliavimo tvarka patalpinau instrukciju skyriuje
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė Maskolis » Ant Rgs 13, 2011 9:10 am

Kelintą dieną vargstu, forumą perverčiau - gal padėtumėt kas trumpai ir aiškiai:
Kaip per Enigma2 paleisti Viasat su officialia kortele ('senąja', 090F - kur box id nereikia suvedinėti)?
Koks pluginas reikalingas? Reikia jo konfigūracijoje kažką keisti ar veikia iš karto?

Baksnojau visokius Oscam, Mgcamd, Newcs ir dar kažkoks ten. Bandžiau Oscam konf. failus redaguoti (oscam.conf, oscam.server, oscam.user). Restartai, GUI restartai - jokių rezultatų.
Bandžiau ir su RSP ir su AR imidžais.

Ant Spark'o jokių problemų - mcas stripped (ar koks ten) - ir važiuoja.
Gal yra Mcas ir Enigmai? Šarūnai kol kas neaktualu - yra tebegaliojanti tautinio sutartis...
Maskolis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: Ant Sau 27, 2009 11:07 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė olesub » Ant Rgs 13, 2011 9:39 am

Šiaip parašyk man į skype - pažiūrėsim. Ką rašo oscam logas?
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, IPhone 7+, iPad 2017
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3765
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė Maskolis » Ant Rgs 13, 2011 10:24 am

olesub rašė:Šiaip parašyk man į skype - pažiūrėsim. Ką rašo oscam logas?

:) Aš toks iškasena, kuris skaipu nesinaudoja ir profilio snukiaknygėj neturi :grin:
Oscam logo paieškosiu vakare. Gal patį ant kokios protingos minties užves...
Maskolis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 4
Užsiregistravo: Ant Sau 27, 2009 11:07 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė vytas121 » Pir Rgs 19, 2011 3:14 pm

Stager rašė:
vytautasba rašė:siulau kaip sat ligoniui pabandyt ir viena ir antra (jie vienas kitam nemaiso),ir pats nuspresi kas daugiau prie sirdies :)

Gerai, o tai koks pvz. enigma2 ar Spark paskutinis softas ? Ar ten kur tavo poste yra siuntimosi nuorodos tiks, ar jau yra naujesniu is kur siustis ?
Ir dar klausimas butu, ar kas tiktu persikelti is DM500S, kad paskui nereiketu sukti galvos :)

Spark softas siai dienai yra 1.2.07 paskutinis...Kas jame deklaruojama tas ir veikia.Ji galima atsisiusti tiesiai i imtuva,jokiu usb fleskiu ar kompu.Tiesiog keli distancinio paspaudimai ir pats naujausias Spark softas jusu dezuteje.
Enigma2 mazai bandes...
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3228
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė zvirblis234 » Tre Rgs 21, 2011 4:19 pm

Yra naujas Spark 1.2.08 softas. KartinaTV on Amiko SHD-8900 Alien
Jeigu žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus
zvirblis234
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1500
Užsiregistravo: Sek Bal 01, 2007 9:38 pm
Miestas: Neringa

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė sgintas » Tre Rgs 21, 2011 4:43 pm

zvirblis234 rašė:Yra naujas Spark 1.2.08 softas. KartinaTV on Amiko SHD-8900 Alien

O ka suvest kad Kartina TV pasikurtu
sgintas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 939
Užsiregistravo: Ant Gru 05, 2006 4:14 pm
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė sgintas » Tre Rgs 21, 2011 5:08 pm

sgintas rašė:
zvirblis234 rašė:Yra naujas Spark 1.2.08 softas. KartinaTV on Amiko SHD-8900 Alien

O ka suvest kad Kartina TV pasikurtu

Nes sitie demo kodai tinka bet, demo http://kartina.tv/shop_content.php/coID/1200
sgintas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 939
Užsiregistravo: Ant Gru 05, 2006 4:14 pm
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė zvirblis234 » Tre Rgs 21, 2011 5:21 pm

taaaaaaip demo yra demo :-P
Jeigu žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus
zvirblis234
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1500
Užsiregistravo: Sek Bal 01, 2007 9:38 pm
Miestas: Neringa

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė vytautasba » Tre Rgs 21, 2011 7:42 pm

aciu Virgi uz infa :D atostogos yra atostogos, dar iki namu nedasiradau :)
kas isbandys,parasykit kaip eina
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė svarcas13 » Tre Rgs 21, 2011 7:56 pm

Kartina demo kanalai sukasi neblogai,bet kazkodel be garso, beta yra beta :)
svarcas13
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 15
Užsiregistravo: Pen Vas 20, 2009 11:09 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė sgintas » Tre Rgs 21, 2011 8:10 pm

svarcas13 rašė:Kartina demo kanalai sukasi neblogai,bet kazkodel be garso, beta yra beta :)

garsas YRA
sgintas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 939
Užsiregistravo: Ant Gru 05, 2006 4:14 pm
Miestas: Kaunas

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė zvirblis234 » Tre Rgs 21, 2011 8:43 pm

Garsas ir vaizdas viskas OK tik kai demo tai labai jau trumpai rodo
Jeigu žmogus žmogui žmogus tai ir žmogus žmogui žmogus
zvirblis234
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1500
Užsiregistravo: Sek Bal 01, 2007 9:38 pm
Miestas: Neringa

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė Stager » Pir Rgs 26, 2011 10:15 am

Sveiki,
parašykit kas instrukciją, kaip ant Spark softo persivadinti FAV grupę (ne kanalus) pvz. iš dabartinių FAV1, FAV2, FAV3.... į Filmai, Dokumentika....
Ačiū, nes jau kantrybė baigiasi beieškant :-D
Stager
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: Tre Geg 21, 2008 12:42 pm
Miestas: Alytus

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė olesub » Pir Rgs 26, 2011 11:16 am

Taigi aš pačiam aiškinau per chat'ą
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, IPhone 7+, iPad 2017
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3765
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė svarcas13 » Pir Rgs 26, 2011 6:45 pm

Stager rašė:Sveiki,
parašykit kas instrukciją, kaip ant Spark softo persivadinti FAV grupę (ne kanalus) pvz. iš dabartinių FAV1, FAV2, FAV3.... į Filmai, Dokumentika....
Ačiū, nes jau kantrybė baigiasi beieškant :-D


Uzejus ant grupes spausk FAV mygtuka,tada pasirenki grupe,na ir ten jau rasi kaip pervadint :)
svarcas13
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 15
Užsiregistravo: Pen Vas 20, 2009 11:09 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė alternative » Pir Rgs 26, 2011 7:14 pm

Ar eina zeetv ziureti ant amiko,ir koki mgcamda reiketu naudoti,nes su dabartiniu 1.35 ir paskutiniu softcamu neina?..
Optibox E3HD
alternative
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 773
Užsiregistravo: Tre Geg 14, 2008 12:43 pm

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė Stager » Ket Spa 13, 2011 1:36 pm

Su Spark originaliu softu, viskas absoliuciai sukasi be jokiu problemu ir rodoma visomis rezoliucijomis. Taigi buvo rasyta jau, kad enigma2 nera pritaikyta stabiliai veikti su siais Amiko procesoriais, todel bus nestabilumu ir bugu. Todel ir neaisku is vis ar kada nors bus sutvarkyta.
Taip, kad naudokite Spark ir neturesit jokiu absoliuciai problemu :D, o jei norit zaisti ir kurti temas forume, tada jau enigma2 siulyciau :D

P.S. Nes kazkaip tiek pas mus, tiek pas rusus pastebejau forumuose temos ir pokalbiai su problemomis apie siuos tiunerius sukasi tik kas naudoja enigma.
Stager
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: Tre Geg 21, 2008 12:42 pm
Miestas: Alytus

Re: AMIKO ALIEN 8900 plepalai

Standartinė ERROR » Ket Spa 13, 2011 1:57 pm

Stager rašė:Su Spark originaliu softu, viskas absoliuciai sukasi be jokiu problemu ir rodoma visomis rezoliucijomis. Taigi buvo rasyta jau, kad enigma2 nera pritaikyta stabiliai veikti su siais Amiko procesoriais, todel bus nestabilumu ir bugu. Todel ir neaisku is vis ar kada nors bus sutvarkyta.
Taip, kad naudokite Spark ir neturesit jokiu absoliuciai problemu :D, o jei norit zaisti ir kurti temas forume, tada jau enigma2 siulyciau :D

P.S. Nes kazkaip tiek pas mus, tiek pas rusus pastebejau forumuose temos ir pokalbiai su problemomis apie siuos tiunerius sukasi tik kas naudoja enigma.


spark negražus,nepatogus, nelietuviškas meniu, nėra viasat EPG, lėčiau kanalus atidarinėja, ir t.t.
LG 42LB650v + siptv
ERROR
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 286
Užsiregistravo: Šeš Geg 22, 2010 8:58 am
Miestas: Vilnius

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Nustatymai

Grįžti į Amiko -- Optibox -- Evo