Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Re: VU+DUO2

Standartinė gudzius » Šeš Geg 06, 2017 9:23 am

Sveiki. Reikia pravalyti VU+DUO2 distancini pulteli, taciau nesu to dares, todel noriu pasitarti kaip tai padaryti. Maciau prie bateriju yra varztelis, o ka toliau daryti nezinau, todel nerizikavau lauzyti. Problema tame, kad sunkiai dirba kai kurios knopkutes. Aciu. :)
gudzius
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 696
Užsiregistravo: Pen Lap 19, 2010 11:21 pm
Miestas: Kedainiai

Re: VU+DUO2

Standartinė ardas » Šeš Geg 06, 2017 10:08 am

ardas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 325
Užsiregistravo: Šeš Kov 10, 2012 10:29 am

Re: VU+DUO2

Standartinė edvin » Šeš Geg 06, 2017 11:10 am

gudzius rašė:Sveiki. Reikia pravalyti VU+DUO2 distancini pulteli, taciau nesu to dares, todel noriu pasitarti kaip tai padaryti. Maciau prie bateriju yra varztelis, o ka toliau daryti nezinau, todel nerizikavau lauzyti. Problema tame, kad sunkiai dirba kai kurios knopkutes. Aciu. :)

viewtopic.php?f=105&t=20658
edvin
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 566
Užsiregistravo: Tre Gru 30, 2009 3:49 pm

Re: VU+DUO2

Standartinė gudzius » Sek Geg 07, 2017 8:50 am

Aciu, kad atsiliepet. Vakar isiardziau, viskas ok. Labai gudriai vu pultai padaryti pasirodo. Atidariau, o ten po knopkutem per visa pulteli polietileno plevele, o po ja guminiai burbuliukai knopkuciu vietose. Zodziu nereikejo nei valyti, nes purvas prie knopkuciu nepatenka. Vidurines knopkutes blogai dirbo, nes plata per laika truputi toj vietoj islinko nuo maigymo ir tiek . Pakisau plono popieriaus juostele ir susitvarke. :-?
gudzius
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 696
Užsiregistravo: Pen Lap 19, 2010 11:21 pm
Miestas: Kedainiai

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Sek Geg 07, 2017 1:02 pm

gudzius rašė:Sveiki. Reikia pravalyti VU+DUO2 distancini pulteli, taciau nesu to dares, todel noriu pasitarti kaip tai padaryti. Maciau prie bateriju yra varztelis, o ka toliau daryti nezinau, todel nerizikavau lauzyti. Problema tame, kad sunkiai dirba kai kurios knopkutes. Aciu. :)

viewtopic.php?f=105&t=20658&p=289674#p289674
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Pen Lie 27, 2018 7:37 pm

Gal kas galite parašyti direktorija kaip rasti SAT imtuvo Vu+duo2 MAC adresą ? Išanksto dėkoju.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė vytas121 » Pen Lie 27, 2018 8:20 pm

Tautvydas rašė:Gal kas galite parašyti direktorija kaip rasti SAT imtuvo Vu+duo2 MAC adresą ? Išanksto dėkoju.

Buna ant originalios pakuotes parasyta,kai kada dar buna lipdukas ant dugno uzklijuotas...jei naudoji Cvyko portala,gali paziureti ir per ten.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3319
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: VU+DUO2

Standartinė cvykas » Pen Lie 27, 2018 10:26 pm

Yra dar keli variantai kaip suzinoti mac adresa.
1. Su terminalu pasijungi i imtuva ir duodi komanda ifconfig .
2. Kompiuterio narsykleje rasai imtuvo ip adresa ir prisijunges i webif ten rasi tinklo plokstes informacija.
Vu+, Android, Raspberry Pi
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3753
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Pen Lie 27, 2018 11:03 pm

cvykas rašė:Yra dar keli variantai kaip suzinoti mac adresa.
1. Su terminalu pasijungi i imtuva ir duodi komanda ifconfig .
2. Kompiuterio narsykleje rasai imtuvo ip adresa ir prisijunges i webif ten rasi tinklo plokstes informacija.

Dėkoju už informaciją . Man neaišku : " Su terminalu pasijungi į imtuvą " . Kas tas "terminalas " ?
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė vytas121 » Pen Lie 27, 2018 11:27 pm

Tautvydas rašė:
cvykas rašė:Yra dar keli variantai kaip suzinoti mac adresa.
1. Su terminalu pasijungi i imtuva ir duodi komanda ifconfig .
2. Kompiuterio narsykleje rasai imtuvo ip adresa ir prisijunges i webif ten rasi tinklo plokstes informacija.

Dėkoju už informaciją . Man neaišku : " Su terminalu pasijungi į imtuvą " . Kas tas "terminalas " ?

Imk paveiksliukais...
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3319
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Šeš Lie 28, 2018 8:20 am

vytas121 rašė:
Tautvydas rašė:
cvykas rašė:Yra dar keli variantai kaip suzinoti mac adresa.
1. Su terminalu pasijungi i imtuva ir duodi komanda ifconfig .
2. Kompiuterio narsykleje rasai imtuvo ip adresa ir prisijunges i webif ten rasi tinklo plokstes informacija.

Dėkoju už informaciją . Man neaišku : " Su terminalu pasijungi į imtuvą " . Kas tas "terminalas " ?

Imk paveiksliukais...
Širdingai dėkoju "CVYKAS" ir "vytas 121" už pagalbą. Savo imtuvo MAC adresą radau. Padėjo pirmas paveikslėlis.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Pir Lie 30, 2018 12:18 am

Susidūriau su problema. Imtuvas Vu+duo2 . Video įrašų failus pradėjo įrašinėti vidiniame HDD ne į pagrindinį katalogą , o į katalogą - movie . Kokia direktorija veiksmų , kad būtų galimybė video įrašus rašyti į pagrindinį katalogą ?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė jonukas1 » Pir Lie 30, 2018 11:46 am

O nebandete nurodyti imtuvui irasymo kelia ? Kad imtuvas zinotu kur kokius failus irasineti. :)
jonukas1
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 635
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Pir Lie 30, 2018 1:13 pm

jonukas1 rašė:O nebandete nurodyti imtuvui irasymo kelia ? Kad imtuvas zinotu kur kokius failus irasineti. :)

Parašykite kur tai rasti ? Direktorija ?
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė zymantas » Pir Lie 30, 2018 1:47 pm

Tautvydas rašė:
jonukas1 rašė:O nebandete nurodyti imtuvui irasymo kelia ? Kad imtuvas zinotu kur kokius failus irasineti. :)

Parašykite kur tai rasti ? Direktorija ?

MENŲ-->VALDYMAS-->SISTEMA-->EKSPERTINIAI NUSTATYMAI-->ĮRAŠŲ VIETA
zymantas
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 957
Užsiregistravo: Sek Kov 04, 2007 11:06 pm

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Pir Lie 30, 2018 2:02 pm

zymantas rašė:
Tautvydas rašė:
jonukas1 rašė:O nebandete nurodyti imtuvui irasymo kelia ? Kad imtuvas zinotu kur kokius failus irasineti. :)

Parašykite kur tai rasti ? Direktorija ?

MENŲ-->VALDYMAS-->SISTEMA-->EKSPERTINIAI NUSTATYMAI-->ĮRAŠŲ VIETA

Dėkoju. Viską sutvarkiau.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė jonukas1 » Pir Lie 30, 2018 2:10 pm

Tautvydui turbut labai nepatinka jo turimas imtuvas, kad iki siol net po Meniu nelandziojo, nesidomejo kas ten randasi. :(
jonukas1
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 635
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Pir Lie 30, 2018 5:22 pm

jonukas1 rašė:Tautvydui turbut labai nepatinka jo turimas imtuvas, kad iki siol net po Meniu nelandziojo, nesidomejo kas ten randasi. :(

Vieną kartą duokite gerus patarimus , o nešiukšlinkite forumą su savo patarimais. Kai Jums bus 74 metai, ,kaip man, gal jau nepajėgsite ir televizorių žiūrėti.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė jonukas1 » Pir Lie 30, 2018 11:22 pm

Tautvydai, Jus taip nenuvertinkite saves. Greitai gali padaryti, kad i pensija iseisime 72 metu, o iki tol turesim dirbti kaip astuoniolikmeciai. Todel Jus su savo 74 metais atrodote kaip tik uzvakar isejes i pensija ir dar pilnas jegu. Kokiam Seime dar 15 metu galetumete padirbeti (pasedeti). :)
jonukas1
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 635
Užsiregistravo: Ant Sau 17, 2017 9:01 pm

Re: VU+DUO2

Standartinė marko22 » Šeš Rgs 01, 2018 12:26 pm

Kaip paleisti is pc ar telefono per upnp filma ar nuotraukas per vu+duo2.Per samsung tv tai be jokiu nustatimu be problemu pasileidzia,o per vu+ neisivaizduoju ka jame reikia nustatyt,kad aptiktu ir pasileistu.imidzas BH.
UE46ES6800SXXH(oscam) Vu+duo2,110cm ofsetas 16e-13e-9e-4.8e-4w, 85cm ofsetas 36e , diseqc 10/1.
marko22
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1025
Užsiregistravo: Pen Bal 20, 2007 8:52 am
Miestas: Gargzdai

Re: VU+DUO2

Standartinė vytas121 » Šeš Rgs 01, 2018 8:21 pm

marko22 rašė:Kaip paleisti is pc ar telefono per upnp filma ar nuotraukas per vu+duo2.Per samsung tv tai be jokiu nustatimu be problemu pasileidzia,o per vu+ neisivaizduoju ka jame reikia nustatyt,kad aptiktu ir pasileistu.imidzas BH.

Tinklo nustatymuose palandziok,ten rasi tipo Mount again,Maunt Manager,Network Browser.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3319
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: VU+DUO2

Standartinė marko22 » Sek Rgs 02, 2018 9:46 am

vytas121 rašė:
marko22 rašė:Kaip paleisti is pc ar telefono per upnp filma ar nuotraukas per vu+duo2.Per samsung tv tai be jokiu nustatimu be problemu pasileidzia,o per vu+ neisivaizduoju ka jame reikia nustatyt,kad aptiktu ir pasileistu.imidzas BH.

Tinklo nustatymuose palandziok,ten rasi tipo Mount again,Maunt Manager,Network Browser.

Nesigauna vistiek,reik tikriausei rimtos instrukcijos,kad prijungti.
UE46ES6800SXXH(oscam) Vu+duo2,110cm ofsetas 16e-13e-9e-4.8e-4w, 85cm ofsetas 36e , diseqc 10/1.
marko22
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1025
Užsiregistravo: Pen Bal 20, 2007 8:52 am
Miestas: Gargzdai

Re: VU+DUO2

Standartinė Tautvydas » Ant Spa 02, 2018 1:13 pm

Kokį imidžą imtuvui Vu+duo2 instaliuoti iš šių dviejų OpenAtv ar OpenPli :
http://images.mynonpublic.com/openatv/c ... pen=vuduo2
https://openpli.org/download/vuplus/Duo2/
Kuris geresnis ?
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1945
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: VU+DUO2

Standartinė adastra » Ant Spa 02, 2018 11:15 pm

Tautvydai, pas jus Openpli. Instaliuokite naujausią OpenPli 6.2 išsiaiškinsite su OpenPli viską apsiprasite išmoksite viską susiinstaliuoti ko jums reikės, tada pasiimsite OpenATV ir su juo viską išmėginsite. Svarbu daryti viską iš eilės,
taip bus aiškiau.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 867
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Ankstesnis
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD