Imtuvas + Multimedija + Kompiuteris

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Pir Bal 01, 2019 1:11 pm

Tautvydas rašė: 2boom jau nutraukė savo veiklą .

Iš kur tokios liūdnos žinios?
Juo labiau jei tai tiesa, tuomet nebeinstaliuokite "nebepalaikomo" (plagino autorius
nebepasiekiamas arba nebegali padėti) plagino.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 904
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė Tautvydas » Pir Bal 01, 2019 6:38 pm

adastra rašė:
Tautvydas rašė: 2boom jau nutraukė savo veiklą .

Iš kur tokios liūdnos žinios?
Juo labiau jei tai tiesa, tuomet nebeinstaliuokite "nebepalaikomo" (plagino autorius
nebepasiekiamas arba nebegali padėti) plagino.

Dėkoju už patarimus.
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1998
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Ket Lie 11, 2019 8:00 pm

Kaip papildyti pydovu sarasa vu-solo2 imtuve, gal kas zino nuoroda kur ieskoti.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 197
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė adastra » Ket Lie 11, 2019 9:55 pm

neoncijii rašė:Kaip papildyti pydovu sarasa vu-solo2 imtuve, gal kas zino nuoroda kur ieskoti.

Nereikia jokių nuorodų. Užeini į imtuvą per FTP.Toliau susirandi etc katalogą, jame surandi tuxbox katalogą,
šiame kataloge sėdi satellites.xml failiukas. Šį failiuką gali redaguoti su tekstiniu redaktoriumi notepad++.
satellites.xml failiuke yra aprašyti visi tavo dabartiniai palydovai su jų dažniais. Atidžiau peržiūrėjęs susiprasi,
kur įrašyta palydovo pozicija, vardas ir dažniai. satellites.xml failiuke gali įterpti kokį nori palydovą imdamas pavyzdžiu kitų palydovų aprašymą jame. Tada išsaugai pakeitimus, perkrauni imtuvą,
o toliau eini per meniu Setup -> Service searching ->Tuner configuration -> OK ir ten rasi palydovų sąraše ir savo naujai įrašytąjį palydovą, jį aktyvuosi išstatysi antenos nustatymus, nuskenuosi gyvą dažnį ir viskas.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 904
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Pen Lie 12, 2019 3:30 pm

adastra rašė:
neoncijii rašė:Kaip papildyti pydovu sarasa vu-solo2 imtuve, gal kas zino nuoroda kur ieskoti.

Nereikia jokių nuorodų. Užeini į imtuvą per FTP.Toliau susirandi etc katalogą, jame surandi tuxbox katalogą,
šiame kataloge sėdi satellites.xml failiukas. Šį failiuką gali redaguoti su tekstiniu redaktoriumi notepad++.
satellites.xml failiuke yra aprašyti visi tavo dabartiniai palydovai su jų dažniais. Atidžiau peržiūrėjęs susiprasi,
kur įrašyta palydovo pozicija, vardas ir dažniai. satellites.xml failiuke gali įterpti kokį nori palydovą imdamas pavyzdžiu kitų palydovų aprašymą jame. Tada išsaugai pakeitimus, perkrauni imtuvą,
o toliau eini per meniu Setup -> Service searching ->Tuner configuration -> OK ir ten rasi palydovų sąraše ir savo naujai įrašytąjį palydovą, jį aktyvuosi išstatysi antenos nustatymus, nuskenuosi gyvą dažnį ir viskas.


Niekap negaliu per FTP ieit i imtuva su DCC programa tai prisijungia imtuvas raso patikrint tinklo nustatymus , prisjungia reuteris tada raso tikrint drambox nustatymus arba pakimba kompiuteris.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 197
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė vytas121 » Pen Lie 12, 2019 4:39 pm

O name ir passw koki rasai?Jeigu niekas nepakeista tai turetu buti root root.
Ten kur uzrasas Dreambox turi buti Jusu imtuvo IP adresas.Ji gali paziureti imtuvo nustatymuose,ten kur yra tinklo nustatymai.
Siaip gali uzeiti i imtuva be jokiu programu per kompo tinkla.
Atsidarai Mano kompiuteris langa ir ten kur rodo diskus turetu buti ikonele tinklas.Vat jeigu cia matai savo imtuva,tada lendi tiesiai i ji be jokiu programu.
Atrodys mazdaug sitaip:
Paslėptas tekstas!
https://res.cloudinary.com/vyciune/image/upload/v1562942524/Tinklas3_ovw8hd.png
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3408
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė neoncijii » Šeš Lie 13, 2019 12:18 pm

Dekui uz patarimus, sustvarkiau, prisijungiau per ftb, radau palydovu sarasus. Uzteko dienos, supratau enigminis imtuvas ne man, geras jis tik labai nuobodus ir nepatogus, istisai knisimas su visokiom programom.
neoncijii
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 197
Užsiregistravo: Šeš Geg 02, 2015 9:52 am

Re: Nauji Vu+ Solo2 ir Duo2

Standartinė nerux » Šeš Lie 13, 2019 12:49 pm

tai tada būtų metas tau jį parduoti tam kas supranta apie enigmą daugiau,nesikankinti ir nusipirkti paprastesnį supranatamesnį imtuvą pvz Openbox s3 mini :)
Vu+Zero 4K, Denys Pro Combo, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 9531
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Ankstesnis
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Vu+ HD