Puslapis 1519

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 3:45 pm
sieksnis
O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 4:53 pm
Tautvydas
sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?

Sąraše nėra.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 5:15 pm
jonukas1
Na tai spauskite ZALIA mygtuka, atsisiusite ir suinstaliuosite. Viskas elementaru kaip 2x2. :)

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 5:25 pm
adastra
Tautvydas rašė:
sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?

Sąraše nėra.

Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 5:58 pm
Tautvydas
adastra rašė:
Tautvydas rašė:
sieksnis rašė:O tai nuėjus Priedai ir paspaudus žalią mygtuką "parsisiųsti priedus", o vėliau pasirinkus ir išskleidus "Extensions" nėra pasirinkt to Blind skano?

Sąraše nėra.

Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.

Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 6:02 pm
adastra
Tautvydas rašė:Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .

O po plugino instaliavimo Enigmą perkrovei? :grin:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 6:03 pm
sieksnis
Epopėja...

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 6:29 pm
Tautvydas
adastra rašė:
Tautvydas rašė:Dėkoju. Instaliavau. Tačiau, Blindscan nevykdė pulto komandų - nieko neskenavo . Teko Blindscan (aklas skenavimas) ištrinti .

O po plugino instaliavimo Enigmą perkrovei? :grin:

Imtuvą po instaliavimo perkroviau. Blindscan lentelės vaizdas skyrėsi nuo ankščiau imtuve pas mane buvusio Blindscan. Štai koks anksčiau buvo:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 6:58 pm
Tautvydas
Imtuvą po instaliavimo perkroviau. Blindscan lentelės vaizdas skyrėsi nuo ankščiau imtuve pas mane buvusio Blindscan. Štai koks anksčiau buvo:[/quote]
Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 8:20 pm
adastra
O imtuvas A sukonfigūruotas jūsų visiems palydovams su motoru, LNB , Diseq nustatymai irgi?
Ar imtuve esate nustatęs, kad vartotojo nustatymų tipas būtų eksperto?

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 9:55 pm
Tautvydas
adastra rašė:O imtuvas A sukonfigūruotas jūsų visiems palydovams su motoru, LNB , Diseq nustatymai irgi?
Ar imtuve esate nustatęs, kad vartotojo nustatymų tipas būtų eksperto?

A sukonfiguruotas visiems palydovams su motoru, LNB, Diseg nustatymai irgi . Vartotojo nustatymų tipas ? Čia jau man neaišku ? Kokia direktoriją reikia vykdyti norit tuos nustatymus rasti ? Dėkoju.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Tre Vas 13, 2019 10:23 pm
adastra
Tautvydas rašė:. Vartotojo nustatymų tipas ? Čia jau man neaišku ? Kokia direktoriją reikia vykdyti norit tuos nustatymus rasti ? Dėkoju.

Meniu -> Valdymas -> Sistema -> Ekspetiniai nustatymai -> OK -> Vartotojo režimas -> OK -> Valdymo būdas
va čia pastatome kad būtų Išsamus ir spaudžiame žalią mygtuką.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Ket Vas 14, 2019 2:19 pm
Tautvydas
Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:[/quote]
Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Šeš Vas 16, 2019 3:34 pm
Tautvydas
Tautvydas rašė:Blindscan lentelės vaizdas po Blindscan istaliavimo mano imtuve:

Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?[/quote]
Nejaugi niekas iš forumiečių per ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) į savo SAT imtuvus neįsirašėte Blindscan (aklo skenavimo) ? Įdomu , kaip pas Jus tas įrašytas Blindscan dirba ?

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Šeš Vas 16, 2019 3:52 pm
jonukas1
Man idomu kokiu stebuklu tikisi Tautvydas is to Blindscan ? :) Jei kas naujo atsiranda - is karto paskelbiama internete. Tada tik nuskanuoji reikiama dazni ir turi naujus kanalus.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Sek Kov 17, 2019 1:38 pm
Tautvydas
Noriu paklausi forumiečių . Ar kas nors esate instaliave Blindscan iš imtuvo priedų ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) ? Kaip jis dirba pas Jus ?[/quote]
Nejaugi niekas iš forumiečių per ( Meniu/Priedai/ Spaudžame žalią knopkę - parsisiųsti priedus/Systemplugins) į savo SAT imtuvus neįsirašėte Blindscan (aklo skenavimo) ? Įdomu , kaip pas Jus tas įrašytas Blindscan dirba ?[/quote]
Gal kas radote kur nors pluginą Blindscan (akla paieška) tinkantį OpenLi 7 imidžui ? Čia rašo apie tai , bet pačio plugino neįdeda :
https://gisclub.tv/plaginy/plagin-blind ... epoj-poisk)/30/

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Sek Kov 17, 2019 1:51 pm
cvykas
Yra ten tas pluginas tik reikia registruotis.
Parsiunciau tik nezinau ar OpenLi 7 softui jis veiks.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Sek Kov 17, 2019 1:53 pm
Tautvydas
cvykas rašė:Yra ten tas pluginas tik reikia registruotis.
Parsiunciau tik nezinau ar OpenLi 7 softui jis veiks.

Šis su OpenPli 7 nedraugauja. Ekranas nušvinta žaliai.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Sek Kov 17, 2019 2:15 pm
ardas
cia apie tai.
https://forum.openvision.tech/
galiu surinkti ten palaikomo imtuvo imidza jei kam reikia.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Ant Kov 19, 2019 9:43 am
Tautvydas
Tautvydai ne ten ieškai. BlindScan pluginas yra parsisiuntimui ne Extensions skyriuje, o systemplugins :grin:
Užeik ten ir lengvai susirasi. systemplugins sąraše jis yra septintas nuo pradžios.[/quote]

Pagaliau epopėja baigta - paleidau Blindscan pluginą. Padėjo rusų forumas :
https://gisclub.tv/plaginy/ischu-plagin/690/
Dabar po mano LNB nustatymų pakeitimo iš fido parsisiųstas Blinscan dirba. Prisegu kaip atrodo.
Dėkoju visiems už suteiktą pagalbą.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Sek Kov 31, 2019 6:06 pm
Tautvydas
Noriu paklausti gal kam pavyko į imtuvą Vu+duo2 (imidžas OpenPli 7) instaliuoti šį plaginą:
http://2boom-plugins.blogspot.com/2014/ ... otkey.html
Anksčiau aš ji atverdavau su distancinio pulto HELP knopke . Tuo metu HELP knopkė tarnavo tik šiam plaginui dėl jo atvėrimo ekrane.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Sek Kov 31, 2019 10:03 pm
vytas121
O paspaudus melyna knopke ir uzejus i emuliatoriu nustatymus ne panasu vaizda matai?
Tad kyla klausymas,ar tikrai tas pluginas reikalingas?

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Pir Bal 01, 2019 11:00 am
Tautvydas
vytas121 rašė:O paspaudus melyna knopke ir uzejus i emuliatoriu nustatymus ne panasu vaizda matai?
Tad kyla klausymas,ar tikrai tas pluginas reikalingas?

Mano norimame įdiegti plagine yra daugiau informacijos vienoje vietoje. Tikiu, kad galima apseiti ir be jo.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Pir Bal 01, 2019 11:29 am
adastra
Kokios konkrečiai informacijos prtrūksta ar nėra nenaudojant to plagino?
Atmink kuo daugiau pluginų suvarysi imtuvan, tuo blogiau tavo instaliuotam imidžui.
Nebent tie plaginai buvo rašomi speciailiai atsižvelgiant į imidžo ypatybes bei buvo
ilgą laiką išbandytas jų veikimas su duotuoju imidžu ir nerasta imidžo bei plagino
nesuderinamumo bei ištaisytos visos programinės klaidos.
O kuo blogiau tavo imidžui, tuo nestabiliau jis veiks imtuve. :grin:
Dėl plagino veikimo arba blogo veikimo ar neveikimo visada reikia kreiptis į plagino autorių.
Šiuo atveju į 2boom. Jo bloge plagino temoje laisvai galima uždavinėti klausimus plagino autoriui.

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

StandartinėParašytas: Pir Bal 01, 2019 11:57 am
Tautvydas
adastra rašė:Kokios konkrečiai informacijos prtrūksta ar nėra nenaudojant to plagino?
Atmink kuo daugiau pluginų suvarysi imtuvan, tuo blogiau tavo instaliuotam imidžui.
Nebent tie plaginai buvo rašomi speciailiai atsižvelgiant į imidžo ypatybes bei buvo
ilgą laiką išbandytas jų veikimas su duotuoju imidžu ir nerasta imidžo bei plagino
nesuderinamumo bei ištaisytos visos programinės klaidos.
O kuo blogiau tavo imidžui, tuo nestabiliau jis veiks imtuve. :grin:
Dėl plagino veikimo arba blogo veikimo ar neveikimo visada reikia kreiptis į plagino autorių.
Šiuo atveju į 2boom. Jo bloge plagino temoje laisvai galima uždavinėti klausimus plagino autoriui.

2boom jau nutraukė savo veiklą .