Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Šeš Rgp 03, 2019 11:49 am

neoncijii rašė:Negaliu prikabint to failo, palikim ramybej ta enigma, ne bereiko niekas nenori jos tvarkyt.Turiu openbox s2 sx6 kurie puikiai veikia be jokiu priekaistu ir bedu.

cia enigma ne prie ko,sakiau kad varda rasytum vardas- root, slaptazodis- root, kompiuterio aipi pas tave turi buti- 192.168.8. ?? reik pasiziuret interneto nustatymose, greiciausiai kad 100 , o dcc reikia pirma isinstalinti o po to irasyti is naujo
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Šeš Rgp 03, 2019 12:12 pm

neoncijii rašė:Negaliu prikabint to failo, palikim ramybej ta enigma, ne bereiko niekas nenori jos tvarkyt.Turiu openbox s2 sx6 kurie puikiai veikia be jokiu priekaistu ir bedu.

Nu dabar paziurek ka esi pridares...a pats bent jau supranti ka cia rodo?Turbut ne.
Kur imia(pasidaryk i anglu o ne rusu kalba)ten rasai tik root (tai yra jau tavo pirma klaida)
Toliau parol rasai vel root (cia jau antra klaida)
Kur Dreambox,ten turi buti jusu imtuve esantis IP adresas(imtuve gali pasiziureti per tinklo nustatymus.imtuvas turi buti butinai pajungtas prie interneto)
Kur Kompiuter ten turi buti jusu kompiuterio IP adresas,ji programa nuskanuoja automatiskai.Tiek imtuvas,tiek kompas turi buti butinai tame paciame potinklyje.Kaip pavyzdys,jei kompo IP yra 192.168.0.2 tai imtuve turetu buti 192.168.0.X
I svitch hub gali neziureti,tasku gali pazymeti virsutine eilute Direct Crossover ir to uztenka.
Spaudi knopke Reconnect.Jei ivykdei visus reikalavimus,turi tureti rysi su imtuvu ir ieiti i ji.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3434
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Šeš Rgp 03, 2019 12:15 pm

salakas rašė:
neoncijii rašė:Negaliu prikabint to failo, palikim ramybej ta enigma, ne bereiko niekas nenori jos tvarkyt.Turiu openbox s2 sx6 kurie puikiai veikia be jokiu priekaistu ir bedu.
o dcc reikia pirma isinstalinti o po to irasyti is naujo

nieko nereikia,ji nesiinstalina,ja gali paleisti tiesiai is atsiusto archyvo!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3434
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Rgp 03, 2019 1:48 pm

aš į imtuvą įeinu ir be DCC, užtenka per network užeiti.
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Šeš Rgp 03, 2019 2:15 pm

nerux rašė:aš į imtuvą įeinu ir be DCC, užtenka per network užeiti.

zinant kaip ir kas viskas imanoma,per dcc irgi galima ieiti dviem budais tik reika ivesti teisingus nustatymus :D
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Šeš Rgp 03, 2019 2:40 pm

nerux rašė:aš į imtuvą įeinu ir be DCC, užtenka per network užeiti.

Ka as ir rasiau apie tai siek tiek anksciau
viewtopic.php?f=65&t=16063&start=375
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3434
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Šeš Rgp 03, 2019 5:43 pm

Su visais mokymais matau toki vaizda, isitikinau kad niekas nenori siu imtuvu instaliut fta , medijos programom jis tinkamas,daugiau ne.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 226
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am
Miestas: I Latvija

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Rgp 03, 2019 7:08 pm

nesupratau kam tas IP adresas įrašytas ten kur passw? tau gi aiškiai parašė ten rašyt root, nes rodo kad nesusijungia su imtuvu kur apačioje raudona juostelė telnet not connect
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Šeš Rgp 03, 2019 7:22 pm

na o dabar kai paleidi dcc ir windousai ismeta saugos lentele su klausomu ar leisti, tamsta turit patvirtinti leidima ir paspausti leisti , ir pasibaigs tamsteles bedos ,ir prie ko cia enigma :D na odel to slaptazodzio tai pabandziau man jungiasi ir su sito, dar gali kompe isjungti apsauga turetu irgi susijungti
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Rgp 03, 2019 7:29 pm

nu aš va paėmiau laisvai prisijungiau prie enigmos tos tik ar padarei to ką pareikalavo kompiuteris prieš jungiantis prie imtuvo per DCC kaip mano pirmam paveikslėlyje, allow paspaudei?
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Šeš Rgp 03, 2019 7:34 pm

Ar Ip adresa rasai ar root rasai rezultatas toks pat,ar tu anglu ar rusu nieko nekeicia,isbandziau visus variantus,antivirusine isjunt, tas pats.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 226
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am
Miestas: I Latvija

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Rgp 03, 2019 7:38 pm

tu negauni praleidimo iš ugnesienės windows pri imtuvo turi ugnesienėje DCC duoti priėjimą, nes manes paklausė ugnesienė kai pirmą kartą jungiaus ar praleisti, Paspaudžiau toje lentelėje Allow access ir gavau priėjimą prie imtuvo.
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Šeš Rgp 03, 2019 7:41 pm

Kas yra pas tave pirmam paveiksleli tokio pas mane nera ir nebuvo.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 226
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am
Miestas: I Latvija

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Šeš Rgp 03, 2019 7:46 pm

neoncijii rašė:Kas yra pas tave pirmam paveiksleli tokio pas mane nera ir nebuvo.

pas tave kokie win? manau kad uzdarydamas dcc sutukai su pakeitimais del to nebeliko lenteles ,parsisiusk is naujo is mano nuorodos turetu atsirasti ta lentele
Paskutinį kartą redagavo salakas Šeš Rgp 03, 2019 7:51 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Rgp 03, 2019 7:48 pm

a sunku nueiti į ugnesienę windowsuose ir padaryti tai
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Šeš Rgp 03, 2019 7:52 pm

Pas mane win 10 ativirusine avast.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 226
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am
Miestas: I Latvija

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė salakas » Šeš Rgp 03, 2019 7:54 pm

neoncijii rašė:Pas mane win 10 ativirusine avast.

manau kad uzdarydamas dcc sutikai su pakeitimais del to nebeliko lenteles ,parsisiusk is naujo is mano nuorodos turetu atsirasti ta lentele
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1481
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Rgp 03, 2019 7:55 pm

pas mane ir win 10 ir nebuvau DCC idėjas į kompiuterį naują, tad parsiunčiau naujai ir prieijungiau prie imtuvo be jokių problemų per wifi kaip sakant tik ką padariau tai, antivirusinė windows pas mane, pilnai per akis.
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Rgp 03, 2019 8:00 pm

o per naršyklę suvedęs imtuvo IP prisijungi prie OpenWebif?
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Šeš Rgp 03, 2019 8:07 pm

Nebandziau prisijugt.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 226
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am
Miestas: I Latvija

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Rgp 03, 2019 8:24 pm

nu tai pamėgink, nėra sunku
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Pir Rgp 05, 2019 8:07 pm

Dekui visiems padejusiems, turejusiems kantrybes. Susitvarkiau, prisijungiau radau emuliatorius, ju confijus. Nuejes i ugnesiene radau sesius dcc juos istryniau , jungiantis ftb ismete lentele, leisti viskas gerai prisijunge.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 226
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am
Miestas: I Latvija

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Pir Rgp 05, 2019 9:18 pm

liuks :finga:
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9578
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Sek Rgp 25, 2019 12:56 pm

Kai isjungi imtuva ir ji ijungi visa laika reikia paleist is naujo emuliatoriu, gal yra koks nustatymas kur nereiktu po kiekvieno isjungimo paleidinet
, ar gali vienu metu dirbt oscan ir wicard ar tik po viena. Daugiau viskas gerai imtuvas puikus.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 226
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am
Miestas: I Latvija

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Sek Rgp 25, 2019 1:46 pm

neoncijii rašė:Kai isjungi imtuva ir ji ijungi visa laika reikia paleist is naujo emuliatoriu, gal yra koks nustatymas kur nereiktu po kiekvieno isjungimo paleidinet
, ar gali vienu metu dirbt oscan ir wicard ar tik po viena. Daugiau viskas gerai imtuvas puikus.

Del pirmos klausymo dalies tai...nu neteko susidurti su tokiom nesmonem.ijungei emu ir startuok imtuva kiek nori kartu,visada emu pasileidzia.
Del antros dalies klausymo,tai...veikia tik po 1 emuliatoriu...yra galimybe nustatyti atskiriems kanalams atskirus emu.Tokiu atveju jei ziuri sakykim Rossija 1HD oscamu ir pereini i sakykim Ren TV kanala kuriam priskirei Wicardd,tai tokiu atveju oscamas issijungia,o wikardas startuoja ir rodo kanala...nu ir atvirksciai gryztant i Rossija 1HD.Tik klausymas,ar tau to reikia?Paleidai oscama ar wikarda sukonfiginai ir pamirsai.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3434
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD