Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė onyx » Pir Gru 17, 2012 8:11 pm

Europa jau prekiauja.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Openbox AS4K CI Pro
onyx
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 141
Užsiregistravo: Tre Geg 02, 2012 8:24 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vaidas1984 » Pir Gru 17, 2012 8:25 pm

kalna pinigu kainuos turbut
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytautasba » Pir Gru 17, 2012 9:47 pm

kurie cia jau prekiauja? nuorodo i studija :)
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vaidas1984 » Pir Gru 17, 2012 10:00 pm

jau tikrai prekiaujama bus nuo Available from: 12.12.2012 :


http://www.ebay.co.uk/itm/VU-Solo-2-Ful ... 53f145d9ba
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė taimeris » Pir Gru 17, 2012 10:14 pm

is paziuros atrodo ispudingai :)
taimeris
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1027
Užsiregistravo: Pen Bir 29, 2007 7:08 pm
Miestas: pilviskiai

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė samis » Pir Gru 17, 2012 10:19 pm

Galime iš čekų užsivežti, per 8000 kronų pas juos kainuoja.
http://www.parabola.cz/clanky/4851/vu-p ... -nade-vse/
Bet įdomiau straipsnio gale pateikti techniniai parametrai.
samis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1555
Užsiregistravo: Sek Lap 19, 2006 10:46 pm

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vaidas1984 » Pir Gru 17, 2012 10:27 pm

per brangus jis Lietuvelei . Gal vienas kitas sat megejas nuspirks. :grin:
Flexbox 5000 (DM500)
vaidas1984
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2980
Užsiregistravo: Ant Sau 01, 2008 6:51 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytautasba » Pir Gru 17, 2012 11:22 pm

bus ir pas mus po nauju, bet del duo2 tai dar klausimas,siaip irgi nieko aparatas:
http://www.youtube.com/watch?v=bfEeW4HlefU
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė rolf2 » Ant Gru 18, 2012 2:24 am

Na jei tikrai i solo2 idejo 128MB fliasha, tai kazkoks nesusipratimas, tikekimes kad klaida aprasyme, nes nematau prasmes det 128 kai idejus 1GB kaina pasikeistu kokiais 5 centais $ ...
rolf2
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 775
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 11:40 pm
Miestas: Kaunas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Stawr62 » Ant Gru 18, 2012 7:59 am

AX 4k hd51 combo
Stawr62
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 178
Užsiregistravo: Pen Bir 06, 2008 8:12 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė mikizz2 » Ant Gru 18, 2012 7:54 pm

rolf2 rašė:Na jei tikrai i solo2 idejo 128MB fliasha, tai kazkoks nesusipratimas, tikekimes kad klaida aprasyme, nes nematau prasmes det 128 kai idejus 1GB kaina pasikeistu kokiais 5 centais $ ...

256MB flash'as sitam imtuve
110cm - 4W, 4,8E, 13E, + 60cm - 36E, + H-H 30W-85.2E
Openbox SX6, Openbox SX4 Base, Samsung UE40F6650
mikizz2
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 615
Užsiregistravo: Ket Sau 29, 2009 9:40 pm
Miestas: Radviliškis

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Ant Sau 08, 2013 4:53 pm

pirmi ispudziai apie imtuva tikrai patys geriausi,jau savaite kaip kankinu vu+solo2,fliashas tikrai 256,greitas kaip vejas,kanalus perjungineja daug greiciau nei pries tai bandyti imtuvai su mips procesoriais.IPTV eina kaip is....sta,kanalus atidaro tiesiai is bouqet tv.Naudoju BH 1.7.9-3 ir mgcamd 1.38c,imtuvas pasileidzia labai greit :grin:
tikrai patenkintas dovana :D
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Evkis » Ant Sau 08, 2013 7:53 pm

Stawr62 rašė:Voketijoje Solo2 -329 EUR.
http://www.ac-sat-corner.eu/VU-Solo-2-F ... WLan-Stick


Uzsisakiau ziuresim kaip sukasi
SAMSUNG 3D SMART TV UE46F8000
36E;28E;19E;13E;9E;5E,1W,4W
Evkis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 77
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 7:29 pm
Miestas: Jonava

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Ant Sau 08, 2013 11:22 pm

tikrai Evaldai nesigailesi :grin:
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė martini1 » Tre Sau 09, 2013 5:06 pm

Tadas-uk rašė:tikrai Evaldai nesigailesi :grin:


Na ka kaip pasiziuri i jo charakteristika ,tai tikrai ispudingai parasyta net 1gb RAM,bl...antras PC :)baje jauciu ikistum i ji via korta ir galetumei pats ziuret ir dar dalint kitiems su tokiu jo greiciu... :) na ka linkiu gerai istudijuot, kai atpigs siek tiek skambysiu tau ,beja as maciau,jau juos teko ciupyneti ten pas ta pati is kur tu sakiai pirkai... :)
beje gera dovana gavai :)
Beje Tadai kur Vu uno desi dabar ?pardavinesi ar pasiliksi sau?
martini1
 

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytautasba » Tre Sau 09, 2013 9:52 pm

nemaisykim,Tadas turi solo2 ,ten 1gb ramo ner., butent duo2 man ir knieti paciupinet :) nors ir solo2 parametrai geri
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Tre Sau 09, 2013 10:03 pm

duo2 turi 2GB ramu ddr3,solo2 turi 1Gb ram ddr3 :grin:
o 1300 MHz Mips Prozessor
o 256MB Flash
o 1GB DDR3 DRAM
o Gigabit Lan
o 1 x DVB Common-Interface Einschub
o 2 x Smartcard-Reader (Xcrypt)
o 3 x USB(1x Front, 2 x Rückseite)
o SPDIF Audio Ausgang optisch (digital)
o 1 x HDMI 1.4 Video/Audio Ausgang (digital)
o 1 x Scart (TV)
o 1 x Video Ausgang RCA
o 2 x Audio Ausgang (L/R) RCA (analog)
o Plug&Play Halterung für 2,5" SATA – Festplatten
o unlimitierte Kanalliste für TV/Radio
o EPG (electronic program guide) Unterstützung
o Unterstützung von Bouquet-Listen
o OSD in vielen Sprachen und Skin-Unterstützung
o automatischer /manueller Kanalsuchlauf
o DiSEqC 1.0/1.1/1.2, USALS
o Externes 12 Volt Netzteil
o Netzschalter
cia VU+SOLO2 harakteristika
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Tre Sau 09, 2013 10:08 pm

ir stai cia dar palyginimui VU+DUO2
http://www2.vuplus.com/products/dou2manu
o cia VU+SOLO2
http://www2.vuplus.com/products/solo2menu
duo2 tures spalvota oled ekrana,imontuota wifi,1Gb vidines atminties(solo2 256Mb) bei 2Gb DDR3 ramu(solo2 1Gb DDR3 ramu)
Paskutinį kartą redagavo Tadas-uk Tre Sau 09, 2013 10:10 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė martini1 » Tre Sau 09, 2013 10:09 pm

vytautasba rašė:nemaisykim,Tadas turi solo2 ,ten 1gb ramo ner., butent duo2 man ir knieti paciupinet :) nors ir solo2 parametrai geri

Vytautai atsimesrk jo majo :D :) :) :) duo2 2gb ram o solo2 1gb ram :) vo stai ir tadas imete nuorodu, :)

isiziurekite cia i sia nuoroda ten parasyta FLASH 128,gal cia klaida??? (Tadas )galetu pasakyti kiek istikrujU ten jis visko turi. :) http://www2.vuplus.com/products/solo2menu
martini1
 

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė liutas » Pen Sau 11, 2013 8:29 pm

vaidas1984 rašė:per brangus jis Lietuvelei . Gal vienas kitas sat megejas nuspirks. :grin:

Unisat.lv VU+ Solo 2 Full HD DVB-S2po 320 EUR siulo tipo statytojiems :D kaina kaip internete :D
Reiks laukti kinu sedevru :D
liutas
 

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytautasba » Pen Sau 11, 2013 8:56 pm

martini1 rašė:
vytautasba rašė:nemaisykim,Tadas turi solo2 ,ten 1gb ramo ner., butent duo2 man ir knieti paciupinet :) nors ir solo2 parametrai geri

Vytautai atsimesrk jo majo :D :) :) :) duo2 2gb ram o solo2 1gb ram :) vo stai ir tadas imete nuorodu, :)

isiziurekite cia i sia nuoroda ten parasyta FLASH 128,gal cia klaida??? (Tadas )galetu pasakyti kiek istikrujU ten jis visko turi. :) http://www2.vuplus.com/products/solo2menu


soriukas, jau prasimerkiau :) sumaisiau ziuredamas parametrus
multimedinis centrasZotac id40plus (dvb-s2 usb Sky Star2+MCE pultasHama, diseq Terra 1x10 sat-36,28.2,19.2, 13, 9, 5 east,
Operacine sistema- ALEXELEC linux project , su VDR+ XBMC 13.2)
vytautasba
Vartotojo avataras
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 1942
Užsiregistravo: Ant Rgp 28, 2007 12:58 am
Miestas: Neringa - Klaipeda

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė liutas » Ant Sau 15, 2013 10:07 am

Paemiau ta VU+ solo2 paziureti kas per zveris.
Emu nesuprasi ant vienu kanalu dirba ant kitu ne :D
Signalo selektorius silpniau prima signala uz mano kinieciu sedevra DM800SE :D
liutas
 

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Incubus » Ant Sau 15, 2013 1:57 pm

Klausimukas dėl 3D:
Žiūrint 3D kanalus ar šitas Solo 2 moka savo meniu 3D parodyti? Nes trupučiuką gaidys gaunasi, kai rodomas 3D SBS turinys, o tiuneris savo meniu rodo 2D...
Incubus
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 51
Užsiregistravo: Tre Kov 05, 2008 11:34 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė olesub » Tre Sau 16, 2013 6:40 am

Incubus rašė:Klausimukas dėl 3D:
Žiūrint 3D kanalus ar šitas Solo 2 moka savo meniu 3D parodyti? Nes trupučiuką gaidys gaunasi, kai rodomas 3D SBS turinys, o tiuneris savo meniu rodo 2D...

Bent vu uno ir duo turi tokį dalyką. Solo2 irgi
Samsung 49KU6402, IPad Air 2019, samsung galaxy s10e, galaxy watch active2
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3888
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tadas-uk » Tre Sau 16, 2013 8:25 am

taip,solo2 taipogi yra 3D meniu,tad ziurint 3D vaizdo klipa tikrai nereikia akiniu nusiimt kad paziuret i meniu :grin:
Paveikslėlis
LG(42) 3D LED TV
SAMSUNG 3D SMART TV 46F7000
SAMSUNG 3D SMART TV UE55JU6670 Tizen OS
VU+UNO,VU+SOLO2,VU+DUO2,VU+ULTIMO,T-90 toroid,2.4m gilbertini....
4w-4.8e-13e-16e-19.2e-23e-28.2e
Paveikslėlis
Paveikslėlis
Tadas-uk
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1161
Užsiregistravo: Šeš Gru 09, 2006 8:10 pm
Miestas: palanga-lincolnshire

Kitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD