Neradote sau skirtos diskusijų rubrikos? užsukite čia.

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė vytas121 » Sek Lap 13, 2016 3:56 pm

islauzas rašė:pasaiškinau. taip ir yra. vienam imtuve 4,8E kitam 4,9 E. kur reikia keisti tarkim 4,8 į 4,9 ? ačiū

Perpilant kanalus is vieno imtuvo i kita idek ir satelites xml failiuka-susivienodins abu!
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3040
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė gintasvis » Sek Lap 13, 2016 4:06 pm

islauzas rašė:pasaiškinau. taip ir yra. vienam imtuve 4,8E kitam 4,9 E. kur reikia keisti tarkim 4,8 į 4,9 ? ačiū

Kurio piconus rodo ta ir naudok,4.8e piconus turiu tai ir naudoju.
gintasvis
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1515
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė islauzas » Sek Lap 13, 2016 4:58 pm

vytas121 rašė:Perpilant kanalus is vieno imtuvo i kita idek ir satelites xml failiuka-susivienodins abu!

tą aš padariau-nė velnio nesigavo kažkodėl.
islauzas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2079
Užsiregistravo: Ant Sau 04, 2011 11:41 am

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė gintasvis » Sek Lap 13, 2016 5:30 pm

Reik naudoti 4.8e nes po softo atnaujinimo,jis isiraso ir taip po kiekvieno naujinimo,o kitaip reiks taisyti pastoviai.
gintasvis
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1515
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė vytas121 » Sek Lap 13, 2016 5:36 pm

islauzas rašė:
vytas121 rašė:Perpilant kanalus is vieno imtuvo i kita idek ir satelites xml failiuka-susivienodins abu!

tą aš padariau-nė velnio nesigavo kažkodėl.

Praskanuok is naujo...bet pries tai pabandyk pilnai perkrauti imtuva.
P.S.As nuo DM500S laiku naudoju satellites xml failiuka ji pasiredaguodamas.
Naudojau DM500S,DM7020S,Amiko 8900,Formuler F3,EVO M7,Gigablue Quad Plus HD ir netgi Wetek Play imtuve su Enigma2 imtuvuose.Kai kuriuose suveikdavo is karto,kai kuriuose reikdavo perskanuoti is naujo,nes favorituose budavo kanalu sarasas pilkas,praskanavus viskas susitvarkydavo.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3040
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė islauzas » Sek Lap 13, 2016 6:51 pm

apie satelites xml eina kalba etx/tuxbox/satelites xml ?
islauzas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2079
Užsiregistravo: Ant Sau 04, 2011 11:41 am

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė vytas121 » Sek Lap 13, 2016 6:53 pm

O tai kur guli tavo satellites xml failiukas?Jeigu etc/tuxbox tai jis ten nafig reikalingas.
Tikrasis guli salia visu favoritu etc/enigma2.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3040
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė islauzas » Sek Lap 13, 2016 8:40 pm

yesss, pavyko. ačiū Vytui už konsultaciją telefonu :)
ir žinoma visiems kitiems ačiū :D
islauzas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2079
Užsiregistravo: Ant Sau 04, 2011 11:41 am

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė eivizzz3 » Ant Lap 15, 2016 7:05 pm

....O iš šios parduotuvės eina atsisiųsti į LT? Ar čia tik Ukrainos rinkai skirta?
Paveikslėlis
eivizzz3
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 47
Užsiregistravo: Ket Sau 30, 2014 9:51 pm
Miestas: Panevėžys

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė arturas101 » Tre Lap 16, 2016 11:50 am

eivizzz3 rašė:
....O iš šios parduotuvės eina atsisiųsti į LT? Ar čia tik Ukrainos rinkai skirta?

Ka raso ju saite apie pristatyma: Доставка в страны ближнего и дальнего зарубежья. Отправка товаров в страны ближнего (Россия, Беларусь, Казахстан и пр.) и дальнего (Израиль, Германия, Франция и пр.) зарубежья производится Укрпочтой или экспресс-почтой. Срок доставки в страны ближнего и дальнего зарубежья 1-2 недели. В некоторых случаях 2-3 недели..
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2223
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė aaaaaa » Tre Lap 16, 2016 9:55 pm

arturas101 rašė:
eivizzz3 rašė:
....O iš šios parduotuvės eina atsisiųsti į LT? Ar čia tik Ukrainos rinkai skirta?

Ka raso ju saite apie pristatyma: Доставка в страны ближнего и дальнего зарубежья. Отправка товаров в страны ближнего (Россия, Беларусь, Казахстан и пр.) и дальнего (Израиль, Германия, Франция и пр.) зарубежья производится Укрпочтой или экспресс-почтой. Срок доставки в страны ближнего и дальнего зарубежья 1-2 недели. В некоторых случаях 2-3 недели..
Dar reiktu prideti parsiuntimo kaina plius dar muita nes ne ES salis . 8)
Paveikslėlis
aaaaaa
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1664
Užsiregistravo: Šeš Sau 17, 2009 12:41 pm

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė vytas121 » Tre Lap 16, 2016 11:23 pm

aaaaaa rašė:
arturas101 rašė:
....O iš šios parduotuvės eina atsisiųsti į LT? Ar čia tik Ukrainos rinkai skirta?

Ka raso ju saite apie pristatyma: Доставка в страны ближнего и дальнего зарубежья. Отправка товаров в страны ближнего (Россия, Беларусь, Казахстан и пр.) и дальнего (Израиль, Германия, Франция и пр.) зарубежья производится Укрпочтой или экспресс-почтой. Срок доставки в страны ближнего и дальнего зарубежья 1-2 недели. В некоторых случаях 2-3 недели..
Dar reiktu prideti parsiuntimo kaina plius dar muita nes ne ES salis . 8)[/quote]
Koks dar muitas?Is Kiniecio siusdamas ar moki muita,kai preke nevirsija 22 euru.Hmm...turbut man reikia laukti mokesciu inspekcijos greitu laiku,nes is kiniecio,pradedant rugpiucio menesiu turiu persisiuntes mazdaug uz 300-350 euru.O gal as klystu?Begu sleptis...
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
Paveikslėlis
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Paveikslėlis
Paveikslėlis
http://www.speedtest.net/my-result/4265785262
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3040
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė gintasvis » Ket Lap 17, 2016 6:51 am

Is kinu niekas ipatingai netikrina,bet pabandyk is amerikos,pvm ir muitines tarpininkavimo paslaugos garantuotos, jeigu virsysi atitinkama suma,dokumentu reikalauja net jeigu daiktas kainuoja 2$.
gintasvis
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1515
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė Vytenis P. » Pen Lap 25, 2016 11:52 am

gintasvis rašė:...bet pabandyk is amerikos,pvm ir muitines tarpininkavimo paslaugos garantuotos, jeigu virsysi atitinkama suma,dokumentu reikalauja net jeigu daiktas kainuoja 2$.
Taip ir gimsta legendos. Ir apauga jos gandais" O va mano kaimynas..." :grin: Juk ne veltui Vytas 22 € sumą paminėjo. O kad būtų aiškiau, tai savišvietai muitinės puslapis
36E, Vu+ Duo2, Ultimo 4K
Neklauskite pagalbos asmeninėse žinutėse, tik forume
Vytenis P.
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 508
Užsiregistravo: Sek Bir 15, 2014 8:07 am
Miestas: Vilnius

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė gintasvis » Pen Lap 25, 2016 5:23 pm

Vytenis P. rašė:
gintasvis rašė:...bet pabandyk is amerikos,pvm ir muitines tarpininkavimo paslaugos garantuotos, jeigu virsysi atitinkama suma,dokumentu reikalauja net jeigu daiktas kainuoja 2$.
Taip ir gimsta legendos. Ir apauga jos gandais" O va mano kaimynas..." :grin: Juk ne veltui Vytas 22 € sumą paminėjo. O kad būtų aiškiau, tai savišvietai muitinės puslapis

Muitines puslapi pasilik sau,o patirti savo parasiau, reikalavo pateikti pirkimo dokumentus daiktui kainuojanciam 2$,aisku pateikus nieko moketi nereikejo,o uz kita daikta kuris virsijo leistina suma keliai $, sumokejau atsijimant paste pvm ir tarpininkavimo paslaugas,protingas nori eilini karta pasirodyti?ar seip kas negerai?
gintasvis
Vartotojo avataras
Forumo Rėmėjas
Forumo Rėmėjas
 
Pranešimai: 1515
Užsiregistravo: Sek Gru 28, 2008 7:21 pm

Re: Astra 4A/Ku dingo signalai

Standartinė klarnetas » Pen Lap 25, 2016 5:29 pm

gintasvis rašė:
Vytenis P. rašė:
gintasvis rašė:...bet pabandyk is amerikos,pvm ir muitines tarpininkavimo paslaugos garantuotos, jeigu virsysi atitinkama suma,dokumentu reikalauja net jeigu daiktas kainuoja 2$.
Taip ir gimsta legendos. Ir apauga jos gandais" O va mano kaimynas..." :grin: Juk ne veltui Vytas 22 € sumą paminėjo. O kad būtų aiškiau, tai savišvietai muitinės puslapis

Muitines puslapi pasilik sau,o patirti savo parasiau, reikalavo pateikti pirkimo dokumentus daiktui kainuojanciam 2$,aisku pateikus nieko moketi nereikejo,o uz kita daikta kuris virsijo leistina suma keliai $, sumokejau atsijimant paste pvm ir tarpininkavimo paslaugas,protingas nori eilini karta pasirodyti?ar seip kas negerai?

:finga:
klarnetas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2556
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm

Ankstesnis
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 3 svečių

Nustatymai

Grįžti į Visi klausimai susiję su Palydovine Televizija