Kas pirmiau atsirado? Višta ar kiaušinis?

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė tiomka » Ant Rgs 18, 2012 11:39 pm

Na pajungus dm800 nedreba ir viskas rodo aiskiai.Bet jei s4 nustacius maza rezoliucija jis rodo ant paprasto tv tai ir menu turetu automatiskai buti pritaikytas ar as klystu?
DM800 clone 120Gb,Amiko mini HD 36e Samsung UE40C6530UWXBT
tiomka
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1200
Užsiregistravo: Sek Rgp 23, 2009 9:38 pm

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė adastra » Pen Rgs 21, 2012 10:19 am

su 80 cm Klaipėdoje iš 75E tik 12640 V 22000 galiu kasdien be problemos matyti. Dar pastebėjau įdomų reiškinį,
kad kai vėjas pučia iš tos krypties, kur kabo 75E tai pradeda rodyti, su trumpais pasikvadratavimais ir kitus 75E transponderius, tai tiek.
Beje kai pradeda rodyti 75E, tai atsiranda rodymas su trūkčiojimais ir iš 85,2E, bet tik iš vieno 12000 H 28000 transponderio, tačiau šito 85,2E normaliu žiūrėjimu niekaip negalima įvardinti, nes tikrai stipriai trūkinėja-dinginėja, maksimalus signalas tik 41%. O 90E, tai pas mane neįmanomas, nes horizonte netoli stovi didžiulis dešimtaukštis. Jei kam įdomu tik bendrai pasakysiu, kad mano palydovė stovi ant penkiaaukščio stogo.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė tomasis » Pen Rgs 21, 2012 5:16 pm

adastra rašė:su 80 cm Klaipėdoje iš 75E tik 12640 V 22000 galiu kasdien be problemos matyti. Dar pastebėjau įdomų reiškinį,
kad kai vėjas pučia iš tos krypties, kur kabo 75E tai pradeda rodyti, su trumpais pasikvadratavimais ir kitus 75E transponderius, tai tiek.
Beje kai pradeda rodyti 75E, tai atsiranda rodymas su trūkčiojimais ir iš 85,2E, bet tik iš vieno 12000 H 28000 transponderio, tačiau šito 85,2E normaliu žiūrėjimu niekaip negalima įvardinti, nes tikrai stipriai trūkinėja-dinginėja, maksimalus signalas tik 41%. O 90E, tai pas mane neįmanomas, nes horizonte netoli stovi didžiulis dešimtaukštis. Jei kam įdomu tik bendrai pasakysiu, kad mano palydovė stovi ant penkiaaukščio stogo.


Su tokia antene tu niekaip neisgausi normalaus signalo noredamas ziureti 75e 85e 90e
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
tomasis
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1548
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:54 pm
Miestas: vilnius

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė adastra » Pen Rgs 21, 2012 5:32 pm

Paskaityk akščiau šioje temoje, kur ne vieno buvo rašoma ir tvirtinama, kad mano antena blogai suderinta buvo ir dėl tos priežasties aš nematau 75E, o jie net su mažesnėm lėkštėm viską puikiai mato. Matai aš tai Klaipėdoje, o jie kiek supratau Kaune ir kituose Lietuvos miestuose randasi. Taip man ir neaišku, kur yra tiesa. Dėl 90E, tai sutinku ir esu išsiaiškinęs, kad reikia tikrai didesnės lėkštės. Man gi yra įdomus 75E matomumo klausimas, dėl ko ir pradėjau čia savo klausimus. :(
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė tomasis » Pen Rgs 21, 2012 5:39 pm

adastra rašė:Paskaityk akščiau šioje temoje, kur ne vieno buvo rašoma ir tvirtinama, kad mano antena blogai suderinta buvo ir dėl tos priežasties aš nematau 75E, o jie net su mažesnėm lėkštėm viską puikiai mato. Matai aš tai Klaipėdoje, o jie kiek supratau Kaune ir kituose Lietuvos miestuose randasi. Taip man ir neaišku, kur yra tiesa. Dėl 90E, tai sutinku ir esu išsiaiškinęs, kad reikia tikrai didesnės lėkštės. Man gi yra įdomus 75E matomumo klausimas, dėl ko ir pradėjau čia savo klausimus. :(


Tai tu manai,kad kabindamas ant tokios antenos kad ir du palydovus 75e ir 85e su atsarga signala gali isgauti tai tada tau sekmes. 75E gali su tokia antena ziureti paligdamas galva fokuse tik jei nori normaliai ziureti nekabink salia dar ko nors
VU+ Solo 4K;DM800se OpenPLi 4.0;Openbox SX6 hd; T-90:4-5W-0,8W-4,9E-7E-9-10E-13E-16E-19,2E-23,5E-28,2E-31,5-36E-39E-42E;
T-90:45-46E-53E-55-56E-60E-66E-68,5E-75E-85E;
tomasis
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1548
Užsiregistravo: Šeš Spa 23, 2010 8:54 pm
Miestas: vilnius

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė adastra » Pen Rgs 21, 2012 6:06 pm

Tai, kad tamsta, neskaitei aukščiau diskusijos, kur aiškiai parašiau, kad mano lėkštė su viena galva ir
kad aš matau nuo 85,2E iki 22W, nes pas mane sistema su motoru. Taip, kad . :grin:
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė RimasL » Sek Spa 14, 2012 8:39 pm

adastra rašė:Tai, kad tamsta, neskaitei aukščiau diskusijos, kur aiškiai parašiau, kad mano lėkštė su viena galva ir
kad aš matau nuo 85,2E iki 22W, nes pas mane sistema su motoru. Taip, kad . :grin:

poliarine asi kazkas ne taip sureguliavo
90e-30w ,h-h motor, gm990hd - ntv,3k,via.
RimasL
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 100
Užsiregistravo: Sek Kov 23, 2008 6:40 pm

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė adastra » Pir Spa 15, 2012 10:07 am

Jei taip nuotoliniu būdu jums jau viskas aišku, tai gal galėtumėte išdėstyti, ką žinote
apie poliarinę ašį. Kas tai per daiktas, kaip ir pagal ką nusistato ta ašis ir t.t..???

Tuomet ir pats, ir kiti būsimieji šio forumo skaitytojai, beieškantys patarimų galėtume
prieiti teisingų išvadų, kad kalta yra ,būtent, neteisinga poliarinės
ašies padėtis ir dar daugiau, galėtume pagal jūsų aprašymą, tą ašį patys pasikoreguoti.
adastra
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 785
Užsiregistravo: Ket Vas 02, 2012 10:49 am

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Sek Gru 11, 2016 2:57 pm

Labas. Pasinaudojau nuo dūšios sat telavizija. Nu ir praeitą savaite užgeso ntv. Masinistas sako tipo senoviškas pas mane emu(mgcamd1.35), bet rodė iki pat... Niu pradėjau laupyt savo Ultimo. Suvariau najasni BlackHole. Ties tuo ir pastrigau. Pas mane viena LNB ant 28.2E, kita 36E. Suskanavau kanalus. Tai iš 28.2 rodo nemokamus ir manau shurinant rodytu ir daugiau. O iš kito bimbalaika... Kanalų priskanuota, bet nerodo. Nu tai ten aišku viskas koduota, bet nerodo net tų kurie lyg nekoduoti. Signalą rodo 90%, bet pamėto kvadratų be garso ir psio. Kaip patikrint. Kokie kanalai ntv ar tric ar dar kokie yra nekoduoti ant 36E? Imtuvo nustatymus atrodo padariau kaip buvo. Dabar galvoju, gal ir pries fliašinimą nėjo iš tos galvos, todėl ir sharikas nustojo veikt.
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė Dream » Sek Gru 11, 2016 8:50 pm

Pasikeitė identas ant ntv+,kurio senučiukas mgcamd 1.35 nesugeba apdoroti,reiktų naujesnio arba wicardd,oscam naudoti.
Dream
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1024
Užsiregistravo: Tre Gru 23, 2009 11:37 pm

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Sek Gru 11, 2016 10:14 pm

Klausimas ne apie tai kolkas. Dabar man idomiausia ar viskas su ntv galva tvarkoj. Negi nera is 36E nei vieno nekoduoto kanalo, kad patikrint ar veikia is viso? Kazko itariu iranga. Paskui su emuliatoriais... Tiesa instaliavau mgcamd 1.38 nes masinistas prisijungima prie skajaus dave pasibandyt savaitgaliui. Is 28.2E rodo visus isskyrus HD. Tai kaip ir su SkyUK slamstas ar irgi as atsilikau. Skajus buvo nenaudojamas pora metu.
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė Dream » Sek Gru 11, 2016 10:22 pm

allann rašė:Klausimas ne apie tai kolkas. Dabar man idomiausia ar viskas su ntv galva tvarkoj. Negi nera is 36E nei vieno nekoduoto kanalo, kad patikrint ar veikia is viso? Kazko itariu iranga. Paskui su emuliatoriais... Tiesa instaliavau mgcamd 1.38 nes masinistas prisijungima prie skajaus dave pasibandyt savaitgaliui. Is 28.2E rodo visus isskyrus HD. Tai kaip ir su SkyUK slamstas ar irgi as atsilikau. Skajus buvo nenaudojamas pora metu.

Yra tų laisvų va prašom 12341 L DVB-S SR 27500 FEC 3/4 čia bus Kuban 24 Orbita kanalas,12265L DVB-S SR 27500 FEC 3/4 čia bus Shopping live. :D
Dream
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1024
Užsiregistravo: Tre Gru 23, 2009 11:37 pm

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė alvydas1987 » Sek Gru 11, 2016 11:36 pm

Greiciausiai bus galvutes nustatymai kalti . :grin:
Paveikslėlis
alvydas1987
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 800
Užsiregistravo: Šeš Sau 22, 2011 1:06 pm

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Pir Gru 12, 2016 5:21 am

Aciu. reiks patikrint po darbo, bet varant per kanalus neatsimenu, kad butu uz akies uzkliuve . Reiks perskanuot konkreciai. Galvos nustatymai tiuneryje? Atrodo nustaciau kaip ir pries tai. Turejau screema praeitu nustatymu :) .Galejo ir varna galva atakuot...
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Pir Gru 12, 2016 7:14 pm

Nu tarkin su Kuban 24 Orbita situacija kaip pirmame ir antrame paveikslelyje.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Pir Gru 12, 2016 7:16 pm

Cia imtuvo A nustatymai ir viskas su tuo 28.2E gerai. Rodo.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Pir Gru 12, 2016 7:18 pm

Va cia imtuvo B nustatymai ir is 36E visiska binbalaika... Apie imtuva C viskas ir taip aisku.
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Pir Gru 12, 2016 7:24 pm

A cia buve nustatymai pries flasinant BH naujasni. Tai nei rekt, nei begt... nei ko griebtis, nes mazai as tuose reikaluose ir gaudausi. Reiketu dar aprasyt kaip laidai istampyti ir visokios galvutes, bei dezutes sudeto, bet panasu, kad vienai dezutei chana, arba galvutei. Nu gal prie to pacio ir galvai :) .
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė salakas » Pir Gru 12, 2016 7:37 pm

pa bandyk 36 palydova nuskenuoti per a suvesk b imtuvo nustatymus i imtuva a
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1254
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Pir Gru 12, 2016 7:39 pm

Suvedus butina perskanuot? Nes taip jau buvau padares, tik neskanavau. Paprasciausia ijungiau kanala, o tada visai juoda. OK bandau daryt Perjungimo komanda palikt AB?
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė salakas » Pir Gru 12, 2016 7:42 pm

taip ab ir perskenuoti pas mane priskenuoja virs 700
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1254
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė salakas » Pir Gru 12, 2016 7:57 pm

dar idomu kiek kabeliu ateina i tamstos ultima , tai yra butu idomu suzinoti visa disegu , galvuciu, skirstytuvu uki
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1254
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Pir Gru 12, 2016 7:58 pm

Gal as aprasysiu sistema del viso. Kazkada turejau kvailumo ismest 600 euru ir nusipirkt tiuneri su trim imtuvais. Nezinau kokiu tada turejau ambiciju i ateiti, bet ir galvas pirkau su dviem jungtim. Ir disecai pas mane du. keliu kanalu ir del ko jie man du, dabar nebeprisimenu. Visas ambicijas visa tai isnaudot greit pamirsau ir laikui begant net HDD islupau. Tikziurejau ir viskas kol likau prie suskilusios geldos :) .
Taigi viskas paprastai padaryta- is lnb 28.2E pirmos jungties ir is lnb36E pirmis jungties kabeliai eina i viena diceca tarkim nr1. Is likusiu lnb jungciu- kabeliai eina i kita diseka nr2. Is disec nr1- kabelis i imtuva A, is disec nr2- kabelis i imtuvaB. Kas dabar atpaisys del ko visa tai buvo daroma, bet diagnostikai atsiveria visos galimybes. Galima eliminuot bet kuria sudedamaja :)
Nustacius 36E ant A imtuvo kanalus suskanuoja su visokiom nesamonem apie 900, bet vistiek rodo kvadratais be garso Kuban Orbita. Logiskai kazkas is pavydo mete is auksciau kazka ant ntv galvos :)

Ojojoi... ir dar ne visi bajariai. Dabar ant imtuvo A ir B eutelsatas, be vistiek galiu ziuret is 28.2E. Kas cia per ciudai?
Paskutinį kartą redagavo allann Pir Gru 12, 2016 8:08 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė salakas » Pir Gru 12, 2016 8:06 pm

na jei perabu imtuvus tas pats tain kalta pati galva, nes kabeliai ir disegai bei imtuvas nekalti , tokius daiktus zmones perka del to kad galetu ziuret viena kanala o irasinet is kito transpoderio ar palydovo, stebuklu nera as per viena imtuva ziuriu 4 palydovus
Paskutinį kartą redagavo salakas Pir Gru 12, 2016 8:13 pm. Iš viso redaguota 1 kartą.
yra kaip yra
salakas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1254
Užsiregistravo: Sek Sau 09, 2011 9:53 pm
Miestas: Papilė

Re: Neradau skyriaus "super žaliems". Nurodykit kryptį...

Standartinė allann » Pir Gru 12, 2016 8:11 pm

O kazi del ko dabar kai ant abieju imtuvu nustatytas eutelsatas, vistiek rodo astra. Ir jei galva grybauja, tai neturetu signalo nstipruma koki mazesni rodyt? Dabar apie 85%
Reikia palydovines TV
allann
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 63
Užsiregistravo: Tre Kov 14, 2012 6:15 pm
Miestas: Panevėžys

AnkstesnisKitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Nustatymai

Grįžti į Nors esu aš naujokėlis-nebaisus man klausimėlis

cron