Neradote sau skirtos diskusijų rubrikos? užsukite čia.

RTR planeta

Standartinė arturas101 » Ant Rgs 06, 2016 9:34 pm

Gall galite patikrinti ar rodo RTR planeta, 36e 12437/27500/V/S2? Pas mane signalas puikus, taciau vaizdas neatsiranda, kiti kanalai is to transporderio eina.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2228
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: RTR planeta

Standartinė nerux » Ant Rgs 06, 2016 9:37 pm

Nu tamsa ir pas mane
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 8934
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: RTR planeta

Standartinė cvykas » Ant Rgs 06, 2016 9:43 pm

Nuo tiekejo priklauso kokia korta naudoja.
= Vu+Solo2, Android, Raspberry Pi, Banana Pi =
cvykas
Vartotojo avataras
Super Mod.
Super Mod.
 
Pranešimai: 3514
Užsiregistravo: Šeš Rgs 25, 2010 8:53 am
Miestas: Šiauliai

Re: RTR planeta

Standartinė tankistas » Tre Rgs 07, 2016 8:53 am

Tai kad man atrodo niekas nemato to kanalo.
Admin. No comment!
tankistas
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 2791
Užsiregistravo: Ket Gru 02, 2010 1:52 pm
Miestas: Virtualus Pasaulis

Re: RTR planeta

Standartinė Tautvydas » Tre Rgs 07, 2016 9:29 am

tankistas rašė:Tai kad man atrodo niekas nemato to kanalo.

Pas mane ne vienas tiekėjas, bet NTV+ pakete jo nerodo. Vieno tiekėjo užklausiau tai atsakė, kad nerodo. Aš šį kanalą matau iš 60E ( 11621 V, 08527, 3/4, BISS koduotė ). Kanalų sąraše rašo, kat tai RTR Planeta , o ekrano kampe užrašas RTR Rossija. Taip ir neaišku ar čia RTR PLaneta ?
Tautvydas
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1813
Užsiregistravo: Pen Vas 02, 2007 5:14 pm
Miestas: Jurbarkas

Re: RTR planeta

Standartinė tankistas » Tre Rgs 07, 2016 9:44 am

RTR Planeta galima pažiūrėti online būdu internete.

http://www.glaz.tv/online-tv/rtr-planeta

Logotipas - Planeta RTR
Admin. No comment!
tankistas
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 2791
Užsiregistravo: Ket Gru 02, 2010 1:52 pm
Miestas: Virtualus Pasaulis

Re: RTR planeta

Standartinė klarnetas » Tre Rgs 07, 2016 11:09 am

tankistas rašė:Tai kad man atrodo niekas nemato to kanalo.

shuros iptv rodo ,o užgeso 4,9 E rossija RTR ir 1W Rossija RTR Moldova
klarnetas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2619
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm

Re: RTR planeta

Standartinė arturas101 » Tre Rgs 07, 2016 11:23 am

Dekui atsakiusiems. Tad reiskia cia kazkokia globali problema, kazkokia juoda kate perbego tarp ntv+ ir ukrainieciu.
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2228
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: RTR planeta

Standartinė alternative » Tre Rgs 07, 2016 11:47 am

Tai, kad nera ntv pakete tokiu kanalu.Gal pakeite pavadinimus.?
Optibox E3HD
alternative
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 756
Užsiregistravo: Tre Geg 14, 2008 12:43 pm

Re: RTR planeta

Standartinė Raitis64 » Tre Rgs 07, 2016 1:04 pm

arturas101 rašė:Dekui atsakiusiems. Tad reiskia cia kazkokia globali problema, kazkokia juoda kate perbego tarp ntv+ ir ukrainieciu.

Ten artūrai ne globalinė problema, o dėl kaip žinia vykstančio ir realaus, ir propogandinio karo tarp
Ukrainos ir Rusijos, Ukrainos valdžios organai uždraudė Ukrainos teritorijoje transliuoti sekančius kanalus:
На территории Украины начата кампания по отключению провайдерами российских телеканалов.
Запрещены:
1. Первый канал. Всемирная сеть
2. РТР-Планета
3. Россия 24
4. НТВ-Мир
5. ТVCI (ТВ Центр)
6. Россия 1
7. НТВ
8. ТНТ
9. Петербург 5
10. Звезда
11. РЕН-ТВ
12. Life News
13. Russia Today
14. РБК-ТВ
Національна рада України
з питань телебачення і радіомовлення
Kaip matai kanalų sąrašas ilgas. Kol kas negalima matyt iš lėkštės naudojantis Ukrainoje įsigytomis NTV plus kortomis tik dviejų kanalų - tai NTV Mir ir RTR Planeta.
Štai dėl tos priežasties pas tiekėjus, kurie naudoja Ukrainoje įsigytas per NTT oficialų NTV plus partnerį NTV paketo kortas neina du kanalai NTV MIR ir RTR Planeta. Kitaip sakant šių dviejų kanalų matymas negalimas. Kiek suprantu
pas tuos tiekėjus, pas kuriuos stovi grynai rusiškos kilmės kortos tuos kanalus teberodo.
Raitis64
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1047
Užsiregistravo: Ant Bir 04, 2013 9:53 am

Re: RTR planeta

Standartinė nerux » Tre Rgs 07, 2016 9:24 pm

Tai vadinas tas RTR Planeta imama iš ukrainskos kortos, nes kiti kanalai iš to pačio dažnio ir Raičio pavardinti tikrai eina.
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 8934
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: RTR planeta

Standartinė arturas101 » Tre Rgs 07, 2016 9:30 pm

Raitis64 rašė:
arturas101 rašė:Dekui atsakiusiems. Tad reiskia cia kazkokia globali problema, kazkokia juoda kate perbego tarp ntv+ ir ukrainieciu.

Ten artūrai ne globalinė problema, o dėl kaip žinia vykstančio ir realaus, ir propogandinio karo tarp
Ukrainos ir Rusijos, Ukrainos valdžios organai uždraudė Ukrainos teritorijoje transliuoti sekančius kanalus:
На территории Украины начата кампания по отключению провайдерами российских телеканалов.
Запрещены:
1. Первый канал. Всемирная сеть
2. РТР-Планета
3. Россия 24
4. НТВ-Мир
5. ТVCI (ТВ Центр)
6. Россия 1
7. НТВ
8. ТНТ
9. Петербург 5
10. Звезда
11. РЕН-ТВ
12. Life News
13. Russia Today
14. РБК-ТВ
Національна рада України
з питань телебачення і радіомовлення
Kaip matai kanalų sąrašas ilgas. Kol kas negalima matyt iš lėkštės naudojantis Ukrainoje įsigytomis NTV plus kortomis tik dviejų kanalų - tai NTV Mir ir RTR Planeta.
Štai dėl tos priežasties pas tiekėjus, kurie naudoja Ukrainoje įsigytas per NTT oficialų NTV plus partnerį NTV paketo kortas neina du kanalai NTV MIR ir RTR Planeta. Kitaip sakant šių dviejų kanalų matymas negalimas. Kiek suprantu
pas tuos tiekėjus, pas kuriuos stovi grynai rusiškos kilmės kortos tuos kanalus teberodo.

Tai panasiai kaip Lietuvoje, tik mastelis didesnis. :)
arturas101
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2228
Užsiregistravo: Šeš Vas 09, 2008 3:50 pm
Miestas: Kaunas

Re: RTR planeta

Standartinė vytas121 » Tre Rgs 07, 2016 11:04 pm

arturas101 rašė:
Raitis64 rašė:
arturas101 rašė:Dekui atsakiusiems. Tad reiskia cia kazkokia globali problema, kazkokia juoda kate perbego tarp ntv+ ir ukrainieciu.

Ten artūrai ne globalinė problema, o dėl kaip žinia vykstančio ir realaus, ir propogandinio karo tarp
Ukrainos ir Rusijos, Ukrainos valdžios organai uždraudė Ukrainos teritorijoje transliuoti sekančius kanalus:
На территории Украины начата кампания по отключению провайдерами российских телеканалов.
Запрещены:
1. Первый канал. Всемирная сеть
2. РТР-Планета
3. Россия 24
4. НТВ-Мир
5. ТVCI (ТВ Центр)
6. Россия 1
7. НТВ
8. ТНТ
9. Петербург 5
10. Звезда
11. РЕН-ТВ
12. Life News
13. Russia Today
14. РБК-ТВ
Національна рада України
з питань телебачення і радіомовлення
Kaip matai kanalų sąrašas ilgas. Kol kas negalima matyt iš lėkštės naudojantis Ukrainoje įsigytomis NTV plus kortomis tik dviejų kanalų - tai NTV Mir ir RTR Planeta.
Štai dėl tos priežasties pas tiekėjus, kurie naudoja Ukrainoje įsigytas per NTT oficialų NTV plus partnerį NTV paketo kortas neina du kanalai NTV MIR ir RTR Planeta. Kitaip sakant šių dviejų kanalų matymas negalimas. Kiek suprantu
pas tuos tiekėjus, pas kuriuos stovi grynai rusiškos kilmės kortos tuos kanalus teberodo.

Tai panasiai kaip Lietuvoje, tik mastelis didesnis. :)

Lietuvoj kol kas nerodo tik RTR Planeta.Tautinis tiekejas kazko tai su rusais nesusitaria.Anksciau jis buvo apmokestintas 0.9 euro/men.,bet dabar ji turetu rodyti,nes musiske valdzia suprato klaida ir leido transliuoti siek tiek anksciau negu NTV MIR LITHUANIA.
Musu kabeline tv RTR Planeta jau rodo,bet tik analoge,kazkodel skaitmenoje jis koduotas ir blee...norint ji ziureti reikia uzsisakyti visa rusiska paketa kuris berods kainuoja 3,5 euro.,o NTV MIR LITHUANIA kol kas nera nei skaitmenoj nei analoge,taip pat is nemokamo skaitmeninio ir analoginio paketo iseme abu Pirmus Baltijos kanalus :-D
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3096
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: RTR planeta

Standartinė Dream » Tre Rgs 07, 2016 11:10 pm

išbandyta 2 skirtingi tiekėjai,ta zargacum ir plitv,minėto kanalo RTR iš 12437R,juodas Malinovskio portretas.Nors tai nėra man didelės reikšmės kanalas.
Dream
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1063
Užsiregistravo: Tre Gru 23, 2009 11:37 pm

Re: RTR planeta

Standartinė jonukas » Ket Rgs 08, 2016 9:53 am

O kodel tau netinka Rosija HD kanalas ? :) RTR tik apkarpyta sio kanalo versija, kuria rodo nekoduotai ir is Hot Bird. :D
jonukas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 680
Užsiregistravo: Sek Sau 21, 2007 2:58 pm

Re: RTR planeta

Standartinė klarnetas » Ket Rgs 08, 2016 10:25 am

jonukas rašė:O kodel tau netinka Rosija HD kanalas ? :) RTR tik apkarpyta sio kanalo versija, kuria rodo nekoduotai ir is Hot Bird. :D

tai rossija 1 irgi panašus ,bet ,kaip sako - teoriškai arklys, bet praktiškai neatsikelia...
klarnetas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2619
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm

Re: RTR planeta

Standartinė Raitis64 » Ket Rgs 08, 2016 10:28 am

RTR Planeta kanalą galite laisvai matyti iš palydovo TurkSat 2A/3A/4A 42E 11472H 23450 5/6 DVB-S Mpeg-2.
Tie kas turit 36E centre lipdot iš šono dar vieną universalią LNB ir žiūrit, tuo pačiu dažniu dar ir Rosija 24 gausit.
Raitis64
Vartotojo avataras
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 1047
Užsiregistravo: Ant Bir 04, 2013 9:53 am

Re: RTR planeta

Standartinė Konstantin » Ket Rgs 08, 2016 5:57 pm

Raitis64 rašė:RTR Planeta kanalą galite laisvai matyti iš palydovo TurkSat 2A/3A/4A 42E 11472H 23450 5/6 DVB-S Mpeg-2.
Tie kas turit 36E centre lipdot iš šono dar vieną universalią LNB ir žiūrit, tuo pačiu dažniu dar ir Rosija 24 gausit.



O tamsta ne pasakis. ar imanoma ant tos pacios lekstes (80cm) Prilipdyt dar ir 56 laipsni? http://www.lyngsat.com/Express-AT1.html

Nes kai buvo galva centre. bejeskant 36 laipsnio, neticia sugavau 56 laipsni. Tai ir kilo toks klausimas - gal galima su 36 centre, pagaut ir 56 laipsni?
Aciu!!!!
Ir seip - kur galima surast sarasa, ar dar kazka, kokiam palydovui skirta kokia galva? Universali, ar cirkuliarine? Kur tokia galima surast informacija?
Konstantin
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 194
Užsiregistravo: Ant Geg 19, 2015 5:41 pm

Re: RTR planeta

Standartinė Kazas » Ket Rgs 08, 2016 8:40 pm

Raitis64 rašė:RTR Planeta kanalą galite laisvai matyti iš palydovo TurkSat 2A/3A/4A 42E 11472H 23450 5/6 DVB-S Mpeg-2.
Tie kas turit 36E centre lipdot iš šono dar vieną universalią LNB ir žiūrit, tuo pačiu dažniu dar ir Rosija 24 gausit.

nu pas mane eina iš Hotbird 6/8 13E 11034 V 27500 su VIP paketu.
AMIKO STHD 8820 combo parduodamas, Ofset 80 4w 4,8 E 13E
OFSET 78 36 E
----------------------------------------
Kazas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 634
Užsiregistravo: Ket Vas 23, 2012 4:31 pm

Re: RTR planeta

Standartinė vytas121 » Ket Rgs 08, 2016 9:11 pm

Kazas rašė:
Raitis64 rašė:RTR Planeta kanalą galite laisvai matyti iš palydovo TurkSat 2A/3A/4A 42E 11472H 23450 5/6 DVB-S Mpeg-2.
Tie kas turit 36E centre lipdot iš šono dar vieną universalią LNB ir žiūrit, tuo pačiu dažniu dar ir Rosija 24 gausit.

nu pas mane eina iš Hotbird 6/8 13E 11034 V 27500 su VIP paketu.

Is Hotbird jis nekoduotas 11034V27500
Dar is 5E eina Moldova RTR(kopija rusiskos versijos)tik reklama eina Moldaviskai 12734H3333 FTA
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3096
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: RTR planeta

Standartinė vytas121 » Ket Rgs 08, 2016 9:18 pm

Konstantin rašė:
Raitis64 rašė:RTR Planeta kanalą galite laisvai matyti iš palydovo TurkSat 2A/3A/4A 42E 11472H 23450 5/6 DVB-S Mpeg-2.
Tie kas turit 36E centre lipdot iš šono dar vieną universalią LNB ir žiūrit, tuo pačiu dažniu dar ir Rosija 24 gausit.



O tamsta ne pasakis. ar imanoma ant tos pacios lekstes (80cm) Prilipdyt dar ir 56 laipsni? http://www.lyngsat.com/Express-AT1.html

Nes kai buvo galva centre. bejeskant 36 laipsnio, neticia sugavau 56 laipsni. Tai ir kilo toks klausimas - gal galima su 36 centre, pagaut ir 56 laipsni?
Aciu!!!!
Ir seip - kur galima surast sarasa, ar dar kazka, kokiam palydovui skirta kokia galva? Universali, ar cirkuliarine? Kur tokia galima surast informacija?

Musu padangeje yra tik vienas palydovas kuriam reikia cirkuliarines galvos,tai 36E,visi kiti su universalia galva.Na dar yra C band,bet miestuose siam dazniui maiso Mezonas.KA diapazono manau niekas nemato,nes kol kas turbut niekas neturi imtuvu.Imanoma dar ziureti Multistream,bet velgi ne visi imtuvai tai sugeba daryti.
http://vytas121.do.am/index/videoteka/0-4
э-ээ - эх
Все в итоге превращается в дримбох...
Купил Dreambox он ним и остался,
Купил Gigablue Quad, он Dreambox-ом стал,
Купил Wetek, он Dreambox-ом стал
GigaBlue Quad Plius 2×DVB-S2 + 1×DVB-C/T2+1 dar laisvas lizdas
Sony KD-49XD8305+MAXMANN LSS100 ir Audio THX-1 koloneles(gavosi visai nieko video/audio sistema)
Paveikslėlis
vytas121
Moderator
Moderator
 
Pranešimai: 3096
Užsiregistravo: Pen Lie 11, 2008 6:48 pm
Miestas: Panevezys

Re: RTR planeta

Standartinė Konstantin » Pen Rgs 09, 2016 4:31 am

vytas121 rašė:
Konstantin rašė:
Raitis64 rašė:RTR Planeta kanalą galite laisvai matyti iš palydovo TurkSat 2A/3A/4A 42E 11472H 23450 5/6 DVB-S Mpeg-2.
Tie kas turit 36E centre lipdot iš šono dar vieną universalią LNB ir žiūrit, tuo pačiu dažniu dar ir Rosija 24 gausit.



O tamsta ne pasakis. ar imanoma ant tos pacios lekstes (80cm) Prilipdyt dar ir 56 laipsni? http://www.lyngsat.com/Express-AT1.html

Nes kai buvo galva centre. bejeskant 36 laipsnio, neticia sugavau 56 laipsni. Tai ir kilo toks klausimas - gal galima su 36 centre, pagaut ir 56 laipsni?
Aciu!!!!
Ir seip - kur galima surast sarasa, ar dar kazka, kokiam palydovui skirta kokia galva? Universali, ar cirkuliarine? Kur tokia galima surast informacija?

Musu padangeje yra tik vienas palydovas kuriam reikia cirkuliarines galvos,tai 36E,visi kiti su universalia galva.Na dar yra C band,bet miestuose siam dazniui maiso Mezonas.KA diapazono manau niekas nemato,nes kol kas turbut niekas neturi imtuvu.Imanoma dar ziureti Multistream,bet velgi ne visi imtuvai tai sugeba daryti.


Labai aciu uz issamu atsakym! Bet gal dar tamsta galetum man paaskint toki dalika, visai neperseniausiač jeskodamas su cirkuliarine galva 36E (draugui statem antena) Visiskau atsitiktinai sugavau va si palydova - http://www.lyngsat.com/Express-AT1.html Ir atsidare keli kanalai kurie transliojami nemokamai, ir kuo puikiausiai rode. Kuoduoti kanalai aisku neatsidare, bet imtuvas mate juos. Gal jam irgi skirta cirkuliarine galva, ar as klistu?
Konstantin
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 194
Užsiregistravo: Ant Geg 19, 2015 5:41 pm

Re: RTR planeta

Standartinė klarnetas » Pen Rgs 09, 2016 7:29 am

56E yra tricolor sibir paketas ,jam reikia cicular lnb
http://satindia.com/Thread-SatIndia-Exc ... ion-on-56E
http://satinternet.ru/nastrojka-kanalov ... ark-i.html
ar matysi Lietuvoj ,kitas klausimas
Paskutinį kartą redagavo klarnetas Pen Rgs 09, 2016 7:38 am. Iš viso redaguota 1 kartą.
klarnetas
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 2619
Užsiregistravo: Pen Vas 08, 2008 8:38 pm

Re: RTR planeta

Standartinė nerux » Pen Rgs 09, 2016 7:33 am

Nu te kur europiniam spinduly iš to 56E tai eina ir per universale K-u band galvą, cirkulerinės nebūtina, o visa kita matoma tik sibire ties Uralu nebent ten reikia tos cirkulerinės.
Vu+Solo SE V2, Wetec Openelec Kodi, Toshiba REGZA 42VL863 LED Full HD 3D, H-H RE-DMPRO15 85E-30W, 36E
Super geras lengvas transiukas
nerux
Vartotojo avataras
Adminas
Adminas
 
Pranešimai: 8934
Užsiregistravo: Pir Vas 05, 2007 7:42 pm
Miestas: Alytus

Re: RTR planeta

Standartinė rimantasp2 » Pen Rgs 09, 2016 7:51 pm

pas mane stovi lekste su universal galvute griebia ir 54.9 ir 56 susirenka neblogi kanalai nekoduoti.
rimantasp2
Forumietis
Forumietis
 
Pranešimai: 119
Užsiregistravo: Sek Bal 17, 2016 4:11 pm

Kitas
Forumas Statistika

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių

Nustatymai

Grįžti į Visi klausimai susiję su Palydovine Televizija