500, 800 ir 8000 modelis.

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė olesub » Pir Gru 07, 2015 11:13 pm

Ant zero openpli. Pas mane openatv ant formulerio. Interneto tiekėjai: pas juos teo, pas mane teo ir tele2. Problemos pas mane buvo ant abiejų
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, Samsung Galaxy S8, iPad 2017
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3721
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė cvykas » Pir Gru 07, 2015 11:34 pm

Na nezinau, pas mane 2 imtuvai solo2 ir openatv ir wicard 1.18 ir veikia tfu tfu tfu be priekaistu. Vienas is imtuvu paskutini softo atnaujinima dares pries kelias savaites o kita ka tik atnaujinau pulto pagalba. Nepastebiu jokiu sutrikimu nei ant vieno imtuvo.
Tai gal provaideris ka nors padare ir jusu filtruose ivyko kazkokiu neatitikimu kur su kitais emu tokiu niuansu nera?
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3413
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė olesub » Pir Gru 07, 2015 11:49 pm

Jau rašiau, kad toje šeimynoje kolkas skirtingi provaideriai. Vienas iš jų tikina, kad nieko serveryje nekeitė. Buvo man tas pats su formuleriu ant openpli tas pats. Netgi wifi sodindavo ir imtuvas kuriam laikui prarasdavo internetą. Įjungus lan laidą, kokią savaitę dirbo normaliai. Paskui pakeičiau imidžą, kuris pradirbo 2-3 savaites kol vėl prasidėjo problemos.
Čia tokia mintis kilo. Visi wicardd'ai buvo 1.18 su trispalvio au. Rytoj specialiai išbandysiu išjungti visas bibliotekas
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, Samsung Galaxy S8, iPad 2017
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3721
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė vytas121 » Ant Gru 08, 2015 12:07 am

Pas mane Gigablue Quad Plus imtuvas,openRSi softas(openPLi pagrindu)Instalintas 2015.09.05.Pati enigma yra 2015.07.12.Softas atnaujintas 2015.12.04.
EMU:
Mgcamd 1.38c
Cccamd 2.3.1
Oscam_ymod 18-t56 full log
Wicard 1.14 arba 1.16,bet tikrai ne 1.18
Viskas veikia puikiai.Tiek ant oscamo tiek ant wicardo sukasi kabelines korta ir taip pat pats ziuriu tauta per tuos pacius emu.Zodziu jungiu arba ta arba ta,jokio skirtumo.
Mgcamdas ir Cccamdas guli kaip atsarginiai.
Turiu ir klientu su wicardais,kol kas tyku arba dar kol kas nesikreipia.
Siaip matau,kad jie jungiasi tokiu protokolu ? (0x6688)- tai wicardas.Sitaip rodo proksis.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3040
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė cvykas » Ant Gru 08, 2015 12:14 am

olesub rašė:Rytoj specialiai išbandysiu išjungti visas bibliotekas

Va cia gal ir bus kirminas nes as niekada niekam nesu pajunges papildomas bibliotekas. Na patestuok ir atrasyk.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3413
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė gintasvis » Ant Gru 08, 2015 7:07 am

Pas mane vu+zero pli,solo2 clonas pli adaptuotas,uno pli ,teo mire visuose vicard 1.18 vienu metu- 4 gruodzio apie 19.00 valanda ,tiekieju daug ,oscam ir cccam kolkas veikia puikiai.
gintasvis
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1515
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė gintasvis » Ant Gru 08, 2015 8:00 am

Problema pavyko ispresti irasius imtuvo tinklo nustatymuose google DNS:
1DNS 8.8.8.8

2DNS 8.8.4.4
:)meginkit
gintasvis
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1515
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė vytenis007 » Ant Gru 08, 2015 8:02 am

Dreambox 800HDse klonas, jokių updat'u ar pluginu neinstalinau, o maždaug prieš savaitę pradėjo durniuoti Wicardd 1.14, pakeičiau į 1.18, poto perrašiau švariai imidžą vistiek tas pats.
Bandžiau ir skirtingus tiekėjus Russia ir LT - nieko nepasikeitė, sudėjau čia įmestą Oscam dabar viskas sukasi be problemų.
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 170
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė vytenis007 » Ant Gru 08, 2015 4:38 pm

Ar čia pas mane Diseq netinkamai veikia ar nustatymuose tuose pačiuose kažkas ne taip, ar taip turi būti :) ?

Prieš perintsaliuojant imidžą sakykim perjungiant nuo 36 į 4,9 kanalą ekrane pasirodydavo pranešimas "Tune failed" po kelių sekundžių dingdavo ir pradėdavo rodyt (perjunginėjant iš 4,9 į 36 to nebūdavo), dabar kažkaip atvirkščiai perjungiant nuo 4,9 į 36 meta ta patį pranešimą.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 170
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė lionis » Ant Gru 08, 2015 5:16 pm

olesub rašė:Lionis rašykit į pm, paleisiu jums oscamą.

Šiandien dar viena šeimyna su dviem vu+ zero kreipėsi dėl wicardd. Keičiau į oscam. Kas čia su tuo wicardd darosi? Kokia bomba buvo gal. Sakytum serveris grybauna, bet šioje šeimynoje kolkas du skirtingi tiekėjai


Labai dėkingas olesub už pagalba,,su oscam viskas veikia puikiaia
lionis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 525
Užsiregistravo: Tre Kov 21, 2007 5:31 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė vytas121 » Ant Gru 08, 2015 5:23 pm

vytenis007 rašė:Ar čia pas mane Diseq netinkamai veikia ar nustatymuose tuose pačiuose kažkas ne taip, ar taip turi būti :) ?

Prieš perintsaliuojant imidžą sakykim perjungiant nuo 36 į 4,9 kanalą ekrane pasirodydavo pranešimas "Tune failed" po kelių sekundžių dingdavo ir pradėdavo rodyt (perjunginėjant iš 4,9 į 36 to nebūdavo), dabar kažkaip atvirkščiai perjungiant nuo 4,9 į 36 meta ta patį pranešimą.

Kaip jus taip lipat ant to pacio greblio...jau rasiau apie tai,sukeisk vietomis A ir B.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3040
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė vytenis007 » Ant Gru 08, 2015 5:38 pm

Idejau tuos pacius screenus, raides realiai sukeistos 36-a 4.9-b. Meginau keist atvirkaciai tada 4.9 visai nerodo
vytenis007
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 170
Užsiregistravo: Pir Kov 16, 2009 10:06 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė vytas121 » Ant Gru 08, 2015 6:25 pm

vytenis007 rašė:Idejau tuos pacius screenus, raides realiai sukeistos 36-a 4.9-b. Meginau keist atvirkaciai tada 4.9 visai nerodo

Dabar atsisesk ir ramiai pamastyk pats ...pas tave 36E yra pirma LNB o diseqc duodi komanda,kad perjungtu B tai yra antra diseqc iejima...
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3040
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė olesub » Ant Gru 08, 2015 6:43 pm

Kad jis komandos neduoda.
Punkte DiseqC komanda pirmai galvutei nurodote AA, o antrai AB
Samsung 49KU6402, Mutant HD51, 4W+4.8E+13E+19.2E+36E, Samsung Galaxy S8, iPad 2017
olesub
Klubo Narys
Klubo Narys
 
Pranešimai: 3721
Užsiregistravo: Tre Vas 14, 2007 11:14 am
Miestas: Švenčionys

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė cvykas » Ant Gru 08, 2015 7:00 pm

Taip galvutems komandos net neijungtos. DISEqC 1.0 pirmai galvai AA o antrai AB. Is kur cia istrauket kad tono signalus reikia jungineti. Siuo atveju jie turi buti isjungti.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3413
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė gintasvis » Ant Gru 08, 2015 7:17 pm

pas mane taip.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
gintasvis
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1515
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė nerux » Ant Gru 08, 2015 7:32 pm

Tai yra kaip pavizdžiuose parodyta kad konfiguruojant kiekvieną palydovą enigmoje, ten kur LNB Konverteris reikia rinktis vis kitą skaičiu pradedant nuo 1 ir t.t..., tuo pačiu skaičiu LNB kur konverteris jei užstatysit skirtingus palydovus, bus negerai.
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Paveikslėlis
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 8853
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė lionis » Ant Gru 08, 2015 8:27 pm

Keistai su wicard....(VU solo,openpli),uzluzo visiškai,su olesub pagalba , paleido oscam.Tai dabar,įsijungus tiunerii su oscam viskas veikia,perjungia į wikardas taip veikia..Bet jei perkrauni tiunerii,tai jau wikardas neveikia(net jei restartuoji emuliatorių),Turi paleisti oscam,o po to vėl gali junkti wicard ir tada vėl jis veikia...:)
lionis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 525
Užsiregistravo: Tre Kov 21, 2007 5:31 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė cvykas » Ant Gru 08, 2015 8:40 pm

lionis rašė:Keistai su wicard....


Lioni o kaip pas tave nustatyti DNS adresai? Jeigu DNS imtuve ne 8.8.8.8 ir 8.8.4.4 tai nustatyk ir perkrauk imtuva ir paziurek kaip sekasi su wicard.
As pastebejau portalu serveriuose kad vyksta kazkokios problemos. Sakykim iptv kurie is rusu buna kad neveikia kol nepajungi proksio ir ale is rusijos jungi ta iptv. Tik tada suveikia. Sia savaite pajutau tokius niuancus.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3413
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė lionis » Ant Gru 08, 2015 8:51 pm

Pas kažkodėl neissisaugo pakeisti DNS adresai,perkrauni grįžta prie standartinio
lionis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 525
Užsiregistravo: Tre Kov 21, 2007 5:31 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė gintasvis » Ant Gru 08, 2015 8:58 pm

DHCP isjunk ,tada nedings.
lionis rašė:Pas kažkodėl neissisaugo pakeisti DNS adresai,perkrauni grįžta prie standartinio
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
gintasvis
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1515
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė lionis » Ant Gru 08, 2015 9:19 pm

Pakeitus DNS pas manė niekas nesikeičia,wicardas veikia tik ,kaip pradžioje įjungi oscam ,o po to perjungia i wicard :)
lionis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 525
Užsiregistravo: Tre Kov 21, 2007 5:31 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė cvykas » Ant Gru 08, 2015 9:21 pm

lionis rašė:Pakeitus DNS pas manė niekas nesikeičia,wicardas veikia tik ,kaip pradžioje įjungi oscam ,o po to perjungia i wicard :)

Ijunk wicarda ir perkrauk pilnai imtuva ir paziurek ir parasyk.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3413
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė lionis » Ant Gru 08, 2015 10:07 pm

cvykas rašė:
lionis rašė:Pakeitus DNS pas manė niekas nesikeičia,wicardas veikia tik ,kaip pradžioje įjungi oscam ,o po to perjungia i wicard :)

Ijunk wicarda ir perkrauk pilnai imtuva ir paziurek ir parasyk.

Taip ir padariau,jokių pokyčių(neveikia)
lionis
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 525
Užsiregistravo: Tre Kov 21, 2007 5:31 pm

Re: Wicardd konfigūravimas

Standartinė cvykas » Ant Gru 08, 2015 10:14 pm

Kosmosas kazkokis. Tuo labiau kad pas rusus tos problemos nepastebejau.
Pabandyk mano konfiga ir parasyk.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3413
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias

Nustatymai

Grįžti į Dreambox HD