Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kaunas » Ant Bal 05, 2016 10:34 am

olesub rašė:Adminai, blokuokit jūs tą beraštį. Vimdo net skaitant blevyzgas

kurioj vietoj vimdo? ir kur matai blevyzgas?
Olegas ziurėk nesprok iš pavydo gerai. Vairuoji openboxus ir vairuok. ir ne įzeidynėk čia žmonių.
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kaunas » Ant Bal 05, 2016 10:59 am

specialiai pažiurejau kiek zmonės kldaidų daro forume, gal čia visiems nukopijuoti citatas ir bandom pažiuret kiek kas ir kur klaidų yra padares? Olegas ko čia prie manes prisiknisai? kur ir kas tau užkliuvo? atsakyk, aš iškarto tau numesiu nuoroda kur klaidų begales ir tu tiems žmonems net neužsiminej apie klaidas. kuom tu čia dediesi?
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė Daffas » Ant Bal 05, 2016 11:49 am

kaunas rašė:
Vytenis P. rašė:Paguglinau apie solo 4K, tai juk jo LCD puikiausiai su LCD4linux pluginu valdosi

taip viskas ten valdosi , as pasilikau glas 16 ir kad priklausytu nuo imidzo ir viska rodo kuo pujkiausiai..
glas16 turi tik viena ekrano LCD nustatyma solo 4k ir jai ji nustatau jis taip pat rodo ekranas puikej. Vytas neesi teisus, viskas ten yra padaryta tik reikia atidziau pasiziuryneti kas ir kur, glas 16 skinas yra daugiau padarytas ant vu+ ir dreambox imtuvu , del to ir yra nustatymuose pasirinktinai daugiau tiems imtuvams skurtu nustatymu,jai nerandi savo imtuvuj nustatymu tuomet palieki imidzo nustatymus ta prasme nejungi tarkim lcd palei glas 16 o ji tiesiog visiskai isjungi ir palieki nustatymus palei image ir ekranas rodo kaip yra nustatyta paciame image

gal kas galetu pasidalinti hd glas skinu del vu solo 4k blach hole ?
Svarbiausia ne žiūrėti, o kad rodytu!
Paveikslėlis
Paveikslėlis T-90 Vu Solo4K Samsung 55-Inch HU8200 Series 8 Smart 3D UHD Curved TV
Daffas
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1080
Užsiregistravo: Šeš Vas 23, 2008 1:42 pm
Miestas: Zarasai

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė tomasis » Ant Bal 05, 2016 2:46 pm

Daffas rašė:gal kas galetu pasidalinti hd glas skinu del vu solo 4k blach hole ?


Paskutine versija atsisiusk is cia http://www.hdglass16.eu/download.htm
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
tomasis
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1548
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:54 pm
Miestas: vilnius

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė Daffas » Ant Bal 05, 2016 6:42 pm

tomasis rašė:
Daffas rašė:gal kas galetu pasidalinti hd glas skinu del vu solo 4k blach hole ?


Paskutine versija atsisiusk is cia http://www.hdglass16.eu/download.htm

dekui viskas dirba
Svarbiausia ne žiūrėti, o kad rodytu!
Paveikslėlis
Paveikslėlis T-90 Vu Solo4K Samsung 55-Inch HU8200 Series 8 Smart 3D UHD Curved TV
Daffas
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1080
Užsiregistravo: Šeš Vas 23, 2008 1:42 pm
Miestas: Zarasai

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kikilis » Ant Bal 05, 2016 9:01 pm

atsinaujinau BH internetu ir" TV kanalu pasirinkimo lange" dingo einancio kanalo aprasas rodo tik po to eisiancios laidos ar filmo. gal ka galima pataisyt?
Vu+4k,TD, dbox2, H-H 80, 110-5,13,19,36
kikilis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 261
Užsiregistravo: Pen Bir 08, 2007 8:53 pm
Miestas: ŠERNAI

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė vytas121 » Ant Bal 05, 2016 10:35 pm

kaunas rašė:Vytas tavo imtuvas gigablu ar koks ten visiskai nieko neturi bendro su ypac glass16 ir tu savo imtuvuj tikrai nerasi glass16 nustatymuose tokios skilties,kaip giga blue Lcd. gerai paziurynek glass 16 tuomet nereiks peikti ir teigti kad kaskas kaskam nera dadaryta, pabandyk rasti nustatymus tokiam imtuvuj kaip DR HD. negi tu manai kad glas 16 turi turet visiems imtuvams nustatymus ? kurie palaiko e2 senai jau pastebejau kad glass 16 istobulintas ant drembox ir vu+ modeliu.
PAPRASTAS PAVIZDYS vakar pikrkau 4K tv. tai pardavejas pradejo klaisynet kodel renkiesi ta tv ir ka tu jungsi ant jo? as jam atsakiau kad bus jungemas 4K imtuvas is Vu gamintojo tai jis nustebo ir sako ooo thats good. Tai tu isivaizduok net ir pardavejas ir tas zino kas per firma Marusis Ir kas tas vu solo4k satelite reseiver. nes jis pats nusipirko vu 4k
o kazin Vytautai kas tavo imtuva gamina ir ar taipogi jis yra toks populearus? manau nelabai nes as pats net nezinau kas per gigablue imtuvas. aisku ir nereiks zinot nes tokie imtuvai net nedomina bent manes.

As rasiau,kad buvau uzlipes ant to greblio jau praeitu metu rugsejo menesi,o jus tik dabar.Viskas sutvarkyta,viskas veikia taip kaip man reikia.
...o Gigablue imtuvai populiarus yra cia Vokietijoje ir juos gamina vokieciai.
Sioje vietoje giga blue Lcd. esi neteisus-yra toks dalykas!Tik jis vadinasi lyg Front panel LCD.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2933
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė jonukas » Ant Bal 05, 2016 11:05 pm

Papasakokite kokius koduotus Ultra HD kanalus ziurite su sitais tiuneriais ? Atviru nerasykite, nes juos ir taip rodo visi nauji televizoriai. :)
jonukas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 682
Užsiregistravo: Sek Sau 21, 2007 2:58 pm

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė tomasis » Ant Bal 05, 2016 11:21 pm

Idedu nebloga plugina IPTV Player, visa kataloga isimetam i direktorija /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions/ https://yadi.sk/d/77wxRW-3qmSMD po ko perkraunam enigma.

Idejau resursa suaugusiems,kur didelis video pasirinkimas
1_0_16_710_12_70_1680000_0_0_0.jpg


Idejau,tikrai gera resursa ivairiu zanru filmu,kurie buvo dubliuoti tarybiniais laikais Sovdub
1_0_16_710_12_70_1680000_0_0_02.jpg


Siaip rasite tikrai ka paziureti
1_0_16_710_12_70_1680000_0_0_03.jpg
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
tomasis
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1548
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:54 pm
Miestas: vilnius

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė tomasis » Ant Bal 05, 2016 11:22 pm

Dar vaizdelis
1_0_16_710_12_70_1680000_0_0_04.jpg
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
tomasis
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1548
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:54 pm
Miestas: vilnius

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė tomasis » Tre Bal 06, 2016 11:11 am

Jei norint uzeit i suaugusiu portala praso pin kodo,kodas pagal nutylejima yra visi nuliai,galima per plugino meniu pin kodo reikalavima nuimti.
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
tomasis
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1548
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:54 pm
Miestas: vilnius

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė tomasis » Tre Bal 06, 2016 12:10 pm

Idedu plugina Mediaportal su portalais suaugusiems ir t.t..., visa kataloga isimetam i direktorija /usr/lib/enigma2/python/Plugins/Extensions / https://yadi.sk/d/3NwmopHOqn39Z ,jei po enigmos perkrovimo gausit langa su uzrasu:
No module named Crypto.Cipher tai reikes instaliuoti papildomus paketus,po ko portalas turetu pasileisti https://yadi.sk/d/w36jBrSSqn3aA
Per plugino meniu viska galima susitvarkyti,ka norit ziureti,pagal savo norus(atjungiant,ar pajungiant norimus portalus). Tik yra vienas bet, jei atnaujinsit mediportala prapuls daug portalu(suaugusiems...).

Suaugusiems
media.png
med1.png

med2.png
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
tomasis
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1548
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:54 pm
Miestas: vilnius

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė RamasG » Tre Bal 06, 2016 2:13 pm

jonukas rašė:Papasakokite kokius koduotus Ultra HD kanalus ziurite su sitais tiuneriais ? Atviru nerasykite, nes juos ir taip rodo visi nauji televizoriai. :)

ne visi nauji televizoriai parduodami su uhd :) ,siuo metu apart trikoloro joks provaideris netransliuoja uhd kanalu uzkoduotu ,o trikoloro kanalai nesisarina todel manu kad realiai nieks nieko neziuri pas visus tik tai kas eina FTA
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1014
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė RamasG » Šeš Bal 09, 2016 11:53 am

Padariau nauja bacupa Black Hole 3.0.2 Vu+ Solo4k Kodi
suinstaliuoti emu:
Oscam 1.20 r11213 emu от megavolt85
Wicardd 1.19
Mgcamd_1.35a
wicardas ir oscamas veikia su trikolor mpeg2 kanalais ,raktai veikiantis ideti
skinas Dark Sky
pikonai ntv+ trikolor mpeg2 ir tautinio provaiderio
youtube tv veikia
siunciames is cia :
http://www.mediafire.com/download/g8432 ... k_Kodi.rar
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1014
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kikilis » Sek Bal 10, 2016 12:24 pm

Aciu RamasG. viskas puikiai, tik kazkodel ant via beveik nera pikonu. ar taip turi but ar man negerai isirase?
Vu+4k,TD, dbox2, H-H 80, 110-5,13,19,36
kikilis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 261
Užsiregistravo: Pen Bir 08, 2007 8:53 pm
Miestas: ŠERNAI

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė RamasG » Sek Bal 10, 2016 12:28 pm

kikilis rašė:Aciu RamasG. viskas puikiai, tik kazkodel ant via beveik nera pikonu. ar taip turi but ar man negerai isirase?

nezinau , gal nesutampa mano ir jusu sat pavadinimai tada skirsis references todel gali nerodyt pikonu
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1014
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė RamasG » Sek Bal 10, 2016 12:32 pm

padariau dar viena bacupa OpenPLi-4.0-beta-vusolo4k-20160410
idiegti emu :
Oscam 1.20 r11213 emu от megavolt85
Wicardd 1.19
Mgcamd_1.35a visi emu patikrinti ir veikia ,pli skinas nerodo mgcamd ecm.info visa kita veikia kaip priklauso,manau gal su laiku pli ta klaida istaisys
siustis is cia :
http://www.mediafire.com/download/bsysa ... 160410.rar
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1014
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kikilis » Sek Bal 10, 2016 1:29 pm

RamasG rašė:
kikilis rašė:Aciu RamasG. viskas puikiai, tik kazkodel ant via beveik nera pikonu. ar taip turi but ar man negerai isirase?

nezinau , gal nesutampa mano ir jusu sat pavadinimai tada skirsis references todel gali nerodyt pikonu
naudojau tik jusu backup BH. rodydavo viska puikiai. visur pikonai buvo. gal praskanuot is naujo? dabar keliau satelites xml. tricolor ir ntv gerai
Vu+4k,TD, dbox2, H-H 80, 110-5,13,19,36
kikilis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 261
Užsiregistravo: Pen Bir 08, 2007 8:53 pm
Miestas: ŠERNAI

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė RamasG » Sek Bal 10, 2016 1:36 pm

bandykit praskanuoti, o koki satelite.xml keliat , jei jis ne mano gali nerodyt,ir ar nors viena pikona is 4,9 e rodo ?
p.s o gal as ten ju nedejau i paskurini bacupa ? :) nebeatsimenu usr/share/picon papke paziurekit ar ten bus lt kanalu pikonai ir bus viskas aisku
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1014
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kikilis » Sek Bal 10, 2016 4:07 pm

RamasG rašė:bandykit praskanuoti, o koki satelite.xml keliat , jei jis ne mano gali nerodyt,ir ar nors viena pikona is 4,9 e rodo ?
p.s o gal as ten ju nedejau i paskurini bacupa ? :) nebeatsimenu usr/share/picon papke paziurekit ar ten bus lt kanalu pikonai ir bus viskas aisku

rodo LRT, History dar kelis ir viskas. praskanavimas nepadejo. matyt neidejot :) , o butu labai gerai jei galetumet idet. toj usr..picon papkej nieko as neatseku :-)
Vu+4k,TD, dbox2, H-H 80, 110-5,13,19,36
kikilis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 261
Užsiregistravo: Pen Bir 08, 2007 8:53 pm
Miestas: ŠERNAI

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kikilis » Sek Bal 10, 2016 5:36 pm

susitvarkiau :D . viskas ok
Vu+4k,TD, dbox2, H-H 80, 110-5,13,19,36
kikilis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 261
Užsiregistravo: Pen Bir 08, 2007 8:53 pm
Miestas: ŠERNAI

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė virgis.bb » Sek Bal 17, 2016 1:29 pm

Tik siandien paziurejau, kad prancuzu Canal+ UHD rodomas is kito transponderio (12581v). Bendram kanalu sarase buvo kitas transponderis ir siandien pastebejau, kad signalas buvo nulinis. Pakeitus transponderi, kanalas pradejo rodyti.
Paveikslėlis

Vu+Solo 4K-Black Hole image + 500 GB, Triax: 19.2e, 23.5e, 36.0e + 4.9e, 13.0e, Samsung UE55HU8500, Denon AVR-X2300W, Crystal Audio 7.1
virgis.bb
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1550
Užsiregistravo: Ket Lap 22, 2007 7:18 pm
Miestas: Šilutė

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kestutisp » Ket Geg 05, 2016 4:52 pm

Sveiki gal kas esate susidure? Pultelis HUMAX rm-f04, ar galeciau su juo valdyti vu+ solo4k? niekai nerandu pririsimo kodo. Gal humaxas jo nepalaiko?
Vu+ Solo 4k
kestutisp
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: Tre Kov 02, 2016 11:47 am

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kaunas » Ket Geg 05, 2016 6:10 pm

kestutisp rašė:Sveiki gal kas esate susidure? Pultelis HUMAX rm-f04, ar galeciau su juo valdyti vu+ solo4k? niekai nerandu pririsimo kodo. Gal humaxas jo nepalaiko?


O tai jai ne paslaptis kur padejai originalu solo4k pulteli?
ebay jie nera brangus usisakyk ir turesi normalu pulta. Aisku jai pirksi ziurek kad butu originalus.
Vu+Solo 4K (4.8e __13e __19e __28.2e) LG 4K,3D
kaunas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 538
Užsiregistravo: Tre Lap 19, 2014 12:25 am

Re: VU+ Solo 4K

Standartinė kestutisp » Pen Geg 06, 2016 9:33 am

Aciu uz pagalba. Cia eksperimentas vyksta :D Turime ir originalu vu+ pulta. Tiesiog yra garso sistema, tv bei VU. Noretusi viska valdyti vienu pultu, garso sistema ir tv suristas su humaxu, taciau kaip suprantu jis nepalaiko Vu+. Naudosim originalu pulta.
Vu+ Solo 4k
kestutisp
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2
Užsiregistravo: Tre Kov 02, 2016 11:47 am

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD