Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė onyx » Pir Gru 17, 2012 8:11 pm

Europa jau prekiauja.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Skyway Classic 4
onyx
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 138
Užsiregistravo: Tre Geg 02, 2012 8:24 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vaidas1984 » Pir Gru 17, 2012 8:25 pm

kalna pinigu kainuos turbut
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytautasba » Pir Gru 17, 2012 9:47 pm

kurie cia jau prekiauja? nuorodo i studija :)
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vaidas1984 » Pir Gru 17, 2012 10:00 pm

jau tikrai prekiaujama bus nuo Available from: 12.12.2012 :


http://www.ebay.co.uk/itm/VU-Solo-2-Ful ... 53f145d9ba
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė taimeris » Pir Gru 17, 2012 10:14 pm

is paziuros atrodo ispudingai :)
taimeris
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 979
Užsiregistravo: Pen Bir 29, 2007 7:08 pm
Miestas: pilviskiai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė samis » Pir Gru 17, 2012 10:19 pm

Galime iš čekų užsivežti, per 8000 kronų pas juos kainuoja.
http://www.parabola.cz/clanky/4851/vu-p ... -nade-vse/
Bet įdomiau straipsnio gale pateikti techniniai parametrai.
samis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1450
Užsiregistravo: Sek Lap 19, 2006 10:46 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vaidas1984 » Pir Gru 17, 2012 10:27 pm

per brangus jis Lietuvelei . Gal vienas kitas sat megejas nuspirks. :grin:
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytautasba » Pir Gru 17, 2012 11:22 pm

bus ir pas mus po nauju, bet del duo2 tai dar klausimas,siaip irgi nieko aparatas:
http://www.youtube.com/watch?v=bfEeW4HlefU
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė rolf2 » Ant Gru 18, 2012 2:24 am

Na jei tikrai i solo2 idejo 128MB fliasha, tai kazkoks nesusipratimas, tikekimes kad klaida aprasyme, nes nematau prasmes det 128 kai idejus 1GB kaina pasikeistu kokiais 5 centais $ ...
rolf2
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 775
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 11:40 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Stawr62 » Ant Gru 18, 2012 7:59 am

Openbox S9 HD PVR, 4W, 5E, 13E, 19E, 36E
Stawr62
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 149
Užsiregistravo: Pen Bir 06, 2008 8:12 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė mikizz2 » Ant Gru 18, 2012 7:54 pm

rolf2 rašė:Na jei tikrai i solo2 idejo 128MB fliasha, tai kazkoks nesusipratimas, tikekimes kad klaida aprasyme, nes nematau prasmes det 128 kai idejus 1GB kaina pasikeistu kokiais 5 centais $ ...

256MB flash'as sitam imtuve
110cm - 4W, 4,8E, 13E, + 60cm - 36E, + H-H 30W-85.2E
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
mikizz2
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 599
Užsiregistravo: Ket Sau 29, 2009 9:40 pm
Miestas: Radviliškis

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Ant Sau 08, 2013 4:53 pm

pirmi ispudziai apie imtuva tikrai patys geriausi,jau savaite kaip kankinu vu+solo2,fliashas tikrai 256,greitas kaip vejas,kanalus perjungineja daug greiciau nei pries tai bandyti imtuvai su mips procesoriais.IPTV eina kaip is....sta,kanalus atidaro tiesiai is bouqet tv.Naudoju BH 1.7.9-3 ir mgcamd 1.38c,imtuvas pasileidzia labai greit :grin:
tikrai patenkintas dovana :D
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Evkis » Ant Sau 08, 2013 7:53 pm

Stawr62 rašė:Voketijoje Solo2 -329 EUR.
http://www.ac-sat-corner.eu/VU-Solo-2-F ... WLan-Stick


Uzsisakiau ziuresim kaip sukasi
SAMSUNG 3D SMART TV UE46F8000
36E;28E;19E;13E;9E;5E,1W,4W
Evkis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 76
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 7:29 pm
Miestas: Jonava

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Ant Sau 08, 2013 11:22 pm

tikrai Evaldai nesigailesi :grin:
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė martini1 » Tre Sau 09, 2013 5:06 pm

Tadas-uk rašė:tikrai Evaldai nesigailesi :grin:


Na ka kaip pasiziuri i jo charakteristika ,tai tikrai ispudingai parasyta net 1gb RAM,bl...antras PC :)baje jauciu ikistum i ji via korta ir galetumei pats ziuret ir dar dalint kitiems su tokiu jo greiciu... :) na ka linkiu gerai istudijuot, kai atpigs siek tiek skambysiu tau ,beja as maciau,jau juos teko ciupyneti ten pas ta pati is kur tu sakiai pirkai... :)
beje gera dovana gavai :)
Beje Tadai kur Vu uno desi dabar ?pardavinesi ar pasiliksi sau?
martini1
 

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytautasba » Tre Sau 09, 2013 9:52 pm

nemaisykim,Tadas turi solo2 ,ten 1gb ramo ner., butent duo2 man ir knieti paciupinet :) nors ir solo2 parametrai geri
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Tre Sau 09, 2013 10:03 pm

duo2 turi 2GB ramu ddr3,solo2 turi 1Gb ram ddr3 :grin:
o 1300 MHz Mips Prozessor
o 256MB Flash
o 1GB DDR3 DRAM
o Gigabit Lan
o 1 x DVB Common-Interface Einschub
o 2 x Smartcard-Reader (Xcrypt)
o 3 x USB(1x Front, 2 x Rückseite)
o SPDIF Audio Ausgang optisch (digital)
o 1 x HDMI 1.4 Video/Audio Ausgang (digital)
o 1 x Scart (TV)
o 1 x Video Ausgang RCA
o 2 x Audio Ausgang (L/R) RCA (analog)
o Plug&Play Halterung für 2,5" SATA – Festplatten
o unlimitierte Kanalliste für TV/Radio
o EPG (electronic program guide) Unterstützung
o Unterstützung von Bouquet-Listen
o OSD in vielen Sprachen und Skin-Unterstützung
o automatischer /manueller Kanalsuchlauf
o DiSEqC 1.0/1.1/1.2, USALS
o Externes 12 Volt Netzteil
o Netzschalter
cia VU+SOLO2 harakteristika
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Tre Sau 09, 2013 10:08 pm

ir stai cia dar palyginimui VU+DUO2
http://www2.vuplus.com/products/dou2manu
o cia VU+SOLO2
http://www2.vuplus.com/products/solo2menu
duo2 tures spalvota oled ekrana,imontuota wifi,1Gb vidines atminties(solo2 256Mb) bei 2Gb DDR3 ramu(solo2 1Gb DDR3 ramu)
Paskutinį kartą redagavo Tadas-uk Tre Sau 09, 2013 10:10 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė martini1 » Tre Sau 09, 2013 10:09 pm

vytautasba rašė:nemaisykim,Tadas turi solo2 ,ten 1gb ramo ner., butent duo2 man ir knieti paciupinet :) nors ir solo2 parametrai geri

Vytautai atsimesrk jo majo :D :) :) :) duo2 2gb ram o solo2 1gb ram :) vo stai ir tadas imete nuorodu, :)

isiziurekite cia i sia nuoroda ten parasyta FLASH 128,gal cia klaida??? (Tadas )galetu pasakyti kiek istikrujU ten jis visko turi. :) http://www2.vuplus.com/products/solo2menu
martini1
 

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė liutas » Pen Sau 11, 2013 8:29 pm

vaidas1984 rašė:per brangus jis Lietuvelei . Gal vienas kitas sat megejas nuspirks. :grin:

Unisat.lv VU+ Solo 2 Full HD DVB-S2po 320 EUR siulo tipo statytojiems :D kaina kaip internete :D
Reiks laukti kinu sedevru :D
liutas
 

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytautasba » Pen Sau 11, 2013 8:56 pm

martini1 rašė:
vytautasba rašė:nemaisykim,Tadas turi solo2 ,ten 1gb ramo ner., butent duo2 man ir knieti paciupinet :) nors ir solo2 parametrai geri

Vytautai atsimesrk jo majo :D :) :) :) duo2 2gb ram o solo2 1gb ram :) vo stai ir tadas imete nuorodu, :)

isiziurekite cia i sia nuoroda ten parasyta FLASH 128,gal cia klaida??? (Tadas )galetu pasakyti kiek istikrujU ten jis visko turi. :) http://www2.vuplus.com/products/solo2menu


soriukas, jau prasimerkiau :) sumaisiau ziuredamas parametrus
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė liutas » Ant Sau 15, 2013 10:07 am

Paemiau ta VU+ solo2 paziureti kas per zveris.
Emu nesuprasi ant vienu kanalu dirba ant kitu ne :D
Signalo selektorius silpniau prima signala uz mano kinieciu sedevra DM800SE :D
liutas
 

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Incubus » Ant Sau 15, 2013 1:57 pm

Klausimukas dėl 3D:
Žiūrint 3D kanalus ar šitas Solo 2 moka savo meniu 3D parodyti? Nes trupučiuką gaidys gaunasi, kai rodomas 3D SBS turinys, o tiuneris savo meniu rodo 2D...
Incubus
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 51
Užsiregistravo: Tre Kov 05, 2008 11:34 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė olesub » Tre Sau 16, 2013 6:40 am

Incubus rašė:Klausimukas dėl 3D:
Žiūrint 3D kanalus ar šitas Solo 2 moka savo meniu 3D parodyti? Nes trupučiuką gaidys gaunasi, kai rodomas 3D SBS turinys, o tiuneris savo meniu rodo 2D...

Bent vu uno ir duo turi tokį dalyką. Solo2 irgi
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, Samsung Galaxy S8, iPad 2017
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3738
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Tre Sau 16, 2013 8:25 am

taip,solo2 taipogi yra 3D meniu,tad ziurint 3D vaizdo klipa tikrai nereikia akiniu nusiimt kad paziuret i meniu :grin:
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Kitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Google [Bot] ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD