Puslapis 33

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Sek Gru 18, 2016 11:42 pm
nerux
Dar turėtų pasirodyti KIII pro DVB combinis variantas su galingesniu procesorium S912 ir 3 GB DDR3 Ramo.
http://www.videostrong.com/productshow. ... 24&sid=248
https://videostrong.en.alibaba.com/prod ... v_box.html

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Tre Gru 21, 2016 10:44 pm
Kiesa2
http://www.wetekforums.com/v/index.php? ... lay-2& iIemciau naujausia softa tai 19e rodo idealiai 4k fashion ir garsas yra ir vaizdas nelagina.Tai reik palaukti ir enigma2 turi sutvarkyti.

Paveikslėlis
Paveikslėlis

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Pir Sau 09, 2017 5:10 pm
Bambino
nerux rašė:Dar turėtų pasirodyti KIII pro DVB combinis variantas su galingesniu procesorium S912 ir 3 GB DDR3 Ramo.
http://www.videostrong.com/productshow. ... 24&sid=248
https://videostrong.en.alibaba.com/prod ... v_box.html

Tie kinai visai isprotejo, tas K3 Pro kaina 149 eur. Nors ir tik vienas pardavejas, bet jau kazkas is Lietuvos nupirko.

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Pir Sau 09, 2017 8:22 pm
thomux
As nusipirkau... Kaina manau labai teisinga siai dienai uz ji.

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Pir Sau 09, 2017 9:33 pm
Bambino
thomux rašė:As nusipirkau... Kaina manau labai teisinga siai dienai uz ji.

Ta prasme, kad nupirkot K3 pro? Kol yra tas vienas pardavejas, tai ir bus tokia kaina. Atsiras daugiau ir nukris iki 90eur max. Be to, kad jo kaina tik 90$, perkant 20 vnt ir 70$, perkant didesni kieki.

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Ant Sau 10, 2017 2:32 pm
dantesas
Jeigu norit nusipirkti galima gauti per taobao. Bet reikia moket uz siuntima. as turiu agenta per kuri sakausi.

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Ket Sau 19, 2017 10:42 pm
Bambino
K3 pro turi rimtu problemu su softu, kolkas pirkti nerekomenduojama.

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Pen Sau 20, 2017 7:50 pm
Kiesa2
Bambino rašė:K3 pro turi rimtu problemu su softu, kolkas pirkti nerekomenduojama.

Kokios bedos?weteko isleido 2.0.2 softa http://www.wetekforums.com/v/index.php? ... y-2#latest Irgi turi bedu su softu nepataiso niekaip.Bandau dar svaru instala bet negelbes manau.U.z.p.i.s.a tas ju bugas kad daugiau paziurejus per chrome online video nebeveikia jokie streamai.Nei youtube appsai nebedyrba.Tenka restartuot boxa.Turbut misija neimanoma jiems pataisyt sita buga. :-D Kazkokie kreivarankiai ta androida kuria. :-D O tipo giriasi savo forume kad ju softas stabilesnis uz kinu.Sukasi gal ir greit taciau iki idealaus veikimo toli sviecia.

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Sek Vas 12, 2017 12:29 am
Bambino
dantesas rašė:Jeigu norit nusipirkti galima gauti per taobao. Bet reikia moket uz siuntima. as turiu agenta per kuri sakausi.

kaina jau 85 eur

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Sek Vas 26, 2017 9:44 am
salakas
gal kas turit: Wetek Play 2 Ultra HD 4K Android / LibreELEC KODI Media Player with TV Tuner

http://www.world-of-satellite.co.uk/med ... tek-play-2

ar eina teta shura, ir seip ar vertas demesio

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Sek Vas 26, 2017 10:01 am
Kiesa2
salakas rašė:gal kas turit: Wetek Play 2 Ultra HD 4K Android / LibreELEC KODI Media Player with TV Tuner

http://www.world-of-satellite.co.uk/med ... tek-play-2

ar eina teta shura, ir seip ar vertas demesio

Turiu shara eina androide ir enigma2 yra bet labai bugovas imidzas openatv.Siaip nieko super jame nera

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Tre Kov 01, 2017 10:00 pm
lagunijus
Tai kas turit Wetek Play 2 parašykit - ar verta užsisakinėti šį daiktą ir tikėtis sulaukti normalaus softo, nes kiek skaičiau atsiliepimų, tai daug bugu dabar ? Dėkingas :)

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Tre Kov 01, 2017 10:04 pm
simbav
Turejau, labai nepatiko. Nepatariu pirkti, vos pardaviau. Vieniems tinka, kitiems ne. Jeigu pirksi is ju saito tai dvi savaites turi laiko grazinti.

Re: Wetek naujienos

StandartinėParašytas: Ket Kov 02, 2017 7:11 am
Kiesa2
Puliuoja pas ji wifi.Daznai atsijungineja neimanoma normaliai kokia iptv paziuret ar dar ka.Toli nuo routerio stovi tai laidu negaliu jungt.Reiks nusipirkt powerline adapteri.Ir tau daug bedu su juo.