Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė avokadas » Tre Bir 25, 2014 11:17 pm

knispelis rašė:Tai taip iseina jei siandien oscam rodo man kad korta baigsis daleiskim rugpjucio 23 , tai ryt turetu rodyti kad rugpjucio 24d? Ar netaip supratau ?

+- taip.
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1299
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Tre Bir 25, 2014 11:23 pm

Via....o kortos updeitas praeina mazdaug kas 2 menesiai.
Jei nori updeitinti kas diena,tada skambink ju robotei :),praupdeitins!
P.S.Man updeitas baiginejosi geguzes men. i pabaiga(ne visi kanalai ta pacia diena),dabar jis praejes iki liepos 30 ir netgi iki rugpiucio 19 dienos.Taip rodo Oscam Entitlements for viasat.Dabar galiu kortos visiskai neupdeitinti,kisti i bet koki imtuva kuris tikrai nesugeba updeitinti,kanalus tikrai matysiu bent jau iki lieos 30d.
Cia istrauka logo kortos kuri sukasi ant Newcs emu;
.--------------------------------------.
| Provider | Expiry date | Expiry time |
|----------|-------------|-------------|
| 002E | 2014-08-23 | 24:00:00 |
| 0041 | 2014-08-23 | 24:00:00 |
| 00B5 | 2014-08-18 | 24:00:00 |
| 00E0 | 2014-08-18 | 24:00:00 |
| 0025 | 2014-08-23 | 24:00:00 |
| 00D5 | 2014-08-18 | 24:00:00 |
| 0106 | 2014-08-23 | 24:00:00 |
| 005B | 2014-08-18 | 24:00:00 |
'--------------------------------------'
o cia dar vienos kortos:
--------------------------------------.
| Provider | Expiry date | Expiry time |
|----------|-------------|-------------|
| 0106 | 2014-08-19 | 24:00:00 |
| 0175 | 2014-08-19 | 24:00:00 |
| 00E9 | 2014-08-19 | 24:00:00 |
| 00E7 | 2014-08-19 | 24:00:00 |
| 00C8 | 2014-08-17 | 24:00:00 |
| 009F | 2014-08-19 | 24:00:00 |
-------------------------------------'
na o cia tas kas ant oscam'o
[videoguard2-reader] tier: 001a, expiry date: 2014/07/30-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 001c, expiry date: 2014/07/30-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 001d, expiry date: 2014/07/30-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 0021, expiry date: 2014/07/30-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 0025, expiry date: 2014/07/30-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 002e, expiry date: 2014/08/19-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 0031, expiry date: 2014/08/19-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 003e, expiry date: 2014/08/19-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 0041, expiry date: 2014/08/19-00:00:00
[videoguard2-reader] tier: 0043, expiry date: 2014/08/19-00:00:00
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2981
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė knispelis » Ket Bir 26, 2014 9:47 am

tai kas galetu buti kaltas, kad kortos neatnaujina . oscam , openpli4 , ar soslo2 ?
nes paskutinius 3 kartus gavau kisti korta i orginalu via tuneri kad ja atnaujintu .
is pradziu bandziau skambinti i via palikes korta solo2 imtuve, bet kortos atnaujinimas neparejo :sad:
knispelis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 35
Užsiregistravo: Ant Lap 08, 2011 7:53 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė olesub » Ket Bir 26, 2014 10:02 am

Jūsų nustatymai ir tik jie.
Turėjau kažkada tike UNO, tiek SOLO2 - nei karto nebuvo problemų su AU
Sony 43W805C, Formuler F3, 4W+4.8E+13E+36E, IPhone 7, Samsung Galaxy Tab A10.1
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3698
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Ket Bir 26, 2014 9:56 pm

knispelis rašė:sveiki mano solo2 nebe updatina "via" kortos. gal kas gali pasakyti kur ir ka reikia irasyti kad pareitu update .
solo2 , openpli4 ,OSCAM 1.20-unstable_svn . (oscam nustatymus naudodavau vu +uno ir viskas veikdavo gerai o sukelus i solo2 nebegauna korteles atnaujinimu )
Aciu is anksto

Jeigu korta sena 090F tai naudok toki rysuliuka:Mgcamd131_NewCS167...newcs skaitys korta,o per mgcamd ziuresi,tikrai updeitins.Dar gali pabandyti naudoti vien tik cccamd.
O kodel naudoji tokia seniena?Sitas OSCAM 1.20-unstable_svn . yra vokieciu programisiu vaisius!Yra jug naujesniu oscam versiju,as pvz naudoju oscam_ymod 18-t51(Latvio Juriko palaikomas oscamas,todel ir pavadinime "ymod".
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2981
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė avokadas » Ket Bir 26, 2014 10:44 pm

vytas121 rašė:O kodel naudoji tokia seniena?Sitas OSCAM 1.20-unstable_svn . yra vokieciu programisiu vaisius!Yra jug naujesniu oscam versiju,as pvz naudoju oscam_ymod 18-t51(Latvio Juriko palaikomas oscamas,todel ir pavadinime "ymod".

Cia dar klausimas kas seniena. Reik ziureti ne i 1.20 versija, o i "Revizijos" numeri.
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1299
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė knispelis » Pen Bir 27, 2014 1:12 pm

dabar bandau oscam_ymod 18-t52 . ziuresim kas gausis :)
knispelis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 35
Užsiregistravo: Ant Lap 08, 2011 7:53 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Lie 28, 2014 8:21 pm

Turiu imtuvą Vu+duo2. Imidžas OpenPli. Kai dabar pas mus karšta, ar reikia rūpintis imtuvo aušinimo sistemos ventiliatoriumi? Kiek skaičiau ventiliatorius nusistato apsukas automatiškai priklausomai nuo imtuvo temperatūros. Gal eina kur nors meniu įeiti į ventiliatoriaus nustatymus? Ar jis dirba ar nedirba sunku suprasti , nes nesigirdi ventiliatoriaus darbo. Imtuvo korpusas ties tiuneriais gana šiltas.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1738
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Pir Lie 28, 2014 8:36 pm

Black Hole imidžai turi tokius pluginus, nežinau kaip dėl openpli.
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Paveikslėlis
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 8706
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė avokadas » Ant Lie 29, 2014 4:10 pm

Tautvydas rašė:Turiu imtuvą Vu+duo2. Imidžas OpenPli. Kai dabar pas mus karšta, ar reikia rūpintis imtuvo aušinimo sistemos ventiliatoriumi? Kiek skaičiau ventiliatorius nusistato apsukas automatiškai priklausomai nuo imtuvo temperatūros. Gal eina kur nors meniu įeiti į ventiliatoriaus nustatymus? Ar jis dirba ar nedirba sunku suprasti , nes nesigirdi ventiliatoriaus darbo. Imtuvo korpusas ties tiuneriais gana šiltas.

tokio meniu punkto nera ?
MENU > Setup > System > Temperature and fan control
Paveikslėlis
avokadas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1299
Užsiregistravo: Sek Lap 21, 2010 11:01 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Rgp 04, 2014 2:55 pm

Esant karštiems orams siūlau atkreipti dėmesį šių imtuvų savininkams pas kuriuos instaliuotas imidžas OpenPli papildomai istaliuoti plaginą Fan Control 2 . Anksčiau mano imtuvas ypač ties tiuneriais buvo karštas. Paleidus ventiliatorių dabar jo vidinę temperatūrą rodo + 38 - +40 laipsnių. Siūlau pažiūrėti šiuos tinklalapius :
http://giclub.tv/index.php/topic,4780.480.html
http://giclub.tv/index.php/topic,2173.0.html
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1738
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Rgp 11, 2014 2:47 pm

Satmanas is Ukrainos šiandien atsiuntė foto kaip jis patobulino Vu+duo2 imtuvą:
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1738
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Tre Rgp 27, 2014 9:55 am

Vu+duo2 imtuvui imidžas atnaujinamas kiekvieną dieną:
http://openpli.org/download/vuduo2/
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1738
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė RamasG » Šeš Gru 06, 2014 6:16 pm

atnaujinau ir biskuti dapildziau internetiniu radio stociu sarasa,faila dedam i etc/enigma2 ir perkraunam imtuva, tinka visiems enigminiams imtuvams ,jei kas nors negroja vadinasi jusu imtuvas nepalaiko tokio audio kodeko,sarasas visas veikiantis 2014.12.06 dienai ,patikrintas ant vu+duo2 imtuvo :)
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1016
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Šeš Gru 06, 2014 8:08 pm

RamasG rašė:atnaujinau ir biskuti dapildziau internetiniu radio stociu sarasa,faila dedam i etc/enigma2 ir perkraunam imtuva, tinka visiems enigminiams imtuvams ,jei kas nors negroja vadinasi jusu imtuvas nepalaiko tokio audio kodeko,sarasas visas veikiantis 2014.12.06 dienai ,patikrintas ant vu+duo2 imtuvo :)

Idedu ir savo atnaujinima
Atnaujintas 2014.12.05.
http://openbox.puslapiai.lt/?file=userbouquet.favourites.radio.rar
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2981
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė RamasG » Sek Gru 07, 2014 12:55 pm

vytas121 rašė:
RamasG rašė:atnaujinau ir biskuti dapildziau internetiniu radio stociu sarasa,faila dedam i etc/enigma2 ir perkraunam imtuva, tinka visiems enigminiams imtuvams ,jei kas nors negroja vadinasi jusu imtuvas nepalaiko tokio audio kodeko,sarasas visas veikiantis 2014.12.06 dienai ,patikrintas ant vu+duo2 imtuvo :)

Idedu ir savo atnaujinima
Atnaujintas 2014.12.05.
http://openbox.puslapiai.lt/?file=userbouquet.favourites.radio.rar

Vytai pukas2 groja pas tave ? pas mane vu+duo2 dantraciai pradeda suktis kai ijungiu pukas2 radija ir aisku negroja ,o seip tavo sarase radau ko pas mane nera ,tai dasipyldziau. Aciu
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1016
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė ernissss » Sek Gru 07, 2014 3:25 pm

O pas mane kažkuri stotis žalią ekrana pagavo, bet tiksliai neatsimenu kuri. Padėjo perkrovimas :)
SONY KD-55X8509C + SONY KDL-40EX710 + Denon AVR-X1000 + Klipsch R-26F + R25C + R12SW + iconBIT XDS1003D + Formuler F3, 5E-13E-19E-28E-36E
ernissss
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1209
Užsiregistravo: Šeš Kov 08, 2008 1:24 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Sek Gru 07, 2014 10:42 pm

RamasG rašė:
vytas121 rašė:
RamasG rašė:atnaujinau ir biskuti dapildziau internetiniu radio stociu sarasa,faila dedam i etc/enigma2 ir perkraunam imtuva, tinka visiems enigminiams imtuvams ,jei kas nors negroja vadinasi jusu imtuvas nepalaiko tokio audio kodeko,sarasas visas veikiantis 2014.12.06 dienai ,patikrintas ant vu+duo2 imtuvo :)

Idedu ir savo atnaujinima
Atnaujintas 2014.12.05.
http://openbox.puslapiai.lt/?file=userbouquet.favourites.radio.rar

Vytai pukas2 groja pas tave ? pas mane vu+duo2 dantraciai pradeda suktis kai ijungiu pukas2 radija ir aisku negroja ,o seip tavo sarase radau ko pas mane nera ,tai dasipyldziau. Aciu

Noriu padėkoti RamasG ir vytas121 už internetinių radijo stočių failo sutvarkymą. Viskas dirba gerai. Šios internetinio radijo stotys mane labai nudžiugino.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1738
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Pir Gru 08, 2014 12:05 am

RamasG rašė:
vytas121 rašė:
RamasG rašė:atnaujinau ir biskuti dapildziau internetiniu radio stociu sarasa,faila dedam i etc/enigma2 ir perkraunam imtuva, tinka visiems enigminiams imtuvams ,jei kas nors negroja vadinasi jusu imtuvas nepalaiko tokio audio kodeko,sarasas visas veikiantis 2014.12.06 dienai ,patikrintas ant vu+duo2 imtuvo :)

Idedu ir savo atnaujinima
Atnaujintas 2014.12.05.
http://openbox.puslapiai.lt/?file=userbouquet.favourites.radio.rar

Vytai pukas2 groja pas tave ? pas mane vu+duo2 dantraciai pradeda suktis kai ijungiu pukas2 radija ir aisku negroja ,o seip tavo sarase radau ko pas mane nera ,tai dasipyldziau. Aciu

Taip, veikia!
Buna ir pas mane,kad pasisuka ratas,bet po to pradeda groti,buna,kad si radio stotis t.y.Pukas2 neveikia visai.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2981
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Pir Gru 08, 2014 12:16 am

Tautvydas rašė: Noriu padėkoti RamasG ir vytas121 už internetinių radijo stočių failo sutvarkymą. Viskas dirba gerai. Šios internetinio radijo stotys mane labai nudžiugino.

Pradejau ruosti atskirus failiukus Lietuviskoms,Rusiskoms ir Uzsenietiskoms radio stotims,nes ju pririnkau gana daug ir atsibosta klaidzioti per ta pati failiuka.
Jie bus talpinami tarp TV kanalu,nebereiks spausti papildomai TV/RADIO knopkes,kad patekti i radio stociu playlista.
P.S.Gera zinia bus uzsenietiskos muzikos megejams,ten rasit visko.Pradedant roku,sokiu muzika ir baigiant country muzika ir net dainu susijusiu su kaledomis :)
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 2981
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ket Sau 22, 2015 12:22 pm

Atsirado problema. Kažkodėl tik šiandien pastebėjau, kad pradėjo negroti per imtuvą Vu+duo2 internetinio radijo stotis "LRT radijas" . Kitos radijo stotys groja gerai. Įjungus "LRT radiją" padirba keleta sekundžių ir užtyla. Po to imtuvas užlūžta ir jau negalima įjungti jokios radijo stoties. Po imtuvo perkrovimo visos radijo stotys vėl dirba išskyrus LRT radiją. Kaip pas kitus? Gal adresas pasikeitė? Imtuve instaliuotas šis adresas:
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:mmsh%3a//82.135.234.194/LR?MSWMExt=.asf:LRT Radijas
#DESCRIPTION LRT Radijas
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1738
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė knispelis » Ket Sau 22, 2015 3:36 pm

pas mane taip pat lrt pakimba . solo 2
knispelis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 35
Užsiregistravo: Ant Lap 08, 2011 7:53 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ket Sau 22, 2015 4:23 pm

Tautvydas rašė:Atsirado problema. Kažkodėl tik šiandien pastebėjau, kad pradėjo negroti per imtuvą Vu+duo2 internetinio radijo stotis "LRT radijas" . Kitos radijo stotys groja gerai. Įjungus "LRT radiją" padirba keleta sekundžių ir užtyla. Po to imtuvas užlūžta ir jau negalima įjungti jokios radijo stoties. Po imtuvo perkrovimo visos radijo stotys vėl dirba išskyrus LRT radiją. Kaip pas kitus? Gal adresas pasikeitė? Imtuve instaliuotas šis adresas:
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:mmsh%3a//82.135.234.194/LR?MSWMExt=.asf:LRT Radijas
#DESCRIPTION LRT Radijas

Kalbėjau su forumiečiu - Simbav . Jis sakė, kad ir pas jį įjungus "LRT radiją" kelias sekundes padirba ir po to imtuvas kaip jis išsireiškė - "pakimba". Gal kas sugebate pašalinti šį gedimą? Išanksto dėkojam.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1738
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė RamasG » Ket Sau 22, 2015 8:15 pm

ant duo2 softas black hole ,
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:mmsh%3a//82.135.234.194/LR?MSWMExt=.asf:LRT Radijas
#DESCRIPTION LRT Radijas
klausiau 15min niekas nestringa ir nepakimba
RamasG
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1016
Užsiregistravo: Pen Bal 13, 2007 11:05 am
Miestas: Ukmerge

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Ket Sau 22, 2015 8:57 pm

RamasG rašė:ant duo2 softas black hole ,
#SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:mmsh%3a//82.135.234.194/LR?MSWMExt=.asf:LRT Radijas
#DESCRIPTION LRT Radijas
klausiau 15min niekas nestringa ir nepakimba


Dekui RamuiG už pranešimą. Matomai, sutvarkė inernetinį radijo "LRT radijas" perdavimą. Jau ir pas mane nestringa. Softas - Open Pli.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1738
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 4 svečių

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD