Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė onealfa » Sek Lap 29, 2015 9:35 pm

Tai va reik pagalbos.
Namuose du VU+ aparatai, SOLO2 ir SOLE SE v2. Visuos kambariuos normalus 1000 Mbps LAN, ir 100MBps optika TEO
Abudu tiuneriai dirba OK, juose sukasi Black HOLE , Dirba jie nuo skirtingu kabeliu, su skirtingais satelitais
Sharunas veikia OK (privaloma salyga) . Bet norisi kiek daugiau.
Noriu kad kas padarytų, ar bent pagelbetų ( ne už ačiū) įsidiegt dar tokius dalykus:

1. Kad galėčiau is vieno VU+ per tinkla valdyti kita VU+, priiminėti jo stream, ir žiuret
2, Kuris nors iš tu dvieju tiuneriu kad priiminetu dar ir IPTV kanalus, ypač HD, ir rodytu tiek lokaliai, tiek ir streamintu ta gauta video i kita VU+
3, Poreikiui esant , vienas kuris nors iš šiu VU+ irašinetu i HDD uzprogramuotas ir anksto programas tiek išbet kurios SAT galvutes, tiek ir iš IPTV
4, Kad galima būtų programas ( tiek SAT TV, tiek IPTV) priimineti iš kurio nors (arba abejų) VU+ kaip LAN streama dar su kitu Samsungo SMART TV (stovi rusyje). Populiariais sakant visur matyti viska, kad ir kokiu būdu siganalas beatkeliauja.

Kažkaip jauciu kad tai nera visai jau utopija, kad su šiais VU+ įmanoma, bet...nelabai turiu nei ziniu nei noro pats knistis kad padaryt.
Kam išradinėt dviratį? Kurį gal net mano mieste jau kas išrado..
Any HELP?
Esu Vilniuje. Nors jaučiu daug ka įmanoma padaryt ir distanciškai. Esant reikalui - bus ir mano lokali pagalba.

jei manot , kad sugebat tai - duokit žinią, gal susitarsim.
tel 8-621-11121 arba emailu t.862111121@gmail.com
onealfa
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 15
Užsiregistravo: Ant Gru 30, 2008 8:51 pm
Miestas: Vilnius

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kolia » Sek Lap 29, 2015 10:26 pm

Dali situ uzmoju galima igivendinti.
O uz kita dali gali prireikti gerai pakloti EUR bet imanoma
kolia
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: Tre Spa 21, 2015 11:18 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė vytas121 » Sek Lap 29, 2015 10:37 pm

onealfa rašė:Tai va reik pagalbos.
Namuose du VU+ aparatai, SOLO2 ir SOLE SE v2. Visuos kambariuos normalus 1000 Mbps LAN, ir 100MBps optika TEO
Abudu tiuneriai dirba OK, juose sukasi Black HOLE , Dirba jie nuo skirtingu kabeliu, su skirtingais satelitais
Sharunas veikia OK (privaloma salyga) . Bet norisi kiek daugiau.
Noriu kad kas padarytų, ar bent pagelbetų ( ne už ačiū) įsidiegt dar tokius dalykus:

1. Kad galėčiau is vieno VU+ per tinkla valdyti kita VU+, priiminėti jo stream, ir žiuret
2, Kuris nors iš tu dvieju tiuneriu kad priiminetu dar ir IPTV kanalus, ypač HD, ir rodytu tiek lokaliai, tiek ir streamintu ta gauta video i kita VU+
3, Poreikiui esant , vienas kuris nors iš šiu VU+ irašinetu i HDD uzprogramuotas ir anksto programas tiek išbet kurios SAT galvutes, tiek ir iš IPTV
4, Kad galima būtų programas ( tiek SAT TV, tiek IPTV) priimineti iš kurio nors (arba abejų) VU+ kaip LAN streama dar su kitu Samsungo SMART TV (stovi rusyje). Populiariais sakant visur matyti viska, kad ir kokiu būdu siganalas beatkeliauja.

Kažkaip jauciu kad tai nera visai jau utopija, kad su šiais VU+ įmanoma, bet...nelabai turiu nei ziniu nei noro pats knistis kad padaryt.

Kam išradinėt dviratį? Kurį gal net mano mieste jau kas išrado..
Any HELP?
Esu Vilniuje. Nors jaučiu daug ka įmanoma padaryt ir distanciškai. Esant reikalui - bus ir mano lokali pagalba.

jei manot , kad sugebat tai - duokit žinią, gal susitarsim.
tel 8-621-11121 arba emailu t.862111121@gmail.com


1.del pirmos dalies klausymo-keliu rankas aukstyn.Antra dalis...is pirmojo imtuvo issitrauki stryma m3u failo pavidalu.Aisku issitrauki tuos strymus visu kanalu kuriu reikia ir juos visus susidedi i viena m3u faila.Tada ta failiuka dedi i antra imtuva ir ziuri sau laimingas ka strimina pirmas imtuvas.Arba gali naudoti kita varianta...atidarai m3u faila,randi mazdaug taip http://192.168.0.40:8001/1:0:1:B5E:34:55:300000:0:0:0:(cia LNK kanalas)Ji gali isideti prie savo kanalu favoritu(turesi viska po ranka,bet ji teks siek tiek paredaguoti.Turetu atrodyti mazdaug sitaip: #SERVICE 1:0:1:0:0:0:0:0:9:6:http%3A//192.168.0.40%3A8001/1:0:1:B5E:34:55:300000:0:0:0::LNK
2.Gauni IPTV m3u faila ir pasidarai kaip nupasakojau del 1
3.Visi linuksiniai imtuvai naudojantys E2 tai moka daryti,reikia tik susiconfiginti tinkamai
4.Viskas tas pats kaip ir 1.tik siuo atveju viska ikeli m3u failu i savo smartini TV.
P.S.cia butina salyga,kad viskas suksis namu tinkle.Jei eisi uz jo rybu teks riauteryje atidarineti portus,vietoj vidinio IP adreso turesi naudoti savo isorini IP adresa.
na ir... nelabai turiu nei ziniu nei noro pats knistis kad padaryt.,o cia jau geriausiai kai pasidarai pats.Jei kas nors nustos veikti,zynosi kur ieskoti slieku.Kitu atveju vel tektu ieskoti meistrelio kuris viska darytu manau tik uz eurolitus :)
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3288
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kaunas » Sek Lap 29, 2015 10:53 pm

kaunas rašė:
onealfa rašė:Tai va reik pagalbos.
Namuose du VU+ aparatai, SOLO2 ir SOLE SE v2. Visuos kambariuos normalus 1000 Mbps LAN, ir 100MBps optika TEO
Abudu tiuneriai dirba OK, juose sukasi Black HOLE , Dirba jie nuo skirtingu kabeliu, su skirtingais satelitais
Sharunas veikia OK (privaloma salyga) . Bet norisi kiek daugiau.
Noriu kad kas padarytų, ar bent pagelbetų ( ne už ačiū) įsidiegt dar tokius dalykus:

1. Kad galėčiau is vieno VU+ per tinkla valdyti kita VU+, priiminėti jo stream, ir žiuret
2, Kuris nors iš tu dvieju tiuneriu kad priiminetu dar ir IPTV kanalus, ypač HD, ir rodytu tiek lokaliai, tiek ir streamintu ta gauta video i kita VU+
3, Poreikiui esant , vienas kuris nors iš šiu VU+ irašinetu i HDD uzprogramuotas ir anksto programas tiek išbet kurios SAT galvutes, tiek ir iš IPTV
4, Kad galima būtų programas ( tiek SAT TV, tiek IPTV) priimineti iš kurio nors (arba abejų) VU+ kaip LAN streama dar su kitu Samsungo SMART TV (stovi rusyje). Populiariais sakant visur matyti viska, kad ir kokiu būdu siganalas beatkeliauja.

Kažkaip jauciu kad tai nera visai jau utopija, kad su šiais VU+ įmanoma, bet...nelabai turiu nei ziniu nei noro pats knistis kad padaryt.
Kam išradinėt dviratį? Kurį gal net mano mieste jau kas išrado..
Any HELP?
Esu Vilniuje. Nors jaučiu daug ka įmanoma padaryt ir distanciškai. Esant reikalui - bus ir mano lokali pagalba.

jei manot , kad sugebat tai - duokit žinią, gal susitarsim.
tel 8-621-11121 arba emailu t.862111121@gmail.com


sveikas kam tau per solo 2 reikia valdyti kita solo ? jai gali ziuret tam paciam tinkle su placete ar telefonu ir ne tik tam paciam tinkle, as pasidares kad ziuriu tv is visai kito tinklo,tereik routwrij atidaryt pora portu,ir web solo apse nustatyt nustatymus ir isaugot ir ziuri viska, ir teliko nereiks ziuret galesi per android irengini,dar vienas dalykas pasitikryk pirmoj eilej ar tavo imtuvai originalus, nes su padielkom normalus meistras nelabai zais,(as neuzsiimciau) sakau del to, kad tavo solo se v2 100% PADIELKA. O del solo2 klausimas reik pratestuot ipusk originalu imidza ir pamatysi ar padielka ar originalas.
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė vytas121 » Sek Lap 29, 2015 11:03 pm

kaunas rašė:
kaunas rašė:
onealfa rašė:Tai va reik pagalbos.
Namuose du VU+ aparatai, SOLO2 ir SOLE SE v2. Visuos kambariuos normalus 1000 Mbps LAN, ir 100MBps optika TEO
Abudu tiuneriai dirba OK, juose sukasi Black HOLE , Dirba jie nuo skirtingu kabeliu, su skirtingais satelitais
Sharunas veikia OK (privaloma salyga) . Bet norisi kiek daugiau.
Noriu kad kas padarytų, ar bent pagelbetų ( ne už ačiū) įsidiegt dar tokius dalykus:

1. Kad galėčiau is vieno VU+ per tinkla valdyti kita VU+, priiminėti jo stream, ir žiuret
2, Kuris nors iš tu dvieju tiuneriu kad priiminetu dar ir IPTV kanalus, ypač HD, ir rodytu tiek lokaliai, tiek ir streamintu ta gauta video i kita VU+
3, Poreikiui esant , vienas kuris nors iš šiu VU+ irašinetu i HDD uzprogramuotas ir anksto programas tiek išbet kurios SAT galvutes, tiek ir iš IPTV
4, Kad galima būtų programas ( tiek SAT TV, tiek IPTV) priimineti iš kurio nors (arba abejų) VU+ kaip LAN streama dar su kitu Samsungo SMART TV (stovi rusyje). Populiariais sakant visur matyti viska, kad ir kokiu būdu siganalas beatkeliauja.

Kažkaip jauciu kad tai nera visai jau utopija, kad su šiais VU+ įmanoma, bet...nelabai turiu nei ziniu nei noro pats knistis kad padaryt.
Kam išradinėt dviratį? Kurį gal net mano mieste jau kas išrado..
Any HELP?
Esu Vilniuje. Nors jaučiu daug ka įmanoma padaryt ir distanciškai. Esant reikalui - bus ir mano lokali pagalba.

jei manot , kad sugebat tai - duokit žinią, gal susitarsim.
tel 8-621-11121 arba emailu t.862111121@gmail.com


sveikas kam tau per solo 2 reikia valdyti kita solo ? jai gali ziuret tam paciam tinkle su placete ar telefonu ir ne tik tam paciam tinkle, as pasidares kad ziuriu tv is visai kito tinklo,tereik routwrij atidaryt pora portu,ir web solo apse nustatyt nustatymus ir isaugot ir ziuri viska, ir teliko nereiks ziuret galesi per android irengini,dar vienas dalykas pasitikryk pirmoj eilej ar tavo imtuvai originalus, nes su padielkom normalus meistras nelabai zais,(as neuzsiimciau) sakau del to, kad tavo solo se v2 100% PADIELKA. O del solo2 klausimas reik pratestuot ipusk originalu imidza ir pamatysi ar padielka ar originalas.

hmm...ka tai duoda del strymo ar tai imtuvas originalas ar padielka?Vat apie visa tai placiau,kas jam nutinka kai is jo strymini ar ziuri per ji stryma?
Turbut specialiai siulai isideti originalu imidza i solo2(jeigu tai klonas),kad po to turetum darbo ji prikeliant...ar pinigai baigiasi,ar esi kenkejas?
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3288
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kaunas » Sek Lap 29, 2015 11:33 pm

na na? su klonais neusiemu ir nezadu kaskam padeti del ypac pinigu,as turiu savo versla zmogau ir manes nedomina tie pinigai kuriuos jis moka gal but kas kam ar mokes ir patarineju kas yra normalu manau del,as noriu zmogu ant kelio uzvest, o bendro tarp klonu ir originaliu prietaisu turi daug ka, nes tarkim kai kurie imidzai su padirbtais imtuvais arba tinkamai neveikia arba po atnaujinimo nevekia visiskai, as turiu savo darbe hikwision dvr 4 junkciu kameromis ir tas dvr yra linux jis taipat gerai ir visiskai identiskai veikia kaip ir silo2 ziuriu video kameras bet kurioje pasaulio vietoje kur bebuciau ir viskas veikia as nesakau nieka bloga bet kad zmogus nori viska matyt kas imanoma yra normalu , bet as renkuosi pirma normalius produktus su kuriais imanoma 100%galimybes.del klonuotu prietaisu neuzsiimciau ir niekada neuzsiimsiu nes jau esu nusviles ne karta. seme forume nepazystu nej vieno kuris galetu nustatyti ir sutvarkyti prietaisus taip kad jie tinkamai veiktu visokiu stremu atzvilgiu video kameru hikvisio atzvilgiu ziurint pasirinkus kito tinklo interneto tiekeja, nes as info apie tokius dalykus neradau , viska dariau pats ir is angkisku forumu.nepykite zmones bet manau kai kuriuose dalykuose reiketu bent patiem suzinoti tokius dalykus kaip zodis klonas nes man asmeniskai tokie dalykai nera priimtini nepykit cia mano nuomone.
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė vytas121 » Sek Lap 29, 2015 11:57 pm

kaunas rašė:na na? su klonais neusiemu ir nezadu kaskam padeti del ypac pinigu,as turiu savo versla zmogau ir manes nedomina tie pinigai kuriuos jis moka gal but kas kam ar mokes ir patarineju kas yra normalu manau del,as noriu zmogu ant kelio uzvest, o bendro tarp klonu ir originaliu prietaisu turi daug ka, nes tarkim kai kurie imidzai su padirbtais imtuvais arba tinkamai neveikia arba po atnaujinimo nevekia visiskai, as turiu savo darbe hikwision dvr 4 junkciu kameromis ir tas dvr yra linux jis taipat gerai ir visiskai identiskai veikia kaip ir silo2 ziuriu video kameras bet kurioje pasaulio vietoje kur bebuciau ir viskas veikia as nesakau nieka bloga bet kad zmogus nori viska matyt kas imanoma yra normalu , bet as renkuosi pirma normalius produktus su kuriais imanoma 100%galimybes.del klonuotu prietaisu neuzsiimciau ir niekada neuzsiimsiu nes jau esu nusviles ne karta. seme forume nepazystu nej vieno kuris galetu nustatyti ir sutvarkyti prietaisus taip kad jie tinkamai veiktu visokiu stremu atzvilgiu video kameru hikvisio atzvilgiu ziurint pasirinkus kito tinklo interneto tiekeja, nes as info apie tokius dalykus neradau , viska dariau pats ir is angkisku forumu.nepykite zmones bet manau kai kuriuose dalykuose reiketu bent patiem suzinoti tokius dalykus kaip zodis klonas nes man asmeniskai tokie dalykai nera priimtini nepykit cia mano nuomone.

Rasai daug,bet i mano pateiktus klausymus taip ir neatsakei...pakartosiu dar karta,kas blogo nutinka jei is klono i klona sakykim striminsi kanalus?
P.S. seme forume nepazystu nej vieno kuris galetu nustatyti ir sutvarkyti prietaisus taip kad jie tinkamai veiktu visokiu stremu atzvilgiu video kameru hikvisio atzvilgiu ziurint pasirinkus kito tinklo interneto tiekeja, nes as info apie tokius dalykus neradau Blogai ieskojai!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3288
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė cvykas » Pir Lap 30, 2015 12:10 am

Tik nelabai supratau prie ko čia jūsų kameros ir hikwision dvr? Vytas121 labai teisingai atsakė i onealfa užduotus klausimus. Kaip tik tokis sprendimas ir turi būti ir visiškai jokios įtakos tam reikalui neturiės ar tai klonas ar ne.
Vu+, Android, Raspberry Pi
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3726
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kaunas » Pir Lap 30, 2015 12:32 am

palaukit visu pirma reikia su tuo klonu stryminti o bloga tai nieka o kas gali but bloga?zinoma kad nieko, matau esate moderatorius ir lyg ismanote linux darba kaip suprantu, bet jus gal pirma pasidomekite kuo skiresi klonas ir is kokiu daliu jis sudetas? ir kodel tokios pinigeliu sumeles yra nurodomos 2ar net kartais ir 3 kart pigesnis bet pries perkant manau reikia pagalvoti ar verta moket? o jai kas atsitiktu? garantijos atzvilgiu? na jus zinote ka as noriu pasakyti, nereikia manes mazu vaiku laikyti as labai gerai zinau ir kur ir kokios technologijos egzistuoja aisku ne viska , bet pakankamai,jus sakote kad daug kalbu as kalbu todel kad man manau niekas nedraudze ar cia pas jus forumelij kitaip kas ? klonus kai kuriais atvejais daug sunkiau sukomfiguruoti tiek pati imtuva tiek programas kuriomis norime naudotis, dar skirtumas kad kai kurios programos gali visiskai neveikti arba blogai veikti, as ta mynejau jau, o jai jus pats naudojates klonais tai jusu reikalas ir tegul ir dar 100 metu jums veiktu nieko bloga jai jums gerai viskas tai duok dieve. Bet manau kad ir budamas sio forumo moderatiriumi jus siek tiek blogai elgetes ,sakydamas kad nieko bloga cia kad zmones naudojesi klonais,ir pabrezet kad vos nesakydamas klonas ko negeresnis nei originalus prietaisas, sitas dalykas KLONAS nuo ORIGINALO daug kuo skiresi tiek technineis veikimo parametrais tiek ypac pagaminimo kokybe. manau jusu vardas yra Vytautas tad Vytautai gal pasiskaitykite wikipedijoj siek tiek kuom skiresi nes manau as jus pamokyt dar kai kuom daugiau galeciau ne jus mane. aciu uz demesi nesupykite tiktai.
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kaunas » Pir Lap 30, 2015 12:36 am

cvykas rašė:Tik nelabai supratau prie ko čia jūsų kameros ir hikwision dvr? Vytas121 labai teisingai atsakė i onealfa užduotus klausimus. Kaip tik tokis sprendimas ir turi būti ir visiškai jokios įtakos tam reikalui neturiės ar tai klonas ar ne.


gerbemieji prie to , kad tas hikvision ir solo2 komfiguruojasi stremo metodas is kito interneto tiekojo yra praktiskai vienodas tik per viena irengini ziuri tv o per kita video kameras. na nepykit gal netaip suformulavau klausima del to nesupratote manes.
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė Neoromancer » Pir Lap 30, 2015 8:29 am

Zdarova kaunas, kaip sekasi Anglijoje? Kaip discoweris gyvena, kaip burbului sekasi? Gal ir Marių Žukovskį sutinki? :D
Kartais nutinka keistų dalykų...
Neoromancer
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 5115
Užsiregistravo: Pen Gru 15, 2006 9:37 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kaunas » Pir Lap 30, 2015 8:50 am

Neoromancer rašė:Zdarova kaunas, kaip sekasi Anglijoje? Kaip discoweris gyvena, kaip burbului sekasi? Gal ir Marių Žukovskį sutinki? :D


sveiki nesuprantu apie ka cia jus snekate?
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė sieksnis » Pir Lap 30, 2015 9:14 am

Užtat mes visi suprantame... dar vienas aktyvavosi....
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3156
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kaunas » Pir Lap 30, 2015 9:33 am

sieksnis rašė:Užtat mes visi suprantame... dar vienas aktyvavosi....


apie ka jus kalbate as nelabai tikrai suprantu? jus gal ka maisote? nesuprantu kodel manes klause ar ka pazystu.?
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė salakas » Pir Lap 30, 2015 10:30 am

žmogus prašė pagalbos, o jūs š.da malat


onealfa rašė:Tai va reik pagalbos.
Namuose du VU+ aparatai, SOLO2 ir SOLE SE v2. Visuos kambariuos normalus 1000 Mbps LAN, ir 100MBps optika TEO
Abudu tiuneriai dirba OK, juose sukasi Black HOLE , Dirba jie nuo skirtingu kabeliu, su skirtingais satelitais
Sharunas veikia OK (privaloma salyga) . Bet norisi kiek daugiau.
Noriu kad kas padarytų, ar bent pagelbetų ( ne už ačiū) įsidiegt dar tokius dalykus:

1. Kad galėčiau is vieno VU+ per tinkla valdyti kita VU+, priiminėti jo stream, ir žiuret
2, Kuris nors iš tu dvieju tiuneriu kad priiminetu dar ir IPTV kanalus, ypač HD, ir rodytu tiek lokaliai, tiek ir streamintu ta gauta video i kita VU+
3, Poreikiui esant , vienas kuris nors iš šiu VU+ irašinetu i HDD uzprogramuotas ir anksto programas tiek išbet kurios SAT galvutes, tiek ir iš IPTV
4, Kad galima būtų programas ( tiek SAT TV, tiek IPTV) priimineti iš kurio nors (arba abejų) VU+ kaip LAN streama dar su kitu Samsungo SMART TV (stovi rusyje). Populiariais sakant visur matyti viska, kad ir kokiu būdu siganalas beatkeliauja.

Kažkaip jauciu kad tai nera visai jau utopija, kad su šiais VU+ įmanoma, bet...nelabai turiu nei ziniu nei noro pats knistis kad padaryt.
Kam išradinėt dviratį? Kurį gal net mano mieste jau kas išrado..
Any HELP?
Esu Vilniuje. Nors jaučiu daug ka įmanoma padaryt ir distanciškai. Esant reikalui - bus ir mano lokali pagalba.

jei manot , kad sugebat tai - duokit žinią, gal susitarsim.
tel 8-621-11121 arba emailu t.862111121@gmail.com
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1373
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė onealfa » Pir Lap 30, 2015 2:07 pm

Na ir daug cia prirašėt. Yra apie ka pamastyt. Tik liūdina kad paprasčiausiai išeitis ir vėl rodos bus "pasidaryk pats".
Iš viso to ką perskaičiau - labiausiai suintrigavo ši frazė:
....sakau del to, kad tavo solo se v2 100% PADIELKA......
Jei atvirai, tai kol kas negaliu tvirtint nei TAIP nei NE. Nes dar nežinau.
Tik va įdomu kokiu būdu tamsta (kaunas) tai nustatėt???
Pagal mano niką? Ar miesta? Ar amžių? O gal pagal telefono munerį?
Ar kažkokiom kitom, telepatinėm, antgamtinėm priemonėm ???

O gal originalų tebuvo pagaminti vos keli vienetai, ir viskas kas dabar yra rinkoje, yra 99,999999% PADDIELKOS?

Kad kažką tvirtinti 100% , tai manau reik 100% ir pačiam tikėt tuom ka sakai....
Man taip atrodo.
onealfa
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 15
Užsiregistravo: Ant Gru 30, 2008 8:51 pm
Miestas: Vilnius

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė sieksnis » Pir Lap 30, 2015 2:22 pm

onealfa, nekreipk dėmesio į kai kuriuos pasisakymus (žinoma, jei forume naujokas tau sunku atrinkt kas prie ko...), žodžiu yra čia keli forumo kvaileliai (tiksliau du nuolat bekaitaliojantys nikus) kurie jaučiasi labai ekspertais Vu ir Drymuose, bet kai prireikia konkrečiai jų "ekspertinių" žinių tuomet neria į krūmus arba pinigų prašo už jų tariamai "neįkainuojamas" paslaugas, bet kadangi pinigų kaip ir pažadėjai tai greičiausiai tik liežuviais papliaukš... iš krūmų, dar visokių nesąmonių ne į temą prirašinės.
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3156
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė onealfa » Pir Lap 30, 2015 2:28 pm

jo, tikrai, naujokas aš čia. Nesvarbu kad 2008 registracijos...

Na o intriga tai vistiek išliko. Tai kaip man daba įsitinki, ką įsigijau. Ar poddielką, ar ne?
Pirktas buvo iš čia:
http://www.comtech.de/Receiver-und-SAT- ... er-schwarz
onealfa
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 15
Užsiregistravo: Ant Gru 30, 2008 8:51 pm
Miestas: Vilnius

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė Neoromancer » Pir Lap 30, 2015 3:51 pm

kaunas rašė:sveiki nesuprantu apie ka cia jus snekate?


Esu 99% įsitikinęs, jog tamsta esate puikiai forumo senbuviams žinomas veikėjas :) Tai išduoda rašymo manieros, IP vedantis į D.Britaniją, net el.pašto adresas, kuris prasideda mariusmarius***@gmail.com. Per daug sutapimų ar ne taip?
Kartais nutinka keistų dalykų...
Neoromancer
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 5115
Užsiregistravo: Pen Gru 15, 2006 9:37 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kolia » Pir Lap 30, 2015 4:46 pm

Neoromancer rašė:
kaunas rašė:sveiki nesuprantu apie ka cia jus snekate?


Esu 99% įsitikinęs, jog tamsta esate puikiai forumo senbuviams žinomas veikėjas :) Tai išduoda rašymo manieros, IP vedantis į D.Britaniją, net el.pašto adresas, kuris prasideda mariusmarius***@gmail.com. Per daug sutapimų ar ne taip?

Cia meistro iesko patyrusio o ne seklio Vangos :D
I pm asmeninius pokalbius :D

sieksnis rašė:onealfa, nekreipk dėmesio į kai kuriuos pasisakymus (žinoma, jei forume naujokas tau sunku atrinkt kas prie ko...), žodžiu yra čia keli forumo kvaileliai (tiksliau du nuolat bekaitaliojantys nikus) kurie jaučiasi labai ekspertais Vu ir Drymuose, bet kai prireikia konkrečiai jų "ekspertinių" žinių tuomet neria į krūmus arba pinigų prašo už jų tariamai "neįkainuojamas" paslaugas, bet kadangi pinigų kaip ir pažadėjai tai greičiausiai tik liežuviais papliaukš... iš krūmų, dar visokių nesąmonių ne į temą prirašinės.


Pats ir dabar pradedancio lygio ir manau jau nepakylsi bet tema , meistro iesko patyrusio o ne psihologo bendriems ukio reikalams :D
kolia
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 88
Užsiregistravo: Tre Spa 21, 2015 11:18 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė sieksnis » Pir Lap 30, 2015 5:01 pm

O, nu va ir vienas mano minėtų forumo didvyrių apsireiškė (čia žiniai onealfai, kad ateity žinotų su kuo reikalų turi). Nu tai super duper meistre nemalk š..., o imk ir padaryk žmogui ar "dešra" per plona antra diena pezi, o veiksmo nulis (ne už dyką, už tavo taip mėgstamus pinigus gi žmogus prašo).
4W-5E-9E-13E-19E-28E-36E-75E-85E-90E
sieksnis
Vartotojo avataras
SAT Patarėjas
SAT Patarėjas
 
Pranešimai: 3156
Užsiregistravo: Ant Bir 10, 2008 7:55 am
Miestas: Vilnius

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė baltutis » Pir Lap 30, 2015 6:51 pm

1. Kad galėčiau is vieno VU+ per tinkla valdyti kita VU+, priiminėti jo stream, ir žiuret

Nesuprantu kaip tu įsivaizduoji tą valdymą. Kiekvieną imtuvą galima valdyti su bet kokiu kompiuteriu ar telefonu su Open Webif - į naršyklės langą įvedęs imtuvo IP adresą.
Galima instaliuoti Android aplikaciją (Vu+ Player ir panašiai).

2, Kuris nors iš tu dvieju tiuneriu kad priiminetu dar ir IPTV kanalus, ypač HD, ir rodytu tiek lokaliai, tiek ir streamintu ta gauta video i kita VU+

IPTV listus gali įrašyti į abu imtuvus ir IPTV programas žiūrėti su kiekvienu imtuvu atskirai. Daugelis image turi problemų su IPTV įrašinėjimu.
Gali susikurti bouquet, kad IPTV rodytų be papildomų pluginų.
jei adresas
http://111.111.111.111:1234/udp/222.222 ... Televizija
Bouquet atrodo taip:
#SERVICE 1:0:0:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//111.111.111.111%3a1234/udp/222.222.222.222%3a5678:Televizija

Samsung Smart TV irgi puikiai rodo IPTV.

3, Poreikiui esant , vienas kuris nors iš šiu VU+ irašinetu i HDD uzprogramuotas ir anksto programas tiek išbet kurios SAT galvutes, tiek ir iš IPTV
Jei imtuvai turi vidinius HDD (dėl išorinių USB flash ar HDD nežinau, bet greičiausiai irgi ten įrašinėja)
Įrašymas nusistato per imtuvo meniu, per Open Webif (naudojantis kompiuteriu ar telefonu), per Android aplikaciją.
IPTV įrašymą palaiko nevisi image.

4, Kad galima būtų programas ( tiek SAT TV, tiek IPTV) priimineti iš kurio nors (arba abejų) VU+ kaip LAN streama dar su kitu Samsungo SMART TV (stovi rusyje). Populiariais sakant visur matyti viska, kad ir kokiu būdu siganalas beatkeliauja.

Imtuvuose aktyvuoji berods SAMBA (jei apsirikau, kas nors patikslins) serverį ir visi tinkle esantys įrenginiai "mato" kas yra Vu+ imtuvuose.

Jei namie viskas sujunginėta ir SAT TV veikia, viską galima sukonfigūruoti su Teamviewer per kokias 15 minučių. Tiesa reikalingas normalus IPTV tiekėjas, jei tokio dar neturi.
Sky UK IPTV
baltutis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 453
Užsiregistravo: Pen Bal 01, 2011 11:51 pm
Miestas: Enniskillen, UK

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė kaunas » Pir Lap 30, 2015 7:24 pm

Neoromancer rašė:
kaunas rašė:sveiki nesuprantu apie ka cia jus snekate?


Esu 99% įsitikinęs, jog tamsta esate puikiai forumo senbuviams žinomas veikėjas :) Tai išduoda rašymo manieros, IP vedantis į D.Britaniją, net el.pašto adresas, kuris prasideda mariusmarius***@gmail.com. Per daug sutapimų ar ne taip?


nezinau ka ir is kur traukete bet mano g mail visiskai ne toks ir mano vardas Andrius gimes Kaune ir ten uzauges vilijampolej. tai nezinau ka jus cia snekat man labai keista. as turiu Coventry mieste savo automobiliu valymo centra bei plovykla ir uk daugiau nei 15 metu o kur as esu tai jusu neturetu domin isviso.
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė mazass » Pir Lap 30, 2015 7:35 pm

Nu akurat kazkas girdeta, apie plovykla :) nes ten Discover dirbo ir gyresi kad gerai uzkala... tikrai ar ne per daug sutapimu...
Openbox MiNi s3 ir DM900-500Gb/Panasonic TX-P50ST50/ T-90:4W-1W-5E-9E-13E-16E-19E-28E-36E-39E OpenPLi5 oscam/wiccardd/multics_r84........Qnap TS-251A

Paveikslėlis
mazass
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2277
Užsiregistravo: Pen Kov 14, 2008 9:20 pm
Miestas: Kaunas

Re: Ieškau gero, patyrusio VU+ speco

Standartinė cvykas » Pir Lap 30, 2015 7:58 pm

Senai buvo aišku nes rašybos klaidas tuose pačiuose žodžiuose per amžius darė tik vienas ir tas pats žmogus forume. Be to charakteris nesikeičia pakeitus vardą.
Viskas noraliai ir viskas ok jeigu bus kultūringai.
Bet iš kur buvo įsitikinęs kad tai klonas ir lieka neaišku. Čia jau visai nėra rimta teigti kad imtuvas tikrai klonas. Nesigilinkim į imtuvo viduriuose esančias detales nes niekas net neklausė. Taip sakant moderatorius Vytautas paklausė kuom vu+ originalo ir klono strymai skiriasi ir jis norėjo būtent šio atsakymo.
Vu+, Android, Raspberry Pi
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3726
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am

Kitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD